Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mar 26 Iun 2012, 01:21
Astăzi este ziua ta Zaraza.LA MULŢI ANI !
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
fulga
Numarul mesajelor : 266 Varsta : 65 Localizare : Rm.Valcea Data de inscriere : 28/03/2012
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mar 26 Iun 2012, 06:52
Zaraza,zile senine si fericite,sanatate si multa pace in familie! LA MULTI ANI!
_____________________ Haideti sa ne intampinam mereu unul pe altul cu zambete, pentru ca zambetele sunt inceputul iubirii.
alex andrei
Numarul mesajelor : 252 Varsta : 77 Localizare : colţisorul meu Data de inscriere : 01/12/2011
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mar 26 Iun 2012, 12:24
Cantecul Pastelui
Si cum orice nastere e o trecere de la nefiinta la fiinta; e un paste spre viata, ingaduie-mi, Zaraza, sa te sarbatoresc cu acest dar muzical, sper si pe gustul tau!
Cei ce-l au inca pe Dumnezeu Cei ce stiu inca ce e iubirea Cel ce-ti pasa de-aproapele tau
Hai, da-mi mana si sterge-ti din ochii tai trisiti lacrima Noaptea asta va pune sfarsit Nebuinei si urei ce ne-a cuprins Roata lumii din mers s-a oprit
Si-n ferestre, pe rand, lumanarile s-au aprins E azi ziua ce-o asteptam E azi clipa ce-o visam E azi ziua cea mare si hai sa vedem cum Iisus va invinge azi moartea si raul din lume
Haide sa cantam, sa ne bucuram, sa ne inchinam, haide! Haide sa cantam, sa ne bucuram, sa ne inchinam, haide! Haide sa cantam, sa ne bucuram, sa ne inchinam, haide! Haide sa cantam, sa ne bucuram, sa ne inchinam, haide!
Haide! Haide!
La Multi ani!!
_____________________ dacă într-o zi va trebui să aleg între moarte şi ignoranţă..., ei bine: voi supravieţui! alex andrei
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mar 26 Iun 2012, 13:23
La Multi ani, Zaraza! Multa sanatate, noroc si fericire alaturi de cei dragi. Doina si Nicu Varga
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mar 26 Iun 2012, 14:28
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mar 26 Iun 2012, 15:04
abbilbal a scris:
Astăzi este ziua ta Zaraza.LA MULŢI ANI !
Multumesc mult, Liviu! Tu ai trecut prin Nasaud si ai vazut ca anul asta nu mai am crini din astia? Acum doi ani i-am mutat un pic si vad ca nici anul asta nu au mai vrut sa infloreasca... Cred ca o sa-i schimb cu niste stanjenei, adica irisi.
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mar 26 Iun 2012, 15:10
fulga a scris:
Zaraza,zile senine si fericite,sanatate si multa pace in familie! LA MULTI ANI!
Multumesc, Fulga! Imi pare rau ca n-am avut timp sa povestim pe aici, dar esti primita cu drag sa citesti la Casuta din padure! Asta e viata... uneori avem timp mai mult... Sau altfel spus... uneori avem timp si ne facem prieteni, apoi ne bucuram de ei!
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mar 26 Iun 2012, 15:17
alex andrei a scris:
Cantecul Pastelui
Si cum orice nastere e o trecere de la nefiinta la fiinta; e un paste spre viata, ingaduie-mi, Zaraza, sa te sarbatoresc cu acest dar muzical, sper si pe gustul tau!
La Multi ani!!
Ma bucur sa citesc randurile tale, Alex Andrei! Iti multumesc pentru dedicatie si iti doresc tot ce e mai frumos!