| ASTAZI E ZIUA TA... (III) | |
|
+23ANGELABAB Franz Schneider Doina Karima Mihai LEONTE Ion Sanja-Adriana CRUCIAT VOTAN TRISTAN silverstar res nicuvar yzzy cactus dolion Cristina ostrovna Emil Condor Diaporevomenos lutra vulgaris abbilbal zaraza26 27 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Lun 23 Apr 2012, 21:13 | |
| | |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Lun 23 Apr 2012, 21:17 | |
| | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Lun 23 Apr 2012, 23:28 | |
| Petrecere fără sfârsit aici! Geta, lumea te iubeste mult. Să fii binecuvântată în mijlocul celor dragi tie! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Lun 23 Apr 2012, 23:43 | |
| | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Lun 23 Apr 2012, 23:56 | |
| Mă bucur tare mult auzind acestea, Geta dragă! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mar 24 Apr 2012, 15:03 | |
| | |
|
| |
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mar 24 Apr 2012, 18:35 | |
| | |
|
| |
alex andrei
Numarul mesajelor : 252 Varsta : 77 Localizare : colţisorul meu Data de inscriere : 01/12/2011
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Joi 26 Apr 2012, 00:55 | |
| - alex andrei a scris:
Doamna Geta, alex andrei era ocupat asa ca m-a trimis pe mine sa va prezint omagiile sale si un sincer "La multi ani!" _____________________ dacă într-o zi va trebui să aleg între moarte şi ignoranţă..., ei bine: voi supravieţui! alex andrei
| |
|
| |
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Joi 26 Apr 2012, 10:30 | |
| | |
|
| |
ostrovna
| |
| |
Diaporevomenos
Numarul mesajelor : 1815 Varsta : 77 Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul Data de inscriere : 05/10/2008
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Joi 26 Apr 2012, 20:40 | |
| | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Joi 26 Apr 2012, 21:22 | |
| | |
|
| |
Diaporevomenos
Numarul mesajelor : 1815 Varsta : 77 Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul Data de inscriere : 05/10/2008
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Vin 27 Apr 2012, 01:59 | |
| [quote="Diaporevomenos"] - ostrovna a scris:
- M-am intilnit cu Irina ,e o doamna speciala plina de viata exact cum mi-am imaginat,o felicit si ma bucur enorm ca am reusit sa o imbratisez
Ii doresc multa sanatate si fericire alaturi de frumoasa ei fetita Eram convins ca e asa. Pe deasupra e si foarte frumoasa!!! Ca roua dimineţii. NU stiu cum a aparut imaginea asta cu desenul, dar eu am atasat poza asta cu trandafirul. Si pun din nou poza cu trandafirul: Emile, poti sa-mi explici cum se face, ca eu am atasat o poza cu un trandafir si a aparut un desen ciudat in loc de trandafirul alb care l-am atasat din nou, dupa ce am vazut mesajul, dupa cateva ore? | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Vin 27 Apr 2012, 04:24 | |
| Dia, nu este ceva neobisnuit să se întâmple ce spui tu despre poza aceea. Uneori, locul de unde descarci imaginea îti dă încurcături de acest gen. Aici la Popas, îmi place să cred că se vede ce este afisat. Cel putin, până în prezent nu am avut astfel de probleme. Mdeh, mergem mai departe... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Diaporevomenos
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Vin 27 Apr 2012, 13:47 | |
| - Emil Condor a scris:
- Dia, nu este ceva neobisnuit să se întâmple ce spui tu despre poza aceea.
Uneori, locul de unde descarci imaginea îti dă încurcături de acest gen. Aici la Popas, îmi place să cred că se vede ce este afisat. Cel putin, până în prezent nu am avut astfel de probleme. Mdeh, mergem mai departe... Acum am inteles. Mergem mai departe si mai departe... pana la capat. Pana la Portile de Aur a Imparatie Lui Dumnezeu. De-acolo incolo nu mai mergem noi, vom fi preluati si tratati la masa Lui. 28 Voi sînteţi aceia, cari aţi rămas necontenit cu Mine în încercările Mele. 29 De aceea vă pregătesc Împărăţia, după cum Tatăl Meu Mi-a pregătit-o Mie, 30 ca să mîncaţi şi să beţi la masa Mea în Împărăţia Mea, şi să şedeţi pe scaune de domnie, ca să judecaţi pe cele douăsprezece seminţii ale lui Israel. 34 Căci unde este comoara voastră, acolo este şi inima voastră. 35 Mijlocul să vă fie încins, şi făcliile aprinse. 36 Şi să fiţi ca nişte oameni, cari aşteaptă pe stăpînul lor să se întoarcă dela nuntă, ca să-i deschidă îndată, cînd va veni şi va bate la uşă. 37 Ferice de robii aceia, pe cari stăpînul îi va găsi veghind la venirea lui! Adevărat vă spun, că el se va încinge, îi va pune să şadă la masă, şi se va apropia să le slujească. Ma gândesc dacă aceste cuvinte ar fi fost citite duminicile in Bisericile Ortodoxe, oameni ar fi fost mult mai buni, mai creștini, mai iubitori de Dumnezeu. Amin. | |
|
| |
alex andrei
Numarul mesajelor : 252 Varsta : 77 Localizare : colţisorul meu Data de inscriere : 01/12/2011
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Vin 27 Apr 2012, 22:32 | |
| - Diaporevomenos a scris:
Ma gândesc dacă aceste cuvinte ar fi fost citite duminicile in Bisericile Ortodoxe, oameni ar fi fost mult mai buni, mai creștini, mai iubitori de Dumnezeu. Amin. de ce neaparat "aceste cuvinte" si neaparat in "Bisericile Ortodoxe"? eu cred ca si aceste cuvinte ne pot face mai buni: «Aşadar, dacă voi, răi cum sunteţi, ştiţi să daţi daruri bune copiilor voştri, cu cât mai mult Tatăl vostru din ceruri îl va da pe Duhul Sfânt celor care i-l cer?" » Luca11, 13 ... in orice biserica sau congregatie! _____________________ dacă într-o zi va trebui să aleg între moarte şi ignoranţă..., ei bine: voi supravieţui! alex andrei
| |
|
| |
Diaporevomenos
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Sam 28 Apr 2012, 15:21 | |
| - alex andrei a scris:
- Diaporevomenos a scris:
Ma gândesc dacă aceste cuvinte ar fi fost citite duminicile in Bisericile Ortodoxe, oameni ar fi fost mult mai buni, mai creștini, mai iubitori de Dumnezeu. Amin. de ce neaparat "aceste cuvinte" si neaparat in "Bisericile Ortodoxe"? eu cred ca si aceste cuvinte ne pot face mai buni: ŤAşadar, dacă voi, răi cum sunteţi, ştiţi să daţi daruri bune copiilor voştri, cu cât mai mult Tatăl vostru din ceruri îl va da pe Duhul Sfânt celor care i-l cer?" ť Luca11, 13 ... in orice biserica sau congregatie! Am spus aceste cuvinte si in Bisericile Ortodoxe, pentru ca cel puțin aici la noi, nu se spun si nu se citesc aceste cuvinte. Liturghia e greoaie in greaca antica si in ziua de azi, iți trebuie cel puțin masterat, ca sa poți înțelege ce zice popa. In al doilea rând, dacă s-ar citi aceste cuvinte, care ne reda o imagine a Cerului si ce anume cinste si slava, ne este pregătita in Împărăția Lui Dumnezeu, oamenii ar fi avut mai multa ardoare de a face voia sfântă a Lui Dumnezeu si sa ajungă acolo in cer. De regula se spune orice altceva, decât despre patria noastră eterna din ceruri. Si am zis de Bisericile Ortodoxe, pentru ca in celelalte Biserici, se spune si încă foarte des. Uite noi aseară la adunare, am avut exact aceasta tema: 4 Şi am văzut tronuri şi celor ce şedeau pe ele li s-a dat să facă judecată. Şi am văzut sufletele celor tăiaţi pentru mărturia lui Iisus şi pentru cuvântul lui Dumnezeu, care nu s-au închinat fiarei, nici chipului ei, şi nu au primit semnul ei pe fruntea şi pe mâna lor. Şi ei au înviat şi au împărăţit cu Hristos mii de ani. 5 Iar ceilalţi morţi nu înviază până ce nu se vor sfârşi miile de ani. Aceasta este învierea cea dintâi. 6 Fericit şi sfânt este cel ce are parte de învierea cea dintâi. Peste aceştia moartea cea de a doua nu are putere, ci vor fi preoţi ai lui Dumnezeu şi ai lui Hristos şi vor împărăţi cu El mii de ani | |
|
| |
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Sam 28 Apr 2012, 15:38 | |
| Cred ca ati gresit topicul cu discutia voastra. Aici se discuta despre altceva. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Sam 28 Apr 2012, 19:43 | |
| - Franz Schneider a scris:
- Cred ca ati gresit topicul...
La multi ani, Franz! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Sam 28 Apr 2012, 19:58 | |
| Astfel incat, Emile, cred ca poti "decupa" mesajele incriminate de mine in interventia anterioara si "transfera" acolo unde le e locul : ->RELIGII | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Sam 28 Apr 2012, 20:00 | |
| Cu sigurantă o vom face. Nicio problemă! PS. Avem nevoie de unul ca tine care să mai impună un pic de ordine! Welcome back! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Franz Schneider
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Sam 28 Apr 2012, 20:05 | |
| Cu siguranta unii dintre cei prezenti aici sunt mahniti de revenirea mea dar... e treaba lor. Au IGNOR TOTAL din partea mea atat timp cat nu-mi "cauta in coarne". | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Sam 28 Apr 2012, 21:33 | |
| | |
|
| |
Diaporevomenos
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Sam 28 Apr 2012, 21:35 | |
| La Multi Ani cu sanatate si multe bucurii Franz, din partea mea.
Ai dreptate, ne-am luat cu vorba si nu am observat ca am luat-o pe aratura.
Recomnd celor mahniti sa inceapa sa zambesca. Face bine si lor si noua. | |
|
| |
Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Sam 28 Apr 2012, 22:22 | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) | |
| |