LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
istorie problema Fantasy 23 reclame comment-143 brasov google romana Limba politica Popasul muzica_traditionala internet nicuvar efremovivanantonovici taieri 1 CPSF 1918 curiozitati sibiu drumetie padure humanitas mediu
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 I_vote_lcapASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 I_voting_barASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 I_vote_rcap 
Emil Condor
ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 I_vote_lcapASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 I_voting_barASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

ASTAZI E ZIUA TA... (III)

In jos 
+23
ANGELABAB
Franz Schneider
Doina
Karima
Mihai LEONTE
Ion
Sanja-Adriana
CRUCIAT
VOTAN
TRISTAN
silverstar
res
nicuvar
yzzy
cactus
dolion
Cristina
ostrovna
Emil Condor
Diaporevomenos
lutra vulgaris
abbilbal
zaraza26
27 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 Empty
MesajSubiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III)   ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 EmptyLun 23 Apr 2012, 21:13

ostrovna a scris:

Draga mea draga mi-ai facut o mare surpriza si ii multuesc lui Dumnezeu ca te-am cunoscut si am putut sa te imbratisez cu toata dragostea ce ti-o port mwah! mwah! mwah!

Broscutele sunt pe calculator si ma protejeaza cu toata simpatia lor sunt foarte dragute,iti multumesc frumos pentru tot sper ca sa ne intilnim din nou.
Am sa ma intilnesc cu Irina saptamina aceasta de abea astept mwah! hug

Sa fii iubita!! mwah!
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III)   ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 EmptyLun 23 Apr 2012, 21:17

zaraza26 a scris:
ostrovna a scris:

Draga mea draga mi-ai facut o mare surpriza si ii multuesc lui Dumnezeu ca te-am cunoscut si am putut sa te imbratisez cu toata dragostea ce ti-o port mwah! mwah! mwah!

Broscutele sunt pe calculator si ma protejeaza cu toata simpatia lor sunt foarte dragute,iti multumesc frumos pentru tot sper ca sa ne intilnim din nou.
Am sa ma intilnesc cu Irina saptamina aceasta de abea astept mwah! hug

Sa fii iubita!! mwah!

Multumesc Zaraza si tu la fel mwah! hug thumb_yello flower flower flower floare uhuu La Multi Ani!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III)   ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 EmptyLun 23 Apr 2012, 23:28

Petrecere fără sfârsit aici!
Geta, lumea te iubeste mult. thumb_yello
Să fii binecuvântată în mijlocul celor dragi tie! hug

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III)   ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 EmptyLun 23 Apr 2012, 23:43

Emil Condor a scris:
Petrecere fără sfârsit aici!
Geta, lumea te iubeste mult. thumb_yello
Să fii binecuvântată în mijlocul celor dragi tie! hug

Multumesc din suflet Emil,eu iubesc oamenii si mai ales prietenii si pe bune pe acest forum chiar am doar prieteni la care tin mult mwah! mwah! mwah! hug flower flower flower thumb_yello love
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III)   ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 EmptyLun 23 Apr 2012, 23:56

Mă bucur tare mult auzind acestea, Geta dragă! hug

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III)   ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 EmptyMar 24 Apr 2012, 15:03

Emil Condor a scris:

mwah! hug hug
Sus In jos
nicuvar

nicuvar

Numarul mesajelor : 2464
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 16/10/2008

MesajSubiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III)   ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 EmptyMar 24 Apr 2012, 18:35

ostrovna a scris:
Emil Condor a scris:

mwah! hug hug

Si noi, si noi!!! bounce bounce bounce
Doina s-a intalnit cu fulga. S-au inteles tare bine impreuna. mwah!
Sus In jos
http://nicuvar.wordpress.com/
alex andrei

alex andrei

Numarul mesajelor : 252
Varsta : 77
Localizare : colţisorul meu
Data de inscriere : 01/12/2011

MesajSubiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III)   ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 EmptyJoi 26 Apr 2012, 00:55

alex andrei a scris:
Doamna Geta,
alex andrei era ocupat asa ca m-a trimis pe mine
sa va prezint omagiile sale si un sincer "La multi ani!"

ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 De-ziua-ta-43_3ce13723cd9fb9

nicuvar

Numarul mesajelor : 2464
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 16/10/2008

MesajSubiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III)   ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 EmptyJoi 26 Apr 2012, 10:30

nicuvar a scris:
ostrovna a scris:
Emil Condor a scris:

mwah! hug hug

Si noi, si noi!!! bounce bounce bounce
Doina s-a intalnit cu fulga. S-au inteles tare bine impreuna. mwah!

Am gresit, din neatentie. Cu lutra s-a intalnit. Ne-ar placea sa o cunoastem si pe fulga, cine stie. smile
Sus In jos
http://nicuvar.wordpress.com/
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III)   ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 EmptyJoi 26 Apr 2012, 19:03

M-am intilnit cu Irina ,e o doamna speciala plina de viata exact cum mi-am imaginat,o felicit si ma bucur enorm ca am reusit sa o imbratisez mwah! aplauze

Ii doresc multa sanatate si fericire alaturi de frumoasa ei fetita mwah!
Sus In jos
Diaporevomenos

Numarul mesajelor : 1815
Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul
Data de inscriere : 05/10/2008

MesajSubiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III)   ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 EmptyJoi 26 Apr 2012, 20:40

ostrovna a scris:
M-am intilnit cu Irina ,e o doamna speciala plina de viata exact cum mi-am imaginat,o felicit si ma bucur enorm ca am reusit sa o imbratisez mwah! aplauze

Eram convins ca e asa. Pe deasupra e si foarte frumoasa!!! Ca roua dimineţii.

ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 Trandafir_Alb_Cu_Roua_med
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III)   ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 EmptyJoi 26 Apr 2012, 21:22

Diaporevomenos a scris:
ostrovna a scris:

ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 Trandafir_Alb_Cu_Roua_med

Da e foarte frumoasa si faina ,sunt fericita ca am intilnit-o mwah! hug
Sus In jos
Diaporevomenos

MesajSubiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III)   ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 EmptyVin 27 Apr 2012, 01:59

[quote="Diaporevomenos"]
ostrovna a scris:

NU stiu cum a aparut imaginea asta cu desenul, dar eu am atasat poza asta cu trandafirul.

Si pun din nou poza cu trandafirul:

ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 Trandafiralbcurouamed

Emile, poti sa-mi explici cum se face, ca eu am atasat o poza cu un trandafir si a aparut un desen ciudat in loc de trandafirul alb care l-am atasat din nou, dupa ce am vazut mesajul, dupa cateva ore?
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III)   ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 EmptyVin 27 Apr 2012, 04:24

Dia, nu este ceva neobisnuit să se întâmple ce spui tu despre poza aceea.
Uneori, locul de unde descarci imaginea îti dă încurcături de acest gen.
Aici la Popas, îmi place să cred că se vede ce este afisat.
Cel putin, până în prezent nu am avut astfel de probleme.
Mdeh, mergem mai departe... smile

Diaporevomenos

MesajSubiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III)   ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 EmptyVin 27 Apr 2012, 13:47

Emil Condor a scris:
Dia, nu este ceva neobisnuit să se întâmple ce spui tu despre poza aceea.
Uneori, locul de unde descarci imaginea îti dă încurcături de acest gen.
Aici la Popas, îmi place să cred că se vede ce este afisat.
Cel putin, până în prezent nu am avut astfel de probleme.
Mdeh, mergem mai departe... smile

Acum am inteles.

Mergem mai departe si mai departe... pana la capat. Pana la Portile de Aur a Imparatie Lui Dumnezeu. De-acolo incolo nu mai mergem noi, vom fi preluati si tratati la masa Lui.

28 Voi sînteţi aceia, cari aţi rămas necontenit cu Mine în încercările Mele.
29 De aceea vă pregătesc Împărăţia, după cum Tatăl Meu Mi-a pregătit-o Mie,
30 ca să mîncaţi şi să beţi la masa Mea în Împărăţia Mea, şi să şedeţi pe scaune de domnie, ca să judecaţi pe cele douăsprezece seminţii ale lui Israel.
34 Căci unde este comoara voastră, acolo este şi inima voastră.
35 Mijlocul să vă fie încins, şi făcliile aprinse.
36 Şi să fiţi ca nişte oameni, cari aşteaptă pe stăpînul lor să se întoarcă dela nuntă, ca să-i deschidă îndată, cînd va veni şi va bate la uşă.
37 Ferice de robii aceia, pe cari stăpînul îi va găsi veghind la venirea lui!
Adevărat vă spun, că el se va încinge, îi va pune să şadă la masă, şi se va apropia să le slujească.

Ma gândesc dacă aceste cuvinte ar fi fost citite duminicile in Bisericile Ortodoxe, oameni ar fi fost mult mai buni, mai creștini, mai iubitori de Dumnezeu.
Amin.
Sus In jos
alex andrei

alex andrei

Numarul mesajelor : 252
Localizare : colţisorul meu
Data de inscriere : 01/12/2011

MesajSubiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III)   ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 EmptyVin 27 Apr 2012, 22:32

Diaporevomenos a scris:

Ma gândesc dacă aceste cuvinte ar fi fost citite duminicile in Bisericile Ortodoxe, oameni ar fi fost mult mai buni, mai creștini, mai iubitori de Dumnezeu.
Amin.

de ce neaparat "aceste cuvinte" si neaparat in "Bisericile Ortodoxe"?
eu cred ca si aceste cuvinte ne pot face mai buni:
«Aşadar, dacă voi, răi cum sunteţi, ştiţi să daţi daruri bune copiilor voştri, cu cât mai mult Tatăl vostru din ceruri îl va da pe Duhul Sfânt celor care i-l cer?" » Luca11, 13
... in orice biserica sau congregatie!

MesajSubiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III)   ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 EmptySam 28 Apr 2012, 15:21

alex andrei a scris:
Diaporevomenos a scris:

Amin.

de ce neaparat "aceste cuvinte" si neaparat in "Bisericile Ortodoxe"?
eu cred ca si aceste cuvinte ne pot face mai buni:
ŤAşadar, dacă voi, răi cum sunteţi, ştiţi să daţi daruri bune copiilor voştri, cu cât mai mult Tatăl vostru din ceruri îl va da pe Duhul Sfânt celor care i-l cer?" ť Luca11, 13
... in orice biserica sau congregatie!

ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 Corect2zh0

Am spus aceste cuvinte si in Bisericile Ortodoxe, pentru ca cel puțin aici la noi, nu se spun si nu se citesc aceste cuvinte. Liturghia e greoaie in greaca antica si in ziua de azi, iți trebuie cel puțin masterat, ca sa poți înțelege ce zice popa.
In al doilea rând, dacă s-ar citi aceste cuvinte, care ne reda o imagine a Cerului si ce anume cinste si slava, ne este pregătita in Împărăția Lui Dumnezeu, oamenii ar fi avut mai multa ardoare de a face voia sfântă a Lui Dumnezeu si sa ajungă acolo in cer.
De regula se spune orice altceva, decât despre patria noastră eterna din ceruri. Si am zis de Bisericile Ortodoxe, pentru ca in celelalte Biserici, se spune si încă foarte des. Uite noi aseară la adunare, am avut exact aceasta tema:

4 Şi am văzut tronuri şi celor ce şedeau pe ele li s-a dat să facă judecată. Şi am văzut sufletele celor tăiaţi pentru mărturia lui Iisus şi pentru cuvântul lui Dumnezeu, care nu s-au închinat fiarei, nici chipului ei, şi nu au primit semnul ei pe fruntea şi pe mâna lor. Şi ei au înviat şi au împărăţit cu Hristos mii de ani.
5 Iar ceilalţi morţi nu înviază până ce nu se vor sfârşi miile de ani. Aceasta este învierea cea dintâi.
6 Fericit şi sfânt este cel ce are parte de învierea cea dintâi. Peste aceştia moartea cea de a doua nu are putere, ci vor fi preoţi ai lui Dumnezeu şi ai lui Hristos şi vor împărăţi cu El mii de ani
Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

Numarul mesajelor : 3180
Varsta : 63
Localizare : Intr-o vagauna din Romania
Data de inscriere : 09/09/2008

MesajSubiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III)   ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 EmptySam 28 Apr 2012, 15:38

Cred ca ati gresit topicul cu discutia voastra. Aici se discuta despre altceva.

Ne doare ca-n lumina sa / Pamantul tine-o lume rea ..."
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III)   ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 EmptySam 28 Apr 2012, 19:43

Franz Schneider a scris:
Cred ca ati gresit topicul...
La multi ani, Franz! cheers Very Happy

Franz Schneider

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III)   ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 EmptySam 28 Apr 2012, 19:58

Astfel incat, Emile, cred ca poti "decupa" mesajele incriminate de mine in interventia anterioara si "transfera" acolo unde le e locul : ->RELIGII

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III)   ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 EmptySam 28 Apr 2012, 20:00

Cu sigurantă o vom face. Nicio problemă! smile

PS. Avem nevoie de unul ca tine care să mai impună un pic de ordine! Welcome back! hug

Franz Schneider

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III)   ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 EmptySam 28 Apr 2012, 20:05

Cu siguranta unii dintre cei prezenti aici sunt mahniti de revenirea mea dar... e treaba lor. Au IGNOR TOTAL din partea mea atat timp cat nu-mi "cauta in coarne". thumb_yello

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III)   ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 EmptySam 28 Apr 2012, 21:33

Franz Schneider a scris:
Cu siguranta unii dintre cei prezenti aici sunt mahniti de revenirea mea dar... e treaba lor. Au IGNOR TOTAL din partea mea atat timp cat nu-mi "cauta in coarne". thumb_yello

Hei eu nu cred ca cineva e mahnit eu una ma bucur Franz aplauze aplauze mwah! hug hug hug mwah!
Sus In jos
Diaporevomenos

MesajSubiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III)   ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 EmptySam 28 Apr 2012, 21:35

La Multi Ani cu sanatate si multe bucurii Franz, din partea mea.

Ai dreptate, ne-am luat cu vorba si nu am observat ca am luat-o pe aratura.

Recomnd celor mahniti sa inceapa sa zambesca. Face bine si lor si noua.
Sus In jos
Ion

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

MesajSubiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III)   ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 EmptySam 28 Apr 2012, 22:22

La Multi Ani, Franz!
Ion
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III)   ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 33 Empty

Sus In jos

ASTAZI E ZIUA TA... (III)
Sus 
Pagina 33 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» ASTAZI E ZIUA TA...
» ASTĂZI E ZIUA TA (I)
» ASTAZI E ZIUA TA (II)
» NĂSCUT ASTĂZI
» ASTĂZI ÎN ISTORIE

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: DIVERTISMENT :: AGENDA LUM-LUM-
Mergi direct la: