Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mier 16 Mar 2011, 13:19
Multumesc frumos tuturor. Ce draguti sunteti!.. Da. Va fi foarte minunata Emil... Sotia mi-a facut deja cel mai frumos cadou azi: Am inceput sa zugravim....
Sarbatorim prin munca, asa cum se spunea odata, nu?
Rugaciune
Si zi si noapte ma rog la Bunul Dumnezeu Sa n-am nici timp, si nici puterea de a face rau.
Da-mi, Doamne, si timpu,l si puterea de a fi bun, La Tine, Doamne,-mi cer iertate, ma rog, si ma supun.
Da-mi Doamne, si timpu,l si puterea de a-mi iubi dusmanii, Si-atunci in Lume Pacea va dainui cu anii.
Love to You all! Ion
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mier 16 Mar 2011, 19:38
Cu consideraţie îţi transmit sănătate multă, bucurii şi realizări depline. Mă bucur tare că eşti pe-aici, în ţară de ziua ta. Primăvara parcă a venit doar acum să te întâmpine. La mulţi ani!
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mier 16 Mar 2011, 21:12
Noa serbus Ioane şi LA MULŢI ANI ! Sincer să fiu am uitat de ziua ta. Sunt angrenat în diverse activităţi de primăvară (plimbări). Şi când închini de ziua ta, gândeşte-te că un pahar este cu mine.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mier 16 Mar 2011, 22:27
Ion a scris:
Rugaciune
Si zi si noapte ma rog la Bunul Dumnezeu Sa n-am nici timp, si nici puterea de a face rau.
Da-mi, Doamne, si timpu,l si puterea de a fi bun, La Tine, Doamne,-mi cer iertate, ma rog, si ma supun.
Da-mi Doamne, si timpu,l si puterea de a-mi iubi dusmanii, Si-atunci in Lume Pacea va dainui cu anii.
Love to You all! Ion
Dragostea să fie si în viata ta, Ion dragă!
Frumoase versuri!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Vin 18 Mar 2011, 18:21
Emil Condor a scris:
Ion a scris:
Rugaciune
Love to You all! Ion
Dragostea să fie si în viata ta, Ion dragă!
Frumoase versuri!
Multumesc, Emil! Multumesc Abbi!
Cand am sa fiu mai liber am sa va povevestesc cum e pe acasa. In orice caz, acest 'acasa' suna altfel cand esti acasa.
O zi buna! Ion
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Lun 21 Mar 2011, 09:39
Noa serbus tu dragă.
Cristina, în 23 este ziua ta. LA MULŢI ANI şi un trandafir din Bălgradî
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Lun 21 Mar 2011, 10:42
Multumesc frumos, Abby.
Iti doresc sa ai o zi binecuvintata!
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mar 22 Mar 2011, 18:17
La Multi Ani, Cristina! Multa sanatate, noroc si fericire alaturi de cei dragi.
_____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
CRUCIAT
Numarul mesajelor : 1568 Data de inscriere : 28/10/2010
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mar 22 Mar 2011, 18:31
La multi ani fericiti!
_____________________ Doctor Cross
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mar 22 Mar 2011, 18:32
La mulţi ani Cristina, să-ţi fie viaţa presărată cu mii de bucurii!
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mar 22 Mar 2011, 19:33
Unde alergi, Cristina, parca ieri a fost ziua ta! La multi ani, draga, daca asa vrei tu, sa mai adaogi un an! Multa sanatate si fericire!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mar 22 Mar 2011, 20:01
dolion a scris:
Unde alergi, Cristina, parca ieri a fost ziua ta! La multi ani, draga, daca asa vrei tu, sa mai adaogi un an! Multa sanatate si fericire!
Nu ieri, maine va fi. S-a grabit abbilbalul cu urarile.
_____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mier 23 Mar 2011, 00:05
La Multi Ani Fericiti, Cristina dragă!
lutra vulgaris
Numarul mesajelor : 1164 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti - Romania Data de inscriere : 18/05/2010
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mier 23 Mar 2011, 03:23
ai mai .. e ziua Cristinei?! Pai sa creasca si mai mare si la multi ani!
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mier 23 Mar 2011, 08:44
nicuvar a scris:
La Multi Ani, Cristina! Multa sanatate, noroc si fericire alaturi de cei dragi.
Multumesc frumos, Nicuvar! Toate cele bune, multe retete gustoase si concursuri cistigate, multe impliniri si succes, alaturi de Doina si copilasi!
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mier 23 Mar 2011, 08:45
CRUCIAT a scris:
La multi ani fericiti!
Multumesc, asemenea!
Cristina
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mier 23 Mar 2011, 08:50
yzzy a scris:
La mulţi ani Cristina, să-ţi fie viaţa presărată cu mii de bucurii!
Multumesc frumos, Yzzy! Iti doresc tot binele din lume! Pe lumea asta am iubit nespus Tot ce in trupuri sufletul adie. Spun: Pace voua, salcii ce-n apus Va oglinditi in apa purpurie."
Cristina
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mier 23 Mar 2011, 08:56
dolion a scris:
Unde alergi, Cristina, parca ieri a fost ziua ta!
Alerg pentru cei dragi mie, Dolion, de parca ziua mea e in fiecare zi!
dolion a scris:
La multi ani, draga, daca asa vrei tu, sa mai adaogi un an! Multa sanatate si fericire!
Multumesc frumos, draga! Da, asa vreau eu, sa mai adaug un an al Domnului, si inca unul, si inca unul, la frumoasa mea virsta. Mult noroc si voie buna!
Cristina
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mier 23 Mar 2011, 08:57
Emil Condor a scris:
La Multi Ani Fericiti, Cristina dragă!
Multumesc frumos, Emil draga!
Cristina
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mier 23 Mar 2011, 09:03
lutra vulgaris a scris:
ai mai .. e ziua Cristinei?! Pai sa creasca si mai mare si la multi ani!
da mai... azi cica e ziua mea... Multumesc frumos pentru urari!
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mier 23 Mar 2011, 14:32
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Joi 24 Mar 2011, 07:53
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Joi 24 Mar 2011, 08:23
Am vrut sa caut aseara ceva special, dar socoteala din targ nu s-a potrivit cu cea de acasa. Tare mai alergi, Cristina, ca eu te-am prins abia acum sa iti urez cele cuvenite!
Asa ca am ajuns la stingere... Unde sunteti, sa va vad... pe sub mese?
Sa ai parte de o viata fericita in continuare, Cristina!!
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Joi 24 Mar 2011, 17:27
Multumesc frumos, Zaraza . Iti urez, la rindu-mi, sa ramii voioasa cum te stiu si s-auzim numai de bine .
ps: cit despre alergat, nu ma grabesc, stai linistita ... Imi place alegro, ma non troppo (adica un fel de ... alerg, dar nu tropai ).
Emil Condor
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Joi 21 Apr 2011, 01:06
Geta, anul ăsta, Ziua ta coincide cu Vinerea Mare. E bine? E rău? Cum vei celebra? Tii sau nu tii post?
Oricum, La Multi Ani Fericiti, Geta dragă!