Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
Subiect: Re: Oua de Pasti Sam 03 Apr 2010, 18:40
Nicule, alea cu iconite sunt un fel de brauri de plastic in care bagi oul si apoi il cufunzi in apa fiarta. Plasticul se strange in jurul oualelor. Asa-i ? Celelalte sunt facut in foi de ceapa???
Mihaela, urarile de PAsti sunt scrise pe ou cu mana sau aplicate?
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Oua de Pasti Sam 03 Apr 2010, 19:04
zuum a scris:
Mihaela, urarile de PAsti sunt scrise pe ou cu mana sau aplicate?
Sunt niste chestii aplicate
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: Oua de Pasti Sam 03 Apr 2010, 19:20
Voi, cei ce lucrati cu atata migala la vopsitul oualelor, va mai indurati sa le mancati? Cele vopsite de noi sunt atat de spalacite, incat, le mancam rapid sa scapam de rusine!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Oua de Pasti Sam 03 Apr 2010, 19:26
dolion a scris:
Voi, cei ce lucrati cu atata migala la vopsitul oualelor, va mai indurati sa le mancati?
Sa stii ca asa zicea si fii-miu, Dolion. Ca m-a ajutat si el, de fapt amandoi facem operatia asta in fiecare an, e traditie deja
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: Oua de Pasti Dum 04 Apr 2010, 11:41
_____________________ Free your mind!
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
Subiect: Re: Oua de Pasti Dum 04 Apr 2010, 13:26
zuum a scris:
Nicule, alea cu iconite sunt un fel de brauri de plastic in care bagi oul si apoi il cufunzi in apa fiarta. Plasticul se strange in jurul oualelor. Asa-i ? Celelalte sunt facut in foi de ceapa???
Da. Asa-i. Celelalte sunt in foi de ceapa, flori si frunze din gradina, legate in ciorap. Si cu bucati de lana colorata, tot in ciorap.
_____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: Oua de Pasti Lun 05 Apr 2010, 02:05
Mihaela a scris:
..... Vineri seara merg la biserica pentru ca imi place foarte mult slujba de prohod
Sunt opusul tău. Nu merg la slujba de prohod.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
Numarul mesajelor : 1385 Data de inscriere : 23/03/2010
Subiect: Re: Oua de Pasti Lun 05 Apr 2010, 12:27
Noroc cu Iisus ăsta, că altfel nu-mi aduceam aminte să le dau peştilor şi nişte gălbenuş. Cred că una din femele de betta se duce naibii, aşa de bombat îi este abdomenul... probabil de la icrele pe care nu a reuşit să le depună. Aşa că presupun că deja s-au "pietrificat" în ea (la peştii din specia asta nu este posibilă resorbţia ouălor nedepuse) şi masculul nu mai poate să o preseze suficient pentru a le elimina, deci nu-i dau mai mult de două săptămâni. Eh, măcar am îndopat-o cu gălbenuş înainte să dea ortu' popii...
Anahoret a scris:
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: Oua de Pasti Lun 05 Apr 2010, 12:58
Foarte decorative ouale din poza lui Delta!
Subiect: Re: Oua de Pasti Lun 05 Apr 2010, 13:57
aurora a scris:
Alea-s ouăle de la Anahoret.
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: Oua de Pasti Lun 05 Apr 2010, 14:34
Mihaela a scris:
Pai nu stii Abby? Contrariile se atrag
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: Oua de Pasti Lun 05 Apr 2010, 15:40
delta a scris:
aurora a scris:
Tu vrei sa ne pacalesti? Cum asa?
Subiect: Re: Oua de Pasti Lun 05 Apr 2010, 16:15
Subiect: Re: Oua de Pasti Lun 05 Apr 2010, 16:17
Subiect: Re: Oua de Pasti Lun 05 Apr 2010, 16:27
aurora a scris:
delta a scris:
aurora a scris:
Nu-mi dau seama unde-i păcăleala, însă dacă verifici mesajul la care te referi, vei constata că am citat o postare de-a lui Anahoret în care a pus o poză despre ouăle lui... N-am observat dacă a precizat cine i le-a vopsit, dar presupun că soţia lui...
aurora
Subiect: Re: Oua de Pasti Lun 05 Apr 2010, 18:20
Cristian Pomohaci - Jos Sub Crucea Răsturnată
aceasta este o "priceasnă", o cântare executată în bisericile ortodoxe la slujba liturghiei în timp ce se împărtășește preotul.
Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart )
aurora
Subiect: Re: Oua de Pasti Lun 05 Apr 2010, 19:59
Cristian Pomohaci - Jos Sub Crucea Răsturnată
aceasta este o "priceasnă", o cântare executată în bisericile ortodoxe la slujba liturghiei în timp ce se împărtășește preotul.
Subiect: Re: Oua de Pasti Lun 05 Apr 2010, 20:01
delta a scris:
aurora a scris:
delta a scris:
aurora a scris:
Nu-mi dau seama unde-i păcăleala, însă dacă verifici mesajul la care te referi, vei constata că am citat o postare de-a lui Anahoret în care a pus o poză despre ouăle lui... N-am observat dacă a precizat cine i le-a vopsit, dar presupun că soţia lui...
Asa este, nu observasem... oricum, ouale din poza tot frumoase, decorative sunt!
Felicitari cui le-a vopsit asa!
Subiect: Re: Oua de Pasti Lun 05 Apr 2010, 20:49
Ouţele vopsite de mine.
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: Oua de Pasti Dum 06 Apr 2014, 16:17
yzzy a scris:
Ouţele vopsite de mine.
Din 2010, după distinsa doamnă Yzzy, nimeni nu a mai venit cu outele vopsite la Popas!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)