Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Vin 02 Apr 2010, 21:15
Sobru?! Ia vezi ce i-am răspuns lui Delta pe topicul lui Yzzy, a propos de turismul ecumenic... Eu v-am zis că avatarul meu vă induce în eroare...
_____________________ Free your mind!
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Vin 02 Apr 2010, 21:16
Doar ce am răspuns acolo... Am remarcat că eşti un pic mai relaxat acum.
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Vin 02 Apr 2010, 21:25
A propos... un banc on-topic!
Ci-că un popă zbura cu avionul peste ocean. La altitudinea de croazieră, stewardesele anunţă pasagerii că pot să-şi desfacă centurile, apoi încep să se plimbe cu tăvile pe culoar. Ajunge şi la popă şi-l întreabă: — Doriţi ceva de băut? — Whisky and soda se poate? — Desigur! — Un moment... la ce altitudine suntem? — La 10.000 de metri. — Hmmm... prea aproape de Şefu' Aduceţi-mi vă rog un ceai cu gheaţă.
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Vin 02 Apr 2010, 22:06
Emil Condor a scris:
Doar ce am răspuns acolo... Am remarcat că eşti un pic mai relaxat acum.
A degustat paştile să vadă cum sunt şi dacă mai trebuie adăugat ceva în ele.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Vin 02 Apr 2010, 22:08
Anahoret a scris:
... prea aproape de Şefu'
Anahoret
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Sam 03 Apr 2010, 10:35
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Dum 04 Apr 2010, 12:09
Anahoret, iti transmit traditionalul "Hristos a inviat", impreuna cu cele mai sincere urari de sanatate si bunastare!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
Anahoret
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Dum 04 Apr 2010, 17:36
Adevărat a-nviat! Doamne-ajută!
Anahoret
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Dum 04 Apr 2010, 19:56
Numarul mesajelor : 535 Varsta : 62 Localizare : Baia Mare Data de inscriere : 12/03/2009
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Dum 04 Apr 2010, 21:37
Anahoret a scris:
rolia a scris:
Ca ar putea plictisi pe cineva sa citeasca... sau ma rog, literatura in genere ar fi plictisitoare si implicit oamenii de litere ori cei ce scriu.
În principiu aş zice că ai dreptate. Dacă citeşti, înseamnă că ai ales ceva care-ţi place. Plictiseala intervine atunci când trebuie să citeşti ce nu-ţi place.
se presupune ca de la o varsta ai gusturile deja formate, citesti doar ce-ti place, ce te intereseaza. Nu vad de ce ar fi plictisitor si asta in cazul scrierilor literare... ca de o fi vorba de rapoarte ori mai stiu eu ce chestii tehnice pe care esti obligat sa le citesti mai treaca mearga, dar nici atunci.
Anahoret a scris:
Foloseşte cuvinte tari – bag seama că aşa e moda acum – dar îmi place cum ştie să creeze imagini.
ai lăsat patul nefăcut, cana de ceai și un miros care nu era al nostru, ușa descuiată dar n-a ieșit nimic
dragostea ta e un oraș cu furnici și vrăbii străzi, baruri, cartiere, limite de viteză, închisori și iluzii nici un loc pentru mine în toate acestea
îmi privesc mîngîierile, se chircesc asemenea unor mumii clipesc tot mai des iar nopțile devin tot mai lungi
aerul agațat de pereți, un tablou privit prin gaura unui cui
ca să ies din starea asta bat lumina cu pumnii ...
cu dinții încleștați rup toate legăturile între cuvinte...
asta este faina si mai are cateva. Nu-i contest talentul si nici usurinta de a scrie. Dar in general are nu cuvinte tari ci expresii vulgare si asocieri de cuvinte ce numai in mahala intalnesti... mda, stiu asta-i curentul in arta acum. posibil sa fiu depasita, prafuita in gusturi, dar prefer sa raman asa... multam cerului ca pot face diferenta si sper sa raman asa...
Anahoret
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Dum 04 Apr 2010, 23:47
rolia a scris:
... mda, stiu asta-i curentul in arta acum. posibil sa fiu depasita, prafuita in gusturi, dar prefer sa raman asa...
Şi eu!
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Lun 05 Apr 2010, 02:15
rolia a scris:
in general are nu cuvinte tari ci expresii vulgare si asocieri de cuvinte ce numai in mahala intalnesti...
Din păcate asta este moda acum. De aceea nu mai este bun Eminescu.
Emil Condor
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Lun 05 Apr 2010, 03:26
rolia a scris:
.. multam cerului ca pot face diferenta si sper sa raman asa...
Cerul să te ajute!
Anahoret
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Lun 05 Apr 2010, 10:20
abbilbal a scris:
rolia a scris:
in general are nu cuvinte tari ci expresii vulgare si asocieri de cuvinte ce numai in mahala intalnesti...
Din păcate asta este moda acum. De aceea nu mai este bun Eminescu.
E usor a scrie versuri Când nimic nu ai a spune, Insirând cuvinte goale Ce din coada au sa sune.
Când nu ai nimic să spui, încerci să şochezi.
abbilbal
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Joi 08 Apr 2010, 11:54
Anahoretule, spuneai undeva că eşti nevoit să iei o nouă pauză. Păi IO ce să zic. Spor la treabă şi să-ţi ajute Dumnezeu să termini "tleaba mamii tleabă" la scadenţă.
Să nu te apuce
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Joi 08 Apr 2010, 12:59
Ce Doamne de pauză? Am avut eu supărări şi ciudă mai mare, şi n-am luat pauză! Hai zău, fii om serios!
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Joi 08 Apr 2010, 13:00
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Joi 08 Apr 2010, 13:54
aurora a scris:
Ce Doamne de pauză? Am avut eu supărări şi ciudă mai mare, şi n-am luat pauză! Hai zău, fii om serios!
Şi treaba cine i-o face? IO ? Sau cine face pauză trebuie să fie musai mănios?
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Joi 08 Apr 2010, 14:32
Anahoret a spus destul de clar că "pauza" asta de acum, ca şi cea dinainte, nu este din cauză de "treabă"! Adica nu pentru ca ar fi ocupat prea tare, si nu ar mai avea vreme de forumeala!
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Joi 08 Apr 2010, 14:45
Eu nu ştiu să fi spus undeva că ia o pauză din cauză că ar fi supărat pe ceva sau cineva, dar ştiu că până la sfârştul lunii treuie să dea gata o lucrare şi i s-a cam acrit de calculator.
delta
Numarul mesajelor : 1385 Data de inscriere : 23/03/2010
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Joi 08 Apr 2010, 20:12
abbilbal a scris:
Anahoretule, spuneai undeva că eşti nevoit să iei o nouă pauză. Păi IO ce să zic. Spor la treabă şi să-ţi ajute Dumnezeu să termini "tleaba mamii tleabă" la scadenţă.
Să nu te apuce
Las' că-l ţin ocupat cu poze despre vidrele fotografiate azi la Doloşman, ca să-i treacă neplăcerea cauzată de activiste de partid preocupate de practicatul pupincurismului voluntar ca sport pe cale de a deveni olimpic...
abbilbal
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Joi 08 Apr 2010, 21:52
Ei, nu-mi fac probleme, o să-ţi povestească el ce treabă are că nici de Paşti n-a stat locului cu ai lui la Ploieşti.
aurora
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Vin 23 Apr 2010, 17:18
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Vin 23 Apr 2010, 17:19
Mai vino seara pe la noi, bădiţă dragă....