| CAMERA DE WHISKY | |
|
+16Anahoret Diaporevomenos Ciprian enohabel apocalyptica CRUCIAT VOTAN rolia zuum Cristina ostrovna cactus abbilbal delta aurora yzzy 20 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
rolia
Numarul mesajelor : 535 Varsta : 62 Localizare : Baia Mare Data de inscriere : 12/03/2009
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Dum 28 Mar 2010, 22:58 | |
| | |
|
| |
delta
Numarul mesajelor : 1385 Data de inscriere : 23/03/2010
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Dum 28 Mar 2010, 23:07 | |
| | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Dum 28 Mar 2010, 23:26 | |
| - delta a scris:
Dar şi mai tare sper că nu se repetă şi pe acest forum! Dar de ce speri, sunt acele persoane aici? |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Dum 28 Mar 2010, 23:33 | |
| - Mihaela a scris:
- delta a scris:
Dar şi mai tare sper că nu se repetă şi pe acest forum! Dar de ce speri, sunt acele persoane aici? Pot fi sau... oricând pot veni. Delta poate atrage şi pe alţii, îmi imaginez. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
delta
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Dum 28 Mar 2010, 23:34 | |
| - Mihaela a scris:
- Dar de ce speri, sunt acele persoane aici?
Nu (chiar) toate... | |
|
| |
delta
| |
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Lun 29 Mar 2010, 00:13 | |
| _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Lun 29 Mar 2010, 00:46 | |
| Paharul e un pic aburit, trebuie să fie rece, nu-i aşa? Arată ispititor. Te laşi ispitei aşa devreme, înainte de a veni căldurile? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Lun 29 Mar 2010, 05:43 | |
| Nu, Emile! Berea, şi în special Silva brună, este băutura preferată, indiferent de anotimp. Este adevărat că iarna, când mai ies cu colegii la o crâşmă (a nu se înţelege că nu ies cu ei şi vara), li se face pielea găinii când mă văd bând bere... dar asta e! Şi apoi Silva brună nici nu prea este bere de băut vara... cu 7% alcool cât are în ea... după două sticle băute pe căldură, cred c-aş vorbi chineza cu intonaţie! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Lun 29 Mar 2010, 06:13 | |
| Păi, berea aceea şi arată a lichior. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Lun 29 Mar 2010, 07:02 | |
| Lichiorul este mai tare şi mai dulce. Bere neagră beau mai mult în amintirea vremurilor "de demult" când încă se mai făcea cu hamei prăjit. Acum cred că nici nemţii n-o mai fac aşa. Bănuiesc că toţi o colorează cu caramel. Silva-mi place că nu are gustul aspru ca Ursus, spre exemplu, şi are puţină dulceaţă. Unii spun că Lefe neagră ar fi mai bună, însă pe mine nu m-a emoţionat foarte tare. Guinness însă este pe gustul meu: nu este aspră şi face o spumă ca la capucino: înaltă şi deasă. Dar şi preţul este pe măsură: 6-7 lei la supermarket. La restaurant o iei la mai mult de 9 lei. Dar merită! La capitoul "bere populară" neagră ar mai fi Crusowice care este făcută în Cehia. Are gust plăcut şi nu are decât 5% alcool, deci ar merge şi pentru vară. Preţul este acceptabil: 3 - 3,50 lei la supermarket. Ţi-am făcut capul calendar? Dacă nu, continuu că mai am de spus! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Lun 29 Mar 2010, 07:13 | |
| Personal nu le am cu berea neagră. În timpul iernii nu beau niciun fel, dar odată cu venirea căldurilor mă găseşti aproape în fiecare weekend cu " blondele" lângă mine. În ce mă priveşte, consider vinul o licoare sfântă. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
delta
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Lun 29 Mar 2010, 10:48 | |
| - Anahoret a scris:
- Bere neagră beau mai mult în amintirea vremurilor "de demult" când încă se mai făcea cu hamei prăjit.
Păi, pentru fabricarea berii negre... nu hameiul se prăjeşte, ci malţul. | |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Lun 29 Mar 2010, 10:55 | |
| - delta a scris:
- Mihaela a scris:
Nu (chiar) toate... Asta-i un fel de aruncat de vinturi ca sa vezi cine se intoxica, sau cum? Daca tot te dai mascul feroce vinat pe meleaguri virtuale, fa-o cu subiect si predicat: cine anume -de aici- e acea neprihanita care te-a invitat indirect la adulter pe mp si messenger? Dar fa-o de fata cu persoana respectiva, pentru ca fie este adevarat si are dreptul cuvenit la replica (si ocazia de a nu mai repeta greseala), fie se numeste birfa ordinara la adresa unei persoane despre care poti spune orice porcarie neadevarata (=minciuni sfruntate). _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
delta
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Lun 29 Mar 2010, 11:16 | |
| | |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Lun 29 Mar 2010, 11:39 | |
| | |
|
| |
delta
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Lun 29 Mar 2010, 12:01 | |
| | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Lun 29 Mar 2010, 12:21 | |
| - delta a scris:
- Mihaela a scris:
Nu (chiar) toate... Eu stiu sigur ca lucrurile stateau pe dos. Adica tu erai cel care teroriza lumea cu mp-uri. |
|
| |
delta
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Lun 29 Mar 2010, 12:51 | |
| - Mihaela a scris:
- Eu stiu sigur ca lucrurile stateau pe dos. Adica tu erai cel care teroriza lumea cu mp-uri.
Fie aşa cum vrei tu să crezi... | |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Lun 29 Mar 2010, 18:13 | |
| - delta a scris:
- Anahoret a scris:
- Bere neagră beau mai mult în amintirea vremurilor "de demult" când încă se mai făcea cu hamei prăjit.
Păi, pentru fabricarea berii negre... nu hameiul se prăjeşte, ci malţul. Posibil să fi înţeles eu greşit. În şcoala generală am fost în excursie la fabrica de bere din Azuga şi acolo ne-au explicat cum se face berea. Atunci am reţinut că pentru berea neagră se prăjeşte hameiul. În definitiv mai puţin contează ce ar trebui să se prăjească... principalul este că acum nu se mai prăjeşte decât zahărul! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
delta
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Lun 29 Mar 2010, 18:19 | |
| - Anahoret a scris:
- Posibil să fi înţeles eu greşit.
În şcoala generală am fost în excursie la fabrica de bere din Azuga şi acolo ne-au explicat cum se face berea. Atunci am reţinut că pentru berea neagră se prăjeşte hameiul. Pentru prepararea a 100 litri de bere este nevoie de doar câteva sute de grame de hamei... aşa că mare lucru nici n-ai avea ce să prăjeşti la inflorescenţele respective... - Anahoret a scris:
- În definitiv mai puţin contează ce ar trebui să se prăjească... principalul este că acum nu se mai prăjeşte decât zahărul!
Se mai prăjesc şi fraierii care se duc la vot crezând că în campanie ăla care-i minte spune adevărul. | |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Lun 29 Mar 2010, 18:22 | |
| Se mai prăjesc şi fraierii care se duc la vot crezând că în campanie ăla care-i minte spune adevărul. Corect si se prajesc bine fir-a-r.... Asa ne trebuie | |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Lun 29 Mar 2010, 18:22 | |
| Delta, la faza cu hameiul te cred pe cuvânt... gândeşte-te că au trecut peste 35 de ani de la excursia aia... şi eram cu grupul. Omul a zis ceva dar la mine, prin zgomotul care era acolo, a ajuns altfel. Credeam că ne-am înţeles: mie-mi place berea neagră, nu-mi plac fraierii. Chiar dacă sunt prăjiţi! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
delta
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Lun 29 Mar 2010, 18:31 | |
| - Anahoret a scris:
- Delta, la faza cu hameiul te cred pe cuvânt... gândeşte-te că au trecut peste 35 de ani de la excursia aia... şi eram cu grupul. Omul a zis ceva dar la mine, prin zgomotul care era acolo, a ajuns altfel.
Păi, am fost nevoit la un moment dat să fac şi ceva specializare în microbiologie aplicată (kefir, iaurt, brânzeturi, bere, epurarea apelor etc.), şi - printre altele - am avut un an de practică la Ursus S.A. De acolo am reţinut diferite detalii legate de cel mai bun sortiment de bere... - Anahoret a scris:
- Credeam că ne-am înţeles: mie-mi place berea neagră, nu-mi plac fraierii. Chiar dacă sunt prăjiţi!
Şi yo am votat ultima dată în 1996. Las plăcerea de a lua ţeapă maneliştilor şi telenovelistelor, că tot le place să se-mbete cu apă chioară (sau cel puţin sasie... ). | |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Lun 29 Mar 2010, 18:37 | |
| Eu am votat şi în 2004. Apoi am vrut să-mi repar greşeala în 2009, dar am uitat sloganul: "Nu puteţi vota voi cât pot fura eu"! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY | |
| |
|
| |
| CAMERA DE WHISKY | |
|