LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
muzica_traditionala Fantasy Limba problema taieri politica romana 23 google humanitas reclame istorie curiozitati comment-143 internet nicuvar CPSF sibiu Popasul mediu brasov efremovivanantonovici drumetie 1 1918 padure
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 I_vote_lcapCAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 I_voting_barCAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 I_vote_rcap 
Emil Condor
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 I_vote_lcapCAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 I_voting_barCAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

CAMERA DE WHISKY

In jos 
+16
Anahoret
Diaporevomenos
Ciprian
enohabel
apocalyptica
CRUCIAT
VOTAN
rolia
zuum
Cristina
ostrovna
cactus
abbilbal
delta
aurora
yzzy
20 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22  Urmatorul
AutorMesaj
rolia

rolia

Numarul mesajelor : 535
Varsta : 62
Localizare : Baia Mare
Data de inscriere : 12/03/2009

CAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 EmptyDum 28 Mar 2010, 22:58

Mihaela a scris:
Anahoret a scris:
Mihaela a scris:
Anahoret dar ai schimbat culoarea licorilor?? Very Happy
Măi, nimic nu mai poa' să facă omu! Gata, te-ai şi prins! Laughing Laughing Laughing
I-am pus mai multă gheaţă, ca să n-o doară capu' pe Rolia...
OK... şi ceva mai mult sifon... angel
Sa inteleg ca ceea ce consumi tu nu prea mai dai si la altii, hmm smile

Ei acum si tu Mihaela vii cu pretentii Laughing omu' ne da ce are si ce-l lasa sufletu' so funny!
Sus In jos
delta

Numarul mesajelor : 1385
Data de inscriere : 23/03/2010

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 EmptyDum 28 Mar 2010, 23:07

Mihaela a scris:
delta a scris:
P.S. Chiar nu mai vreau să am nici măcar senzaţia că persoanele care joacă rolul de mari neprihănite sunt iar dispuse să-mi scrie că adulterul nu mai e sub incidenţa Codului Penal şi nici alte invitaţii inidrecte... Cool
Laughing
Hahahahahahaaaaaaaaaa CAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 876722 Cine te crede?
Sper că nimeni!
Dar şi mai tare sper că nu se repetă şi pe acest forum! Cool
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 EmptyDum 28 Mar 2010, 23:26

delta a scris:

Dar de ce speri, sunt acele persoane aici?
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 EmptyDum 28 Mar 2010, 23:33

Mihaela a scris:
delta a scris:

Pot fi sau... oricând pot veni.
Delta poate atrage şi pe alţii, îmi imaginez.

delta

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 EmptyDum 28 Mar 2010, 23:34

Mihaela a scris:
Nu (chiar) toate... Rolling Eyes
Sus In jos
delta

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 EmptyDum 28 Mar 2010, 23:36

Emil Condor a scris:
Mihaela a scris:
delta a scris:
Pot fi sau... oricând pot veni.
Delta poate atrage şi pe alţii, îmi imaginez.
Şi yo mă bucur că s-a inventat condiţional-optativul... Laughing
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 EmptyLun 29 Mar 2010, 00:13

rolia a scris:
Ei acum si tu Mihaela vii cu pretentii Laughing omu' ne da ce are si ce-l lasa sufletu' so funny!
A... păi dacă trecem la capitolul "ce are"... vă dau cu dragă inimă, că am suflet mare: aplauze
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 Silvax

Emil Condor

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 EmptyLun 29 Mar 2010, 00:46

Paharul e un pic aburit, trebuie să fie rece, nu-i aşa? Arată ispititor.
Te laşi ispitei aşa devreme, înainte de a veni căldurile? thumb_yello

Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 EmptyLun 29 Mar 2010, 05:43

Nu, Emile!
Berea, şi în special Silva brună, este băutura preferată, indiferent de anotimp. Este adevărat că iarna, când mai ies cu colegii la o crâşmă (a nu se înţelege că nu ies cu ei şi vara), li se face pielea găinii când mă văd bând bere... dar asta e! Laughing

Şi apoi Silva brună nici nu prea este bere de băut vara... cu 7% alcool cât are în ea... după două sticle băute pe căldură, cred c-aş vorbi chineza cu intonaţie! Laughing

Emil Condor

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 EmptyLun 29 Mar 2010, 06:13

Păi, berea aceea şi arată a lichior. smile

Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 EmptyLun 29 Mar 2010, 07:02

Lichiorul este mai tare şi mai dulce.
Bere neagră beau mai mult în amintirea vremurilor "de demult" când încă se mai făcea cu hamei prăjit. Acum cred că nici nemţii n-o mai fac aşa. Laughing Bănuiesc că toţi o colorează cu caramel.

Silva-mi place că nu are gustul aspru ca Ursus, spre exemplu, şi are puţină dulceaţă. Unii spun că Lefe neagră ar fi mai bună, însă pe mine nu m-a emoţionat foarte tare. Guinness însă este pe gustul meu: nu este aspră şi face o spumă ca la capucino: înaltă şi deasă. Dar şi preţul este pe măsură: 6-7 lei la supermarket. La restaurant o iei la mai mult de 9 lei. Dar merită! thumb_yello

La capitoul "bere populară" neagră ar mai fi Crusowice care este făcută în Cehia. Are gust plăcut şi nu are decât 5% alcool, deci ar merge şi pentru vară. Preţul este acceptabil: 3 - 3,50 lei la supermarket.

Ţi-am făcut capul calendar?
Dacă nu, continuu că mai am de spus! Very Happy

Emil Condor

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 EmptyLun 29 Mar 2010, 07:13

Personal nu le am cu berea neagră.
În timpul iernii nu beau niciun fel, dar odată cu venirea căldurilor mă găseşti aproape în fiecare weekend cu "blondele" lângă mine. smile

În ce mă priveşte, consider vinul o licoare sfântă.

delta

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 EmptyLun 29 Mar 2010, 10:48

Anahoret a scris:
Bere neagră beau mai mult în amintirea vremurilor "de demult" când încă se mai făcea cu hamei prăjit.
Păi, pentru fabricarea berii negre... nu hameiul se prăjeşte, ci malţul. scratch
Sus In jos
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 EmptyLun 29 Mar 2010, 10:55

delta a scris:
Mihaela a scris:
Asta-i un fel de aruncat de vinturi ca sa vezi cine se intoxica, sau cum? geek
Daca tot te dai mascul feroce vinat pe meleaguri virtuale, fa-o cu subiect si predicat: cine anume -de aici- e acea neprihanita care te-a invitat indirect la adulter pe mp si messenger?
Dar fa-o de fata cu persoana respectiva, pentru ca fie este adevarat si are dreptul cuvenit la replica (si ocazia de a nu mai repeta greseala), fie se numeste birfa ordinara la adresa unei persoane despre care poti spune orice porcarie neadevarata (=minciuni sfruntate).
affraid

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
delta

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 EmptyLun 29 Mar 2010, 11:16

Cristina a scris:
delta a scris:
Mihaela a scris:
Asta-i un fel de aruncat de vinturi ca sa vezi cine se intoxica, sau cum? geek
Nu. Very Happy

Cristina a scris:
Daca tot te dai mascul feroce
Yo? Shocked

Cristina a scris:
vinat pe meleaguri virtuale, fa-o cu subiect si predicat: cine anume -de aici- e acea neprihanita care te-a invitat indirect la adulter pe mp si messenger?
De ce să-mi pierd timpul ghicind nick-urile folosite? scratch

Cristina a scris:
Dar fa-o de fata cu persoana respectiva, pentru ca fie este adevarat si are dreptul cuvenit la replica (si ocazia de a nu mai repeta greseala), fie se numeste birfa ordinara la adresa unei persoane despre care poti spune orice porcarie neadevarata (=minciuni sfruntate).
affraid
Aşa e! Laughing
Sus In jos
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 EmptyLun 29 Mar 2010, 11:39

delta a scris:
Pentru acelasi motiv pentru care-ti pierzi timpul tatonind prin aruncare de fumigene a la Voicu: stiu eu pe cineva care mi-a facut ceva, undeva, cindva, dar nu spun cine ca ma bate mama shhh! secret pinocchio speriat
Sus In jos
delta

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 EmptyLun 29 Mar 2010, 12:01

Cristina a scris:
delta a scris:
Pentru acelasi motiv pentru care-ti pierzi timpul tatonind prin aruncare de fumigene a la Voicu: stiu eu pe cineva care mi-a facut ceva, undeva, cindva, dar nu spun cine ca ma bate mama shhh! secret pinocchio speriat
Te oftici? angel
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 EmptyLun 29 Mar 2010, 12:21

delta a scris:
Mihaela a scris:
Eu stiu sigur ca lucrurile stateau pe dos. Adica tu erai cel care teroriza lumea cu mp-uri.
Sus In jos
delta

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 EmptyLun 29 Mar 2010, 12:51

Mihaela a scris:
Eu stiu sigur ca lucrurile stateau pe dos. Adica tu erai cel care teroriza lumea cu mp-uri.
Fie aşa cum vrei tu să crezi... thumb_yello
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 EmptyLun 29 Mar 2010, 18:13

delta a scris:
Anahoret a scris:
Bere neagră beau mai mult în amintirea vremurilor "de demult" când încă se mai făcea cu hamei prăjit.
Păi, pentru fabricarea berii negre... nu hameiul se prăjeşte, ci malţul. scratch
Posibil să fi înţeles eu greşit.
În şcoala generală am fost în excursie la fabrica de bere din Azuga şi acolo ne-au explicat cum se face berea. Atunci am reţinut că pentru berea neagră se prăjeşte hameiul.

În definitiv mai puţin contează ce ar trebui să se prăjească... principalul este că acum nu se mai prăjeşte decât zahărul! Very Happy

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 EmptyLun 29 Mar 2010, 18:19

Anahoret a scris:
Posibil să fi înţeles eu greşit.
În şcoala generală am fost în excursie la fabrica de bere din Azuga şi acolo ne-au explicat cum se face berea. Atunci am reţinut că pentru berea neagră se prăjeşte hameiul.
Pentru prepararea a 100 litri de bere este nevoie de doar câteva sute de grame de hamei... aşa că mare lucru nici n-ai avea ce să prăjeşti la inflorescenţele respective...

Anahoret a scris:
În definitiv mai puţin contează ce ar trebui să se prăjească... principalul este că acum nu se mai prăjeşte decât zahărul! Very Happy
Se mai prăjesc şi fraierii care se duc la vot crezând că în campanie ăla care-i minte spune adevărul. CAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 601218
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 EmptyLun 29 Mar 2010, 18:22

Se mai prăjesc şi fraierii care se duc la vot crezând că în campanie ăla care-i minte spune adevărul.

Corect si se prajesc bine fir-a-r....

Asa ne trebuie Sad
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 EmptyLun 29 Mar 2010, 18:22

Delta, la faza cu hameiul te cred pe cuvânt... gândeşte-te că au trecut peste 35 de ani de la excursia aia... şi eram cu grupul. Omul a zis ceva dar la mine, prin zgomotul care era acolo, a ajuns altfel.

Credeam că ne-am înţeles: mie-mi place berea neagră, nu-mi plac fraierii. Chiar dacă sunt prăjiţi! Laughing

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 EmptyLun 29 Mar 2010, 18:31

Anahoret a scris:
Delta, la faza cu hameiul te cred pe cuvânt... gândeşte-te că au trecut peste 35 de ani de la excursia aia... şi eram cu grupul. Omul a zis ceva dar la mine, prin zgomotul care era acolo, a ajuns altfel.
Păi, am fost nevoit la un moment dat să fac şi ceva specializare în microbiologie aplicată (kefir, iaurt, brânzeturi, bere, epurarea apelor etc.), şi - printre altele - am avut un an de practică la Ursus S.A.
De acolo am reţinut diferite detalii legate de cel mai bun sortiment de bere... CAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 601218
Anahoret a scris:
Credeam că ne-am înţeles: mie-mi place berea neagră, nu-mi plac fraierii. Chiar dacă sunt prăjiţi! Laughing
Şi yo am votat ultima dată în 1996.
Las plăcerea de a lua ţeapă maneliştilor şi telenovelistelor, că tot le place să se-mbete cu apă chioară (sau cel puţin sasie... CAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 44085 ).
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 EmptyLun 29 Mar 2010, 18:37

Eu am votat şi în 2004. frusty
Apoi am vrut să-mi repar greşeala în 2009, dar am uitat sloganul: "Nu puteţi vota voi cât pot fura eu"! Laughing

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 5 Empty

Sus In jos

CAMERA DE WHISKY
Sus 
Pagina 5 din 22Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» CAMERA DE WHISKY (I)
» CAMERA DE WHISKY (II)
» Camera 131

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: ANAHORET-
Mergi direct la: