_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (II) Joi 22 Apr 2010, 23:53
A înmugurit şi nucul meu
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (II) Joi 22 Apr 2010, 23:56
Liliacul meu va înflori din nou.
abbilbal
Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (II) Vin 23 Apr 2010, 00:00
Lăstar de salcâm
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (II) Vin 23 Apr 2010, 00:12
abbilbal a scris:
Liliacul meu va înflori din nou.
Ah, ce-mi place floarea asta, mirosul ei divin!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
abbilbal
Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (II) Vin 23 Apr 2010, 19:07
Alte lalele din Bălgrad
abbilbal
Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (II) Vin 23 Apr 2010, 19:10
Lalele negre, roţii, albe şi galbene
abbilbal
Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (II) Vin 23 Apr 2010, 19:12
Frumoasele noastre lalele
abbilbal
Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (II) Vin 23 Apr 2010, 19:15
Floare singuratică
abbilbal
Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (II) Vin 23 Apr 2010, 19:20
Arbust înflorit în Bălgrad
abbilbal
Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (II) Vin 23 Apr 2010, 19:21
Flori de urzici moarte
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (II) Vin 23 Apr 2010, 19:23
ce frumusel e ala galben... n-am mai vazut arbust de-ata!
Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (II) Vin 23 Apr 2010, 19:24
Flori de măr ornamental
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (II) Vin 23 Apr 2010, 20:27
abbilbal a scris:
Lalele negre, roţii, albe şi galbene
Nu am vazut lalea neagră în grădină , doar la florărie. Frumos, la fel ca toate florile şi arbuştii. Toate florile roz-roşii mă înnebunesc.
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (II) Vin 23 Apr 2010, 21:03
Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (II) Vin 23 Apr 2010, 21:04
Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (II) Sam 24 Apr 2010, 00:42
abbilbal a scris:
Flori de măr ornamental
Ai pus câteva deosebite, mă refer la faptul că sunt excelente pentru Header.
abbilbal
Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (II) Dum 25 Apr 2010, 00:56
Azi am intrat puţin mai târziu pe forum. Am dat curs invitaţiei lui Nicu şi mi-am mişcat fundul pogan prin Timişoara. Intraţi pe blogul meu şi vedeţi pe unde am umblat şi ce am văzut.
abbilbal
Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (II) Dum 25 Apr 2010, 12:35
Am fost şi am văzut. Timişoara de azi este aşa cum o ştiam cu ani în urmă. Nici mai frumoasă, nici mai urâtă. Doar casele sunt mai îmbătrânite şi arborii mai scorojiţi. În rest, nimic nou sub soare. Un oraş care se respectă şi care emite pretenţii ar trebui să arate altfel. Oamenii fiind mai occidentali ar trebui să se preocupe mai mult de spilcuirea oraşului. Unde se lucrează nu trebuie lăsate gunoaiele la vederea trecătorului localnic sau voiajor şi atunci da, Timişoara ar fi cel mai frumos oraş din România. Dar Până atunci este la fel ca şi celelalte oraşe sau simple târguri.
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (II) Dum 25 Apr 2010, 16:38
abbilbal a scris:
Azi am intrat puţin mai târziu pe forum. Am dat curs invitaţiei lui Nicu şi mi-am mişcat fundul pogan prin Timişoara. Intraţi pe blogul meu şi vedeţi pe unde am umblat şi ce am văzut.
Am fost, am văzut. Nu mi-a plăcut. Sunt convinsă că sunt şi locuri frumoase în Timişoara. Am vrut să şi postez, dar trebuie să-mi fac cont. Aşa că îţi scriu aici: Abbi, eşti un rău. Intenţionat te-ai dus în zone în care aveai ce fotografia? Clădiri nerenovate, gropi în caldarâm, gunoaie nemăturate? PS. Puiu Mic n-o fost cu tine? PPS. La prietenul din Timişoara nu ai fost?
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (II) Dum 25 Apr 2010, 16:43
yzzy a scris:
abbilbal a scris:
Am fost, am văzut. Nu mi-a plăcut. Sunt convinsă că sunt şi locuri frumoase în Timişoara. Am vrut să şi postez, dar trebuie să-mi fac cont. Aşa că îţi scriu aici: Abbi, eşti un rău. Intenţionat te-ai dus în zone în care aveai ce fotografia? Clădiri nerenovate, gropi în caldarâm, gunoaie nemăturate?
A fost provocat și a răspuns. I se spunea în trecut că nu poate să spună nimic din ce ai văzut pe Blogul lui dacă nu vizitează locul, iar omul a făcut-o, aducând probe în favoarea afirmațiilor lui. Nimic de condamnat. Că sunt și locuri frumoase, e valabil peste tot, nu doar într-o zonă a țării.
abbilbal
Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (II) Dum 25 Apr 2010, 18:34
Yzzy, ce ai văzut în Timişoara a fost între două trenuri, două ore şi jumătate de umblat pe jos, şi m-am învârtit în centrul oraşului, Oraşul este frumos dacă vrei să-l vezi frumos. În rest, oraşul de toate zilele este aşa cum l-am prezentat. Şi nu am fost în zona pieţei şi a supermarketului Bega. Parcul din Alba Iulia, un târg de nebăgat în seamă, se mătură cel puţin de trei ori pe zi. Pentru asta cei de la Salprest au în dotare două sau trei maşini mici şi cochete pentru măturat care nu deranjează cu nimic că se plimbă printre oameni pentru că şi în Bălgrad sunt destui mâncători de seminţe, iar pentru alungarea ciorilor s-au rotunjit coroanele pomilor înalţi.
Pe Puiu Mic nu am dus-o cu mine pentru că nu ştiam care mai este treaba pe acolo. Dar prima surpriză pentru mine a fost feroviară. Respectarea graficului de circulaţie. A fost pentru prima dată când m-am dus la Timişoara, după mulţi ani, când trenul nu a avut întârziere.
abbilbal
Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (II) Lun 26 Apr 2010, 18:18
Astăzi a fost o nouă zi de vacanţă fortuită, cauzată de mutarea grădiniţei în local nou. De dimineaţă, după ce ne-am trezit, ne-am plimbat pe drumul roşu, dar nu ne-a plăcut. Nu erau copii.