| LA TACLALE CU ABBILBAL (II) | |
|
+12rolia nicuvar cactus Cristina ostrovna yzzy dolion aurora Emil Condor Anahoret zaraza26 abbilbal 16 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (II) Joi 25 Feb 2010, 03:39 | |
| - abbilbal a scris:
- Şi atunci tot nu va fi gata. În vara asta va fi şi un Pui Bebe. Şi Puiu Mic trebuie învăţatră că are un Pui Bebe care trebuie îngrijit.
Creste Ioana si vei lua celălalt Pui la preumblări cotidiene... Felicitări bunicule! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (II) Joi 25 Feb 2010, 03:44 | |
| - aurora a scris:
- Sa speram ca va fi tot asa si mai tarziu. Adica sa nu fie geloasa, sa nu i se para ca i se vor pune restrictii, ca nu mai este ea pe locul intai. dar pentru asta, ii vei fi tu mereu pe aproape, s=o inveti ce e buine si ce nu.
Nu are ce restricţii i se pune că doar moşu ei o ia de mânuţă şi pleacă, iar când bebe va fi mai mare, îi ia pe amândoi la plimbare, nu doar pe unu. | |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (II) Joi 25 Feb 2010, 08:38 | |
| Ce veste frumoasa ! Felicitari! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (II) Joi 25 Feb 2010, 09:59 | |
| abia astept pozele cu BebeMic _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (II) Joi 25 Feb 2010, 10:15 | |
| _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (II) Joi 25 Feb 2010, 17:53 | |
| Ghiocei mititei din cartierul meu | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (II) Joi 25 Feb 2010, 18:35 | |
| Moşuuuu, ţi-a plăcut? | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (II) Vin 26 Feb 2010, 01:37 | |
| - abbilbal a scris:
- Ghiocei mititei din cartierul meu
Gata, deja au iesit? Wow! Aici, zilele astea a început iarna! Chiar acum ninge foarte puternic... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (II) Vin 26 Feb 2010, 02:01 | |
| - Emil Condor a scris:
- abbilbal a scris:
Gata, deja au iesit? Wow! Aici, zilele astea a început iarna! Chiar acum ninge foarte puternic... trebe sa fie tare frumos cand ninge... as sta asa, in fatza unui camin in care arde bucatzi de lemne si sa ma uit afara cum ninge...superb anotimp _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (II) Vin 26 Feb 2010, 11:13 | |
| - Emil Condor a scris:
- abbilbal a scris:
Gata, deja au iesit? Wow! Aici, zilele astea a început iarna! Chiar acum ninge foarte puternic... N-ai vazut ca in ianuarie erau imbobociti in Nasaud? Aici sunt temperaturi de martie, dar inca n-au aparut mugurii pe copaci. Sper ca sambata sa taiem ceva din crengile visinului... | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (II) Vin 26 Feb 2010, 19:20 | |
| Puiu Mic este în febra pregătirilor pentru serbarea de 8 Martie. Ieri a fost cu mami şă-şi cumpere rochiţă "galbănă" că este păpădie. Şi cu mare greu au găsit-o pe asta: | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (II) Vin 26 Feb 2010, 19:27 | |
| Astăzi la grădiniţă Ioana s-a lăudat cu ce au lucrat ei pentru 1 Martie. Moşului i-a plăcut şi le-a fotografiat. Dar UIoana nu s-a lăsat şi a fotografiat şi ea ce au lucrat. Iată fotografia moşului: | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (II) Vin 26 Feb 2010, 19:29 | |
| Şi fotografia Ioanei: | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (II) Vin 26 Feb 2010, 19:33 | |
| Acasă, moşu nu s-a putut abţine să nu fotografieze pe Ioana în timpul somnului, pentru a vă arăta şi vouă cum îşi ocroteşte jucăriile când doarme. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (II) Vin 26 Feb 2010, 19:34 | |
| Şi acum, poftiţi pe blog să vedeţi un POGHIAZ DE PRIMĂVARĂ. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (II) Sam 27 Feb 2010, 21:31 | |
| Aveam şi eu cândva
Aveam şi eu cândva un roşu în obraji, deşi culoarea mea-i numai paloarea. Simţeam cum sânge mi se aduna-n urechi când mă privea femeie, fată ori bărbat. N-am fost un îndrăzneţ de la-nceput, căci n-avea cine-mi îndruma cărarea, Iar mama n-avea timp de-aşa ceva, sau poate nu ştia ce-i de făcut pe drumul neumblat.
Mergeam hoinar de colo, colo, privind chiorâş spre vremurile acelea Şi nu-ndrăzneam să-ntreb pe nimeni ce e viaţa, cum e lumea, de ce izvorul e secat? Eram stingher pe drumul meu şi-naintam destul de greu clacând adesea. N-a fost uşor, dar nici prea greu, căci tinereţea-mi era toiagul destinat.
Şi-n timp, când tot ce trebuia am învăţat, îndrăzneala-ncet se cuibărea şi mă-mpingea Să merg mai repede 'nainte, s-ajung cât mai departe de unde am plecat. Şi-am mers fără să-mi pese de soare şi de vânt, de vreme bună sau de vreme rea, Dar toate într-o zi s-au terminat, căci timpul a trecut şi-n calea lui m-am aplecat. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (II) Sam 27 Feb 2010, 21:40 | |
| - abbilbal a scris:
- ...hoinar de colo, colo...
Si asta ti-a rămas în sânge acum chiar dacă tu le numesti (mai nou) plimbări cotidiene! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (II) Sam 27 Feb 2010, 21:49 | |
| Anumite obiceiuri deprinse în timp nu se pierd, cum nu se uită mersul pe bicicletă. | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (II) Dum 28 Feb 2010, 01:56 | |
| _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (II) Dum 28 Feb 2010, 10:43 | |
| Un mărţişor oferit cu drag doamnelor şi domnişoarelor care vin aici la o cafea. | |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (II) Dum 28 Feb 2010, 17:48 | |
| Multumim frumos, Abby . Iar eu va ofer cu drag -tuturor- pricomigdale . | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (II) Dum 28 Feb 2010, 18:03 | |
| Ce bunătăti se găseasc aici! Si eu umblu hoinar prin alte locuri... Un Mărtisor, cu drag, si de la mine! | |
|
| |
Cristina
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (II) Dum 28 Feb 2010, 19:29 | |
| Simplu si frumos ! Multumim, Emil! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (II) Dum 28 Feb 2010, 19:31 | |
| Cine ştie câte doamne şi domnişoare vor trece pe aici să le guste.
Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Dum 28 Feb 2010, 23:34, editata de 1 ori | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (II) Dum 28 Feb 2010, 19:59 | |
| - Cristina a scris:
- Simplu si frumos ! Multumim, Emil!
Cu multă plăcere! L-am postat la Semnătură pentru toate domnitele de la Popas. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (II) | |
| |
|
| |
| LA TACLALE CU ABBILBAL (II) | |
|