__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| PSD | |
|
+14VOTAN dolion TRISTAN silverstar nicuvar cactus zaraza26 ostrovna Cristina yzzy abbilbal Emil Condor Anahoret aurora 18 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| | | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: PSD Mar 12 Mai 2015, 01:28 | |
| - ostrovna a scris:
- ...URATENIA PAMANTULUI SI CURVISTENIA LUI UDREA...
Vezi cum vorbești despre viitorul Președinte al României! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: PSD Sam 06 Iun 2015, 03:02 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: PSD Mier 26 Aug 2015, 17:03 | |
| | |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: PSD Sam 24 Oct 2015, 07:54 | |
| Cu sau fara Iliescu, PSD nu s-ar da inapoi de la inca o mineriadaAm sentimentul ca nu il luati in serios pe domnul Marian Oprisan cand face apologia Mineriadei din iunie 1990. Credeti ca nu realizeaza grozavia declaratiilor sale atunci cand spune ca "la violenta se raspunde cu violenta" sau ca studentii ciomagiti de mineri au fost niste "victime colaterale". Gresiti. Ati uitat prea usor ca, nu mai departe de campania electorala din toamna anului trecut, PSD a organizat mai multe contramanifestatii impotriva celor care cereau conditii decente de vot in strainatate si am fost la un pas de confruntari violente. Cititi presa de provincie ca sa va amintiti cat de frecvente au fost astfel de incidente, temperate in ultimul moment. Ati uitat si faptul ca, in iunie, PNL a renuntat la pichetarea Palatului Parlamentului, dupa ce PSD a amenintat cu o contramanifestatie care putea degenera. Acesta este adevaratul PSD, nedesprins de mentalitatea lui Ion Iliescu in 1990, cand dorea sa impuna cu bata democratia sa "originala". Marian Oprisan nu vorbeste doar despre trecut, ci despre prezent si viitor, atunci cand justifica violentele din iunie 1990. Cine crede ca PSD ar avea ezitari sa mai organizeze o mineriada se insala! Minerii din Valea Jiului au plecat la munca in strainatate, dar niste oameni hotarati, carora sa le pui o bata in mana, se gasesc oricand. Sa nu credeti ca exagerez. Asta se poate intampla oricand pentru ca Justitia romana nu a condamnat pana acum pe nimeni pentru mineriada din iunie 1990, deci cei care ar repeta scenariul pot spera sa scape. Am observat un sentiment de abandon, de resemnare, in Romania: a trecut prea mult timp, Ion Iliescu este batran, nu mai are miza politica si alte explicatii de acelasi tip. Dar aici nu este vorba numai despre Iliescu, este vorba despre statul de drept si de Justitie. Cinci persoane au fost ucise, alte 746 ranite, iar un numar necunoscut de oameni nevinovati au fost retinuti abuziv si maltratati in iunie 1990. Credeti ca familiile celor ucisi si-au pierdut, in timp, dreptul de a afla cine sunt criminalii? Dati-mi voie sa va amintesc ca, in 2012, la initiativa laudabila a doamnei Monica Macovei si a domnului Sever Voinescu, s-a votat o lege prin care nu se mai prescriu infractiunile de omor, genocid si crime contra umanitatii. Romania nu se poate defini drept stat de drept pana cand vinovatii pentru Mineriada din iunie 1990 nu sunt judecati, oricat de mult timp ar fi trecut. Inceperea urmaririi penale impotriva lui Ion Iliescu este un pas, dar voi fi neincrezator in actiunile procurorului general Tiberiu Nitu pana cand un dosar bine construit - fara greseli bine strecurate, care sa permita anularea sa - va ajunge in fata judecatorilor. Cat despre PSD-ul domnilor Dragnea si Oprisan, imi este clar ca nu poate iesi de sub tutela lui Ion Iliescu. Momentul de reculegere in memoria victimelor comunismului, cerut de noul presedinte al partidului, nu are nicio urma de credibilitate si onestitate. Daca doreau sa fie credibili, nu-l mai invitau pe Ion Iliescu la congres si nu-i ofereau ocazia sa ia cuvantul, ba dimpotriva, il excludeau din partid. Daca doreau sa fie credibili, il scoteau afara din sala si pe Marian Oprisan, imediat ce a facut apologia mineriadei. Putinii tineri promovati la acest ultim congres sunt crescuti la scoala unui Hrebenciuc, cu nimic mai buni decat vechii baroni care domina si acum partidul. In paranteza, ca antreprenor, am observat si inexistenta oricarei viziuni economice, macar un cuvant sa se fi spus despre fiscalitate sau despre piata muncii, care nu ofera romanilor decat perspectiva de a munci peste hotare. In pofida eforturilor formale facute de Liviu Dragnea, PSD-ul ramane Ion Iliescu, adica un partid tot mai decrepit, incapabil sa se modernizeze, care nu pricepe schimbarile acestei lumi si nu vrea sa se adapteze, spre binele Romaniei. Nu uitati ca noul presedinte al partidului, condamnat penal in prima instanta, crede - la fel ca vreo cativa dictatori primitivi de prin Asia - ca Facebook-ul este o inventie americana pentru a controla lumea. Din pacate - spun asta ca un democrat convins, de dreapta, care crede in pluralismul politic - aceasta structura nu are vreo sansa sa se reformeze din interior. Un partid de stanga modern nu se poate construi cu mentalitatea lui Ion Iliescu. Justitie si stat de drept nu vom putea spune ca avem in Romania pana cand Ion Iliescu nu este judecat. http://www.ziare.com/ion-iliescu/mineriade/cu-sau-fara-iliescu-psd-nu-s-ar-da-inapoi-de-la-inca-o-mineriada-1388954 _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: PSD Sam 24 Oct 2015, 07:58 | |
| Asa e perceput un partid cind este prea mare.
Se gasesc destui care sa gaseasca noduri in papura. Acesa-i un articol partinitor scris de un autor cu optiuni politice. Am trait acele zile de Iunie '90 si stiu adevarul, nu numai asa cum incearca unii sa ni-l inoculeze. Nu minerii au vandalizat atunci Televiziunea Romana si Ministerul de Interne, ci cei care nu se dadeau dusi din Piata Universitatii fiind intr-un continuu mting ilegal. Dar si cu optiuni politice. Au raspuns vreodata pentru acele distrugeri? Nu, nici macar nu au fost chemati in fara vreunui procuror. Iar daca azi, d-le Mioc, vorbim despre o mineriada, tin sa va aduc aminte ca PNL/PDL-ul dvs. e un actor perfect, cel care se foloseste de populatia manipulata pentru a pune presiune pe cei aflati la guvernare. Sunt adusi cu autocarele de prin toata tara, remunerati si ospatati. Cei 10-15 000 de demonstranti promisi de Blaga si Gorghiu, n-au fost decit vreo 4-5 000. Pentru ce? Pentru dezordine si incalcarea principiilor si legilor statului de drept. Credeti ca mai intereseaza pe cineva mineriada din '90, tocmai azi cind ni se dezvaluie, in toata splendoarea lui, cum a functionat sistemul de hotie din banul public avind autori importanti oameni politici?
"un cetatean european"... comentariu la articolul de mai sus _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: PSD Sam 24 Oct 2015, 07:59 | |
| In fiecare dintre noi sta un mic Ion Iliescu...
Cine afirma ca perioada comunista nu i-a lasat in propria mentalitate rani adanci, se insala. Insasi autorul da dovada de o mentalitate comunistoida, desi se declara un democrat convins. Cand afirmi ca PSD nu se poate reforma, probabil sugerezi ca ar fi cazul unor lagare de munca fortata ca sa scapam de ei, cum au scapat comunistii de burghezo-mosierime. Eu traiesc cu speranta ca toti trebuie sa depunem eforturi sa ne schimbam metalitatea, sa devenim mai toleranti si sa depunem efortul de a intelege corect ce se petrece si sa-i ajutam si pe altii sa faca acelasi lucru. Cu siguranta viteza de schimbare va fi si este diferita, unii au ales o cale eronata, confundand democratia cu anarhia, piata libera cu jaful, altii au renuntat sa mai inteleaga ceva, dar, dupa opinia mea numai cand o majoritate semnificativa se misca in directia corecta, va fi atins obiectiul de accedere la civilizatia occidentala.
"albescu"
albescule...
adica pt tine, bagarea la puscarie a vinovatilor, este lagar de munca fortata? Dupa mentalitatea asta, sigur tu esti un adept al lui iliescu. Iliescu si toata cohorta de lingai ai lui au facut din Romania un lagar de munca fortata, unde un popor intreg munceste pe nimic, ca sa aiba ce fura turma de politruci comunisti. Cand a fost vorba de aplicarea punctului 8 de la Timisoara, toate javrele comuniste au sarit sa tipe ca nu-i democratic. S-a ajuns unde s-a ajuns azi, pentru ca s-a cerut prea putin prin punctul 8... trebuia sa se se ceara judecarea tuturor activistilor de partid , de la secretar de comuna in sus si atunci, cu cei vinovati bagati in puscarie, nu s-ar fi ajuns aici.
"alkada" _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
Ultima editare efectuata de catre dolion in Sam 24 Oct 2015, 08:05, editata de 1 ori | |
| | | dolion
| Subiect: Re: PSD Sam 24 Oct 2015, 08:01 | |
| Viziunea D-tale vis a vis de subiectul in discutie,
este usor infantila. Asta vadeste minima cunoastere a realitatilor de la noi. Nu exista asa ceva in tratarea unui pacient ca Romania. Boala romanilor (de care bine spui ca suferim cu totii) a fost inoculata fortat. Romania a fost abuzata cu brutalitate in ultimii 70 de ani, ca niciun alt stat european. Ca sa tratam efectul adus de Iliescu, ar trebui adusi in fata Instantelor din toata tara, toti cei care au permis asa ceva, miile de "gospodine" care aclamau in Bucuresti cele mai abjecte atitudini ale minerilor, sutele de vorbitori de pe la posturile mas media acelor ani. Singura abordare eficienta este Legea. Respectata, pusa imediat in aplicare, fara partinire fara interpretari, aspra. Numai asa putem vindeca Tara.
"Terente" _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: PSD Mier 01 Feb 2017, 17:25 | |
| http://www.tolo.ro/2017/02/01/fratele-meu-votantul-psd/FRATELE MEU, VOTANTUL PSD Numărul celor care vor ieși în stradă va crește exponențial și printre ei vor fi și oameni care au votat pentru PSD miercuri, 1 februarie 2017, 10:30 Până acum, PSD și Guvernul Grindeanu au ignorat manifestațiile pentru că ”oricum ăștia nu sînt ai noștri, nu ne votează niciodată”. Dar numărul protestatarilor va fi mult mai mare. Acum, peste tot în țară, mulțimile nu vor crește, ci se vor multiplica. În câteva zile vom vedea. Pentru că marșurile vor include, de această dată, și un număr important de votanți PSD, care se consideră și ei victimele unei ambuscade. Fiecare generație e datoare să-și apere democrația. http://www.tolo.ro/2017/02/01/fratele-meu-votantul-psd/ _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: PSD Mier 01 Feb 2017, 19:34 | |
| - dolion a scris:
- Viziunea D-tale vis a vis de subiectul in discutie,
este usor infantila. Asta vadeste minima cunoastere a realitatilor de la noi. Nu exista asa ceva in tratarea unui pacient ca Romania. Boala romanilor (de care bine spui ca suferim cu totii) a fost inoculata fortat. Romania a fost abuzata cu brutalitate in ultimii 70 de ani, ca niciun alt stat european. Ca sa tratam efectul adus de Iliescu, ar trebui adusi in fata Instantelor din toata tara, toti cei care au permis asa ceva, miile de "gospodine" care aclamau in Bucuresti cele mai abjecte atitudini ale minerilor, sutele de vorbitori de pe la posturile mas media acelor ani. Singura abordare eficienta este Legea. Respectata, pusa imediat in aplicare, fara partinire fara interpretari, aspra. Numai asa putem vindeca Tara.
"Terente" Singura abordare eficienta este Legea.Presedintele Trump a avut ca punct de plecare in campania electorala, printre altele, si urmatorul slogan: LAW and ORDER!Cu care, cei certati cu legea nu prea au fost si nici acum nu sunt de acord. El detesta acel " political correct(ness)", care, uneori, ajunge sa nu mai tina cont de lege. Ba chiar, in numele acestui principiu, se ajunge pana la incalacarea legii. Eu am fost de acord cu acest slogan cu urmatorul amendament: ca legea sa fie buna. Pentru ca: " Legea inseamna ordine, iar o lege buna inseamna o ordine buna."( Aristotel) | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: PSD Joi 02 Feb 2017, 15:49 | |
| |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: PSD Joi 02 Feb 2017, 19:15 | |
| PROTESTE ÎN PIAŢA VICTORIEIO imagine care face cât 1.000 de cuvinte! Din respect pentru utilizatorii forumului, n-am să postez fotografia, doar link-ul. Este o imagine surprinsă la protestele din Piaţa Victoriei. Am apreciat trimiterea aluzivă la imnul naţional, "Deşteaptă-te române", şi ortografia impecabilă! Mesajul... na! Atât a putut sintetiza omul întrega sa frustrare. https://i.imgur.com/tpeYzDg.jpg... iar asta este de la Braşov (fără porcării) https://i.imgur.com/qjsrrZp.jpgPrin Ploieşti o lozincă simpatică a fost "PSD eşti un gunoi/ Ai dat timpul înapoi". Până şi Dexonline ia poziţie faţă de măgăria PSD. La accesarea site-ului apare următorul mesaj: "«Democrația înseamnă doi lupi și un miel care votează ce să mănânce la prânz.» Nu fi miel. Nu lăsa o gașcă de penali să-și confecționeze legi care să le legitimeze corupția. Încă mai poți controla ce vor deprinde copiii tăi când se vor uita la societatea din jurul lor. Mergi la proteste." _____________________ Free your mind!
| |
| | | Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: PSD Joi 02 Feb 2017, 20:57 | |
| | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: PSD Joi 02 Feb 2017, 23:45 | |
| |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: PSD Vin 03 Feb 2017, 18:06 | |
| Altă pancartă de la proteste: _____________________ Free your mind!
| |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: PSD Vin 03 Feb 2017, 18:31 | |
| _____________________ Free your mind!
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: PSD Dum 05 Feb 2017, 22:56 | |
| - Anahoret a scris:
- Altă pancartă de la proteste:
Adevărat! Fiecare generație trebuie să sacrifice ceva pentru binele general. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: PSD Dum 05 Feb 2017, 23:34 | |
| Nu credeam c-am să trăiesc destul ca să văd aşa ceva! Eram convins că totu-i pierdut şi nu se mai poate face nimic, că suntem un stat confiscat. De fapt, cred c-aţi observat sictirul din postările mele. Uite că şi în plină iarnă mai înfloreşte câte ceva: speranţa! _____________________ Free your mind!
| |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: PSD Mier 08 Feb 2017, 10:52 | |
| | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| | | | zaraza26
| Subiect: Re: PSD Mier 08 Feb 2017, 11:00 | |
| Sunt o multime de pancarte misto, sute... Pacat ca sunt pe facebook si n-am timp sa le incarc sa le pun aici. Ati vazut masina cu un personaj din Star Wars? Tipul din masina a scos capul prin deschizatura din partea de sus. Pe masina este scris cu vopsea: "Care dai, ma, ordonante noaptea?" Si din masina se auzea Desteapta-te, romane.
Iar asta am scos-o eu. Am postat-o pe facebook.
"- Care e diferenta intre Dragnea si Grindeanu? - Nu-i. (literele A, D, E, G, N, R care formeaza numele Dragnea se regasesc si in numele Grindeanu, mai putin literele N, U, I)"
Sau o "icoana" pe care scrie icoana facatoare de minciuni. Cu chipul lui Dragnea. | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: PSD Mier 08 Feb 2017, 11:05 | |
| Sau "Somnul natiunii naste monstri". | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: PSD Mier 08 Feb 2017, 14:01 | |
| ahahahahhaha a inceput sa-mi placa de Basescu ))) | |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: PSD Mier 08 Feb 2017, 15:46 | |
| Poliţia Gândirii nu doarme! Dragnea şi-a luat notiţie de la Băsescu timp de 10 ani, iar acum aplică învăţăturile magisterului! Proprietarul apartamentului de la care s-au postat mesajele pe faţada Palatului Victoria a fost "invitat" la Poliţie ›› https://goo.gl/Gf7tpxPatronul unei firme de publicitate din Ploieşti, care a anunţat pe Facebook că face gratis bannere pentru cei care vor să participe la proteste, a postat, pe reţeaua de socializare, că în urma anunţului a avut, vineri, un control de la Poliţia Economică ›› https://goo.gl/qXTP1BAştept să vină procurorii să mă întrebe cu cine am votat! _____________________ Free your mind!
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: PSD Mier 08 Feb 2017, 22:17 | |
| Tradatoarea Firea a taiat cu mana ei cablurile pentru a intrerupe lupta revolutionara. Cu mainile tremurande, Nicusor si Raluca le-au reparat, lupta continua; din barlogurile lor, Tariceanu si Dragnea adreseaza injurii fanioanelor rascoalei. Bulgaria a fost cucerita, protestele au incetat. Traiasca Busoi!
PS Cei doi protestatari de la Cotroceni beau ceai cu Presedintele. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: PSD | |
| |
| | | | PSD | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |