__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| PSD | |
|
+14VOTAN dolion TRISTAN silverstar nicuvar cactus zaraza26 ostrovna Cristina yzzy abbilbal Emil Condor Anahoret aurora 18 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: PSD Sam 23 Ian 2010, 23:25 | |
| E mare agitatie in ograda PSD-ului, in pregatirea unui congres pentru alegerea noului presedinte a partidului. Nu se stie inca data la care se va tine congresul, dar deja sunt cateva grupuri, care sustin cate un posibil candidat. Astazi a fost i intalnire de "socializare" a unor sefi de organizatii din tzara, la Brasov. La sfarsit, au declarat ca 39 de organizatii judetene l-ar sustine pe Geoana ca presedinte al PSD. Pe de alta parte, Miron Mitrea, dusman declarat a lui Geoana, vrea si el sa candideze. Initial a spus ca il doreste candidat pe Cristian Diaconescu, dar cum acesta inca nu s-a decis, a spsu ca va candida el insusi. Mihai Tanasescu, reprezentantul RO la FMI, a declarat ca l-ar sustine. Grupul de la Cluj, prin vocea lui Ioan Rus si Vasile Dancu, se agita si el. Adrian Nastase ar candida si el. Se vorbeste de de o eventuala revenire a lui Sorin oprescu in PSD... dar Oprescu spune ca nu, nu va reveni. Ponta atat a declarat, ca nu-l va mai vota pe Geoana. Banicioiu a spus ca va vota pe cel preferta de organizatia de tineret.
Azi s-a spus, pe surse, ca s-ar fi decis sa candideza Cristian Diaconescu. Dar nu a putut fi contactat pentru a face o declaratie.
Cine credeti ca va candida pentru Presedentia PSD-ului? Cine ar avea cele mai mari sanse sa fie ales? (alegerea se face ca si la presedentie, in doua tururi)
Mie mi s-ar parea potrivit Cristian Diaconescu. Mi-au placut declaratiile lui din ultimele zile, cand a refuzat sa faca speculatii, sa vorbeasca de bine sau de rau pe vreunul dintre colegii de partid, spunand ca intai lucrurile trebuie discutate in interiorul partidului, nu la televizor. Probabil in acest sens si-a inchis si telefoanele astazi, pentru a nu fi pus in situatia de a spune public niste lucruri.
Luni va avea loc Comitetul Executiv al PSD, la care vor discuta modificarile Statutului si pregatirea Congresului. | |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: PSD Sam 23 Ian 2010, 23:30 | |
| Geoană şi Mitrea ar face bine să se ducă la Recycle Bin. Şi s-o ia cu ei şi pe Bunicuţa cu Hrebe! Dacă nici acum nu s-au convins că oamenii mai vor şi altceva decât vorbe şi flăcări colorate... _____________________ Free your mind!
| |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: PSD Dum 24 Ian 2010, 00:39 | |
| Ioan Rus (grupul de la Cluj), l-a sustinut pe Geoana in 2005. Acum il va sustine pe Cristi Diaconescu.
"Cred că mulţi ani vor trece până când PSD va mai avea o conjunctură favorabilă ca cea de anul trecut. Nu se poate să nu existe o responsabilitate. Cei din jurul lui Geoană şi-au luat costume de ministru, cei din deconcentrate se găndeau la funcţii. Toate s-au distrus. Este inacceptabil să nu-şi asume nimeni o responsabilitate. Eu nu îl mai susţin pe prietenul meu Mircea Geoană. Cred în oportunitatea candidaturii lui Cristian Diaconescu. Pentru cine înţelege, cei care au deficit neuronal nu pot să o facă. Nu candidez, eu nu doresc să deţin o funcţie importantă în PSD. În acest moment, cred că între prezidenţiabilii din partid, Cristian Diaconescu mi se pare un candidat rezonabil. Isus Hristos e un reper greu de atins. Diaconescu e o soluţie capabilă să coaguleze PSD în jurul unei doctrine economice moderne şi a unei doctrine sociale. Singur nu va putea, şi cred că împreună cu o echipă va putea", a declarat fostul ministru de Interne. | |
| | | aurora
| Subiect: Re: PSD Dum 24 Ian 2010, 00:57 | |
| Frumos scris, interesanta si cu nerv intalnirea greilor din PSD. Oare de ce o fi asa de "stingher" Cristi Diaconescu, toate zilele astea asa mi s-a parut, adancit in ganduri, greu de decis ?!?
Cum şi-a făcut Cristian Diaconescu loc între Mitrea şi Năstase de Marian SULTĂNOIU | 23 IANUARIE 2010
Hotel Majestic stă, perete în perete, cu Casa Capşa, terenul răboaielor politice monstruoase şi interbelice, fierte în aburul cafelei cu caimac.
Puţine minute înaintea orei 11.00, astăzi, optzeci de ani mai târziu, în faţa hotelului cu pricina opresc, pe rând, maşini grele din care coboară liderii PSD. Adrian Năstase, Adrian Severin, Ion Iliescu, Miron Mitrea. Un gest scurt, către nodul cravatei, un ultim dichis de ţinută, o mână prin păr. Urcă apoi, pe rând către sala unde va avea loc prima conferinţă a ISD despre revigorarea stângii româneşti. Sala se numeşte I.L. Caragiale. Conferinţa, un moft.
De fapt, în fiecare gest al lor se ascunde pregătirea de luptă pentru şefia partidului. Astăzi ar fi prima prezentare a echipelor. De-o parte cea a lui Năstase, de cealaltă, a lui Mitrea. Geoană a fugit în munţi cu "miliţia" fidelă - şefii filialelor din Oltenia şi parte din Ardeal - stabilindu-şi tabăra la "Coliba Haiducilor" din Braşov.
Primul urcă Adrian Năstase. Elegant, stăpân pe sine, total încriptat. "Nu e timpul să nominalizăm posibili jucători pentru fotoliul de lider. Întâi strategia, pe urmă mai vedem" este mesajul său. Ca şi când nici cu Diaconescu n-ar fi vorbit, nici tot partidul nu l-ar fi mirosit.
După el, vine Ion Iliescu. Vorbeşte foarte încet, dar nu uită să zâmbească. Atmosfera, rumoarea, competiţia îl întineresc de la o zi la alta. E cert că grupul de la Cluj nu va fi în stare să secţioneze vreodată legătura ombilicală dintre el şi partid. Se declară surprins de o declaraţie a lui Marian Sârbu făcută la adresa lui, dar se repede în gâtul lui Dâncu şi al lui Rus. "Nişte cârcotaşi mărginaşi" zice şi se înviorează vizibil. "I-a umilit Boc la Cluj. Ce-au făcut ei pentru partid?!". Întrebarea retorică finalizează în triumf discursul.
Apoi vine Mitrea. Intră direct în sala de conferinţă. Roteşte privirea, roteşte scaunul lângă masă, roteşte un pahar, se roteşte el însuşi revenind la declaraţii. "Da", va candida la şefia partidului. "Da", s-a hotărât să nu mai aştepte decizia lui Cristi Diaconescu. "Da", vrea şi o echipă de grei: Adrian Severin, Marian Sârbu, Cristian Diaconescu şi, ultimul pe listă, "cu voia dumneavoastră", Sorin Oprescu dac-o fi şi-o fi...". Apoi intră, a doua oară în sală.
În sală jovialităţi. Iliescu vorbeşte, aparte, cu Adrian Năstase şi Adrian Severin. Cu toţii la patru ace. Ştofă. Intră Marian Sârbu. Sindicat. În blugi şi geacă. Salută condescendent. "Uite-l pe domnu' care mă critică" zice Iliescu. "Nu eu..." spune Sârbu. "Aşa spune presa, domnule" insistă Iliescu. "Nu eu..." insistă şi Sârbu. "Stai liniştit, am contracarat cu Dâncu" rezolvă Iliescu. Sârbu respiră uşurat.
Pe nesimţite, începe conferinţa. Pe o latură a mesei, Severin, Năstase, Iliescu. Pe cealaltă, Mitrea, Darabont, Marian Sârbu. Geoană, la Braşov, "la cârciumă", cu fidelii, vorba lui Năstase.
Vorbeşte Severin despre rolul stângii, ideologie, nevoia de a defini, diverse probleme. Intră Cristian Diaconescu. Agitat. Uşor derutat. Îşi lasă paltonul pe un scaun, geanta pe altul. Le recuperează. Se uită contrariat către dispunerea personajelor la mese. "Mergeţi la masă, domnule Diaconescu!" spune cineva. "Unde?!" spune el fără implicare.
Ei, da. Încă o dată, Cristian Diaconescu, omul pe care şi-l revendică fiecare posibil luptător pentru şefia partidului pune întrebarea cuvenită. "Unde?", şi se aşează pe aripa lui Severin. Care e cu Mitrea. Dar lângă Severin e Năstase. Iar Mitrea, tocmai dincolo, în unghi...
Politica... O diplomaţie ratată." _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: PSD Dum 24 Ian 2010, 04:23 | |
| PSD -ul trebuie refăcut din temelii dacă se doreste ceva serios pentru viitor. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: PSD Dum 24 Ian 2010, 06:59 | |
| Da şi probabil se va reface. Experimentul Geoană a căzut. Acum se vor lua din nou consacraţii dacă, bineînţeles PSD vrea să facă ceva. | |
| | | yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: PSD Dum 24 Ian 2010, 08:13 | |
| - aurora a scris:
- ...
Nu se poate să nu existe o responsabilitate. ... Unde-ai mai văzut responsabilitatea la politicienii români? PS. Eu l-aş susţine pe Diaconescu, restul vorba lui Anahoret să plece acasă. PPS. Pe cât pariu că n-o să câştige Diaconescu? E prea cu mult bun simţ. _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: PSD Dum 24 Ian 2010, 08:19 | |
| - aurora a scris:
- Ioan Rus (grupul de la Cluj), l-a sustinut pe Geoana in 2005.
Cred ca Geoana a fost - ca si relicva de Iliescu- o etapa fireasca (si probabil necesara) pe care trebuia s-o parcurga un partid de teapa psd-ului, ca urmas al pcr-ului. - aurora a scris:
- Acum il va sustine pe Cristi Diaconescu.
Era si timpul... Vasile Dancu: Ion Iliescu este o relicva a istoriei, care a condus Romania dupa o emotionalitate bolsevica"Ion Iliescu este o relicva a istoriei. (...) Daca ar fi avut alaturi teoreticieni, asa cum nu-i plac, si intelectuali, nu doar bolsevici, si daca nu ar fi condus Romania dupa o emotionalitate bolsevica, retrograda, ar fi putut sa inteleaga ce se intampla in Romania", a spus Vasile Dancu intr-o interventie la Realitatea FM. La rindul sau, Ion Iliescu, i-a catalogat pe Dancu si Rus drept "circotasi marginasi de care PSD nu are nevoie" si s-a aratat uimit si de criticile pe care i le-a adus Marian Sarbu, care a declarat ca acesta nu ar trebui sa mai detina functia de presedinte de onoare. Vasile Dancu a sfatuit echipa ce va conduce partidul sa se debaraseze de Ion Iliescu, pe care il considera "o marca indubitabila a comunismului", "o relicva arheologica". "Din cauza lui Ion Iliescu, in ultimii ani, din nefericire, PSD nu are nicio directie, PSD a mers in aliante ciudate cu dreapta fara niciun fel de pozitionare politica. Este o relicvă, un obiect arheologic din istoria României. Nu înţeleg de ce se învârtoşează să ţină partidul la nivelul ideologic şi de limbaj, la nivelul programului FSN", a afirmat Dancu. Intrebat daca deciziile luate in ultimii ani de social-democrati sunt in responsabilitatea presedintelui de onoare si nu a presedintelui Mircea Geoana, Vasile Dancu a explicat ca "am fost membru al BPN pana anul trecut si, de la hotararea de suspendare a lui Traian Basescu, la majoritatea deciziilor care s-au luat de catre BPN - si de care nu este vinovat Geoana, pentru ca au fost aprobate 99% de BPN - Ion Iliescu a fost inspiratorul si cel care a impins inainte toata strategia". "Ion Iliescu nu a fost presedinte de onoare, ci un fel de presedinte executiv care a impins spre decizii, dar care nu si-a asumat niciodata deciziile. (...) Ion Iliescu ar trebui sa aiba un loc in istoria partidului, dar nu la masa de decizii din acest moment", a continuat Dancu. Vasile Dâncu spune că Ion Iliescu este incapabil să depăşească cele două mari obsesii pe care le are: Traian Băsescu şi grupul de la Cluj, considerind ca acesta este un obstacol in calea modernizarii PSD si ca ar fi cazul sa se retraga de la conducere. "A fost ca un fel de bolovan care se află în curtea partidului şi pe care cei din BPN, din conducere, nu au reuşit să-l ocolească, ci mereu s-au împiedicat de el", a mai declarat Dâncu. În opinia sa, acesta este responsabil de o mare parte din greşelile comise de conducerea partidului. El îi recomandă să plece din PSD şi să facă un partid cu Octav Cozmâncă în încercarea de a-şi recuperea visele tinereţii, "de control social şi de inginerie socială". "Cred că în acel partid nu sunt cârcotaşi de la Cluj, acolo toată lumea ascultă, iar referinţa este comună", conchide Dâncu. http://www.revista22.ro/vasile-dancu-ion-iliescu-este-o-relicva-a-istoriei-care-a-condus-roman-7486.html_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: PSD Dum 24 Ian 2010, 09:59 | |
| - abbilbal a scris:
- Da şi probabil se va reface. Experimentul Geoană a căzut. Acum se vor lua din nou consacraţii dacă, bineînţeles PSD vrea să facă ceva.
Şi eu văd perioada Geoană ca pe o tranziţie. Cu el s-a spart nucleul "dur" al foştilor. Acum chiar ar avea nevoie de o reformă. Prost este că, după câte am văzut, "ăi bătrâni" i-au "vaccinat" şi pe cei mici. Diaconescu ar fi o soluţie. Să vedem cât de viabilă. Baronii vechi au plecat (Mischie), dar au rămas cei noi (Mitrea, Vanghelie). _____________________ Free your mind!
| |
| | | aurora
| Subiect: Re: PSD Dum 24 Ian 2010, 12:56 | |
| | |
| | | aurora
| Subiect: Re: PSD Dum 24 Ian 2010, 15:23 | |
| Vicepreşedintele PSD Cristian Diaconescu a declarat astăzi, pentru MEDIAFAX, că s-a înscris în cursa pentru conducerea partidului, fără a oferi o motivare pentru această decizie.
"Da. Da şi atât. Nu spun decât «da»", a spus Diaconescu | |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: PSD Dum 24 Ian 2010, 15:27 | |
| | |
| | | aurora
| Subiect: Re: PSD Dum 24 Ian 2010, 15:38 | |
| Madalin Voicu: "Imi dau demisia din PSD daca Geoana va fi reales, si ma voi intoarce cand el nu va mai fi presedinte al PSD".
Madalin crede ca la un congres la care nu se vor face aranjamente frauduloase, Geoana nu are sanse sa fie reales.
Se vorbeste ca si Dan Nica ar vrea sa intre, deocamdata prospecteaza.
Daca se mai gandesc multi, din atata fragmentare, va iesi Geoana, fara nici un aranjament! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | aurora
| Subiect: Re: PSD Dum 24 Ian 2010, 23:05 | |
| Cristian Diaconescu îşi anunţă echipa: Dragnea, Năstase, Ponta, Oprişan, GeoanăPrin candidatura la preşedinţia Partidului Social Democrat, vicepreşedintele Cristian Diaconescu a subliniat că doreşte crearea unei punţi de dialog în partid şi a unei echipe cât se poate de eficiente alături de care PSD să depăşească impasul prin care trece formaţiunea, şi care se suprapun unei perioade grele pentru ţară."Am luat această decizie în momentul în care situaţia s-a radicalizat",Vicepreşedintele PSD a adăugat că din viitoarea sa echipă, dacă va deveni preşedinte al partidului la apropiatul Congres extraordinar, vor face parte majoritatea actualilor lideri de la centru sau din teritoriu. El i-a enumerat pe Liviu Dragnea, Victor Ponta, Marian Oprişan, liderii din Transilvania sau din Moldova. ' Evident că din echipă vor face parte Adrian Năstase şi Adrian Severin - unul dintre cei mai reprezentativi politicieni pe parte de politică externă. (...) Cristian Diaconescu a subliniat că nu are nicio problemă cu actualul lider al formaţiunii, Mircea Geoană, care, din punctul său de vedere, ' trebuie să rămână în structura de decizie a partidului'. " Am lucrat împreună cu Mircea Geoană de 16 ani. Îl apreciez foarte mult, este un om extrem de dedicat, muncitor, stăruitor, poate cel mai hotărât atunci când are de dus un proiect la bun sfârşit'', a spus el. În opinia sa, aşa se întâmplă în politică, ''nu întotdeauna există un cântar moral'', din motive neimputabile este nevoie câteodată de o modificare pentru a se putea face un pas înainte. ' Dar Mircea Geoană trebuie să rămână în structura de decizie a partidului şi să continuăm împreună. Este loc pentru toată lumea', a subliniat vicepreşedintele PSD. Pe de altă parte, Cristian Diaconescu a afirmat că este prematur să candideze la preşedinţia României. "Exclud ideea că cel care exercită autoritatea în PSD se poate ocupa de toate 'joburile'', a arătat el. În ceea ce priveşte cooperarea sa instituţională cu preşedintele Traian Băsescu, fostul ministru de Externe a precizat că aceasta a fost una corectă, de ambele părţi, chiar dacă au existat şi disensiuni pe care preferă să le ţină secrete. El şi-a exprimat speranţa că această situaţie va fi înţeleasă de colegii de partid. E diplomat, Cristi Diaconescu! | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: PSD Lun 25 Ian 2010, 07:34 | |
| Sa-i uram succes ! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | aurora
| Subiect: Re: PSD Lun 15 Feb 2010, 15:40 | |
| _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: PSD Lun 15 Feb 2010, 23:41 | |
| Socialiştii din Alba nu-l susţin pe Geoană ! Motivul ? Geoană au uitat să mai vină prin Alba. Nu a participat nici la campania electorală, nici la Conferinţa judeţeană. | |
| | | aurora
| Subiect: Re: PSD Mar 16 Feb 2010, 01:23 | |
| Victor Ponta va candida!!! Eu l-as vota pe Ponta! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: PSD Mar 16 Feb 2010, 07:56 | |
| N-are şanse în faţa mafioţilor! Dar e bine, mai zguduie puţin schela! PNL şi PSD sunt singurele partdite care au şanse reale să stea în faţa Partidului Unic. Cu toate că, dacă-mi amintesc, şi PSD-ul a avut apucături asemănătoare. PNL-ul n-a avut ocazia, aşa că-i acordăm prezumpţia de nevinovăţie! _____________________ Free your mind!
| |
| | | aurora
| Subiect: Re: PSD Mar 16 Feb 2010, 13:39 | |
| Iliescu se retrage! Ion Iliescu: Am decis să mă retrag din toate funcţiile pe care le deţin în partidPreşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat pentru cotidianul.ro că sâmbătă, la Congresul PSD, o să le aducă la cunoştinţă colegilor de partid hotărârea sa de a se retrage: “Am decis să mă retrag din orice funcţie executivă şi de partid.La vârsta mea de 80 de ani, mă gândesc să-mi cântăresc mai bine timpul liber în favoarea reflecţiei şi a scrisului. Dacă cineva mai are nevoie de un sfat de la mine, asta e altceva”. În ceea ce priveşte viitorul PSD, Ion Iliescu afirmă: “Sunt îngrijorat, nu ştiu încotro o să meargă partidul. Însă nu numai PSD trece prin această situaţie, ci este o criză a stângii europene”. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: PSD Mar 16 Feb 2010, 21:06 | |
| _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: PSD Mar 16 Feb 2010, 21:37 | |
| Nu mai surprinde pe nimeni nimic. Jocurile de culise sunt mari şi noi nu le ştim. | |
| | | aurora
| Subiect: Re: PSD Mier 17 Feb 2010, 00:40 | |
| http://www.ziare.com/actual/politica/02-16-2010/cristian-diaconescu-dezminte-ca-se-retrage-din-cursa-pentru-sefia-psd-995771 Cristian Diaconescu dezminte ca se retrage din cursa pentru sefia PSD"Nu ma retrag din cursa decat atunci cand o sa anunt eu. Pana joi sunt sigur candidat, iar doamna Nassar sa vorbeasca in numele ei, nu in numele meu. Am innebunit si societatea si membrii de partid cu atatea zvonuri", a declarat Diaconescu, la emisiunea "Vorbe Grele", de la Antena 2. Fostul ministru de Externe a mai spus marti seara ca este un semnal ingrijorator ca sunt atat de multi candidati la sefia PSD si situatia pleaca de la o stare de vulnerabilitate in partid. "Ideea de echipa a aparut tot din senzatia de incertitudine si acum au incredere doar intr-o varianta sigura. Cu toate acestea nu se rupe partidul, dar vor fi plecari. De aceea trebuie sa gasim formulele si sa ne alegem oamenii in asa fel incat sa nu trezim suspiciuni de frauda", a mai precizat Diaconescu. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| | | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| | | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: PSD | |
| |
| | | | PSD | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |