__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| PSD | |
|
+14VOTAN dolion TRISTAN silverstar nicuvar cactus zaraza26 ostrovna Cristina yzzy abbilbal Emil Condor Anahoret aurora 18 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: PSD Sam 20 Feb 2010, 21:59 | |
| Azi am fost toata ziua aproape in bucatarie, asa ca tv-ul a mers continuu. Am vazut toate transmisiile de la Congres. Ponta a avut un discurs EXTRAORDINAR, pur si simplu a captat toata sala, am ramas uimita, asa o atmosfera nu am mai vazut la nici un partid. Se facuse liniste in toata sala, toata lumea asculta, oamenii nu mai vorbeau nici intre ei, nici la telefon... ascultau discursul lui Ponta !!! Mie mi-a placut!!!
Si mi-a placut, inaintea lui Ponta, discursul lui MAZARE !!! Nu m-am asteptat la un asemenea discurs de la zapacitul de Mazare !!!
M-a dezamagit foarte tare Cristi Diaconescu!!! Si eu cred ca sunt adevarate zvonurile care umbla, ca a fost santajat sa cedeze in favoarea lui Geoana. Florina Jucan a spus ca a primit un dosar, de vreo 36 de pagini, cu o monitprizare a lui Cristi Diaconescu in perioada 1-10 februarie, timp in care a facut o vizita unui om de afaceri controversat, a fost la SRI si chiar o inregistrare cu caracter personal, ceva ce i-ar afecta imaginea morala. Asta m-a dezamagit teribil, pana si Cristi Diaconescu sa fie santajabil ?!?!
Acum, zarurile sunt aruncate... inca se voteaza, cine va castiga? Mi-ar placea Ponta, dar... Mitrea, Madalin Voicu, au zis ca daca iese Geoana, ei se retrag din partid, la fel cei de la Cluj. Nu stiu daca Geoana va reusi sa mai tina partidul, dar pe de alta parte, eu nu cred ca cineva mai "investeste" energie si MAI ALES bani, sa faca un alt partid. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: PSD Sam 20 Feb 2010, 22:04 | |
| Din punctul meu de vedere, singurii care mai au o oarecare credibilitate în politica românească sunt Ponta şi Antonescu. Ceilalţi... sunt cu toţii ai noştri! De la roşu, trecând prin portocaliu şi galben, şi ajungând la violet! Violetul este ultima culoare din spectrul solar, la ce vă gândeaţi? _____________________ Free your mind!
| |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: PSD Sam 20 Feb 2010, 22:33 | |
| Liviu Dragnea a aruncat, asa, peste umar, ca a votat cu Geoana! Ma mir! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: PSD Sam 20 Feb 2010, 22:51 | |
| A început bursa zvonurilor. Se zice că Diaconescu ar trăi cu tipa de la Realitatea acreditată la Parlament. De aici toate "mascările" şi "deghizrile" lui. _____________________ Free your mind!
| |
| | | aurora
| Subiect: Re: PSD Sam 20 Feb 2010, 23:06 | |
| - Anahoret a scris:
- A început bursa zvonurilor.
Se zice că Diaconescu ar trăi cu tipa de la Realitatea acreditată la Parlament. De aici toate "mascările" şi "deghizrile" lui. wow... de unde ai auzit asta? mai, io nu-i pricep pe oamenii astia... ce mama naibilor l=-a "mancat" si pe Diaconescu undeva, acum in ultima luna inainte de alegeri, cand stia ce a patit Geoana, si cand se stia posibil supraveghaeat zilnic de paparazzi sau de "spionii" nu se stie cui? sunt iresponsabili... de la Cristi Diaconescu chiar nu ma asteptam la asa porcarii! Hai ca negocierile politice sunt normale, explicabile, intre oamneii din partid (si nu dinafara partidului sau de la alte partide) Dar chestii de-astea de moralitate, sau sa repete greseli facute de Geoana sau de altii... mare prostanac si asta! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: PSD Sam 20 Feb 2010, 23:28 | |
| Se spunea asta mai demult, nu de acum. Dar nu înseamnă că trebuie să fie şi adevărat. Este, deocamdată, un zvon. Şi eu îl apreciez pe Diaconescu, mi-ar plăcea să nu se confirme zvonul. _____________________ Free your mind!
| |
| | | aurora
| Subiect: Re: PSD Sam 20 Feb 2010, 23:31 | |
| - Anahoret a scris:
- Se spunea asta mai demult, nu de acum.
Dar nu înseamnă că trebuie să fie şi adevărat. Este, deocamdată, un zvon. Şi eu îl apreciez pe Diaconescu, mi-ar plăcea să nu se confirme zvonul. Ce spunea Floriana Jucan, ca in dosarul de monitorizare care i s-a livrat, Cristi Diaconescu era fotografiat parcand pe o stradutza laturalnica, punandu-si fes si ochelari, adica "mascandu-se", ascunzandu-se. Stii ca atunci cand te urmaresc si te foto paparazzi sau "spionii", nu e nici gluma, nici "facatura". _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | aurora
| Subiect: Re: PSD Sam 20 Feb 2010, 23:45 | |
| Dupa cum i-am auzit vorbind acum pe socrul lui Ponta, Sarbu, si pe Adrian Severin, cred ca va iesi Geoana. Ei spun ca acest congres nu a fost bine organizat, ca s=a ales acum o conducere doar pana la toamna, ca sa pregateasca mai bine un congres mai mare, cu schimbarea si a statutului.
Se califica acest congres ca "o nunta ratata!" "n-o mai maritam azi pe fata, o lasam peste un an, doi..." _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: PSD Dum 21 Feb 2010, 08:29 | |
| PSD are o şansă cu Ponta. Dacă la PNL va rămâne Antonescu, atunci cred că s-ar putea vorbi despre o nouă politică în România. Din păcate PD-L va rămâne, cel puţin cinci ani, dinozaurul politicii româneşti. I-a luat locul PSD-ului.
Problema PSD-ului rămâne încă practicile securistice (a propos de "dezvăluirile" în cazul Diaconescu). Este o problemă pe care Ponta va trebui să o rezolve. _____________________ Free your mind!
| |
| | | aurora
| Subiect: Re: PSD Dum 21 Feb 2010, 10:56 | |
| Alegerile in PSD s-au incheiat. Partidul are o noua echipa de conducere. "Micul Titulescu" a ieşit învingător în cursa pentru şefia PSD, după ce, iniţial, Mircea Geoană părea să fie câştigătorul. Va implini abia in septembrie, 38 de ani. Cele mai multe informatii despre el, pe site-ul sau http://www.victorponta.ro/Cei 15 vicepresedinti: Ecaterina Andronescu, Dan Nica, Gheorghe Nichita, Ion Toma, Marian Vanghelie, Rodica Nassar, Constantin Nita, Ion Prioteasa, Robert Negoita, Titus Corlatean, Ioan Calea, Marian Oprisan, Ioan Chelaru, Valeriu Zgonea, Adrian Severin Liviu Dragnea a cistigat din nou postul de secretar general al PSD :ymapplause: sper Ponta sa confirme sperantele ce se pun in el. de Vanghele tot nu au putut scapa chiar daca nimic din planuirile lui nu i-a iesit. Cristian Diaconescu este marele perdant sub toate aspectele. Nu vad cum isi va mai continua cariera politica. Imaginea sa cred ca este grav "sifonata". Diaconescu a fost "monitorizat"Realitatea este ca Diaconescu a avut un comportament foarte ciudat in toata aceasta perioada de campanie electorala. A fost mereu irascibil, mereu intr-o atitudine oscilanta, indecisa. Parca nu era "el". - Citat :
- In vara ce-a trecut a lumea mondena a fost cuprinsa de febra conspiratiei
acuzandu-l pe pesedistul Cristian Diaconescu de o relatie extra-conjugala cu realizatoarea tv Cristina Sincai. Zvonurile nu au mai fost alimentate de nimeni asa incat nu s-a discutat prea mult pe seama acestui subiect insa zilele trecute mi-au cazut in mana niste poze in care exista ceva diferente .... si inainte de a va sugera sa va uitati atent la aceste poze va spun ca Diaconescu este recunoscut ca fiind un sot extrem de fidel si un tata atent cu fiica sa Cora.... pe de alta parte in momentul in care a ajuns sa sarbatoreasca alaturi de Mariana, sotia sa, cei 25 de ani de casnicie pe langa verigheta traditionala pe care o purta cu sfintenie si-a mai "atasat" si pe degetul inelar de la mana dreapta o verigheta de argint. Oare ce s-a intamplat de acum au disparut ambele verighete ale lui Cristian Diaconescu?
http://www.ziuaconstanta.ro/rubrici/de-pe-bloguri/divort-in-familia-lui-cristian-diaconescu-95872.htmlIn intreaga emisiune de pe Realitatea TV subiectul Cristian Diaconescu a fost evitat, pe cat s-a putut. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | aurora
| Subiect: Re: PSD Dum 21 Feb 2010, 10:59 | |
| cine a "ordonat" monitorizarea lui Diaconescu? e parca "la indigo" cu ceea ce s-a intamplat cu Geoana... vizita la un om de afaceri, la SRI, relatia extraconjugala...
ciudat, ciudat... si nu cred ca vine din "ograda" psd
devine deja o "problema de stat" acest fel de "monitorizari", care cred ca se aplica mai multor persoane, si cand e nevoie "pac la "razboiu" " _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: PSD Dum 21 Feb 2010, 11:38 | |
| - aurora a scris:
- Alegerile in PSD s-au incheiat. Partidul are o
noua echipa de conducere.
Cei 15 vicepresedinti: Ecaterina Andronescu, Dan Nica, Gheorghe Nichita, Ion Toma, Marian Vanghelie, Rodica Nassar, Constantin Nita, Ion Prioteasa, Robert Negoita, Titus Corlatean, Ioan Calea, Marian Oprisan, Ioan Chelaru, Valeriu Zgonea, Adrian Severin
Liviu Dragnea a cistigat din nou postul de secretar general al PSD
Eu vad ca nu e noua . E cam aceeasi Marie s-a schimbat doar palaria. . |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: PSD Dum 21 Feb 2010, 11:55 | |
| Imi pare rau pentru Cristian Diaconescu. Dar marele perdant nu e el, ci stinga romaneasca (=PSD), ce avea nevoie de un asemenea om de exceptie, la conducere. In acelasi timp, nu ma mai mira nimic la PSD, care prefera oameni precum Vanghelie in locul unuia precum Cristian Diaconescu. E un mic pas inainte ca tinarul Ponta a cistigat alegerile, insa la fel m-am bucurat cind a cistigat Geoana in 2005 si -din pacate- s-a vazut ce (n-)a facut. Vom vedea... _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | aurora
| Subiect: Re: PSD Dum 21 Feb 2010, 11:55 | |
| - Mihaela a scris:
- aurora a scris:
- Alegerile in PSD s-au incheiat. Partidul are o
noua echipa de conducere.
Cei 15 vicepresedinti: Ecaterina Andronescu, Dan Nica, Gheorghe Nichita, Ion Toma, Marian Vanghelie, Rodica Nassar, Constantin Nita, Ion Prioteasa, Robert Negoita, Titus Corlatean, Ioan Calea, Marian Oprisan, Ioan Chelaru, Valeriu Zgonea, Adrian Severin
Liviu Dragnea a cistigat din nou postul de secretar general al PSD
Eu vad ca nu e noua . E cam aceeasi Marie s-a schimbat doar palaria. . Adica nu e "noua" ca nu e innoita cu pedelisti, sau cum? Nu este normal, firesc, sa fie o conducere formata din membrii psd? Ponta... nu e un nou presedinte? Nu s-a putut sa-l cheme "boc"! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: PSD Dum 21 Feb 2010, 11:58 | |
| - aurora a scris:
- cine a "ordonat" monitorizarea lui Diaconescu?
e parca "la indigo" cu ceea ce s-a intamplat cu Geoana... vizita la un om de afaceri, la SRI, relatia extraconjugala...
devine deja o "problema de stat" acest fel de "monitorizari", care cred ca se aplica mai multor persoane, si cand e nevoie "pac la "razboiu" " Cred că este o problemă internă. Cu Ana Birchal au procedat asemănător. Nu cred că şi-a vârât marinarul ancora acolo. http://www.libertatea.ro/stire/ana-birchal-face-lumina-in-scandalul-sexual-in-care-a-fost-implicata-218012.html _____________________ Free your mind!
| |
| | | aurora
| Subiect: Re: PSD Dum 21 Feb 2010, 12:00 | |
| - Cristina a scris:
- Imi pare rau pentru Cristian Diaconescu. Dar marele perdant nu e el, ci stinga romaneasca (=PSD), ce avea nevoie de un asemenea om de exceptie, la conducere. In acelasi timp, nu ma mai mira nimic la PSD, care prefera oameni precum Vanghelie in locul unuia precum Cristian Diaconescu. E un mic pas inainte ca tinarul Ponta a cistigat alegerile, insa la fel m-am bucurat cind a cistigat Geoana in 2005 si -din pacate- s-a vazut ce (n-)a facut. Vom vedea...
Cristi Diaconescu a pierdut cum s-ar zice "pe mana lui". El nu a vrut "partidul", nu partidul nu l-a vrut pe el. Ce se ascunde in spatele comportamentului sau? Pentru mine a fost o mare-mare dezamagire, EL, nu psd-ul. Si mai ales dupa ce am aflat ieri de "moralitatea" lui... si rememorand itregul sau comportament, figura "incrancenata" si dezorientata din ultima vreme... _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: PSD Dum 21 Feb 2010, 12:01 | |
| - aurora a scris:
- Ponta... nu e un nou presedinte? Nu s-a putut sa-l cheme "boc"!
Era cam greu, pentru că este cam de două ori mai înalt decât Gollum. Sper din toată inima că va fi un pas înainte. Şi Geoană, la vremea respectivă, a fost un pas înainte. Baronii de teapa lui Mischie au cam dispărut de pe firmament. Probabil că va veni şi vremea lui Vanghelie. Acum rămâne de văzut ce se va întâmpla la liberali. Şi ei au făcut un pas înainte când l-au tras pe dreapta pe Tăriceanu. _____________________ Free your mind!
| |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: PSD Dum 21 Feb 2010, 12:03 | |
| - aurora a scris:
- Pentru mine a fost o mare-mare dezamagire, EL, nu psd-ul.
Si mai ales dupa ce am aflat ieri de "moralitatea" lui... si rememorand itregul sau comportament, figura "incrancenata" si dezorientata din ultima vreme... Nici Cuza nu a fost tocmai un reper de moralitate şi a rămas în istorie ca un mare reformator. Bine, aici trebuie să păstrăm nişte proporţii. N-am să pun semnul = între Cuza şi Diaconescu. Ar fi ilar! _____________________ Free your mind!
| |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: PSD Dum 21 Feb 2010, 12:11 | |
| Un lucru este clar. PSD-ul nu mai este ce a fost. Adică un partid "mamut". A devenit "mă mut". | |
| | | aurora
| Subiect: Re: PSD Dum 21 Feb 2010, 12:35 | |
| - Anahoret a scris:
- aurora a scris:
- cine a "ordonat" monitorizarea lui Diaconescu?
e parca "la indigo" cu ceea ce s-a intamplat cu Geoana... vizita la un om de afaceri, la SRI, relatia extraconjugala...
devine deja o "problema de stat" acest fel de "monitorizari", care cred ca se aplica mai multor persoane, si cand e nevoie "pac la "razboiu" " Cred că este o problemă internă. Cu Ana Birchal au procedat asemănător. Nu cred că şi-a vârât marinarul ancora acolo. http://www.libertatea.ro/stire/ana-birchal-face-lumina-in-scandalul-sexual-in-care-a-fost-implicata-218012.html Si a facut "lumina" Ana Birchal? Nu stiu, dar asta nu a intrat intr-un joc politic atat de inalt ca Diaconescu. Asta e "politica" in toata lumea, daca nu esti "curat" e mai bine sa nu te bagi. ce dreaq a cautat Diaconescu in vizitele pe care le arata "monitorizarea" Si toata "mascarea"??? Daca nu avea nimic de ascuns... de ce tot acest jos stupid? _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | aurora
| Subiect: Re: PSD Dum 21 Feb 2010, 12:37 | |
| oare Diaconescu la ce om de afaceri o fi fost in vizita? tot la vantu, ca si geoana si basescu?
ce "sauna", ce "spa" o fi avand vantu de-i atrage pe astia? _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| Subiect: Re: PSD Dum 21 Feb 2010, 12:42 | |
| - aurora a scris:
Adica nu e "noua" ca nu e innoita cu pedelisti, sau cum?
Nu este normal, firesc, sa fie o conducere formata din membrii psd? Ponta... nu e un nou presedinte? Nu s-a putut sa-l cheme "boc"!
Aurora, e aceeasi. Atata timp cat Vanghelie si Dragnea (bleahhhh) si toti ceilalti sunt pe pozitii, unde e noutatea?? Aa, l-au aruncat pe Geoana pt ca n-a castigat presedintia!! Asta da, e singura noutate. |
| | | aurora
| Subiect: Re: PSD Dum 21 Feb 2010, 12:52 | |
| - Mihaela a scris:
- aurora a scris:
Adica nu e "noua" ca nu e innoita cu pedelisti, sau cum?
Nu este normal, firesc, sa fie o conducere formata din membrii psd? Ponta... nu e un nou presedinte? Nu s-a putut sa-l cheme "boc"!
Aurora, e aceeasi. Atata timp cat Vanghelie si Dragnea (bleahhhh) si toti ceilalti sunt pe pozitii, unde e noutatea?? Aa, l-au aruncat pe Geoana pt ca n-a castigat presedintia!! Asta da, e singura noutate. Mie nu mi se pare ca cineva l-ar fi "aruncat" pe Geoana. A pierdut presedentia onorabil, la un scor foarte strans si este in continuare membru psd. in schimb Diaconescu... "onorabil" ar fi o vreme sa bage capul precum strutul. Dragnea mie mi se pare un om foarte ok. Vanghele... e cetatean si membru psd, cu toate drepturile. Ca nu stie corect gramatica? Pe pariu ca sunt multi care "se cred" care nu o stiu, si au "pretentii" muuult mai mari decat Vanghele. Membrii unui partid nu se "innoiesc" de la un congres la altul. Sunt totusi generatii, care nu pot fi "eliminate". _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | aurora
| Subiect: Re: PSD Dum 21 Feb 2010, 12:57 | |
| Senatorul Petru Şerban MIHĂILESCU a demisionat din PSD, pe motiv ca "nu a fost valorificat" in psd... asta e chiar culmea!!! Miky Şpagă! - Citat :
- 02 February 2010 15:57
Vrea sa plece Şerban Mihăilescu din PSD?
Independenţii din Parlament se laudă că sunt asaltaţi de parlamentari PNL şi PSD care vor să plece din partidele lor. Am întrebat şi eu curios cine e aşa de dornic să plece din PNL sau/şi PSD. Unul din şefii independenţilor mi-a spus scurt:
"Uite, unul e Şerban Mihăilescu. A venit şi ne-a spus că vrea să vină la noi, dar noi l-am refuzat!
Păi de ce?
Simplu... Nu vrem să ne numim Grupul Miky Şpagă!...
Dar de ce ar pleca din PSD?
Păi vezi tu... are şi omul probleme cu dosarele alea şi ar cam vrea să scape".
Imediat i-am telefonat senatorului Şerban Mihăilescu şi l-am întrebat dacă intenţionează să plece din PSD: "Despre mine se vorbeşte pe surse şi pe zvonuri de o gramadă de ani. Nu plec nici unde... Aaaa, dar îţi spun eu, dacă la congres va ieşi aceeaşi conducere mulţi vor pleca". _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| Subiect: Re: PSD Dum 21 Feb 2010, 13:54 | |
| - aurora a scris:
A pierdut presedentia onorabil, la un scor foarte strans si este in continuare membru psd.
A pierdut prezidentialele la un scor strans insa in niciun caz onorabil!! Asta cu onorabilitatea e cel putin discutabila. - aurora a scris:
Dragnea mie mi se pare un om foarte ok.
Mie nu. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: PSD | |
| |
| | | | PSD | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |