LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
PSD - Pagina 14 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
PSD - Pagina 14 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
PSD - Pagina 14 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
PSD - Pagina 14 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
PSD - Pagina 14 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
PSD - Pagina 14 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
PSD - Pagina 14 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
PSD - Pagina 14 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
PSD - Pagina 14 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
PSD - Pagina 14 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
PSD - Pagina 14 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
PSD - Pagina 14 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
PSD - Pagina 14 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
PSD - Pagina 14 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
PSD - Pagina 14 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
PSD - Pagina 14 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
PSD - Pagina 14 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
PSD - Pagina 14 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
PSD - Pagina 14 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
CPSF 23 Popasul muzica_traditionala Limba istorie taieri romana mediu 1918 internet efremovivanantonovici nicuvar Fantasy comment-143 padure curiozitati sibiu reclame drumetie humanitas 1 brasov problema politica google
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
PSD - Pagina 14 I_vote_lcapPSD - Pagina 14 I_voting_barPSD - Pagina 14 I_vote_rcap 
Emil Condor
PSD - Pagina 14 I_vote_lcapPSD - Pagina 14 I_voting_barPSD - Pagina 14 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

PSD

In jos 
+14
VOTAN
dolion
TRISTAN
silverstar
nicuvar
cactus
zaraza26
ostrovna
Cristina
yzzy
abbilbal
Emil Condor
Anahoret
aurora
18 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15  Urmatorul
AutorMesaj
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

PSD - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Re: PSD   PSD - Pagina 14 EmptyJoi 09 Feb 2017, 13:36

Anahoret a scris:
Poliţia Gândirii nu doarme! Dragnea şi-a luat notiţie de la Băsescu timp de 10 ani, iar acum aplică învăţăturile magisterului!

Proprietarul apartamentului de la care s-au postat mesajele pe faţada Palatului Victoria a fost "invitat" la Poliţie ›› https://goo.gl/Gf7tpx

Patronul unei firme de publicitate din Ploieşti, care a anunţat pe Facebook că face gratis bannere pentru cei care vor să participe la proteste, a postat, pe reţeaua de socializare, că în urma anunţului a avut, vineri, un control de la Poliţia Economică ›› https://goo.gl/qXTP1B

Aştept să vină procurorii să mă întrebe cu cine am votat!

Bancul zilei

Șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, a început să-și sune colegii de facultate, ca să facă lista pentru întâlnirea de 10 ani de la absolvirea facultății.
Din păcate, în momentul în care auzeau
-”Și ia zi, ce mai învârți?”, bieții oameni făceau infarct ...
”Am răspuns eu, soțul meu era într-o întâlnire cu cineva.
I-am spus că îl caută cineva de la DNA și în momentul acela s-a albit, a făcut pe el și a căzut, cu convulsii”, spune soția unuia dintre foștii colegi sunați de Codruța.

Omul se află internat la boli nervoase, după ce s-a dovedit că infarctul nu era provocat de o boală de inimă, ci de frică.
Codruța spune că, pentru operativitate a decis să nu mai sune, ci să le dea cate un SMS:
”Vino la DNA să discutăm cum facem cu cei 10 ani”.
Potrivit șefei DNA, s-au prezentat 10 persoane și, când Codruța i-a întrebat ce mai știu despre ceilalți colegi, aceștia au și început să-i toarne!
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

PSD - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Re: PSD   PSD - Pagina 14 EmptyJoi 09 Feb 2017, 13:42

zaraza26 a scris:
Anahoret a scris:
Poliţia Gândirii nu doarme! Dragnea şi-a luat notiţie de la Băsescu timp de 10 ani, iar acum aplică învăţăturile magisterului!

Proprietarul apartamentului de la care s-au postat mesajele pe faţada Palatului Victoria a fost "invitat" la Poliţie ›› https://goo.gl/Gf7tpx

Patronul unei firme de publicitate din Ploieşti, care a anunţat pe Facebook că face gratis bannere pentru cei care vor să participe la proteste, a postat, pe reţeaua de socializare, că în urma anunţului a avut, vineri, un control de la Poliţia Economică ›› https://goo.gl/qXTP1B

Aştept să vină procurorii să mă întrebe cu cine am votat!

Bancul zilei

Șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, a început să-și  sune colegii de facultate, ca să facă lista  pentru întâlnirea de 10 ani de la absolvirea facultății.
Din păcate, în  momentul în care auzeau
-”Și ia zi, ce mai învârți?”, bieții oameni făceau infarct ...
”Am răspuns eu, soțul meu era într-o întâlnire cu cineva.
I-am spus că îl caută  cineva de la DNA  și în momentul acela s-a albit, a făcut pe el și a căzut, cu convulsii”, spune soția unuia dintre foștii colegi sunați de Codruța.

Omul se află internat la boli nervoase, după ce  s-a dovedit că infarctul nu era provocat de o boală de inimă, ci de frică.
Codruța spune că, pentru  operativitate a decis să nu mai sune, ci să le dea cate un SMS:
”Vino la DNA să discutăm cum facem cu cei 10 ani”.
Potrivit șefei DNA, s-au prezentat 10 persoane și, când Codruța i-a  întrebat ce mai  știu despre ceilalți colegi, aceștia au și început să-i toarne!

turnatoria salveaza Romania
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

PSD - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Re: PSD   PSD - Pagina 14 EmptyJoi 09 Feb 2017, 16:33

Mai nou, când se face prezenţa la Parlament, senatorii şi deputaţii nu mai răspund cu "Prezent", răspund "Nevinovat!".

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

PSD - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Re: PSD   PSD - Pagina 14 EmptyVin 10 Feb 2017, 00:21

Comunicat PEN Romania
Sent: Mon, Feb 06, 2017 02:31 PM

Considerăm că ordonanța de urgență privind modificarea Codului Penal și proiectul de lege de grațiere emise de Guvernul României reprezintă un atentat de o gravitate fără precedent la bazele înseși ale statului de drept. Ne indignează profund modul discreționar și netransparent în care Guvernul României încearcă să dezincrimineze corupția manifestată în instituțiile noastre publice. Împărtășim indignarea profundă exprimată în întreaga societate civilă față de aceste acte ale Guvernului, cu atât mai mult cu cât ele lipsesc de substanță masivele eforturi de asanare a fenomenului corupției la care s-au angajat în ultimii ani nu doar structurile Justiției, ci și o mare parte a acestei societăți civile înseși.
Exprimăm, de asemenea, cu toată îngrijorarea și indignarea, convingerea că disprețul față de principiile statului de drept demonstrat de Guvernul României reprezintă un indicator lipsit de orice ambiguitate al modului în care numitul Guvern respectă valorile democratice și libertățile publice, în primul rând libertatea de exprimare. Modul de adoptare a ordonanței de urgență privind modificarea Codului Penal și a proiectului de lege privind grațierea reprezintă un pas în direcția formelor de exercitare abuzivă și discreționară a puterii care, în țări din imediata noastră apropiere (Republica Turcă, Federația Rusă), au dus la reprimarea și privarea de libertate a multora dintre confrații noștri scriitori.
PEN România își exprimă hotărârea de a utiliza toate rețelele de alertă rapidă ale PEN International pentru a face cunoscute atât aceste grave amenințări la adresa democrației și libertății, cât și încercările vibrante și curajoase ale societății civile din România de a se opune acestui incalificabil abuz.

Ana Blandiana, Gabriela Adameșteanu, Cezar Paul-Bădescu, Corin Braga, Mircea Cărtărescu, Magda Cârneci, Ruxandra Cesereanu, Al. Cistelecan, Denisa Comănescu, Nicolae Coande, Adina Dinițoiu, Caius Dobrescu, Mihail Gălățanu, Adrian Alui Gheorghe, Mariana Gorczyca, Micaela Ghițescu, Florin Iaru, Ioana Ieronim, Florina Ilis, Nora Iuga, Claudiu Komartin, Adrian Lăcătuș, Ioan Bogdan Lefter, Virgil Mihaiu, Angelo Mitchievici, Ioan Moldovan, Carmen Mușat, Ioana Niculaie, Simona Popescu, Ofelia Prodan, Sebastien Reichmann, Francisca Ricinski, Doina Ruști, Monica Spiridon, Simona Sora, Monica Spiridon, Răzvan Țupa, Radu Ulmeanu, Radu Vancu, Daniel Vighi, Călin Vlasie, Smaranda Vultur, Gelu Vlașin.

Primit de la unul din semnatarii acestui comunicat, dar am uitat sa-l postez aici.
Oare, "nevinovatii" din Parlament, daca l-ar citi, ce ar zice?

Sus In jos
Anahoret

Anahoret

PSD - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Re: PSD   PSD - Pagina 14 EmptyVin 10 Feb 2017, 08:05

Păi deja se pregăteşte restauraţia!

OUG 14 a fost trimisă cu găuri special făcute ca să fie declarată neconstituţională şi să se aplice vechea OUG. Şi, oricum, PSD-iştii au majoritate în Parlament şi pot să facă ce vor. Demonstraţiile sunt frecţie la piciorul de lemn. Câinii latră, ursul merge.

Ce mă deranjează este că suntem un popor de milogi. Cu ceva mărunţiş pe care ni-l aruncă baronii (mărunţiş care o să se vadă repede în preţurile de la supermarket) ne cumpără şi ei îşi fac mendrele. Îmi pare rău s-o spun, dar România este un stat captiv iar în curând va fi un stat eşuat. Asta este!

Pe mine... să zic că mă doare la patină. Am 55 de ani, mai am de trăit maxim 15-20 şi o să privesc lumea de deasupra sau de dedesubt, nu contează. Dar fi-miu mai are mult de trăit şi nici nu vrea să emigreze, fraierul!

zaraza26

PSD - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Re: PSD   PSD - Pagina 14 EmptyVin 10 Feb 2017, 11:51

Ion a scris:
Comunicat PEN Romania
Sent: Mon, Feb 06, 2017 02:31 PM

Considerăm că ordonanța de urgență privind modificarea Codului Penal și proiectul de lege de grațiere emise de Guvernul României reprezintă un atentat de o gravitate fără precedent la bazele înseși ale statului de drept. Ne indignează profund modul discreționar și netransparent în care Guvernul României încearcă să dezincrimineze corupția manifestată în instituțiile noastre publice. Împărtășim indignarea profundă exprimată în întreaga societate civilă față de aceste acte ale Guvernului, cu atât mai mult cu cât ele lipsesc de substanță masivele eforturi de asanare a fenomenului corupției la care s-au angajat în ultimii ani nu doar structurile Justiției, ci și o mare parte a acestei societăți civile înseși.
Exprimăm, de asemenea, cu toată îngrijorarea și indignarea, convingerea că disprețul față de principiile statului de drept demonstrat de Guvernul României reprezintă un indicator lipsit de orice ambiguitate al modului în care numitul Guvern respectă valorile democratice și libertățile publice, în primul rând libertatea de exprimare. Modul de adoptare a ordonanței de urgență privind modificarea Codului Penal și a proiectului de lege privind grațierea reprezintă un pas în direcția formelor de exercitare abuzivă și discreționară a puterii care, în țări din imediata noastră apropiere (Republica Turcă, Federația Rusă), au dus la reprimarea și privarea de libertate a multora dintre confrații noștri scriitori.
PEN România își exprimă hotărârea de a utiliza toate rețelele de alertă rapidă ale PEN International pentru a face cunoscute atât aceste grave amenințări la adresa democrației și libertății, cât și încercările vibrante și curajoase ale societății civile din România de a se opune acestui incalificabil abuz.

Ana Blandiana, Gabriela Adameșteanu, Cezar Paul-Bădescu, Corin Braga, Mircea Cărtărescu, Magda Cârneci, Ruxandra Cesereanu, Al. Cistelecan, Denisa Comănescu, Nicolae Coande, Adina Dinițoiu, Caius Dobrescu, Mihail Gălățanu, Adrian Alui Gheorghe, Mariana Gorczyca, Micaela Ghițescu, Florin Iaru, Ioana Ieronim, Florina Ilis, Nora Iuga, Claudiu Komartin, Adrian Lăcătuș, Ioan Bogdan Lefter, Virgil Mihaiu, Angelo Mitchievici, Ioan Moldovan, Carmen Mușat, Ioana Niculaie, Simona Popescu, Ofelia Prodan, Sebastien Reichmann, Francisca Ricinski, Doina Ruști, Monica Spiridon, Simona Sora, Monica Spiridon, Răzvan Țupa, Radu Ulmeanu, Radu Vancu, Daniel Vighi, Călin Vlasie, Smaranda Vultur, Gelu Vlașin.

Primit de la unul din semnatarii acestui comunicat, dar am uitat sa-l postez aici.
Oare, "nevinovatii" din Parlament, daca l-ar citi,  ce ar zice?

Nu pricep nimic... ar zice - manipulare! Cam atata stim, de la Parlament pana la... locul din fata Palatului Cotroceni.
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

PSD - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Re: PSD   PSD - Pagina 14 EmptyVin 10 Feb 2017, 20:00

Au început câinii să se muşte între ei!  :în gardă:

EXCLUSIV Stenogramele secrete din dosarul lui Liviu Dragnea. Şefă din DGASPC: „Ai luat bani şi am probleme din cauza ta. Eşti o nesimţită, aia eşti!”
Procurorii DNA au trimis la Curtea Supremă, în procesul preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, un volum plin de înregistrări telefonice şi ambientale. Funcţionarii DGASPC Teleorman au fost interceptaţi, cu mandat de la judecători, atunci când încercau să falsifice actele în cazul celor două secretare PSD care au fost angajate fictiv în cadrul instituţiei de stat.
Volumul 22 din dosarul de urmărire penală în cazul preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, aflat în arhiva Curţii Supreme, conţine stenograme ale unor discuţii şi autorizaţii emise de judecători pentru interceptarea audio-video, telefonică şi localizare GPS a mai multor şefi din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman. Este vorba de procesul în care Liviu Dragnea este judecat pentru pentru abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual. În acest caz, sunt trimişi în judecată mai mulţi şefi şi angajaţi din cadrul DGASPC, printre care fosta directoare Floarea Alesu şi fosta soţie a liderului PSD, Bombonica Prodana. Următorul termen de judecată: 14 februarie 2017.
ARTICOLUL INTEGRAL ›› https://goo.gl/sBgt6B

ostrovna

PSD - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Re: PSD   PSD - Pagina 14 EmptyVin 10 Feb 2017, 23:08

Un tradator hot si bandit un pedelist nesimtit
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

PSD - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Re: PSD   PSD - Pagina 14 EmptySam 11 Feb 2017, 02:00

ostrovna a scris:
Un tradator hot si bandit un pedelist nesimtit
Nu tocmai diferit de ceilalți, doar că este liderul lor.

Pe ăștia, eu îi numesc iliescieni.

PS. Din postările tale am înțeles că LD e spuma PSD-ului. tongue
Acum nu mai este?  scratch
No, acum trebuie să mă ierți, dar politica nu prea are priză la mine. Laughing

Anahoret

Anahoret

PSD - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Re: PSD   PSD - Pagina 14 EmptyDum 12 Feb 2017, 19:51

Astăzi am avut o mare revelaţie: l-am văzut pe primarul Iaşului, Mihai Chirica, la Realitatea TV. Am citit în internet că a fost şi la Digi 24. Adică la două televiziuni care sunt anti-PSD.

Ce am văzut acolo? Un om raţional, care a înţeles că PSD-ul trebuie să se reformeze. Că liderii lor trebuie să renunţe la atitudinea de vătaf (şi în relaţiile interne, dar şi cu societatea civilă) şi că trebuie să existe o comunicare mai bună. Acum... ce să zic? Ascultându-l, parcă am văzut o licărire de speranţă în reformarea politicii româneşti. Cel puţin aparent. Sper să le fi dat Dumnezeu mintea cea de pe urmă, chiar şi în al doisprezecelea ceas. A fost un discurs foaaaarte departe de cele cu care m-au obişnuit Codrin Ştefănescu, Liviu Dragnea, Gabriela Firea, Olguţa Vasilescu şi alţi "grei" ai partidiului. Cred că omul ăsta a găsit fântâna cu bun simţ (se pare că în partea de sud a ţării fântânile au cam secat).

Nu ştiu cum a fost interviul la Digi 24 (am înţeles că înregistrarea video este în website-ul postului, dacă o să am timp, o s-o văd pe sărite). La Realitatea am văzut un interviu făcut profesionist, de doi moderatori cu bun simţ care au ştiut să pună întrebări incomode şi să le repete atunci când intervievatul (din "tabăra adversă") a încercat să le ocoloească. Cu totul diferit de interviurile pe care moderatorul Mihai Gâdea de la Antena 3 l-a realizat cu Crin Antonescu sau cu Dacian Cioloş.

Este vorba strict de profesionalism şi de educaţie. Poţi să-ţi bagi intervievatul în corzi şi cu bun simţ, nu trebuie să fii neapărat agresiv şi să-l întrerupi la fiecare propoziţie. Asta numesc eu profesionalism în presă: să scoţi idei, nu să arăţi cât de "inteligent" şi "intransigent" eşti tu, ca ziarist.

Păcat! Antena 3 a fost un post de ştiri foarte bun până prin 2013. Din păcate, banii i-au stricat.

Am găsit un fragment din interviul lui Chirică la Digi 24. Are 9 minute. Merită văzut, măcar ca o comparaţie cu confraţii de la Antena 3 ››AICI‹‹

Ultima editare efectuata de catre Anahoret in Dum 12 Feb 2017, 20:19, editata de 3 ori (Motiv : Ortografie şi punctuaţie, adăugare video)
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

PSD - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Re: PSD   PSD - Pagina 14 EmptyDum 12 Feb 2017, 21:37

Pentru posesorii de Facebook: la Cotroceni se face prezenţa! oh da!

https://www.facebook.com/ziarul.dezvaluiri/videos/1792220814433366/

zaraza26

PSD - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Re: PSD   PSD - Pagina 14 EmptyLun 13 Feb 2017, 10:09

Anahoret a scris:
Pentru posesorii de Facebook: la Cotroceni se face prezenţa! oh da!

https://www.facebook.com/ziarul.dezvaluiri/videos/1792220814433366/

Shocked
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

PSD - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Re: PSD   PSD - Pagina 14 EmptyMier 15 Feb 2017, 10:55

Madam Pandele l-a destituit pe fostul director al spitalului Colentina pentru că din cauza unei avarii a RADET Bucureşti a fost întreruptă căldura în spital şi pacienţii tremurau de frig. Aşa a fost informată madam Pandele la telefon, fiindcă în realitate se pornise instalaţia de aer condiţionat pe căldură şi se dăduse drumu la aeroterme. Dar nu a contat, directorul nu era pro PSD şi trebuia demis!

O.K.!

Acum, la acelaşi spital, situaţia este mult mai gravă, dar pupila lui madam Pandele stă bine-mersi în scaun şi dă vina pe medicii care au semnalat neregulile. După conferinţa de presă de ieri, medicii vor fi cercetaţi de comisia de disciplină şi sancţionaţi cu mânie proletară, c-aşa-i în PSD. Stau şi mă întreb dacă n-au fost dobitoci atunci când au dat Parisul pe Bucureşti?

Unde dai şi unde crapă. Chirurgi anchetaţi că s-au plâns public de problemele de la Spitalul Colentina

Situaţia celor doi neurochirurgi de la Spitalul Colentina care au decis să vorbească public despre problemele cu care se confruntă în unitatea medicală, respectiv lipsa de personal şi faptul că nu mai au voie să opereze după ora 15.00, pare să se înrăutăţească, după ce conducerea spitalului a decis să-i cerceteze disciplinar. "Aşa se întâmplă cu angajaţii vocali, sunt puşi la colţ”, spun specialiştii.

Cei doi neurochirurgi Ionuţ Gobej şi Dorin Bică vor fi chemaţi în Comisia de Disciplină, riscând sancţiuni care pot merge de la mustrare şi până la desfacerea contractului de muncă, dacă se va decide că au prejudiciat în vreun fel numele spitalului. Gobej şi Bică erau rezidenţi la Paris în 2014, când au fost contactaţi de fostul manager Bogdan Andreescu pentru a realiza o secţie de neurochirurgie.

"I-am spus managerului că vom veni, dar cu condiţia să facem o secţie, dar am pus mai multe condiţii: una, anestezistul să fie în sală la ora 8.00, să ne lase să facem o secţie exact aşa ca la Paris. În nouă luni de zile de la discuţie aveam secţia. Am plecat la Paris cu gândul de a reveni. Vreau să lucrez la Colentina să dezvolt secţia împrună cu colegii mei, avem o relaţie excelentă cu toţi colegii", a spus Ionuţ Gobej.
ARTICOLUL INTEGRAL ›› http://adev.ro/oldk5l

Ultima editare efectuata de catre Anahoret in Mier 15 Feb 2017, 10:57, editata de 2 ori (Motiv : Corectură)
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

PSD - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Re: PSD   PSD - Pagina 14 EmptyMier 15 Feb 2017, 11:20

Ancheta parlamentară a lămurit şi gaura tehnocrată de 10 miliarde pe care a clamat-o Dragnea. Gaura nefiind... lipseşte. Adică nu există, nu este! Ooops! Acu, pe bună dreptate, alde Cioloş întreabă: "Cine plăteşte?" Probabil va veni Dragnea şi o să zică: "Ce bă, tu nu ştii de glumă? Zâsei şi io aşea..."

Ancheta "găurii" de 10 miliarde, la final. Reacţie "tehnocrată": Cine răspunde acum pentru declaraţiile mincinoase?

Ancheta parlamentară comandată de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, pe tema aşa-zisei "găuri" de 10 miliarde de lei de la buget cauzată de tehnocraţi a ajuns la final. Rezultatul era previzibil: nu există nicio "gaură".

Faimoasa Comisie de anchetă a rectificărilor bugetare şi-ar fi încheiat treaba. Politic, da, că din punct de vedere tehnic, concluziile raportului nu sunt decât o sumă de confuzii (voite sau naturale) între diverse componente ale bugetului şi diferite venituri bugetare, a atras atenţia marţi, pe pagina sa de Facebook, fostul consilier de stat Ionel Dancă.

"În esenţă, este de salutat acest Raport pentru că nu a identificat nicio gaură bugetară de vreo 10 miliarde de lei şi nici nu a constatat că s-au făcut presiuni pentru falsificarea unor date pentru a face posibile rectificările din 2016. Rămâne totuşi o întrebare. Cine răspunde acum pentru declaraţiile mincinoase ale celor care au cerut o astfel anchetă? Nu #altaintrebare", a precizat tehnocratul.
ARTICOLUL INTEGRAL ›› https://goo.gl/YcNv9O

zaraza26

PSD - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Re: PSD   PSD - Pagina 14 EmptyMier 15 Feb 2017, 13:09

Anahoret a scris:
Ancheta parlamentară a lămurit şi gaura tehnocrată de 10 miliarde pe care a clamat-o Dragnea. Gaura nefiind... lipseşte. Adică nu există, nu este! Ooops! Acu, pe bună dreptate, alde Cioloş întreabă: "Cine plăteşte?" Probabil va veni Dragnea şi o să zică: "Ce bă, tu nu ştii de glumă? Zâsei şi io aşea..."

Ancheta "găurii" de 10 miliarde, la final. Reacţie "tehnocrată": Cine răspunde acum pentru declaraţiile mincinoase?

Ancheta parlamentară comandată de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, pe tema aşa-zisei "găuri" de 10 miliarde de lei de la buget cauzată de tehnocraţi a ajuns la final. Rezultatul era previzibil: nu există nicio "gaură".

Faimoasa Comisie de anchetă a rectificărilor bugetare şi-ar fi încheiat treaba. Politic, da, că din punct de vedere tehnic, concluziile raportului nu sunt decât o sumă de confuzii (voite sau naturale) între diverse componente ale bugetului şi diferite venituri bugetare, a atras atenţia marţi, pe pagina sa de Facebook, fostul consilier de stat Ionel Dancă.

"În esenţă, este de salutat acest Raport pentru că nu a identificat nicio gaură bugetară de vreo 10 miliarde de lei şi nici nu a constatat că s-au făcut presiuni pentru falsificarea unor date pentru a face posibile rectificările din 2016. Rămâne totuşi o întrebare. Cine răspunde acum pentru declaraţiile mincinoase ale celor care au cerut o astfel anchetă? Nu #altaintrebare", a precizat tehnocratul.
ARTICOLUL INTEGRAL ›› https://goo.gl/YcNv9O

nu se poate Dedicat celor care au anuntat "gaura".
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

PSD - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Re: PSD   PSD - Pagina 14 EmptyMier 15 Feb 2017, 15:46

Tot ce vine de la Dragnea, de fapt, de la PSD este fabricat. :thumbs down:

ostrovna

ostrovna

PSD - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Re: PSD   PSD - Pagina 14 EmptyMier 15 Feb 2017, 22:14

Emil Condor a scris:

Dragnea e calul troian al PSD un tradator cu zambet fals ca si Klaus
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

PSD - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Re: PSD   PSD - Pagina 14 EmptyVin 17 Feb 2017, 20:02

Nu mă pot abţine! Very Happy

Dragnea şi ai lui fac paradă cu multinaţionalele şi că România trebuie să fie şi să rămână a românilor, însă pentru campanie şi-au luat consilieri israelieni. Asta ştiam încă din campanie, însă nu aflasem ce hram poartă (consilierii, se înţelege). În ediţia de ieri a emisiunii "Jocuri de putere", Rareş Bogdan a spus despre cine este vorba şi ce campanii a făcut firma respectivă în Israel. Într-adevăr, oamenii sunt meseriaşi pe comunicare, dovadă că, atât timp cât PSDragnea i-a ascultat, totul a mers bine. Când s-au văzut cu sacii-n căruţă, au dat cu oiştea-n gard şi a ieşit OUG nr. 13. Fiindcă n-au fost în stare să gestioneze situaţia şi opinia publică s-a inflamat într-atât că s-a aflat şi în afara ţării, Dragnea şi-a rechemat consilierii de imagine israelieni. Rezultatele s-au văzut prin acţiunile de intimidare (inteligente) şi prin mesajele de tip fake news care au început să circule în mediul online. Rareş Bogdan a spus că este în discuţii cu ziaristul israelian care a demontat campania în Israel, ca să vină la Realitatea TV pentru un interviu. Sper să reuşească. Şi, a propos, Soros a fost atât de mult invocat în campania PSD de la alegeri şi ulterior, la Piaţia Victoriei, de parcă era Goldstein din romanul "1984" al lui Orwell. De fapt, cam tot ce s-a întâmplat în ultima jumătate de an în România pare decupat din romanul orwellian.

Cum, după câte ştiu, evreii nu lucrează pro bono, bănuiesc că şi onorariile (pentru campanie şi pentru spălarea ruşinii) au fost destul de consistente. Acum, se pune întrebarea: "De unde a luat PSD bani ca să-i plătească?". Este un răspuns pe care, probabil, o să ni-l dea procurorii. Dacă va mai fi cazul vreodată. Mă bucur însă că şi Digi 24 a tratat subiectul într-un articol, pe care vi-l supun atenţiei:

Filiera israeliană din politica românească

Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, primii doi oameni în stat după președintele Klaus Iohannis, mai au ceva în comun pe lângă actualul parteneriat spre obținerea puterii totale: relații destul de obscure cu influenți oameni de afaceri și consultanți israelieni.

De-a lungul timpului, mulți politicieni au apelat la această "rețetă". Unii au avut succes, alții nu. Un lucru este însă clar: Moshe Klughaft și Sefi Shaked nu sunt singurii israelieni care au influențat, în ultimii ani, politica românească și chiar unele decizii la nivel înalt. Iar această realitate este cu atât mai interesantă cu cât Israelul este o țară zguduită, la rândul său, de scandaluri de corupție. Cel în care este implicat prim-ministrul Benjamin Netanyahu este doar cel mai recent dintr-o lungă serie.

După victoria social-democraților în alegerile parlamentare din 2016, au apărut informații despre strategii israelieni care au ajutat PSD, printr-o "campanie agresivă și creativă" și folosirea multiplelor instrumente oferite de "new media", să obțină peste 25 de procente în fața următorului partid clasat.
ARTICOLUL INTEGRAL ›› https://goo.gl/FC3YWv

Ultima editare efectuata de catre Anahoret in Vin 17 Feb 2017, 20:07, editata de 2 ori (Motiv : Corectură şi completări)
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

PSD - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Re: PSD   PSD - Pagina 14 EmptyDum 19 Feb 2017, 00:13

De ce România nu e ca Canada! tongue

Premierul Canadei explică calculatoarele cuantice, ai noștri cred că blițul telefonului ar consuma minute din abonament

Premierul Canadei, Justin Trudeau, a ajuns în centrul atenției în ultima perioadă, de mai multe ori. Dar un eveniment interesant s-a întâmplat la Perimeter Institute for Theoretical Psysics (Institutul pentru Fizică Teoretică), acesta a început să îi explice unui jurnalist ce înseamnă un calculator cuantic, chiar dacă jurnalistul glumise cu întrebarea sa. Acest lucru pare în antiteză cu ce se întâmplă în țara noastră, unde senatorul PSD Șerban Nicolae a spus că blițul telefonului consumă din minutele abonamentelor de telefonie mobilă.

Pentru deliciul preacinstiţilor forumişti, am şi link-ul către articolul din "România liberă" unde este postat şi fişierul video (pentru fiecare) ›› https://goo.gl/1frNbM

Bun, acum fac pe avocatul diavolului. Cred că Şerban Nicolae s-a referit la faptul că cei din sală ar trebui să protesteze cu telefoanele personale, cele de serviciu rămânând a fi folosite strict pentru convorbiri oficiale, nu pentru altceva, fie doar şi pentru a lumina cu bliţul. Dar nu mai este problema mea că un politician este zero la comunicare ("materie" care ar trebui să fie punctul său forte).

Ultima editare efectuata de catre Anahoret in Dum 19 Feb 2017, 00:21, editata de 3 ori (Motiv : Corectură şi completări)
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

PSD - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Re: PSD   PSD - Pagina 14 EmptyDum 19 Feb 2017, 19:02

ostrovna a scris:
Emil Condor a scris:

Dragnea e calul troian al PSD un tradator cu zambet fals ca si Klaus
Nu e Dragnea de vină, fraților!
Oricine ar fi numit ca lider al PSD-ului în locul lui Dragnea,
ar fi un ...alt Dragnea cu nume diferit. Atât!
Boala nu o vindeci la suprafață, ci trebuie mers la origine - asta trebuie băgat în capul românului.

zaraza26

zaraza26

PSD - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Re: PSD   PSD - Pagina 14 EmptyLun 20 Feb 2017, 10:43

Emil Condor a scris:

Nu e Dragnea de vină, fraților!
Oricine ar fi numit ca lider al PSD-ului în locul lui Dragnea,
ar fi un ...alt Dragnea cu nume diferit. Atât!
Boala nu o vindeci la suprafață, ci trebuie mers la origine - asta trebuie băgat în capul românului.

Sigur ca in general tara e puternic contaminata de comunism, coruptie si prostie. Dar "astazi" a iesit in fata Dragnea. Asa ii spunem azi caracatitei... Ce sa-i facem daca are un nume... C-o fi Dragnea, c-o fi altul, romanii s-au mobilizat si daca ne organizam, vom avea o alternativa curata la politicienii de azi. Oricum, trebuie ajuns in invatamant unde trebuie facuta educatie corect, nu asa cum a fost in ultimii 27 de ani, cand cadrele didactice se simteau puse in inferioritate de copiii de bani gata. Cadre didactice care au uitat sau n-au stiut ce inseamna demnitatea, cinstea, onoarea... Rezultatele se vad!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

PSD - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Re: PSD   PSD - Pagina 14 EmptyLun 20 Feb 2017, 22:01

zaraza26 a scris:
Cadre didactice care au uitat sau n-au stiut ce inseamna demnitatea, cinstea, onoarea...
Pentru mulți (mulți și proști, sau cum? Laughing ) banul înseamnă demnitate, cinste și onoare!!! :thumbs down:

Anahoret

Anahoret

PSD - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Re: PSD   PSD - Pagina 14 EmptyMar 21 Feb 2017, 08:03

Din păcate, aşa este. Calitatea învăţământului în România a scăzut şi din cauza salarizării foarte proaste.

Îmi amintesc că până să vină multinaţionalele în România (am luat-o şi eu pe urmele lui Dragnea), şefii de promoţie rămâneau asistenţi în universitate. Era o mândrie! Acum, preferă să meargă acolo unde sunt mai bine plătiţi şi, de ce nu, acolo unde se pot dezvolta profesional şi unde pot face cercetare. Or învăţământul nostru n-a ţinut pasul din cauza politicilor dezastruoase ale tuturor aşa-zişi Spiru Haret care au tot "reformat" învăţământul românesc.

De unde Dumnezeu să mai aibă profesorul demnitate, cinste şi onoare? Toate astea se bazează pe pregătire. Un profesor bun, întotdeauna a fost respectat. O şcoală este bună pentru că ştie să atragă profesori buni. Or, să ne aducem aminte ce tragedii avem la examenele de definitivat şi de titularizare.

Asta este România, aici ne-au adus mult stimaţii şi iubiţii noştri aleşi! Care fac ce vor şi nu păţesc nimic. Pe Ceauşescu l-am împuşcat pentru mult mai puţin! Ăştia, cum aud de zăbrele, cum schimbă legea!

zaraza26

PSD - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Re: PSD   PSD - Pagina 14 EmptyMier 22 Feb 2017, 10:37

Anahoret a scris:
Din păcate, aşa este. Calitatea învăţământului în România a scăzut şi din cauza salarizării foarte proaste.

Îmi amintesc că până să vină multinaţionalele în România (am luat-o şi eu pe urmele lui Dragnea), şefii de promoţie rămâneau asistenţi în universitate. Era o mândrie! Acum, preferă să meargă acolo unde sunt mai bine plătiţi şi, de ce nu, acolo unde se pot dezvolta profesional şi unde pot face cercetare. Or învăţământul nostru n-a ţinut pasul din cauza politicilor dezastruoase ale tuturor aşa-zişi Spiru Haret care au tot "reformat" învăţământul românesc.

De unde Dumnezeu să mai aibă profesorul demnitate, cinste şi onoare? Toate astea se bazează pe pregătire. Un profesor bun, întotdeauna a fost respectat. O şcoală este bună pentru că ştie să atragă profesori buni. Or, să ne aducem aminte ce tragedii avem la examenele de definitivat şi de titularizare.

Asta este România, aici ne-au adus mult stimaţii şi iubiţii noştri aleşi! Care fac ce vor şi nu păţesc nimic. Pe Ceauşescu l-am împuşcat pentru mult mai puţin! Ăştia, cum aud de zăbrele, cum schimbă legea!

Eu asa am inteles, de cand eram adolescenta! Demnitate, cinste, onoare, le ai tocmai in ciuda altor conditii. Nu cu bani iti cumperi astea!!!!! Le capeti prin educatie si le mentii prin caracter!!!!! Cum se spune, ca nu i-a mai ramas decat cinstea...
Secundo, am terminat in 1988, in 1998 sefa de promotie era in Romania, iar in 2-3 ani a plecat in Canada. Nu stiu de ce. Nu a mai profesat chimia, cred, era o fata singura si acolo isi gasise si un prieten. Stiu ca in 1998 o interesa filosofia, religiile, probabil recupera ce nu apucase sa citeasca pana atunci. Fiecare cu viata lui. Nu cred ca multinationalele au "ajutat-o" cumva sa plece. Lucrase la facultate pana sa plece.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

PSD - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Re: PSD   PSD - Pagina 14 EmptyMier 22 Feb 2017, 18:06

zaraza26 a scris:
Demnitate, cinste, onoare, le ai tocmai in ciuda altor conditii. Nu cu bani iti cumperi astea!!!!! Le capeti prin educatie si le mentii prin caracter!!!!! Cum se spune, ca nu i-a mai ramas decat cinstea...
Păi, exact asta încercam a sublinia dar o făceam în mod ironic.
Sunt convins că la fel a făcut-o și Anahoret. thumb_yello

Continut sponsorizat

PSD - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Re: PSD   PSD - Pagina 14 Empty

Sus In jos

PSD
Sus 
Pagina 14 din 15Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: POLITIC :: INTERN-
Mergi direct la: