LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
PSD - Pagina 10 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
PSD - Pagina 10 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
PSD - Pagina 10 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
PSD - Pagina 10 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
PSD - Pagina 10 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
PSD - Pagina 10 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
PSD - Pagina 10 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
PSD - Pagina 10 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
PSD - Pagina 10 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
PSD - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
PSD - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
PSD - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
PSD - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
PSD - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
PSD - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
PSD - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
PSD - Pagina 10 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
PSD - Pagina 10 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
PSD - Pagina 10 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
1918 nicuvar sibiu efremovivanantonovici problema politica taieri 1 comment-143 23 Popasul istorie Limba romana brasov humanitas internet CPSF mediu curiozitati Fantasy muzica_traditionala google padure reclame drumetie
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
PSD - Pagina 10 I_vote_lcapPSD - Pagina 10 I_voting_barPSD - Pagina 10 I_vote_rcap 
Emil Condor
PSD - Pagina 10 I_vote_lcapPSD - Pagina 10 I_voting_barPSD - Pagina 10 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

PSD

In jos 
+14
VOTAN
dolion
TRISTAN
silverstar
nicuvar
cactus
zaraza26
ostrovna
Cristina
yzzy
abbilbal
Emil Condor
Anahoret
aurora
18 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15  Urmatorul
AutorMesaj
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

PSD - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: PSD   PSD - Pagina 10 EmptyVin 05 Sept 2014, 05:05

Mihaela Grădinaru:
Dragă Domnule Victor Ponta,
Îţi scriu ca şi cum i-aş scrie lui Moş Crăciun. Singura deosebire între dumneata şi el ar fi că el tot mai sper să existe şi să facă minuni si bucurie în ajun de Crăciun, iar dumneata faci numai pomeni în ajun de alegeri. M-am gândit să îţi scriu pentru că nu încetezi să mă uimeşti în fiecare zi. Împreună cu oamenii dumitale, guvernezi ţara asta haotic, abuziv şi discreţionar. Într-un cuvânt: jalnic! O spun în calitate de contribuabil, angajat la privat. Om onest şi silitor. De când guvernezi dumneata am trecut prin toate stadiile de revoltă. Am fost în stradă. Am plâns de nervi acasă. Am discutat aprins ore în şir cu prieteni la fel de indignaţi. Apoi am vorbit singură. Mi-am tot zis că o să te opreşti. Dar văd că nici n-ai gând de aşa ceva. Am aşteptat să ajung în seara asta de la birou să îţi scriu, mai mult terapeutic. Văd că eşti ocupat cu chinezii zilele astea. În rest, când eşti în ţară amnistiezi şi pui legi în cui numai să-ţi dea bine la numărătoare. Apropo. Când am ajuns acasă am găsit factura de electricitate. Te rog să mă amnistiezi şi pe mine luna asta că m-aş mai duce un week-end la mare. Ştii cum e să fii tânăr. Atât de tânăra sunt că până fac 30 de ani mă pui să plătesc un RCA cu 60% mai mare. Poate mă amnistiezi şi de chirie…să plătesc RCA-ul ăla nesimţit stabilit de luminăţiile voastre. Te rog să mă scuzi că lucrez la privat. Sper că asta nu te va opri şi mă vei putea amnistia & favoriza şi pe mine. Nu-ţi scriu de dor, domnule Ponta. N-am cum. Eşti zilnic la televizor. Prea mult, prea des, prea gol de sens. Mai des ca Bianca, Bote şi Cruduţa la un loc. Nu se poate guverna serios de la TV. De acolo se poate doar manipula şi dezinforma.  Îţi mai scriu pentru că sunt într-un impas. Pur şi simplu nu înţeleg unde se duc o treime din banii munciţi de mine lunar, care teoretic ar trebui să ajungă în şcoli, şosele, spitale şi proiecte sociale. Practic însă… banii dispar lunar în meandrele abstractului. Apoi, ar mai fi o dilemă, eu nu ştiu dacă să mai respect legile incepand cu 1 Septembrie. Sau dacă să mai achit contribuţiile la stat, taxele, impozitele, ratele, facturile. M-ai cam descurajat, domnule Ponta. M-ai făcut să cred că legea se poate pune în cui într-o luni şi dă jos înapoi într-o joi, peste vreo 45 de zile. Ca se poate măslui orice şi că pentru unii eşti mumă şi pentru alţii ciumă. Să ştii ca eu n-am 45 de zile să îmi răspunzi. Ştii de ce? Pentru că eu merg zilnic la muncă pentru a plăti taxele, pensiile, dar mai ales pomenile electorale pe care le dai cu atâta generozitate către diverse categorii: bugetari, asistaţi sociali, BOR şi cine te mai ajută pe dumneata în cer sau pe pământ, să ajungi preşedinte. Apropo de bani şi nevoi reale…poate găseşti în vreun buzunar câţiva gologani să plăteşti şi însoţitorii persoanelor cu handicap. Nu e mare lucru, sunt în total doar vreo 250.000 euro pe an. Să ştii că ei au cu adevărat nevoie de solidaritate şi sprijin. Ştiu. Ei nu votează şi nu va interesează. Dar însoţitorii lor da.  Apoi te rog să ne lămureşti cum e cu cele aproape 10 milioane de euro datorii ale PSD la stat. Se vor amnistia muteşte cu ocazia anului electoral? Mă mai roade tare să vă întreb despre OUG-ul educaţiei. Nu ştiu cât v-a plăcut dumneavostră şi domnului Pricopie la şcoală, dar vreau să vă zic că nu trebuia să vă răzbunaţi aşa straşnic pe ea odată ce aţi ajuns băieţi mari şi cu influenţă. După treaba cu doctoratul bag seamă că nu prea v-aţi spetit. Vă rog să vă gânditiţi însă că deschideţi uşa spre o ţară întunecată unde se va instala semianalfabetismul, iar meritocraţia nu va mai însemna nimic pentru nimeni. Ştiu că nu ştiţi ce este aia. Eu ştiu, pentru că am învăţat despre ea când nu ploua cu OUG-uri. Nu ne transformaţi copiii în idioţi utili. Vă rog să vă gândiţi că aţi creat un mecanism care va distruge motivaţia şi va întoarce cu susul în jos scara de valori a mii de tineri ce vor intra în sistem. Creaţi nişte monştri, domnule Ponta. Ei nu vor şti cine şi când a făcut-o. Noi da! OUG 49/2014 – guvernul Ponta. Să vă fie ruşine!  Ţin să vă amintesc pe această cale că în Constitutia României / Art 115, scrie că „Guvernul poate adopta ordonanţe de urgenţă doar în situaţii extraordinare a căror reglementare nu poate fi amânată, având obligaţia de a motiva urgenţa în cuprinsul acestora”. O să vă rog să reflectaţi îndelung asupra următorilor termeni: „urgenţă”, „nu poate fi amânată” şi mai ales „obligaţia de a motiva”. E ca şi cum ambulanţa dintr-un oraş s-ar duce doar pe la pacienţii cu migrene sau la cei care care se plictisesc în casa, în baza unui sms dat pe furiş sau a unui mesaj primit pe privat pe Facebook. Pacienţii fiind aleşi doar dintre prietenii şoferului, medicului şi asistentei. Ambulanţa merge la urgenţe reale domnule şi este pusă în slujba întregii comunităţi pe care trebuie să o servească fără favoritisme sau agendă ascunsă. La fel trebuie să fiti şi dumneavoastră!  Şi nu, nu mă interesează câţi primari sunt în ţară şi la ce partide. Dacă o doctrină politică ar mai însemna ceva în ţara asta şi partidele ar fi pe bune şi n-ar fi toate o glumă sinistră, fiecare politician s-ar ţine de ce a promis la început şi n-ar mai migra decât păsările din Delta în astea 45 de zile. Că tot veni vorba de întrebări. Mă puteţi lămuri de ce îmi calculaţi toate accizele la un curs cămătăresc de 4,738 lei un Euro? Şi aici chiar mă arde să îmi raspundeti pentru că fac nişte greşeli elementare: consum electricitate, gaze, beau cafea şi merg cu maşina. Vă rog să mă scuzaţi că vă incomodez cu întrebările, dar mă costaţi cam mult. Vreau să îţi mai spun şi că pe mine nu mă interesează că eşti dumneata în campanie electorală. Aia e strict problema dumitale şi nu ar trebui să amesteci lucrurile dacă ai fi un bun profesionist. Dar nu eşti. Esti un manager submediocru. Orice corporaţie te-ar concedia înainte de a se încheia perioada de probă. Observ cu tristeţe ca în calitate de premier faci numai potlogării şi iei măsuri în detrimentul oamenilor cinstiţi care muncesc şi îşi văd de treaba. Mă interesează şi că devii pe zi ce trece tot mai nesimţitor şi asta te face să pari invincibil şi pe noi ne face să cădem în deznădejde şi gânduri serioase de emigrare. Oamenii cinstiţi, educaţi şi harnici din ţara asta te dispreţuiesc profund cu toate că au ajuns să se teamă de dumneata şi de măsurile abuzive pe care le aplică guvernul fără tăgadă sau remuşcări. Se tem straşnic de noaptea minţii marca PSD care se aşterne intens peste ţară. Se tem şi de apetitul sălbatic al guvernanţilor pentru abateri şi nelegiuiri. Dar să te temi şi dumneata, domnule Ponta! Să te temi de braţul lung al legii, care în cele din urmă te va ajunge şi te va pune unde îţi este locul. În încheiere, vreau să vă anunţ că în cei 25 de ani care au trecut s-a furat cam tot ce se moştenise şi prezentul e oricum compromis şi amanetat. Vă rog insistent să nu ne mai furaţi viitorul. Ce îi voi spune eu copilului meu? El de ce o să mai fie mândru că e român? El va mai găsi o ţară oare? Şi cum va arată ea?  Aş încheia cu formularea „cu stimă”. Dar eu nu va stimez. Pot doar să fac un efort şi să vă urez mult bun simţ, conştiinţă şi justă măsură în toate.

P.S. Aceasta scrisoare se adresează în egală măsură şi celorlalţi politicieni din ţara mea. Dacă mai ascultă cineva.

http://adevarul.ro/news/politica/scrisoarea-tinere-ponta-Iti-scriu-mos-craciun-sper-faca-minuni-ajun-craciun-dumneata-faci-pomeni-ajun-alegeri-1_5408842d0d133766a8db83ae/index.html

ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

PSD - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: PSD   PSD - Pagina 10 EmptyVin 05 Sept 2014, 22:08

Emil Condor a scris:
Mihaela Grădinaru:
Dragă Domnule Victor Ponta,
Îţi scriu ca şi cum i-aş scrie lui Moş Crăciun. Singura deosebire între dumneata şi el ar fi că el tot mai sper să existe şi să facă minuni si bucurie în ajun de Crăciun, iar dumneata faci numai pomeni în ajun de alegeri. M-am gândit să îţi scriu pentru că nu încetezi să mă uimeşti în fiecare zi. Împreună cu oamenii dumitale, guvernezi ţara asta haotic, abuziv şi discreţionar. Într-un cuvânt: jalnic! O spun în calitate de contribuabil, angajat la privat. Om onest şi silitor. De când guvernezi dumneata am trecut prin toate stadiile de revoltă. Am fost în stradă. Am plâns de nervi acasă. Am discutat aprins ore în şir cu prieteni la fel de indignaţi. Apoi am vorbit singură. Mi-am tot zis că o să te opreşti. Dar văd că nici n-ai gând de aşa ceva. Am aşteptat să ajung în seara asta de la birou să îţi scriu, mai mult terapeutic. Văd că eşti ocupat cu chinezii zilele astea. În rest, când eşti în ţară amnistiezi şi pui legi în cui numai să-ţi dea bine la numărătoare. Apropo. Când am ajuns acasă am găsit factura de electricitate. Te rog să mă amnistiezi şi pe mine luna asta că m-aş mai duce un week-end la mare. Ştii cum e să fii tânăr. Atât de tânăra sunt că până fac 30 de ani mă pui să plătesc un RCA cu 60% mai mare. Poate mă amnistiezi şi de chirie…să plătesc RCA-ul ăla nesimţit stabilit de luminăţiile voastre. Te rog să mă scuzi că lucrez la privat. Sper că asta nu te va opri şi mă vei putea amnistia & favoriza şi pe mine. Nu-ţi scriu de dor, domnule Ponta. N-am cum. Eşti zilnic la televizor. Prea mult, prea des, prea gol de sens. Mai des ca Bianca, Bote şi Cruduţa la un loc. Nu se poate guverna serios de la TV. De acolo se poate doar manipula şi dezinforma.  Îţi mai scriu pentru că sunt într-un impas. Pur şi simplu nu înţeleg unde se duc o treime din banii munciţi de mine lunar, care teoretic ar trebui să ajungă în şcoli, şosele, spitale şi proiecte sociale. Practic însă… banii dispar lunar în meandrele abstractului. Apoi, ar mai fi o dilemă, eu nu ştiu dacă să mai respect legile incepand cu 1 Septembrie. Sau dacă să mai achit contribuţiile la stat, taxele, impozitele, ratele, facturile. M-ai cam descurajat, domnule Ponta. M-ai făcut să cred că legea se poate pune în cui într-o luni şi dă jos înapoi într-o joi, peste vreo 45 de zile. Ca se poate măslui orice şi că pentru unii eşti mumă şi pentru alţii ciumă. Să ştii ca eu n-am 45 de zile să îmi răspunzi. Ştii de ce? Pentru că eu merg zilnic la muncă pentru a plăti taxele, pensiile, dar mai ales pomenile electorale pe care le dai cu atâta generozitate către diverse categorii: bugetari, asistaţi sociali, BOR şi cine te mai ajută pe dumneata în cer sau pe pământ, să ajungi preşedinte. Apropo de bani şi nevoi reale…poate găseşti în vreun buzunar câţiva gologani să plăteşti şi însoţitorii persoanelor cu handicap. Nu e mare lucru, sunt în total doar vreo 250.000 euro pe an. Să ştii că ei au cu adevărat nevoie de solidaritate şi sprijin. Ştiu. Ei nu votează şi nu va interesează. Dar însoţitorii lor da.  Apoi te rog să ne lămureşti cum e cu cele aproape 10 milioane de euro datorii ale PSD la stat. Se vor amnistia muteşte cu ocazia anului electoral? Mă mai roade tare să vă întreb despre OUG-ul educaţiei. Nu ştiu cât v-a plăcut dumneavostră şi domnului Pricopie la şcoală, dar vreau să vă zic că nu trebuia să vă răzbunaţi aşa straşnic pe ea odată ce aţi ajuns băieţi mari şi cu influenţă. După treaba cu doctoratul bag seamă că nu prea v-aţi spetit. Vă rog să vă gânditiţi însă că deschideţi uşa spre o ţară întunecată unde se va instala semianalfabetismul, iar meritocraţia nu va mai însemna nimic pentru nimeni. Ştiu că nu ştiţi ce este aia. Eu ştiu, pentru că am învăţat despre ea când nu ploua cu OUG-uri. Nu ne transformaţi copiii în idioţi utili. Vă rog să vă gândiţi că aţi creat un mecanism care va distruge motivaţia şi va întoarce cu susul în jos scara de valori a mii de tineri ce vor intra în sistem. Creaţi nişte monştri, domnule Ponta. Ei nu vor şti cine şi când a făcut-o. Noi da! OUG 49/2014 – guvernul Ponta. Să vă fie ruşine!  Ţin să vă amintesc pe această cale că în Constitutia României / Art 115, scrie că „Guvernul poate adopta ordonanţe de urgenţă doar în situaţii extraordinare a căror reglementare nu poate fi amânată, având obligaţia de a motiva urgenţa în cuprinsul acestora”. O să vă rog să reflectaţi îndelung asupra următorilor termeni: „urgenţă”, „nu poate fi amânată” şi mai ales „obligaţia de a motiva”. E ca şi cum ambulanţa dintr-un oraş s-ar duce doar pe la pacienţii cu migrene sau la cei care care se plictisesc în casa, în baza unui sms dat pe furiş sau a unui mesaj primit pe privat pe Facebook. Pacienţii fiind aleşi doar dintre prietenii şoferului, medicului şi asistentei. Ambulanţa merge la urgenţe reale domnule şi este pusă în slujba întregii comunităţi pe care trebuie să o servească fără favoritisme sau agendă ascunsă. La fel trebuie să fiti şi dumneavoastră!  Şi nu, nu mă interesează câţi primari sunt în ţară şi la ce partide. Dacă o doctrină politică ar mai însemna ceva în ţara asta şi partidele ar fi pe bune şi n-ar fi toate o glumă sinistră, fiecare politician s-ar ţine de ce a promis la început şi n-ar mai migra decât păsările din Delta în astea 45 de zile. Că tot veni vorba de întrebări. Mă puteţi lămuri de ce îmi calculaţi toate accizele la un curs cămătăresc de 4,738 lei un Euro? Şi aici chiar mă arde să îmi raspundeti pentru că fac nişte greşeli elementare: consum electricitate, gaze, beau cafea şi merg cu maşina. Vă rog să mă scuzaţi că vă incomodez cu întrebările, dar mă costaţi cam mult. Vreau să îţi mai spun şi că pe mine nu mă interesează că eşti dumneata în campanie electorală. Aia e strict problema dumitale şi nu ar trebui să amesteci lucrurile dacă ai fi un bun profesionist. Dar nu eşti. Esti un manager submediocru. Orice corporaţie te-ar concedia înainte de a se încheia perioada de probă. Observ cu tristeţe ca în calitate de premier faci numai potlogării şi iei măsuri în detrimentul oamenilor cinstiţi care muncesc şi îşi văd de treaba. Mă interesează şi că devii pe zi ce trece tot mai nesimţitor şi asta te face să pari invincibil şi pe noi ne face să cădem în deznădejde şi gânduri serioase de emigrare. Oamenii cinstiţi, educaţi şi harnici din ţara asta te dispreţuiesc profund cu toate că au ajuns să se teamă de dumneata şi de măsurile abuzive pe care le aplică guvernul fără tăgadă sau remuşcări. Se tem straşnic de noaptea minţii marca PSD care se aşterne intens peste ţară. Se tem şi de apetitul sălbatic al guvernanţilor pentru abateri şi nelegiuiri. Dar să te temi şi dumneata, domnule Ponta! Să te temi de braţul lung al legii, care în cele din urmă te va ajunge şi te va pune unde îţi este locul. În încheiere, vreau să vă anunţ că în cei 25 de ani care au trecut s-a furat cam tot ce se moştenise şi prezentul e oricum compromis şi amanetat. Vă rog insistent să nu ne mai furaţi viitorul. Ce îi voi spune eu copilului meu? El de ce o să mai fie mândru că e român? El va mai găsi o ţară oare? Şi cum va arată ea?  Aş încheia cu formularea „cu stimă”. Dar eu nu va stimez. Pot doar să fac un efort şi să vă urez mult bun simţ, conştiinţă şi justă măsură în toate.

P.S. Aceasta scrisoare se adresează în egală măsură şi celorlalţi politicieni din ţara mea. Dacă mai ascultă cineva.

http://adevarul.ro/news/politica/scrisoarea-tinere-ponta-Iti-scriu-mos-craciun-sper-faca-minuni-ajun-craciun-dumneata-faci-pomeni-ajun-alegeri-1_5408842d0d133766a8db83ae/index.html

Da Emile domnisoara oare o ducea mai bine acum trei ani???cand s-au taiat salarii si pensii sau erau taxele mai mici?
bine ca pe basescu si neamul lui nu l ajunge bratul legii si nu se teme de nimic,il protejeaza justitia ,nu s-a temut de ciuma portocalie si hotiile lor cu udrea nesimtita,asta-i vrajeala basista scrisa de o admiratoare de a udrei si basescului cu sleahta lor de hoti scarbavnici ce au facut cel mai mare jaf,ce potlogarii a facut ponta?a dat salariile ,a deschis scoli si spitale,a facut ce a putut cu basescu in carca !!!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

PSD - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: PSD   PSD - Pagina 10 EmptySam 06 Sept 2014, 01:24

Geta, important este articolul în sine, adevărul scris acolo, nu cine a scris.

Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Sam 06 Sept 2014, 01:40, editata de 1 ori
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

PSD - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: PSD   PSD - Pagina 10 EmptySam 06 Sept 2014, 01:35

Emil Condor a scris:
Geta, important este articolul în sine, adevărul scris acolo, nu cine a scris.

ce mai conteaza ideea e aceeasi basismul ca doar nu o sa spuna basistii ca ponta a facut ceva ca pe vremea lui basescu a fost de netrait ,adevaru e ca alimentele de baza s-au ieftinit si medicamentele dar basimul e mare si a cotropit toata tara cu boc si udrea in frunte !
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

PSD - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: PSD   PSD - Pagina 10 EmptySam 06 Sept 2014, 01:39

ostrovna a scris:
...doar nu o sa spuna basistii ca ponta a facut ceva...
A făcut? scratch Laughing

ostrovna

ostrovna

PSD - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: PSD   PSD - Pagina 10 EmptySam 06 Sept 2014, 11:51

Emil Condor a scris:
ostrovna a scris:
A făcut? scratch  Laughing

DA,a deschis si renovat spitale si scoli,salarii si pensii,locuri de munca si mult altele

BASE CE A FACUT??la bagat pe frate su la puscarie ca vedea doar bancnote verzi pe pereti si facea echitatie,dar daca te uiti la b1 sau realitatea nu ai de unde sa sti,si udrea LUI a mai facut ceva a pus mana aia de dreapta pe baile boghis !!!

A TAIAT SALARII SI PENSII SA I DE A DREPTEI UDREA ,S A IMPROPRIETARIT CU MOSII SI CASE!A MINTIT ORDINAR LA BRUXELLES EL SI MACOVEI RUSINE
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

PSD - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: PSD   PSD - Pagina 10 EmptySam 06 Sept 2014, 22:29

ostrovna a scris:
Emil Condor a scris:
ostrovna a scris:
A făcut? scratch  Laughing
DA
A făcut... pe el!

Emil Condor

Emil Condor

PSD - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: PSD   PSD - Pagina 10 EmptySam 06 Sept 2014, 22:45

ostrovna a scris:
...daca te uiti la b1 sau realitatea nu ai de unde sa sti...
B1 e vitamină, nu? Sursa mea pentru toate vitaminele e o alimentatie atentă, echilibrată. Laughing

Geta, nu se putea să nimeresti mai gresit referirea la acele două posturi de televiziune decât în directia mea.
Vrei să stii exact de câte ori în viata mea am urmărit B1, Realitatea, Antena?
Răspuns făcut cu o acuratete de 100%: o singură dată, fiecare dintre ele.
Mi-a ajuns doar o oră sau mai putin ca să-mi dau seama ce pline de rahat sunt. Toate! Absolut toate!
Dar vezi tu, Geta, eu am realizat ce gunoaie sunt, tu ti-ai făcut religie din Antenă care este nu doar rea, ci chiar mai rea decât celellate.
Statul în fata televizorului este pentru oameni ce nu au altceva de făcut cu viata lor. Eu am...
Asa cum am afirmat si în trecut: din Decembrie 2005 am eliminat cu desăvârsire televizorul din casa si viata mea.
Tu când o să ai puterea de a renunta la manipularea ce se face prin televiziune?

ostrovna

ostrovna

PSD - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: PSD   PSD - Pagina 10 EmptySam 06 Sept 2014, 23:13

Emil Condor a scris:
ostrovna a scris:
...daca te uiti la b1 sau realitatea nu ai de unde sa sti...
B1 e vitamină, nu? Sursa mea pentru toate vitaminele e o alimentatie atentă, echilibrată. Laughing

Geta, nu se putea să nimeresti mai gresit referirea la acele două posturi de televiziune decât în directia mea.
Vrei să stii exact de câte ori în viata mea am urmărit B1, Realitatea, Antena?
Răspuns făcut cu o acuratete de 100%: o singură dată, fiecare dintre ele.
Mi-a ajuns doar o oră sau mai putin ca să-mi dau seama ce pline de rahat sunt. Toate! Absolut toate!
Dar vezi tu, Geta, eu am realizat ce gunoaie sunt, tu ti-ai făcut religie din Antenă care este nu doar rea, ci chiar mai rea decât celellate.
Statul în fata televizorului este pentru oameni ce nu au altceva de făcut cu viata lor. Eu am...
Asa cum am afirmat si în trecut: din Decembrie 2005 am eliminat cu desăvârsire televizorul din casa si viata mea.
Tu când o să ai puterea de a renunta la manipularea ce se face prin televiziune?

pai daca tu nu te uiti la televizor de unde ai informatii despre ce se intimpla in tara ,de ponta pe care il critici ca nu i bun etc,de basescu care cel mai bun etc...na eu te intreb
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

PSD - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: PSD   PSD - Pagina 10 EmptyMar 09 Sept 2014, 05:47

ostrovna a scris:
daca tu nu te uiti la televizor de unde ai informatii despre ce se intimpla in tara?
Direct de la Sursă!
Nu am nevoie de televiziune pentru a sti pe ce lume trăiesc.

Citat :
...ponta pe care il critici ca nu i bun...
Este?
Arată-ne si nouă ce măretii a făcut pentru poporul nostru.

Citat :
...basescu care e cel mai bun...
Este?
Dacă zici, te cred. Eu încă nu am afirmat ceea ce spui tu.
Dar e posibil să vină si ziua aceea...

Emil Condor

Emil Condor

PSD - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: PSD   PSD - Pagina 10 EmptyMar 09 Sept 2014, 05:55

Joseph Daul, preşedintele Popularilor Europeni:
„Declaraţiile lui Ponta privind nazismul sunt strigătoare la cer” 8 septembrie 2014, 18:15 de Elena Dumitru

„Afirmaţiile făcute ieri de Victor Ponta sunt strigătoare la cer. Este cu adevărat scandalos să auzim premierul unei ţări membre a Uniunii Europene comparând preşedintele propriei ţări cu naziştii”, a comentat Joseph Daul, preşedintele Partidului Popularilor Europeni, afirmaţiile făcute duminică de Ponta, care a spus că regimul Băsescu va lăsa asupra societăţii româneşti aceleaşi efecte rămase în urma regimului nazist în Germania.
 Declaraţiile făcute duminică de Victor Ponta nu au rămas fără ecou pe plan internaţional, iar politicianul francez Joseph Daul, preşedinte al PPE, critică în termeni duri afirmaţiile premierului român. Catalogând comparaţia drept „strigătoare la cer”, Daul face apel către Partidul Socialiştilor Europeni - familia din care face parte şi Partidul Social Democrat condus de Ponta - să se dezică şi să se distanţeze imediat de afirmaţiile premierului.  

Redăm integral poziţia transmisă de Joseph Daul cu privire la declaraţiile premierului Victor Ponta:  
„Afirmaţiile făcute ieri de Victor Ponta sunt strigătoare la cer. Este cu adevărat scandalos să auzim premierul unei ţări membre a Uniunii Europene comparând preşedintele propriei ţări cu naziştii. Aşa cum este bine-ştiut, preşedintele Traian Băsescu a fost ales democratic, pentru două mandate consecutive şi, în timpul acestora, a implementat cu succes o serie de reforme structurale şi economice dificile, dar necesare, care au pus ţara pe drumul către stabilitate şi prosperitate. România este într-o situaţie mult mai bună acum decât era în urmă cu 10 ani, înainte de alegerea preşedintelui Băsescu.    De cealaltă parte, în ultimii trei ani, Victor Ponta a fost obsedat de încercările de a-l da jos de la putere pe preşedintele Băsescu. Cu costul stabilităţii şi a credibilităţii ţării sale, Ponta a fost responsabil de organizarea a numeroase intrigi şi trucuri nedemocratice în misiunea sa eşuată de a deveni preşedinte. Însă ambiţia lui Ponta de a deveni preşedinte continuă să nu aibă nicio limită: emiterea ordonanţelor de urgenţă în mijlocul campaniei, tentativa de a organiza o nouă procedură de suspendare împotriva preşedintelui pe finalul mandatului acestuia, folosirea unui discurs populist de o natură plină de rea-voinţă etc. România, un stat comunitar de mai bine de şapte ani, merită mai mult.   În final, cer Partidului Socialiştilor Europeni şi liderilor săi să condamne imediat afirmaţiile strigătoare la cer făcute de Ponta şi să se distanţeze de astfel de comentarii.”

http://adevarul.ro/news/politica/joseph-daul-presedintele-popularilor-europeni-declaratiile-ponta-privind-nazismul-strigatoare-cer-1_540dc7010d133766a8f6c1c3/index.html

ostrovna

ostrovna

PSD - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: PSD   PSD - Pagina 10 EmptyMar 09 Sept 2014, 14:42

Emil Condor a scris:
Joseph Daul, preşedintele Popularilor Europeni:
„Declaraţiile lui Ponta privind nazismul sunt strigătoare la cer” 8 septembrie 2014, 18:15 de Elena Dumitru

„Afirmaţiile făcute ieri de Victor Ponta sunt strigătoare la cer. Este cu adevărat scandalos să auzim premierul unei ţări membre a Uniunii Europene comparând preşedintele propriei ţări cu naziştii”, a comentat Joseph Daul, preşedintele Partidului Popularilor Europeni, afirmaţiile făcute duminică de Ponta, care a spus că regimul Băsescu va lăsa asupra societăţii româneşti aceleaşi efecte rămase în urma regimului nazist în Germania.
 Declaraţiile făcute duminică de Victor Ponta nu au rămas fără ecou pe plan internaţional, iar politicianul francez Joseph Daul, preşedinte al PPE, critică în termeni duri afirmaţiile premierului român. Catalogând comparaţia drept „strigătoare la cer”, Daul face apel către Partidul Socialiştilor Europeni - familia din care face parte şi Partidul Social Democrat condus de Ponta - să se dezică şi să se distanţeze imediat de afirmaţiile premierului.  

Redăm integral poziţia transmisă de Joseph Daul cu privire la declaraţiile premierului Victor Ponta:  
„Afirmaţiile făcute ieri de Victor Ponta sunt strigătoare la cer. Este cu adevărat scandalos să auzim premierul unei ţări membre a Uniunii Europene comparând preşedintele propriei ţări cu naziştii. Aşa cum este bine-ştiut, preşedintele Traian Băsescu a fost ales democratic, pentru două mandate consecutive şi, în timpul acestora, a implementat cu succes o serie de reforme structurale şi economice dificile, dar necesare, care au pus ţara pe drumul către stabilitate şi prosperitate. România este într-o situaţie mult mai bună acum decât era în urmă cu 10 ani, înainte de alegerea preşedintelui Băsescu.    De cealaltă parte, în ultimii trei ani, Victor Ponta a fost obsedat de încercările de a-l da jos de la putere pe preşedintele Băsescu. Cu costul stabilităţii şi a credibilităţii ţării sale, Ponta a fost responsabil de organizarea a numeroase intrigi şi trucuri nedemocratice în misiunea sa eşuată de a deveni preşedinte. Însă ambiţia lui Ponta de a deveni preşedinte continuă să nu aibă nicio limită: emiterea ordonanţelor de urgenţă în mijlocul campaniei, tentativa de a organiza o nouă procedură de suspendare împotriva preşedintelui pe finalul mandatului acestuia, folosirea unui discurs populist de o natură plină de rea-voinţă etc. România, un stat comunitar de mai bine de şapte ani, merită mai mult.   În final, cer Partidului Socialiştilor Europeni şi liderilor săi să condamne imediat afirmaţiile strigătoare la cer făcute de Ponta şi să se distanţeze de astfel de comentarii.”

http://adevarul.ro/news/politica/joseph-daul-presedintele-popularilor-europeni-declaratiile-ponta-privind-nazismul-strigatoare-cer-1_540dc7010d133766a8f6c1c3/index.html

extraordinar articolul :9 lor le e usor sa vb.ca ne au lasat cu el pe cap dupa ce am votat sa plece RAUL CEL MAI MARE,vesnic presara venin si ura si vorbeste se comporta ca un in port,e o rusine a tarii cel care se considera SEF DE STAT cu mainile in buzunar si calcand iarba !!!!
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

PSD - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: PSD   PSD - Pagina 10 EmptyMar 09 Sept 2014, 16:34

Cu doi ani în urmă, Ponta l-a trimis pe Şova la Muzeul Holocaustului ca să înveţe istorie. Se pare c-ar trebui să facă şi el o excursie până acolo... din aceleaşi motive. oh da!

ostrovna

PSD - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: PSD   PSD - Pagina 10 EmptyMar 09 Sept 2014, 18:33

Anahoret a scris:
Cu doi ani în urmă, Ponta l-a trimis pe Şova la Muzeul Holocaustului ca să înveţe istorie. Se pare c-ar trebui să facă şi el o excursie până acolo... din aceleaşi motive. oh da!

Offf si Ponta cate gafe face Sad
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

PSD - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: PSD   PSD - Pagina 10 EmptyMier 10 Sept 2014, 00:27

ostrovna a scris:
Anahoret a scris:

Offf si Ponta cate gafe face Sad
Numai si NUMAI gafe!
Iliescu a sesizat că Victoras nu este candidatul de stânga potrivit.

ostrovna

ostrovna

PSD - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: PSD   PSD - Pagina 10 EmptyVin 12 Sept 2014, 14:02

PSD a distrus UDMR-ul în inima Secuimii

Greii PSD au distrus, joi, autonomia Tinutului Secuiesc. Proiectul UDMR a fost criticat vehement si la scena deschisa de catre ministrii PSD.

“(…) nu cred în acest proiect, nu are nicio şansă de reuşită. Noi nu susţinem acest proiect, nu susţinem niciun fel de proiect de autonomie pentru nicio regiune din această ţară. România este stat unitar, nu avem niciun fel de ezitare, aici suntem foarte fermi. Constituţia este foarte clară. Nu ştim ce finalitate cred dumnealor că o să aibă, dar nu s-a discutat nici în coaliţia de guvernare, nici în Guvern (…) Fiecare poate să aibă tot felul de dorinţe, dar din punct de vedere instituţional sau din punctul de vedere al unor eventuale şanse de reuşită nu există dubii, nu există nicio şansă ca acest proiect să prindă viaţă vreodată’, a declarat vicepremierul Liviu Dragnea.

‘Nu vreau să mă pronunţ acum dacă este un motiv suficient pentru a încheia colaborarea, dar nu este un motiv care să întărească colaborarea. Credem că este un demers care putea să nu fie făcut, având în vedere că nu are nicio şansă de reuşită. E posibil să fie un demers electoral, având în vedere că sunt alegeri prezidenţiale, dar nu este un demers care să, repet, care să întărească colaborarea dintre noi şi care să mărească nivelul de încredere”, a mai declarat Dragnea.

Ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, a declarat si el joi, tot în Harghita, că proiectul de autonomie iniţiat de UDMR nu va trece niciodată de Parlament.

‘Prin Parlament mai există un proiect de lege privind autonomia ţinutului secuiesc. Eu cred că fiecare cetăţean, aşa cum prevede Constituţia şi legea, şi fiecare parlamentar are dreptul să facă iniţiative legislative, dar iniţiative legislative şi proiect de legi care sunt contrare Constituţiei nu au ce căuta. Suntem iar în campanie electorală, ştiu că de fiecare dată se readuce în discuţie acest subiect al autonomiei. Eu provin din acest judeţ şi sunt deputat în acest judeţ. Nu va trece nicioadată prin Parlamentul României o asemenea lege. România este un stat unitar, acest statut este garantat prin Constituţie şi nu va vota nimeni, niciodată, un asemenea proiect de lege, chiar dacă el va fi depus’, a declarat Mircea Duşa.
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

PSD - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: PSD   PSD - Pagina 10 EmptyVin 12 Sept 2014, 15:32

PSD-ul a preluat nemerniciile de la PDL şi acum le îmbunătăţeşte.

Ceea ce n-a PDL-ul, definitivează Ponta cu Pricopie: distrugerea definitivă a învăţământului universitar românesc.

Prin Ordonanta de urgenta nr. 49/2014 "Privind instituirea unor masuri in domeniul educatiei, cercetarii stiintifice si pentru modificarea unor acte normative" PSD-ul deschide uşa din dos a universităţilor pentru a înscrie candidaţi fără bacalaureat.

Aveţi un articol din Hotnews care prezintă măgăria mai în detaliu:
http://lnk.nu/hotnews.ro/1cjku.htm
Aici este textul integral al ordonanţei de urgenţă:
http://lnk.nu/media.hotnews.ro/1cjkv.pdf
Deja am ajuns ca în prima jumătate a secolului XX: dacă vrei să faci o facultate serioasă, trebuie să pleci în străinătate. În România... s-a cam dus totul de râpă.

ostrovna

PSD - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: PSD   PSD - Pagina 10 EmptyVin 12 Sept 2014, 16:09

asta cu bacu e o mare tampenie e facuta legea pt eba !!!
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

PSD - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: PSD   PSD - Pagina 10 EmptyVin 12 Sept 2014, 19:44

ostrovna a scris:

Da, este şi asta o idee: Ponta îi face un cadou lui EBA! Laughing

Emil Condor

PSD - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: PSD   PSD - Pagina 10 EmptySam 13 Sept 2014, 00:47

ostrovna a scris:
Nu!
E pentru prosti.
Adică pentru cei ce nu pot lua Bac-ul.
Votul lor e foarte important, dragii mei. smile

Emil Condor

Emil Condor

PSD - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: PSD   PSD - Pagina 10 EmptySam 13 Sept 2014, 00:56

Anahoret a scris:
Deja am ajuns ca în prima jumătate a secolului XX: dacă vrei să faci o facultate serioasă, trebuie să pleci în străinătate. În România... s-a cam dus totul de râpă.
Din păcate, lucrurile merg în directia în care Ministrul PSD-ist le vrea.
Care ministru nu face nimic de la el, ci doar ceea ce i se ordonă.

ostrovna

ostrovna

PSD - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: PSD   PSD - Pagina 10 EmptySam 13 Sept 2014, 15:22

Emil Condor a scris:
Anahoret a scris:

so funny! so funny! so funny! Emile nu e chiar asa !!
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

PSD - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: PSD   PSD - Pagina 10 EmptySam 13 Sept 2014, 17:49

Emil Condor a scris:
Anahoret a scris:
Nu, Emile!
Problema este mult mai adâncă. De la Marga încoace, fiecare cetăţean care a devenit ministrul educaţiei s-a considerat a fi un Spiru Haret şi a încercat să reformeze învăţământul. Nimic din ceea ce a fost înainte nu a fost bun, totul trebuia luat de la capăt. Şi aşa am ajuns să avem ceea ce există astăzi: un ghiveci.

Efectele încă nu se văd foarte bine pentru că acum încă se mai marge pe "producţia" din anii '90. În curând vom vedea adevărata brambureală.

Emil Condor

PSD - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: PSD   PSD - Pagina 10 EmptyDum 14 Sept 2014, 03:39

La Cultură am avut si ministri capabili (eu stiu cel putin doi) dar politica schioapă a guvernantilor i-a eliminat rapid.

De altfel este cum zici tu: fiecare nou venit a vrut o renastere ce să-i poarte numele în istorie,
dar pentru asta trebuiau să fie si capabili, nu doar cu „initiativă”!

Emil Condor

Emil Condor

PSD - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: PSD   PSD - Pagina 10 EmptyMar 21 Oct 2014, 04:34

ÎnaltPreaFericitul Viorel
                                  Cristian Tudor POPESCU

N-am mai schimbat vreo vorbă cu V. Hrebenciuc de 10 ani încoace, de când l-am botezat Guzganul Rozaliu. N-am însă nicio îndoială că a rămas acelaşi.

Acelaşi taliban al corupţiei. Acelaşi fundamentalist al traficului de influenţă.
Dacă l-ai aşeza pe Hrebenciuc într-un deşert, ar deveni în cel mai scurt timp corupător de cămile.

Dacă s-ar înfiinţa o Biserică a Corupţiei,  în plus faţă de Godporaţia Ortodoxă, V. Hrebenciuc ar fi ÎnaltPreaFericitul ei.

Deci, nu e pur şi simplu un hoţ sau un escroc. Fireşte că îl interesează şi banii, însă în primul rând ca măsură a eficienţei sale combinagiste. Să aranjeze, să căpuşeze, să păpuşeze,  să îmbrăţişeze (la propriu, cum te vede, te ia în braţe şi îţi spune pe numele mic, în tentativa de a te paraliza) să tragă pe sfoară e pentru el sensul existenţei.

Satisfacţia lui maximă este să fie considerat, cu o admiraţie şoptită,  aproape mistică, un mare maestru al combinaţiilor.   Asta în ciuda faptului că a pierdut toate campaniile electorale pe care le-a organizat,  începând cu Ilie Năstase candidat PSD la Primăria Capitalei în 1996, ca un mare maestru al chiflelor.

Dacă în societatea românească traficul de influenţă şi corupţia ar intra brusc în recesiune, Viorel Hrebenciuc s-ar îmbolnăvi, ar cădea într-o depresie cruntă.

În caz că Guzganul Rozaliu va ajunge după gratii, DNA va trebui să-şi deschidă o sucursală în puşcărie.

http://www.gandul.info/puterea-gandului/inaltpreafericitul-viorel-13422862?utm_source=Gandul&utm_medium=Click%2BBula&utm_campaign=Bula%2BGandul

Continut sponsorizat

PSD - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: PSD   PSD - Pagina 10 Empty

Sus In jos

PSD
Sus 
Pagina 10 din 15Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: POLITIC :: INTERN-
Mergi direct la: