| PSD | |
|
+14VOTAN dolion TRISTAN silverstar nicuvar cactus zaraza26 ostrovna Cristina yzzy abbilbal Emil Condor Anahoret aurora 18 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| |
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: PSD Mar 14 Dec 2010, 19:51 | |
| - ostrovna a scris:
- Cristina a scris:
- TRISTAN a scris:
- ....masa dura ...
Liber la muşcat, baieti ... Dar usor, sa nu va rupeti dintii ! Cristina nu fii dura ca sunt convinsa ca si tie ti-e rusine cu cei ce dorm la congrese sau cu boc,daca nimeni nu-l baga in seama ma refer la sarkozi si altii....vai si amar:( mi-este mai rusine cu chiulangii, prostanacii si micii (pi)titulesti ps: iar dura sunt doar cu cei care-ncearca sa ma muste . De masa . Dura. _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: PSD Mar 14 Dec 2010, 20:47 | |
| | |
|
| |
VOTAN
Numarul mesajelor : 630 Localizare : brasov Data de inscriere : 25/11/2010
| Subiect: Re: PSD Mier 15 Dec 2010, 12:41 | |
| Cu riscul de a te supara draga Geta,Ponta e un pupincurist care apoi musca mana ce i-a fost intinsa!Si fiecare are langa el sotia pe care o merita! Cat despre faptul ca presul nostru bea,nici cu altii nu imi e rusine...Au si strainii ciumatii lor.Si apoi da-i naibii...hai inapoi la muzica si poezie! _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: PSD Mier 15 Dec 2010, 13:19 | |
| - VOTAN a scris:
- Cu riscul de a te supara draga Geta,Ponta e un pupincurist care apoi musca mana ce i-a fost intinsa!Si fiecare are langa el sotia pe care o merita! Cat despre faptul ca presul nostru bea,nici cu altii nu imi e rusine...Au si strainii ciumatii lor.Si apoi da-i naibii...hai inapoi la muzica si poezie!
A,nu-s suparacioasa m-a jignit doar Silvestar o data si pe Doina sotia lui Nicu ca noi suntem din Timisoara,nu m-am suparat da nu mi-a picat nici bine,da corect si e si inginfat ca paula vos sau cum o cheama:) PS Maria basescu mi se pare speciala:) | |
|
| |
VOTAN
| Subiect: Re: PSD Mier 15 Dec 2010, 15:25 | |
| Ehe,ai uitat ca pe Timisoara si Brasov,se pusese candva un fel de "embargo"???? _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: PSD Mier 15 Dec 2010, 16:19 | |
| - VOTAN a scris:
- Ehe,ai uitat ca pe Timisoara si Brasov,se pusese candva un fel de "embargo"????
Brasovul un oras la poalele Tampei e superb,am fost si aici de multe ori la Zarnesti ma trimiteau sefii mei la biciclete stii tu de care:) | |
|
| |
VOTAN
| Subiect: Re: PSD Mier 15 Dec 2010, 16:25 | |
| Stiu foarte bine,ha,ha.M-am mutat la tara de cativa ani,ma rog tot in judet aproape de orasul meu natal..Cum sa nu stiu?Suntem de varste apropiate,in noaptea de revelion implinesc 55 de ani! _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: PSD Mier 15 Dec 2010, 17:01 | |
| - VOTAN a scris:
- Stiu foarte bine,ha,ha.M-am mutat la tara de cativa ani,ma rog tot in judet aproape de orasul meu natal..Cum sa nu stiu?Suntem de varste apropiate,in noaptea de revelion implinesc 55 de ani!
Daca nu am accesl la comp.eu am sa plec iti spun LA MULTI ANI!!! | |
|
| |
VOTAN
| Subiect: Re: PSD Mier 15 Dec 2010, 17:06 | |
| Multumesc! _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: PSD Joi 16 Dec 2010, 02:02 | |
| - VOTAN a scris:
- ...da-i naibii...hai inapoi la muzica si poezie!
Exact! - VOTAN a scris:
- ...in noaptea de revelion implinesc 55 de ani!
Deci, prima zi a noului an este Ziua ta de nastere. Am retinut! Si notat... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
VOTAN
| Subiect: Re: PSD Joi 16 Dec 2010, 13:53 | |
| pai,nu,e 31,inainte de anul nou,si m-am trezit cu un an de cateva ore,la naiba,in tinerete era mai greu dar acu nu mai conteaza!...Si,da,prefer poezie si muzica decat balacareala si incontrare...nu stiu daca am capitulat sau pur si simplu m-am scarbit de toate .Am observat ca sesizezi "sensibilul" in orice,lucru rar intalnit la barbati! _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: PSD Joi 16 Dec 2010, 14:03 | |
| Deci, şi cu alte cuvinte, şi tu faci parte din categoria celor care îşi ţin ziua două zile. Cum s-ar zice eşti tiz cu Cactus şi Accent. | |
|
| |
VOTAN
| Subiect: Re: PSD Joi 16 Dec 2010, 14:14 | |
| asa o fi neica! _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: PSD Vin 17 Dec 2010, 02:36 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: PSD Vin 17 Dec 2010, 10:57 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
Cristina
| Subiect: Re: PSD Sam 15 Ian 2011, 10:07 | |
| În nimicnicia lui PontaProblema lui Ponta şi a păpuşarilor mai din umbră sau mai la vedere care îl manevrează nu o reprezintă nici India, nici China şi oportunităţile pe care le oferă aceste ţări (deşi este clar că povestea cu Rusia îl doare). Problema reală a lui Ponta este cum să distrugă orice şansă de modernizare a României şi să ţină ţara captivă în îmbrăţişarea unei oligarhii bine selectate pe criterii de partid. De partid comunist, desigur. Pentru asta, PSD are nevoie de aliaţi care să îl disloce prin manevre politice pe Traian Băsescu din funcţia de preşedinte pe care a câştigat-o la urne şi să reia procesul de înstăpânire asupra ţării de acolo de unde l-a lăsat Năstase. PSD nu are nici o legătură cu apărarea intereselor „clasei muncitoare", nu are un proiect de scoatere a ţării din criză - „soluţia" lui Ponta că mai bine ne împrumutăm de la Rusia şi China decât de la FMI spune totul - şi nici o strategie de dezvoltare. În fapt, PSD nu are nimic de oferit şi cel mai bun simbol al acestei nimicnicii este însuşi Victor Ponta, personaj găunos, lipsit de minima înzestrare intelec-tuală care să îl îndreptăţească să fie luat în serios, dar, ce-i drept, agresiv. În nimicnicia lui Ponta găsesc un spaţiu confortabil celelalte două nulităţi politice, Dan Voiculescu şi Crin Antonescu. Despre abjecţia lui Voiculescu am vorbit săptămâna trecută, iar despre infinita şi dezolanta deşertăciune morală pe care o poartă în şi cu sine Crin Antonescu a vorbit cel mai bine Adriana Săftoiu. Nu e, aşadar, nici o surpriză că deşertul politic al României s-a (re)unificat pentru a reface majoritatea de 85% a lui Iliescu din '90. E puţin ironic şi amuzant că vor să-l înregistreze la tribunal, însă asta nu este decât expresia nerăbdării cu care aceşti oameni vor să acapareze puterea. Dar asta nu este o problemă. România a văzut vremuri mai grele şi a avut lideri mai răi decât „Cei trei întru nimic". Problema reală a României este în partea cealaltă. PDL a avut şansa istorică de a deveni un autentic par-tid de dreapta reformist, care să construiască fundaţia politică a ţării pe principiile statului de drept, şi a ratat-o. PDL a redescoperit fesenismul la scară macro şi pesedismul la scară micro, cu alte cuvinte clientelismul la nivel naţional, şi administrează fără scrupule mica găinărie locală. Criza nu a făcut decât să scoată şi mai acut în relief ambiguitatea morală şi cinismul partidului de guvernământ. Formalizarea alianţei PSD-PNL-PC oferă PDL o ultimă (şi nesperată) şan-să să se afirme pe sine ca singura opţiune de substanţă pentru viitorul României, dar pentru asta este nevoie de o operaţie dureroasă de îndepărtare a tumorilor care ucid încă o dată credibilitatea dreptei româneşti. Dacă nu va face această operaţie, PDL va deveni principalul vinovat că a lăsat ţara să rătăcească în nimicnicia lui Ponta. http://www.romanialibera.ro/opinii/editorial/in-nimicnicia-lui-ponta-213107.html _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: PSD Sam 15 Ian 2011, 12:38 | |
| - Cristina a scris:
- În nimicnicia lui Ponta
Ponta,vai de capul lui | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: PSD Sam 15 Ian 2011, 16:56 | |
| - ostrovna a scris:
- Cristina a scris:
- În nimicnicia lui Ponta
Ponta,vai de capul lui Dar mai ales vai de capul celor ce acceptă un asa „lider”! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: PSD Sam 15 Ian 2011, 19:56 | |
| | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: PSD Sam 15 Ian 2011, 21:24 | |
| | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: PSD Sam 15 Ian 2011, 22:02 | |
| | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PSD Sam 15 Ian 2011, 22:06 | |
| - ostrovna a scris:
Da cred dar din care era de ales ca nu mai stiu,intre el si Geoana? Da aşa au rămas pentru că pe Năstase l-au săpat alţii în favoarea lui Geoană. | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: PSD Sam 15 Ian 2011, 22:10 | |
| | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PSD Sam 15 Ian 2011, 22:18 | |
| Aici nu este vorba de curaj Este vorba de plăcerea lui Băsescu de a-şi bate joc de oameni şi a găsit marioneta Boc ce-i cântă la taragot. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: PSD | |
| |
|
| |
| PSD | |
|