LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Va mai exista Romania ? - Pagina 33 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Va mai exista Romania ? - Pagina 33 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Va mai exista Romania ? - Pagina 33 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Va mai exista Romania ? - Pagina 33 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Va mai exista Romania ? - Pagina 33 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Va mai exista Romania ? - Pagina 33 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Va mai exista Romania ? - Pagina 33 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Va mai exista Romania ? - Pagina 33 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Va mai exista Romania ? - Pagina 33 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Va mai exista Romania ? - Pagina 33 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Va mai exista Romania ? - Pagina 33 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Va mai exista Romania ? - Pagina 33 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Va mai exista Romania ? - Pagina 33 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Va mai exista Romania ? - Pagina 33 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Va mai exista Romania ? - Pagina 33 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Va mai exista Romania ? - Pagina 33 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Va mai exista Romania ? - Pagina 33 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Va mai exista Romania ? - Pagina 33 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Va mai exista Romania ? - Pagina 33 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
problema 1918 padure muzica_traditionala reclame Fantasy efremovivanantonovici brasov 23 curiozitati nicuvar 1 mediu politica CPSF comment-143 google romana Popasul istorie drumetie Limba sibiu internet taieri humanitas
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Va mai exista Romania ? - Pagina 33 I_vote_lcapVa mai exista Romania ? - Pagina 33 I_voting_barVa mai exista Romania ? - Pagina 33 I_vote_rcap 
Emil Condor
Va mai exista Romania ? - Pagina 33 I_vote_lcapVa mai exista Romania ? - Pagina 33 I_voting_barVa mai exista Romania ? - Pagina 33 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Va mai exista Romania ?

In jos 
+19
delta
CRUCIAT
VOTAN
Iisus
Diaporevomenos
aurora
Cristina
yzzy
nicuvar
Ion
dolion
zaraza26
Live
ostrovna
cactus
abbilbal
Anahoret
Emil Condor
zuum
23 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

Va mai exista Romania ? - Pagina 33 Empty
MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 33 EmptyVin 06 Dec 2013, 20:23

A, despre Bombonel era vorba! Nu mi-am dat seama. Sunt de acord cu tine, putea să se abţină el sau cei din PSD. Pârţe nu văd cum ar fi putut să-i interzică accesul la TO, pentru că a venit din partea partidului său, n-a avut nicio calitate oficială.

Dar şi Berlusconi este la fel de certat cu justiţia şi, ca să scape, s-a făcut prim-ministru. La noi, Băse ca să scape de dosarele cu Flota şi ALRO, s-a făcut preşedinte. Deci, suntem europeni până-n măduva oaselor! Laughing 

Dacă ar fi să li se interzică celor care au probleme cu justiţia să apară în tribuna oficială, s-ar putea să se facă apel la grădinţe şi la şcolile generale ca s-o umple. Că politicieni... ioc! Laughing

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 33 EmptyVin 06 Dec 2013, 21:57

Asta e buna cu gradinitele....
Imi aduce aminte de o poveste, spusa printre dinti, tot de ei, prin anii '50.
Trebuia sa epureze Conducerea PCR de evrei.
Raspunsul a fost cam asa: Pai, daca ii dam afara pe ei, ramanem fara Conducere, tov. Dej!
Nu-mi mai aduc aminte cine i-a zis. Probabil Chivu Stoia sau altul....

Iar cu politicienii la noi, e cam acelasi lucru.
Ramane sa aplicam experimentul american, pe care il mai pun aici, dar in romaneste.

Psychology 101 - This Is Brilliant!! (Simple truth)
Iata-l:
Fie intr-o cusca 5 maimute, inauntrul careia se agata de un carlig o banana si se pune si o scarita sub banana, cu mult inainte ca o maimuta sa mearga catre scara si sa incerce sa urce catre banana. Exact cand aceasta atinge scarita, pui un furtun cu apa rece pe toate celelalte maimute.

Dupa un timp, alta maimuta face o incercare, iar toate celelalte maimute sunt udate cu furtunul cu apa rece. Foarte curand, cand o alta maimuta incearca sa urce la banana, celelalte vor incerca s-o previna.

Acum, lasam furtunul cu apa rece de o parte si scoatem din cusca o maimuta, inlocuind-o cu una noua. Noua maimuta vede banana si incearca sa urce treptele. Spre uimirea ei, toate celelalte maimute o impiedica sa urce treptele catre banana. Dupa o alta incercare, ea stie ca va fi din nou oprita de catre celelalte. Mai departe, se scoate inca o maimuta din cele 5 introduse la inceput si se inlocuieste cu una noua. Nou-venita se duce la scara si ataca. Aceasta are parte de acelasi tratament si pedeapsa… cu entuziasm, ca si precedentele, ea facand, de acum, parte din "echipa".

Apoi se inlocuieste a treia din cele 5 maimute initiale cu o alta noua, urmata de a patra si, apoi, de a cincea. De fiecare data, noua maimuta o ia spre scara si ataca.

Acum, toate maimutele care o bat pe nou-venita nu au nicio idee de ce nu le era permis sa urce scarile. Si nici nu stiau de ce participa la bataia nou-venitei maimute.

In final, fiind inlocuite toate maimutele, niciuna dintre cele ramase acum in cusca n-au fost niciodata udate cu furtunul cu apa rece. Cu toate acestea, niciuna nu mai incearca sa urce scarile catre banana.

De ce, te intrebi? Pentru ca, in mintea lor, aceasta este calea de urmat dintotdeauna.

La fel, se trage concluzia, lucreaza Congresul.

Si acesta este "un de ce" pentru care, din timp in timp, este nevoie ca "maimutele" sa fie inlocuite, in acelasi timp, toate deodata.

Limitarea numarului de mandate este solutia reala, daca nu se pot inlocui toti alesii in acelasi timp.

Odata la 4-5 ani, ar trebui sa li se dea un sut in fund, drept multumire, si trimisi acasa.
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 33 EmptyVin 06 Dec 2013, 22:50

Da, la voi în State poate merge. Dar la noi trebuie extins la nivel european. În numele lui Dumnezeu şi al democraţiei se fac tot felul de măgării...

Marea "refelaţie" (n-a fost greşeală de tastare Twisted Evil) am avut-o anul trecut, când au încercat să-l debarce pe Băse. Lăsăm la o parte chestii tehnice (dacă referendumul a fost valid sau nu) şi filosofice (dacă a fost just sau nu). Ideea era că o parte foarte însemnată a populaţiei cu drept de vot se săturase de Băse şi hotărâse să-l dea jos. Or coana Europa s-a opus. Chestia că au apărat democraţia sau că au crezut-o pe Macovei cu lovitura de stat sunt abureli pentru fraieri. Au interese în România şi şi le-au apărat cu toată puterea. Asta a fost dovada noului colonialism. Ce independenţă, ce suveranitate... astea-s glume!

Dovadă că Ponta face exact ceea ce i s-a impus şi lui Băse. L-au pus imediat în bancă! :keep normal:

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 33 EmptySam 07 Dec 2013, 21:49

Da, usor de sesizat că Ponta dansează după Europa tot mai mult si mai mult.
Cumva e si normal: vrei să faci parte din comunitate, fii ca ea. Păi nu?

Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 33 EmptySam 07 Dec 2013, 21:53

De acord, să faci ca ea, dar nu mai mult ca ea...
Dar, mă rog, astea-s alte chestii. Am cam renunţat să-mi mai pun întrebări, fiindcă găsesc răspunsuri. Şi când găsesc răspunsuri, încep să mă enervez. Laughing 

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 33 EmptySam 07 Dec 2013, 22:09

Da, aici as interveni si eu.
Cum sa faca la fel? In ce sens?
Una este cand e vorba de "State Unite" si alta cand e vorba "Uniune de State"
"Statele Unite" formeaza un singur "Stat" si o singura Tara.
Pe cata vreme in "Uniunea de State" fiecare Stat ramane si ca Stat si ca Tara. Tara are limba proprie, cultura proprie, politica si chiar economie proprie. Eu cred ca lucrurile sunt mult mai complicate decat se pare intr-o "Uniune de State".
Greu sa le "comunizezi" pe astea toate si asa repede.
Cum ar fi limba oficiala si limba nationala.

Chiar asa:Care e limba oficiala la Bruxelles?
Ar fi culmea sa fie engleza si englezii au inca moneda proprie....
Deocamdata nu e nici "moneda unica" in aceasta Uniune.
De aici si multe "neintelegeri" cu privire la obligativitatea "de a face ca EA, ca UE adicatelea.

Ultima editare efectuata de catre Ion in Sam 07 Dec 2013, 22:23, editata de 1 ori
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 33 EmptySam 07 Dec 2013, 22:14

Doar că în stadiul de Uniune, nu se pot bucura toti membrii în aceeasi măsură, cum ar fi (probabil!) în cadrul unei Federatii.
Asa gândesc eu, dar pot fi gresit.

Ion

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 33 EmptySam 07 Dec 2013, 22:37

Eu cred ca acest stadiu nu va fi depasit curand.
Decat daca UNIUNEA rezista si se amesteca, se amesteca si iar se amesteca bine prin casatorie,
si nu numai, intre ei.

Or aceasta cale naturala, lunga, dar sigura, cere secole....
Si nu mai apare vreun "puritan"....
Deocamdata tendinta este una opusa "AMESTECULUI"....
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 33 EmptySam 07 Dec 2013, 22:45

Ion a scris:

Cred că nici ei nu ştiu! so funny! 

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 33 EmptySam 07 Dec 2013, 22:52

Anahoret a scris:
Ion a scris:

Nu au inteles nici macar ce inseamna succesuri:so funny: so funny! so funny! so funny! so funny! 
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 33 EmptyDum 08 Dec 2013, 05:23

ostrovna a scris:
Anahoret a scris:
Ion a scris:

Nu au inteles nici macar ce inseamna succesuri:so funny: so funny! so funny! so funny!
 so funny! 
Draga Geta,
Daca pe EBA o mai inteleg cu "succesurile" ei sau pe o sportiva cu "celengiul" ei,
cu accentul pe ultima silaba, pe Academicianul de asta seara, invitatul de pe Realitatea,
nu-l inteleg deloc.
El zice ca si Basescu "sa aibe". El zice aproape ca si sportiva "celengi"
cu accentul pe ultima silaba.
Nemaiborbind de faptul ca se pronunta corect "celingi", cu accent pe prima silaba.
Bine ca in romaneste nu suna chiar frumos, daca pronunti ca " ce lingi"...
Mai zicea si "in ghilimele", in loc de  "intre ghilimele".
Si mai zicea ca para Patrimoniul Tarii.
Pai, limba romana nu e face parte din Patrimoniu Tarii, d-le Academician?
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 33 EmptyDum 08 Dec 2013, 10:06

Ion a scris:
...Academicianul de asta seara, invitatul de pe Realitatea,
nu-l inteleg deloc.
El zice ca si Basescu "sa aibe". El zice aproape ca si sportiva "celengi"
cu accentul pe ultima silaba.
Acum... şi cu academicienii ăştia, ştii cum este: inamovibili ca şi judecătorii. Or, dacă a prins Academia prin anii de tristă amintire, ca Ceauşeasca, atunci trebuie să aibe nişte scuze. tongue Cine este Eminenţa Sa, că nu m-am uitat la TV aseară?

Celigiurile fac parte dintre expresiile în romgleză care mă zgârie pe creier. De ce n-o fi zis, măiculiţă Doamne, provocări? Că-i un cuvânt frumos, sună şi a neologism şi dă bine chiar şi la sportivi. La fel mă irită şi locaţie folosit ca loc sau împrejurime; tot din romgleză face parte. Şi este din ce în ce mai folosit, mai ales de către prompterişti (a propos: la Jurnalism, s-o mai face limba română?). Nu m-ar mira să se modifice şi definiţia din dicţionar.

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 33 EmptyDum 08 Dec 2013, 16:35

Dictionarul vorbit in engleza-americana pronunta de fapt cialingi...
Asta cu englezismele e ceva mai decat cu "furculisionismele"...
Pe academician il cheama Razvan Teodorescu, Ministru Culturii pe vremea lui Iliescu(?)...
Mai zicea D-l Teodorescu " polonejii", daca am auzit eu bine...
Asa zic, nu stiu de ce, multi: englejii, francejii...
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 33 EmptyDum 08 Dec 2013, 16:51

Pe parte de artă Teodorescu este o somitate. Cu limba română... deh, mai ca injinierii, aşa... Laughing

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 33 EmptyDum 08 Dec 2013, 18:14

Chiar vorbeam cu sora mea din Chicago, zilele trecute si spunea că babele în Moldova vorbeau engleză din cele mai vechi timpuri, cuvântul injinir fiind mentionat printre altele. Laughing 

Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 33 EmptyDum 08 Dec 2013, 18:58

Păi nu ştii bancul?
— Ce asemănare este între un inginer şi un câine?
— Amândoi au o privire inteligentă, dar nu pot să se exprime.

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 33 EmptyDum 08 Dec 2013, 19:04

Laughing Laughing 

Ion

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 33 EmptyLun 09 Dec 2013, 00:50

Referindu-se la Romania si frumusetea ei, D-l Academician o asemana cu o femeie, careia i-a dat Dumnezeu toate frumusetile...
Si a spus bancul cu Sf. Petru "certandu-L pe Dumnezeu de ce a dat Romaniei atatea frumuseti.
Dumnezeu i-a raspuns: " Ai rabdare sa vezi ce oameni ii dau!"....

Eu am mai spus altadata cum ca romanul vorbeste englezeste cel putin cand afirma ceva :
"Aha!" sau "I^hI^!"...(^ e caciula pe vocala i^ din i).
Acum nu stiu cine de la cine a luat acest fel de a vorbi. La noi, la tara, se vorbea asa.
Iar, cand ajungeam la oras, aveam dificultati in a ne debarasa de aceste "necuvinte".
Trebuia sa zici clar:
Da! sau NU!, dupa cum era cazul.
Desi, parca e mai bine cum era la tara. Astia, cand ne aud pe aici zicand "da", ne fac rusi, polonezi...
De ce nu am zis si noi "si", nu stiu...
Oricum, asta este. Oricum am zice, principalul e sa ne intelegem: unul cu altul si unul pe altul.

Problemele astea, cu greselile gramaticale sau abuzurile de neologisme au fost dintotdeauna.
Ne zgarie placut sau nu la ureche, asta e.
Se pare ca "uzanta" face regula...
Ceea ce ar trebui facut este sa se duca o lupta sustinuta pentru imbogatirea continua a limbii romane, dar nu oricum.

Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 33 EmptyLun 09 Dec 2013, 01:04

Corect ar fi să "importăm" numai ce lipseşte. Moda, însă, dictează altfel.
Dar merg tot cu speranţa că limba va fi ca şi vinul: mizeriile şi drojdia vor rămâne pe fundul vasului iar deasupra va fi doar licoarea clară şi prfumată.

Seară bună şi... ne-om mai citi şi pe la Sărbători!

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 33 EmptyLun 09 Dec 2013, 05:24

Anahoret a scris:
... ne-om mai citi şi pe la Sărbători!
Păi au început cu Sfântul Nicolae, nu? smile 

Ion

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 33 EmptyLun 09 Dec 2013, 20:54

Ministrul Barbu, după afirmațiile privind banii pentru HIV/SIDA: A fost o comparație nefericită
Un articol de: B1.ro | 09 Dec 2013, 19:12

Ministrul Culturii, Daniel Barbu, regretă afirmațiile privind banii pentru programul național de tratare și prevenire HIV/SIDA.
„Am spus doar că Programul de prevenire și tratament HIV/SIDA are o sumă care e jumătate din toate programele Ministerului Culturii. Explicam unui public de oameni de cultură care mă întrebau despre finanțarea unor programe culturale. Regret profund dacă această declarație scoasă din context a lezat sensibilitatea cuiva, nu asta a fost intenția mea”, a spus Daniel Barbu pentru Digi 24.

Ministrul a afirmat că a făcut o comparație nefericită.

„Profit de oportunitatea pe care mi-ați dat-o să transmit scuzele mele, părerea de rău pentru faptul de a fi lezat sensibilitatea celor care s-au considerat lezați de această afirmație a mea, pe care o regret și îmi cer scuze pentru a fi făcut-o”, a adăugat ministrul Culturii.

Banii alocați pentru Programul Național de Prevenire și Control HIV/SIDA sunt prea mulți, iar dacă nu ar exista acest program ar exista mai mulți bani pentru cultură și festivaluri, a declarat, nefericit, ministrul Culturii, Daniel Barbu.

Nefericita???...
Demisia si deferit Justitiei, imediat.

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 33 EmptyLun 09 Dec 2013, 23:19

Da cei care au taiat salariile si pensiile cui dau sama Ioane?vai noua Sad
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 33 EmptyLun 09 Dec 2013, 23:36

ostrovna a scris:
Da cei care au taiat salariile si pensiile cui dau sama Ioane?
vai noua Sad

Nimic mai simplu:
Poporului ii dau seama, care, prin vot, din 4 in 4 ani, ii inlocuiesc de la Putere.
Asa cum au si facut in dec. 2012.

Ceea ce a zis DB e cu totul altceva.
Unui om bolnav, chiar si dusman daca ti-ar fi, ii intinzi o mana de ajutor.

Eu am postat acel text pentru a ne da cu parerea in legatura cu opinia d-lui ministru si nu pentru a schimba subiectul.
Adrian Cioroianu a gresit la fel si a platit cu demisia.
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 33 EmptyLun 09 Dec 2013, 23:42

Daniel Barbu are bun simt si-mi pare rau ca a facut o asemenea declaratie nefericita,pe langa tupeul lui udrea e copil mic sau a lui boc care a spus ca pensionarii trebuie sa iasa din sistem ,vai si amar Sad
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 33 EmptyLun 09 Dec 2013, 23:45

Da, asa da, mai merge.
Sunt si altii, poate mai rai, care nu platesc pentru ceea ce zic sau fac.
Asta nu inseamna ca trebuie iertati toti.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 33 Empty

Sus In jos

Va mai exista Romania ?
Sus 
Pagina 33 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Va mai exista Romania ?
» Există Dumnezeu?
» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
» Nu există femei urâte, ci femei fără bani
» LUMEA IN CARE TRAITI

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: SOCIAL-
Mergi direct la: