__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Va mai exista Romania ? | |
|
+19delta CRUCIAT VOTAN Iisus Diaporevomenos aurora Cristina yzzy nicuvar Ion dolion zaraza26 Live ostrovna cactus abbilbal Anahoret Emil Condor zuum 23 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Sam 25 Sept 2010, 14:25 | |
| Si aici,, cu doua saptamani in urma, au fost furtuni, ce au doborat copaci, au distrus case, masini, si chiar au murit si oameni in masinile pe care au cazut copacii. Cu natura nu e de glumit. Cand se zburleste, nimic n-o mai opreste.... Amintindu-ne parca, de fiecarw data, cat de mici si neputinciosi suntem in fata Naturii...
| |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Sam 25 Sept 2010, 16:08 | |
| - nicuvar a scris:
- Geta, eu inteleg de ce ti-e lehamite. Pentru ca traiesti intr-o tara de asistati. Asa cum a spus presedintele, in Romania sunt 13,9 milioane de asistati. Fara a socoti pensionarii. Mai sunt si copii, nu stiu cati ... Dar daca facem un mic calcul, in toata Romania nu mai munceste nimeni. Toti suntem asistati, intr-un fel sau altul. Chiar si cei care se bat cu pumnul in piept si arata cu degetul spre noi, astia, milogii. Conform calculelor lui Basescu, toti suntem asistati. Asa ca te inteleg de ce ti-e lehamite.
Daca si politistii (oamenii legii) striga Jos Basescu! Jos Guvernul! inseamna ca Basescu si guvernul lui sunt in afara legii. Ce zici, draga Geta, de votul privind legea pensiilor? Cand Anastase a numarat in cateva secunde si a vazut triplu? Si mie mi-e lehamite. Nu va fi bine decat dupa ce spargem buba. Dupa ce scapam de buba, adica deBasescu, Udrea, Boc, Anastase. Vai Nicule,sincer am avut lacrimi in ochi cind strigau; -IESI AFARA JAVRA ORDINARA. Nu-mi vine sa cred ca oameni in uniforma au strigat asa de disprare,mai un pic iese armata ,sa vezi atunci Informatiile le am de la garnizoana si nu sunt zvonuri,in octombrie Mie nu mi-e asa frica ca doar am trecut noi si prin gloante,dar ma gindesc la copii | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Sam 25 Sept 2010, 20:15 | |
| - ostrovna a scris:
- Nu-mi vine sa cred ca oameni in uniforma au strigat asa...
Asta, stii ce demonstrează, Geta? Marea debandadă din politica românească, acolo unde Presedintele nu are puterea normală pentru un Presedinte, fiind săpat pe toate căile de rivalii dezlăntuiti. Rar, foarte rar vei auzi asa ceva în alte tări ale lumii, politia să fie împotriva guvernului!!! Asta ar trebui să deschidă multi ochi. Dar... unii (ochi) se închid si mai rău la asa ceva... Mdeh! Asta e România noastră. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Sam 25 Sept 2010, 20:23 | |
| _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Sam 25 Sept 2010, 20:28 | |
| Ce aiurea întrebare pui, mă Nicule! „Voi în Canada aveti asa ceva?” Legat de asta: ca să stii cum e cu o tepushă înfiptă în fund, trebuie numaidecât să o ai efectiv acolo, altfel nu stii, nu întelegi ce înseamnă, cum se simte? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Sam 25 Sept 2010, 20:36 | |
| Ce puteri are presedintele Germaniei, sau Ungariei, sau Greciei, sau Turciei sau ... Ce intelegi tu prin puteri normale ale Predintelui Romaniei? El singur recunoaste ca nu are nicio putere, dar crede ca e atotputernic. Se crede Zeus. Maaaaaa .... maaaaa..... Cine ii baga bete in roate? Sau tepuse, cum le zici tu? Nu pupincuristii basescieni?
De ce ti-am pus intrebarea aia cu Canada? Ca sa nu te mai dai rotund in fata Getei. Poate Geta nu stie ca voi nu aveti presedinte. Dar, mmmdeee ... aia e Canada voastra. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Sam 25 Sept 2010, 20:43 | |
| Rotund? Ce expresii ai, mă omule! Nicicând nu o să am atitudinea aceea la care te referi. În concluzie: vorbesti aiurea. Primul Ministru de aici este Capul Statului, are puterea unui Presedinte (normal, nu românesc! ). Regina nu are absolut niciun amestec în problemele tării. Asta nu o mai stiai... Geta stie mai multe despre Canada decât tine, nu trebuie s-o ajuti. PS. Ai o inimă plină de venin, care venin se revarsă chiar în tine, în viata ta, Nicule!Fă-ti singur un bine si încearcă să te eliberez de acel neajuns. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Sam 25 Sept 2010, 21:10 | |
| - Emil Condor a scris:
- ostrovna a scris:
- Nu-mi vine sa cred ca oameni in uniforma au strigat asa...
Asta, stii ce demonstrează, Geta? Marea debandadă din politica românească, acolo unde Presedintele nu are puterea normală pentru un Presedinte, fiind săpat pe toate căile de rivalii dezlăntuiti.
Rar, foarte rar vei auzi asa ceva în alte tări ale lumii, politia să fie împotriva guvernului!!! Asta ar trebui să deschidă multi ochi. Dar... unii (ochi) se închid si mai rău la asa ceva... Mdeh! Asta e România noastră. Asa e Emile,dar si Basescu a facut-o prea de tot Pina si pe actori i-a penalizat,nu zic de politie ,armata etc... In CANADA nu o sa vezi eci asa ceva,stai un pic ca iese armata sa vezi atunci,problema e cine o sa conduca statul dupa ce il dau jos,aici e BUBA vorba lui Nicu,sa vezi atunci ce face Udrea . Pleaca in cealalta barca dar ar fi fraieri s-o primeasca... | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Sam 25 Sept 2010, 21:11 | |
| | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Sam 25 Sept 2010, 21:16 | |
| - ostrovna a scris:
- Asa e Emile,dar si Basescu a facut-o prea de tot
Pina si pe actori i-a penalizat,nu zic de politie ,armata etc...
In CANADA nu o sa vezi eci asa ceva... Geta, am convingerea că esti de acord cu faptul că toti trebuie să pună umărul la scoaterea tării din problemele pe care le are, indiferent că sunt actori în cinematografie sau politie, că sunt actori de la Cotroceni, sau de la Brasov, ori Timisoara. Si aici sunt probleme, dar acelea se rezolvă împreună, din acea cauză spuneam: toti să pună umărul. Cred că e logic să fie asa: ne bucurăm împreună dar si când e cazul să suferim, tot împreună, nu? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Sam 25 Sept 2010, 21:17 | |
| - ostrovna a scris:
- nicuvar a scris:
- Ce puteri are presedintele Germaniei, sau Ungariei, sau Greciei, sau Turciei sau ...
Ce intelegi tu prin puteri normale ale Predintelui Romaniei? El singur recunoaste ca nu are nicio putere, dar crede ca e atotputernic. Se crede Zeus. Maaaaaa .... maaaaa..... Cine ii baga bete in roate? Sau tepuse, cum le zici tu? Nu pupincuristii basescieni?
De ce ti-am pus intrebarea aia cu Canada? Ca sa nu te mai dai rotund in fata Getei. Poate Geta nu stie ca voi nu aveti presedinte. Dar, mmmdeee ... aia e Canada voastra. Nicule cum sa nu stiu Asa ziceam si eu. Ai rude de gradul 1, aici, mama ta a fost în vizită, mereu esti în legătură cu oameni ce trăiesc aici. Siii... mă ai si pe mine, prietenul tău, tot aici. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Sam 25 Sept 2010, 21:26 | |
| - Emil Condor a scris:
- ostrovna a scris:
- nicuvar a scris:
- Ce puteri are presedintele Germaniei, sau Ungariei, sau Greciei, sau Turciei sau ...
Ce intelegi tu prin puteri normale ale Predintelui Romaniei? El singur recunoaste ca nu are nicio putere, dar crede ca e atotputernic. Se crede Zeus. Maaaaaa .... maaaaa..... Cine ii baga bete in roate? Sau tepuse, cum le zici tu? Nu pupincuristii basescieni?
De ce ti-am pus intrebarea aia cu Canada? Ca sa nu te mai dai rotund in fata Getei. Poate Geta nu stie ca voi nu aveti presedinte. Dar, mmmdeee ... aia e Canada voastra. Nicule cum sa nu stiu Asa ziceam si eu. Ai rude de gradul 1, aici, mama ta a fost în vizită, mereu esti în legătură cu oameni ce trăiesc aici. Siii... mă ai si pe mine, prietenul tău, tot aici. Sa aveti o seara minunata toti prietenii mei de acolo si de aici | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Sam 25 Sept 2010, 21:31 | |
| Asa să fie, Geta dragă! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Sam 25 Sept 2010, 21:46 | |
| | |
| | | Iisus
Numarul mesajelor : 355 Data de inscriere : 11/12/2009
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Sam 25 Sept 2010, 22:18 | |
| Of măi oameni buni... Aprinse discuții... păcat că sunt în van. Divide ed impera, un celebru diston latin sub semnul căruia niște personaje meschine și perfide redefinesc calapodul guvernării. Atâta timp cât între voi e numai vrajbă și-au făcut cu prisosință treaba și reușesc să se mențină în acele poziții în pofida micimii și stupidității lor. Mă refer la toți... și mi s-a făcut silă să tot vă atrag atenția, iar voi să mă ignorați. Toți sunt o apă ș-un pământ... e atât de logic. Nu poți ajunge în acele funcții fără să te curvăsărești, fără să faci compromisuri fără să accepți bani pe care doar exercitându-ți influența îi mai poți înapoia. Ce mi-e că vorbiți de băsescu sau de iliescu sau antonesc? Cu toții sunt croiți după același model, o matrice comunistă pe care aceste lichele o reneagă acum. Au lins dosuri ca să ajungă aici, încă mai ling, iar niște oameni simplii îi susțin cu vehemență orice ar face. Asta e a credulității și a prostiei omenești ce se propagă prin media manipulată de unul sau altul. Dar orice ar spune, orice ar face, există oameni care îi vor urma și în pânzele albe, cu toate contradicțiile vizibile până și pentru orbi. Cum măi oameni buni puteți să puneți botul? Vi se aruncă niște oase pe care hămesiți le roadeți de parcă ar fi adevăruri. Ce vânt? Ce pușcărie? Niciunul nu-și permite să-și îngroape adversarii pentru că se teme de propriile sale bube? Dar cui să-i explici toate acestea? Cu cine să vorbești?
Peștele de la cap se-mpute, iar în ultima jumătate de veac capul ăsta a fost stricat, emanând mefitice mirosuri de stârv și hoit împuțit. Ce-a ajuns această lume... un spectacol grotesc al unor măști lugubre în care prea mulți sunt fără voie actori. _____________________ Demonstrators were photographed bearing banners saying 'Slay those who insult Islam', 'Butcher those who mock Islam', and, apparently without irony, 'Behead those who say Islam is a violent religion'.
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Sam 25 Sept 2010, 22:24 | |
| În cea mai mare parte sunt de acord cu mesajul tău, Alex. Ei au creat întâi dezbinare între români, apoi i-a manipulat cum a dorit inimioara lor. Indiferent de culoarea politică, acolo e o multime nesfârsită de corupti, iar asta e valabil nu doar în România. Politica, în general e pentru cei cărora nu le-a plăcut cartea si nu sunt capabili de altceva decât să mintă. Poate unii nu vor fi de acord cu punctul meu de vedere, dar asta nu schimbă cu nimic situatia. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Dum 26 Sept 2010, 00:18 | |
| Ce putem face fratilor, o mana de oameni constienti, impotriva a milioane de inconstienti? Cum sa-i faci sa inteleaga manipularea grosolana exercitata asupra lor? Si acum sunt specimene ce-l regreta pe Iliescu, spunand ca a fost cinstit. Daca a fost dobitoc, cu ce ma incalzeste pe mine ca a fost cinstit? Romania a luat-o in directie gresita sub conducerea lui inteleapta! Nu-l pot ierta pentru nimic in lume ca a batjocorit idealurile romanilor cinstiti! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Dum 26 Sept 2010, 09:30 | |
| - dolion a scris:
- Ce putem face fratilor, o mana de oameni constienti, impotriva a milioane de inconstienti?
Prin a incepe sa fim mai uniti si solidari, chiar daca avem -adesea- opinii diferite. Sistemul public sa fie unit si solidar cu cel privat. Romanii de aici sa fie uniti si solidari cu cei de pretutindeni. Sa incepem prin a recunoaste si condamna public greselile politicienilor, indiferent de culoare. Daca Basescu a gresit si s-a comportat ca un badaran, trebuie condamnat! Daca Iliescu a fost complice la crima in 1989, trebuie condamnat! Daca E.Constantinescu a fost un las invins de sistemul securist al lui Vintu/Timofte, trebuie condamnati! Daca Tariceanu a marit pensiile doar pentru voturi si a bagat tara in rahat, trebuie condamnat! Daca Antonescu chiuleste si nu face legi bune pentru tara in parlament, trebuie condamnat! Daca Ponta se face pres si se vinde pentru un post de ministru, trebuie condamnat! Daca PDL face troc cu PSD, pentru legea pensiilor, trebuie condamnate amindoua! Daca incearca vreunul sa-ti cumpere votul cu o marire de pensie, cu o galeata portocalie, cu un ajutor social sau cu un kil de cartofi, trebuie refuzat si condamnat! Multi romani sunt insa indiferenti, din pacate, si-atunci ma gindesc cu drag la voi toti, numai pentru ca vad - din discutii- ca va pasa ! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Dum 26 Sept 2010, 10:20 | |
| Eu cât am lucrat am schimbat două locuri de muncă. Unul după trei ani, timpul de stat obligatoriu în baza unui contract cu şcoala, apoi 36 de ani la calea ferată. Dar în aceşti 36 de ani, din 5 în 5 ani şi uneori mai repede schimbam sarcinile de serviciu şi asta nu pentru că voiam eu, ci pentru că aşa mi se cerea. Şi mi se cerea aşa pentru că aşa era necesar în interesul srviciului. Deci, pentru a nu mă "plictisi", făceam ceea ce se numea "rotirea cadrelor". Şi nu mă plâng că nu m-aş fi adaptat. | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Dum 26 Sept 2010, 10:22 | |
| - dolion a scris:
- Ce putem face fratilor, o mana de oameni constienti, impotriva a milioane de inconstienti? Cum sa-i faci sa inteleaga manipularea grosolana exercitata asupra lor? Si acum sunt specimene ce-l regreta pe Iliescu, spunand ca a fost cinstit. Daca a fost dobitoc, cu ce ma incalzeste pe mine ca a fost cinstit? Romania a luat-o in directie gresita sub conducerea lui inteleapta! Nu-l pot ierta pentru nimic in lume ca a batjocorit idealurile romanilor cinstiti!
Hai să fim serioşi Dolion şi să privim lucrurile aşa cum au fost. De când vrei tu, de la Burebista încoace. | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Dum 26 Sept 2010, 10:56 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Dum 26 Sept 2010, 11:01 | |
| - Cristina a scris:
- Sa incepem prin a recunoaste si condamna public greselile politicienilor, indiferent de culoare.
Pai toata lumea ii condamna. Asta insa nu-i impiedica pe ei (pe politicieni) sa faca la fel in continuare si sa-si vada doar de interesele proprii |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Dum 26 Sept 2010, 11:12 | |
| - Mihaela a scris:
- Cristina a scris:
- Sa incepem prin a recunoaste si condamna public greselile politicienilor, indiferent de culoare.
Pai toata lumea ii condamna. Asta insa nu-i impiedica pe ei (pe politicieni) sa faca la fel in continuare si sa-si vada doar de interesele proprii Poate ca nu m-am facut bine inteleasa: am spus, indiferent de culoare, Mihaela, cu alte cuvinte, sa condamnam -in aceeasi masura- si greselile lui Basescu, dar si pe cele ale lui Iliescu, si pe cele ale lui Ponta etc. Nu doar pe ale lui Basescu ! Nu doar pe ale lui Antonescu ... Nu sa privim doar la "tiganca imputita" dar sa acceptam "iesi afara, javra ordinara". Nu doar sa tipam ca ni s-au redus salarii/pensii fara sa ne pese ca acest lucru se intimpla in mediul privat de ani de zile ... Asta este si ceea ce ne si invrajbeste, de altfel, si la asta m-am referit. _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Dum 26 Sept 2010, 12:39 | |
| - Cristina a scris:
Poate ca nu m-am facut bine inteleasa: am spus, indiferent de culoare, Mihaela, cu alte cuvinte, sa condamnam -in aceeasi masura- si greselile lui Basescu, dar si pe cele ale lui Iliescu, si pe cele ale lui Ponta etc. Am inteles Cristina . Baiul este ca toti politicienii, indiferent de culoare, sunt destul de insensibili la condamnarile opiniei publice, ei vazandu-si doar de interesele lor. Atat Mickey Mouse (Ponta), cat si fetita Crin si de asemenea matolul de Base. Insa nu doar sefii au interese proprii ci toti! Si spun asta chiar in cunostinta de cauza. |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Dum 26 Sept 2010, 14:11 | |
| - Mihaela a scris:
- Cristina a scris:
Poate ca nu m-am facut bine inteleasa: am spus, indiferent de culoare, Mihaela, cu alte cuvinte, sa condamnam -in aceeasi masura- si greselile lui Basescu, dar si pe cele ale lui Iliescu, si pe cele ale lui Ponta etc. Am inteles Cristina . Baiul este ca toti politicienii, indiferent de culoare, sunt destul de insensibili la condamnarile opiniei publice, ei vazandu-si doar de interesele lor. Atat Mickey Mouse (Ponta), cat si fetita Crin si de asemenea matolul de Base. Insa nu doar sefii au interese proprii ci toti! Si spun asta chiar in cunostinta de cauza. Mihaela subscriu ,sincer o dispretuiesc pe Udrea care vrea sa epateze si care la inundatii a aruncat ciocolata copiilor sinistrati din gip(nu stiu cum se scrie corect). De Blaga imi place sincer e singurul tip cu coloana ,in rest vai de mama lor,sunt curiosa ce-o sa urmeze cind iese armata sa-i vad atunci pe unde se mai ascund , ,sper ca noi timisorenii sa fim uniti desi aici majoritatea l-au votat pe acest marinar in tangaj... | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? | |
| |
| | | | Va mai exista Romania ? | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |