__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Un joc. Ce-ai face dacă....? | |
|
+15VOTAN Karima CRUCIAT delta cactus zuum dolion nicuvar ostrovna abbilbal Anahoret zaraza26 Cristina Emil Condor Blue 19 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Joi 20 Ian 2011, 19:48 | |
| - dolion a scris:
- Drept sa spun, la cata muzica ascult acum, cred ca n-ar fi o pierdere catastrofala!
Ce-ai face daca la cinci vorbe, ai scapa din gura si o prostie, involuntar? As deveni extrem de tacuta. Si asa sunt destul de tacuta. Ce-ai face daca n-ai putea scapa de niste fluturi frumosi in camera? | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Vin 21 Ian 2011, 23:37 | |
| I-as face... tapet. Ce ai face dacă ai fi fortat de lege să urmezi o religie când tu nu crezi în asa ceva? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Sam 22 Ian 2011, 08:24 | |
| As zice ca ei (respectind, astfel, ci-de-cit legea omeneasca) si as face ca mine (respectind astfel legea divina) . Dar ce-ai face daca legea omeneasca ti-ar cere sa iei viata unui om (vezi inclusiv pedeapsa cu moartea)? _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Sam 22 Ian 2011, 10:29 | |
| - Cristina a scris:
- As zice ca ei (respectind, astfel, ci-de-cit legea omeneasca) si as face ca mine (respectind astfel legea divina) .
Dar ce-ai face daca legea omeneasca ti-ar cere sa iei viata unui om (vezi inclusiv pedeapsa cu moartea)? As ocoli aceste "ocazii". Bine ca nu-s medic ginecolog. Ce-ai face daca ai sti toate limbile pamantului? | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Sam 22 Ian 2011, 19:53 | |
| Niciunde nu as mai fi „acasă”! Ori pretutindeni? As fi mereu pe drumuri. Ce-ai face dacă ar fi necesar să lupti cu arma în mână pentru o Românie unită? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Sam 22 Ian 2011, 20:11 | |
| - Emil Condor a scris:
- Niciunde nu as mai fi „acasă”! Ori pretutindeni?
As fi mereu pe drumuri.
Ce-ai face dacă ar fi necesar să lupti cu arma în mână pentru o Românie unită? Da, dar ce sa fac cu arma? Doar nu sa omor, doar asa, sa sperii... Ce-ai face daca ai fi invitat la o masa unde vei gasi, neasteptat, doar feluri exotice? Cat si ce ati manca? | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Sam 22 Ian 2011, 20:39 | |
| As fi foarte selectiv în alegerea meniului si as mânca foarte putin... nimic preparat cu sos!
Ce ai face dacă ai realiza că locuinta ta este bântuită de stafii? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Sam 22 Ian 2011, 20:43 | |
| - Emil Condor a scris:
- As fi foarte selectiv în alegerea meniului si as mânca foarte putin... nimic preparat cu sos!
Ce ai face dacă ai realiza că locuinta ta este bântuită de stafii? Dupa ce am citit o carte care m-a convins ca aparitiile astea pot fi provocate si de noi insine, mai intai as analiza sa vad daca nu e cazul. Apoi, daca stafiile sunt independente, as incerca sa comunic cat mai gentil cu ele. Am citit demult o carte a unui englez si acolo erau situatii comice cu o stafie batrana, care abia isi taraia lanturile. Daca faci haz de ele, n-ai probleme cu ele! As vrea una, dar mai bine nu... ca trebuie sa fii atent ce iti doresti, poate se implineste! Ce-ai face daca te-ai trezi dimineata si ai avea figura unei vedete? Ai semana leit cu Victor Ponta, de exemplu. Sau cu altcineva. | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Sam 22 Ian 2011, 20:56 | |
| Mie mi sa- întâmplat nu o dată! Multi mi-au spus că arăt exact ca Franco Nero iar eu le replicam: scuzati-mă dar Franco Nero arată ca mine. Ce ai face dacă ar trebui să te lovesti de situatia de a avea un copil la vârstă înaintată, as zice chiar, la bătrânete? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | CRUCIAT
Numarul mesajelor : 1568 Data de inscriere : 28/10/2010
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Sam 22 Ian 2011, 22:25 | |
| - Emil Condor a scris:
- Mie mi sa- întâmplat nu o dată! Multi mi-au spus că arăt exact ca Franco Nero iar eu le replicam: scuzati-mă dar Franco Nero arată ca mine.
Ce ai face dacă ar trebui să te lovesti de situatia de a avea un copil la vârstă înaintată, as zice chiar, la bătrânete? L-as creste cu mai multa intelepciune si mai multa daruire-deja nu m-ar mai preocupa alte lucruri... ce-ati face daca...asa ca mine acum, dupa o zi de alergatura, la ora asta, trebuie sa iesi la o agapa, desi ai avea chef sa stai sa citesti?? _____________________ Doctor Cross
| |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Dum 23 Ian 2011, 22:28 | |
| - CRUCIAT a scris:
- Emil Condor a scris:
- Mie mi sa- întâmplat nu o dată! Multi mi-au spus că arăt exact ca Franco Nero iar eu le replicam: scuzati-mă dar Franco Nero arată ca mine.
Ce ai face dacă ar trebui să te lovesti de situatia de a avea un copil la vârstă înaintată, as zice chiar, la bătrânete? L-as creste cu mai multa intelepciune si mai multa daruire-deja nu m-ar mai preocupa alte lucruri...
ce-ati face daca...asa ca mine acum, dupa o zi de alergatura, la ora asta, trebuie sa iesi la o agapa, desi ai avea chef sa stai sa citesti?? Cred ca as sta destul de tacuta, apoi, depinde de anturaj, poate m-as mai dezgheta... Daca e musai sa ma duc, bineinteles! Dar daca mi s-ar intampla mie sa fiu invitata, as lasa totul balta, ca nu ma invita nimeni! Ce-ai face daca te-ai intalni cu... Carol I? | |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Lun 24 Ian 2011, 09:38 | |
| Daca m-as intalni cu Karl Eitel Friedrich Zephyrinus Ludwig von Hohenzollern-Sigmaringen (numele complet al lui Carol I), l-as felicita pentru cei 48 de ani de domnie (cea mai lunga din istoria tarilor romane), i-as multumi pentru independenta tarii, pentru castelul Peles, pentru primele universitati, la Iasi si Bucuresti, pentru castigarea Dobrogei si constructia primului pod peste Dunare (intre Fetesti si Cernavoda), pentru prima Constitutie (29 iunie 1866) si pentru multe altele!
Ce-ai face, daca totusi s-ar instaura monarhia? _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Lun 24 Ian 2011, 13:02 | |
| - dolion a scris:
- Daca m-as intalni cu Karl Eitel Friedrich Zephyrinus Ludwig von Hohenzollern-Sigmaringen (numele complet al lui Carol I), l-as felicita pentru cei 48 de ani de domnie (cea mai lunga din istoria tarilor romane), i-as multumi pentru independenta tarii, pentru castelul Peles, pentru primele universitati, la Iasi si Bucuresti, pentru castigarea Dobrogei si constructia primului pod peste Dunare (intre Fetesti si Cernavoda), pentru prima Constitutie (29 iunie 1866) si pentru multe altele!
Ce-ai face, daca totusi s-ar instaura monarhia? M-as bucura foarte mult! As fi mult mai plina de speranta pentru viitorul copiilor nostri! Ce-ai face daca ai avea un caine care a muscat pe cineva? | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mar 25 Ian 2011, 02:05 | |
| L-as împusca. Atitudinea asta a mea vine după ce la vârsta de 5 ani am fost muscat de nenumărate ori de doi câini (în acelasi atac) si până în ziua de azi mă feresc cu grijă de ei. Acuuum mai depinde si... pe cine a muscat. Ce ai face dacă cineva din anturajul tău s-ar plânge de orice, necontenit si fără sens? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mar 25 Ian 2011, 12:57 | |
| - Emil Condor a scris:
- L-as împusca. Atitudinea asta a mea vine după ce la vârsta de 5 ani am fost muscat de nenumărate ori de doi câini (în acelasi atac) si până în ziua de azi mă feresc cu grijă de ei. Acuuum mai depinde si... pe cine a muscat.
Ce ai face dacă cineva din anturajul tău s-ar plânge de orice, necontenit si fără sens? Cu cainele care m-a muscat asta-vara nu ma mai intalnesc. Stapanul il tine legat si bine face. (sper ca e legat. uneori e poarta inchisa si nu pot decat sa presupun). Stapanul respectiv m-a intrebat daca n-am avut probleme si cu alt caine din vecini. Pe moment n-am stiut la care se refera. Nu era asa de agresiv ca ai lui. Parerea mea... Chiar azi am trecut pe langa cainele din vecini. Nu m-a mai latrat. Cand ma latra ma opream si asteptam sa se potoleasca. Pe urma am inceput sa vorbesc cu el sau sa latru si eu. Azi nu m-a latrat si nu m-a urmarit. Parca nici nu mai existam. Asa si trebuie. Pana la urma nu l-as mai auzi pe respectivul plangaret. Sau la un moment dat mi-ar veni niste idei, niste sfaturi si l-as ajuta sa faca pauze... Sau ar pleca unul din noi. Asa, pur si simplu, ar pleca. Nu sunt compatibila cu asa ceva si situatia s-ar rezolva cumva. Ce-ai face daca ti-ar creste urechi de iepure? | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Joi 27 Ian 2011, 11:52 | |
| Le-aş schimba cu ale unui măgar sătul să-şi mai poarte podoaba, apoi pe ale măgarului le-aş astupa cu ceară pentru a-mi bea în linişte cafeaua.
Ce-ai face dacă îţi pregăteşti o cafea şi când s-o bei constaţi că este horincă turbată? | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Vin 28 Ian 2011, 01:56 | |
| - abbilbal a scris:
- Ce-ai face dacă îţi pregăteşti o cafea şi când s-o bei constaţi că este horincă turbată?
Îmi mai pregătesc una... Ce ai face dacă ti-ar fi o foame de moarte si nu ai avea în jurul tău decât animale de casă (pets)? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | CRUCIAT
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Sam 29 Ian 2011, 18:47 | |
| [quote="zaraza26"] - CRUCIAT a scris:
- Emil Condor a scris:
ce-ati face daca...asa ca mine acum, dupa o zi de alergatura, la ora asta, trebuie sa iesi la o agapa, desi ai avea chef sa stai sa citesti?? Cred ca as sta destul de tacuta, apoi, depinde de anturaj, poate m-as mai dezgheta... Daca e musai sa ma duc, bineinteles! Dar daca mi s-ar intampla mie sa fiu invitata, as lasa totul balta, ca nu ma invita nimeni!
Ce-ai face daca te-ai intalni cu... Carol I? data viitoare te trimit pe tine !! sper sa ma intilnesc cit mai tirziu...apoi, eu sint repoblicanca de la Ploiesti... ce-ati face daca...pas!! _____________________ Doctor Cross
| |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Sam 29 Ian 2011, 19:45 | |
| As merge la ... cacialma Ce-ai face daca te-ar enerva -aiurea- un comunist? _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | CRUCIAT
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Sam 29 Ian 2011, 20:53 | |
| - Cristina a scris:
- As merge la ... cacialma
Ce-ai face daca te-ar enerva -aiurea- un comunist? Bravo, Cristina! si eu, la poker, joc de multe ori la cacialma...poate pentru a suplini realitatea vietii, in care sint "proasta de corecta"...dar e o hotarare proprie, desi, uneori, mai regret. Chestia cu "comunistul"...am convingerea ca, orice ar fi fost tipul, sigur te-ar fi enervat! e chestie de "chimie" si se pare ca nu emana chestia aceea care se cheama simpatie..lasa-l in ...komunismul lui! _____________________ Doctor Cross
| |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Sam 29 Ian 2011, 21:09 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Dum 30 Ian 2011, 00:41 | |
| - Cristina a scris:
- .....
Ce-ai face daca te-ar enerva -aiurea- un comunist? Ţi-aş strânge mâna şi aş dialoga cu comunistul. Ce-ai face dacă în timpul unui dialog ce-l porţi, te-ai treyi cu un şarpe aruncat spre tine şi nu ştii dacă este veninos sau ba. | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Dum 30 Ian 2011, 06:48 | |
| - abbilbal a scris:
Ce-ai face dacă în timpul unui dialog ce-l porţi, te-ai treyi cu un şarpe aruncat spre tine şi nu ştii dacă este veninos sau ba. Veninos sau nu, sarpele tot sarpe ramine, ca atare as pune intrebari concrete pentru a vedea daca nu cumva existenta sarpelui e doar o inchipuire de-a mea. Ce-ai face daca ai avea ocazia sa alegi intre a trai in democratie -in Romania- sau a trai in comunismul din Coreea de Nord? _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Dum 30 Ian 2011, 08:42 | |
| - Cristina a scris:
Ce-ai face daca ai avea ocazia sa alegi intre a trai in democratie -in Romania- sau a trai in comunismul din Coreea de Nord? Doamne fereste! Ce sa caut in Coreea, raman aici cu toate relele ce sunt! Ce-ai face daca un miliardar(a) al(a) planetei, te-ar cere de sotie(sot)? _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | CRUCIAT
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Dum 30 Ian 2011, 09:04 | |
| Io tocmai vizionez pe TV1 ciclul coreean-Povestile palatului...e pentru copii, il recomand cu ardoare! PS Ma "antrenez" , adica??? _____________________ Doctor Cross
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? | |
| |
| | | | Un joc. Ce-ai face dacă....? | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |