| Un joc. Ce-ai face dacă....? | |
|
+15VOTAN Karima CRUCIAT delta cactus zuum dolion nicuvar ostrovna abbilbal Anahoret zaraza26 Cristina Emil Condor Blue 19 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mar 28 Dec 2010, 15:03 | |
| Ba sunt destul de friguroasa si am mare nevoie de caldura Daca m-as trezi pe varful Everestului cred ca m-as simti foarte bine, de fapt nu conteaza ce varf ar fi, important este sa fiu undeva prin apropierea unui varf Ce ai face daca ai primi o veste care sa te intristeze - o tradare de exemplu? |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mar 28 Dec 2010, 18:00 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mar 28 Dec 2010, 19:38 | |
| Daca sunt atat de bleg incat mi-o va lua altul inainte, voi inghiti galusca si voi suporta cu demnitate infrangerea.
Ce-ai face primul lucru daca ai deveni invizibil? _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
CRUCIAT
Numarul mesajelor : 1568 Data de inscriere : 28/10/2010
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mar 28 Dec 2010, 20:10 | |
| - Cristina a scris:
- [Ce-ai face daca vezi ca a ajuns in virf -sau in preajma lui- altul, inaintea ta?
as cauta un virf mai inalt, sa-l atac si sa-l cuceresc eu primul [b]Ce-ai face daca ar trebui sa alegi intre mare si munte? | |
|
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mar 28 Dec 2010, 20:13 | |
| - dolion a scris:
- Ce-ai face primul lucru daca ai deveni invizibil?
cred ca as trage suturi sefilor care m-au suparat.. ce-ai face daca ai fi singur/a , pe intuneric, cu doi/doua barbati/femei ? | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mar 28 Dec 2010, 22:07 | |
| - CRUCIAT a scris:
- Cristina a scris:
- [Ce-ai face daca vezi ca a ajuns in virf -sau in preajma lui- altul, inaintea ta?
as cauta un virf mai inalt, sa-l atac si sa-l cuceresc eu primul
[b]Ce-ai face daca ar trebui sa alegi intre mare si munte? - CRUCIAT a scris:
- dolion a scris:
- Ce-ai face primul lucru daca ai deveni invizibil?
cred ca as trage suturi sefilor care m-au suparat..
ce-ai face daca ai fi singur/a , pe intuneric, cu doi/doua barbati/femei ? primo - as alege un munte... mare! secundo - dac-as fi cu doi barbati, l-as pupa pe ala fara barba, punandu-mi pe obraz un material aspru, sa creada ca l-a pupat celalalt. Daca as fi intre doua femei, le-as prinde fustele laolalta cu o agrafa. Ce-ai face daca ai fi Mos Craciun? | |
|
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mar 28 Dec 2010, 22:46 | |
| - zaraza26 a scris:
- [Ce-ai face daca ai fi Mos Craciun?
as da TUTUROR cite un cadou, cit de mic...ceva sa ma reprezinte.. Ce-ai face daca toate cadourile de la Mos Craciun ar ajunge la tine? | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mar 28 Dec 2010, 23:25 | |
| - Citat :
- Ce-ai face daca toate cadourile de la Mos Craciun ar ajunge la tine?
M-aş scărpina o săptămână la ceafă să pot lua o hotărâre. Ce-ai face dacă nu-ţi vin idei? | |
|
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mier 29 Dec 2010, 00:06 | |
| - abbilbal a scris:
-
- Citat :
- Ce-ai face daca toate cadourile de la Mos Craciun ar ajunge la tine?
M-aş scărpina o săptămână la ceafă să pot lua o hotărâre.
Ce-ai face dacă nu-ţi vin idei? as fura de la altii... ce-ai face daca...ai intra la idei? | |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mier 29 Dec 2010, 08:00 | |
| - CRUCIAT a scris:
ce-ai face daca...ai intra la idei?
n-as intra la ... apa . ce-ai face daca toata lumea ar gindi ca tine? _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mier 29 Dec 2010, 08:14 | |
| Mi-as perfectiona tot mai mult si mai mult gândirea pentru a fi înconjurat de... mari gânditori. Ce-ai face dacă as pleca la culcare fără să mai pun întrebarea la acest topic? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
dolion
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mier 29 Dec 2010, 08:56 | |
| Ti-as ura somn usor!
Ce-ai face daca ai ramane singurul barbat (femeie) de pe pamant? _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
Cristina
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mier 29 Dec 2010, 09:12 | |
| - dolion a scris:
- Ti-as ura somn usor!
Ce-ai face daca ai ramane singurul barbat (femeie) de pe pamant? In memoria omului, m-as face hermafrodit. Ce-ati face daca v-ati trezi -din somn- cu crema de ghete pe mustata? _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mier 29 Dec 2010, 09:13 | |
| - Cristina a scris:
ce-ai face daca toata lumea ar gindi ca tine? Cred ca as mai reflecta odata sa vad unde am gresit Ce ai face daca ai avea de ales intre iertare si razbunare? |
|
| |
Cristina
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mier 29 Dec 2010, 09:41 | |
| - Mihaela a scris:
- Cristina a scris:
ce-ai face daca toata lumea ar gindi ca tine? Cred ca as mai reflecta odata sa vad unde am gresit
Ce ai face daca ai avea de ales intre iertare si razbunare? As alege sa fiu eu, insami : decit sa ma prefac ca iert, mai bine ma fac ca ma "razbun" . Ce-ai face daca n-ai avea de ales si ar trebui sa fii -mereu- sincera cu tine insuti ? _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mier 29 Dec 2010, 10:24 | |
| Cu mine insami ma simt obligata sa fiu mereu sincera. Cu altii mai apelez la diplomatie, dupa caz Ce ai face daca ai putea citi gandurile celorlalti? |
|
| |
dolion
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mier 29 Dec 2010, 11:02 | |
| Bineinteles as fi curios ce gandeste fiecare despre mine! Apoi, m-ar tenta "sa-i ghicesc gandurile" fiintei iubite!
Ce ai face daca ai putea indeplini gandurile oricui? _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mier 29 Dec 2010, 13:18 | |
| - Cristina a scris:
- dolion a scris:
- Ti-as ura somn usor!
Ce-ai face daca ai ramane singurul barbat (femeie) de pe pamant? In memoria omului, m-as face hermafrodit.
Ce-ati face daca v-ati trezi -din somn- cu crema de ghete pe mustata? - dolion a scris:
- Bineinteles as fi curios ce gandeste fiecare despre mine! Apoi, m-ar tenta "sa-i ghicesc gandurile" fiintei iubite!
Ce ai face daca ai putea indeplini gandurile oricui? primo - Mi-as epila mustata... si as pune mustar pe mustata celui care mi-a pus crema! secundo - probabil le-as indeplini numai unele, fara sa stie, ca sa poata evolua singuri. Asta imi aduce aminte de o poveste unde o zana prea tanara, a indeplinit niste dorinte fara sa se gandeasca la consecinte. A fost pedepsita sa traiasca o vreme ca simplu muritor pe pamant. Ce-ai face daca ai primi cadou un castel? | |
|
| |
dolion
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mier 29 Dec 2010, 13:25 | |
| Sunt mai mult ca sigur ca m-as retrage acolo impreuna cu cei dragi mie, familie si prieteni(voi in primul rand!)
Ce ai face cu un milion de euro? _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
Cristina
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mier 29 Dec 2010, 17:17 | |
| - dolion a scris:
- Sunt mai mult ca sigur ca m-as retrage acolo impreuna cu cei dragi mie, familie si prieteni(voi in primul rand!)
Ce ai face cu un milion de euro? Bucurii . Ce-ai face cu un milion de ... lei (vechi ) ? ps: - zaraza26 a scris:
- A fost pedepsita sa traiasca o vreme ca simplu muritor pe pamant.
daca e fata desteapta, n-ar lua-o ca pe-o pedeapsa si si-ar trai viata din plin ! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mier 29 Dec 2010, 19:44 | |
| - Cristina a scris:
- Ce-ai face cu un milion de ... lei (vechi ) ?
I-aş pune în colecţia de bani vechi Ce ai face dacă ai fi obligat/ă să trăieşti doar între vechituri? | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mier 29 Dec 2010, 22:01 | |
| Le-as accesoriza si le-as face sa para noi Ce faci atunci cand astepti ceva care intarzie foarte mult? |
|
| |
Karima MODERATOR
Numarul mesajelor : 1735 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mier 29 Dec 2010, 22:07 | |
| Plec.....
ce-ai face daca ti-ai rupe cheia de la yala in yala?
_____________________ | |
|
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mier 29 Dec 2010, 22:34 | |
| - Karima a scris:
ce-ai face daca ti-ai rupe cheia de la yala in yala? as da ..un sut in usa si apoi as..da telefon la lacatus ..caruia i-as trage, iar un sut pentru pretul piperat pentru munca de 3 minute...dar in loc de asta, ii zimbesc dragalas, ca sigur o sa mai am nevoie de el.. ce-ai face daca ti s-ar implini toate dorintele? | |
|
| |
dolion
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Joi 30 Dec 2010, 07:26 | |
| Mi-as dori sa mor!
Ce ai face daca ai putea vindeca orice boala? _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? | |
| |
|
| |
| Un joc. Ce-ai face dacă....? | |
|