LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 8 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 8 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 8 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 8 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 8 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 8 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 8 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 8 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 8 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 8 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 8 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 8 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 8 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 8 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 8 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 8 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 8 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 8 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 8 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
1 muzica_traditionala politica padure reclame sibiu CPSF istorie romana mediu taieri drumetie efremovivanantonovici Fantasy google humanitas 23 comment-143 internet problema Popasul nicuvar Limba 1918 brasov curiozitati
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 8 I_vote_lcapUn joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 8 I_voting_barUn joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 8 I_vote_rcap 
Emil Condor
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 8 I_vote_lcapUn joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 8 I_voting_barUn joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 8 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Un joc. Ce-ai face dacă....?

In jos 
+15
VOTAN
Karima
CRUCIAT
delta
cactus
zuum
dolion
nicuvar
ostrovna
abbilbal
Anahoret
zaraza26
Cristina
Emil Condor
Blue
19 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 18  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitator
Vizitator
Anonymous

Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 8 EmptyMar 28 Dec 2010, 15:03

Ba sunt destul de friguroasa si am mare nevoie de caldura sunny
Daca m-as trezi pe varful Everestului cred ca m-as simti foarte bine, de fapt nu conteaza ce varf ar fi, important este sa fiu undeva prin apropierea unui varf Razz Very Happy Laughing

Ce ai face daca ai primi o veste care sa te intristeze - o tradare de exemplu?

Sus In jos
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 8 EmptyMar 28 Dec 2010, 18:00

Mihaela a scris:
Ba sunt destul de friguroasa si am mare nevoie de caldura sunny
Daca m-as trezi pe varful Everestului cred ca m-as simti foarte bine, de fapt nu conteaza ce varf ar fi, important este sa fiu undeva prin apropierea unui varf Razz Very Happy Laughing

Ce ai face daca ai primi o veste care sa te intristeze - o tradare de exemplu?

good one

Intii as da cu basca, pardon - basmaua- de pamint Laughing si-apoi as face-o cirpa de spalat mizeria ce-a lasat-o-n urma What a Face ...
Dupa care, mi-ar trece pace .

Ce-ai face daca vezi ca a ajuns in virf -sau in preajma lui- altul, inaintea ta? affraid What a Face

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 8 EmptyMar 28 Dec 2010, 19:38

Daca sunt atat de bleg incat mi-o va lua altul inainte, voi inghiti galusca si voi suporta cu demnitate infrangerea.

Ce-ai face primul lucru daca ai deveni invizibil?

CRUCIAT

Numarul mesajelor : 1568
Data de inscriere : 28/10/2010

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 8 EmptyMar 28 Dec 2010, 20:10

Cristina a scris:
[Ce-ai face daca vezi ca a ajuns in virf -sau in preajma lui- altul, inaintea ta? affraid What a Face

as cauta un virf mai inalt, sa-l atac si sa-l cuceresc eu primul

[b]Ce-ai face daca ar trebui sa alegi intre mare si munte?
Sus In jos
CRUCIAT

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 8 EmptyMar 28 Dec 2010, 20:13

dolion a scris:

cred ca as trage suturi sefilor care m-au suparat.. Very Happy

ce-ai face daca ai fi singur/a , pe intuneric, cu doi/doua barbati/femei ?
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 8 EmptyMar 28 Dec 2010, 22:07

CRUCIAT a scris:
Cristina a scris:
[Ce-ai face daca vezi ca a ajuns in virf -sau in preajma lui- altul, inaintea ta? affraid What a Face

as cauta un virf mai inalt, sa-l atac si sa-l cuceresc eu primul

[b]Ce-ai face daca ar trebui sa alegi intre mare si munte?

CRUCIAT a scris:
dolion a scris:

cred ca as trage suturi sefilor care m-au suparat.. Very Happy

ce-ai face daca ai fi singur/a , pe intuneric, cu doi/doua barbati/femei ?

primo - as alege un munte... mare!

secundo - dac-as fi cu doi barbati, l-as pupa pe ala fara barba, punandu-mi pe obraz un material aspru, sa creada ca l-a pupat celalalt. Daca as fi intre doua femei, le-as prinde fustele laolalta cu o agrafa.

Ce-ai face daca ai fi Mos Craciun?
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
CRUCIAT

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 8 EmptyMar 28 Dec 2010, 22:46

zaraza26 a scris:
[Ce-ai face daca ai fi Mos Craciun?

as da TUTUROR cite un cadou, cit de mic...ceva sa ma reprezinte..

Ce-ai face daca toate cadourile de la Mos Craciun ar ajunge la tine?
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 8 EmptyMar 28 Dec 2010, 23:25

Citat :

M-aş scărpina o săptămână la ceafă să pot lua o hotărâre.

Ce-ai face dacă nu-ţi vin idei?

CRUCIAT

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 8 EmptyMier 29 Dec 2010, 00:06

abbilbal a scris:
Citat :

M-aş scărpina o săptămână la ceafă să pot lua o hotărâre.

Ce-ai face dacă nu-ţi vin idei?

as fura de la altii...
Embarassed

ce-ai face daca...ai intra la idei?
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 8 EmptyMier 29 Dec 2010, 08:00

CRUCIAT a scris:

ce-ai face daca...ai intra la idei?

n-as intra la ... apa Very Happy .

ce-ai face daca toata lumea ar gindi ca tine?

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 8 EmptyMier 29 Dec 2010, 08:14

Mi-as perfectiona tot mai mult si mai mult gândirea pentru a fi înconjurat de... mari gânditori. Very Happy

Ce-ai face dacă as pleca la culcare fără să mai pun întrebarea la acest topic? smile

dolion

dolion

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 8 EmptyMier 29 Dec 2010, 08:56

Ti-as ura somn usor!

Ce-ai face daca ai ramane singurul barbat (femeie) de pe pamant?

Cristina

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 8 EmptyMier 29 Dec 2010, 09:12

dolion a scris:
Ti-as ura somn usor!

In memoria omului, m-as face hermafrodit.

Ce-ati face daca v-ati trezi -din somn- cu crema de ghete pe mustata? Laughing

Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 8 EmptyMier 29 Dec 2010, 09:13

Cristina a scris:

Cred ca as mai reflecta odata sa vad unde am gresit Very Happy

Ce ai face daca ai avea de ales intre iertare si razbunare?
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 8 EmptyMier 29 Dec 2010, 09:41

Mihaela a scris:
Cristina a scris:

Cred ca as mai reflecta odata sa vad unde am gresit Very Happy

Ce ai face daca ai avea de ales intre iertare si razbunare?

As alege sa fiu eu, insami smile : decit sa ma prefac ca iert, mai bine ma fac ca ma "razbun" Very Happy .

Ce-ai face daca n-ai avea de ales si ar trebui sa fii -mereu- sincera cu tine insuti smile ?

Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 8 EmptyMier 29 Dec 2010, 10:24

Cu mine insami ma simt obligata sa fiu mereu sincera. Cu altii mai apelez la diplomatie, dupa caz Very Happy Rolling Eyes

Ce ai face daca ai putea citi gandurile celorlalti? Very Happy
Sus In jos
dolion

dolion

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 8 EmptyMier 29 Dec 2010, 11:02

Bineinteles as fi curios ce gandeste fiecare despre mine! Apoi, m-ar tenta "sa-i ghicesc gandurile" fiintei iubite!

Ce ai face daca ai putea indeplini gandurile oricui?

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 8 EmptyMier 29 Dec 2010, 13:18

Cristina a scris:
dolion a scris:
Ti-as ura somn usor!

In memoria omului, m-as face hermafrodit.

Ce-ati face daca v-ati trezi -din somn- cu crema de ghete pe mustata? Laughing

dolion a scris:
Bineinteles as fi curios ce gandeste fiecare despre mine! Apoi, m-ar tenta "sa-i ghicesc gandurile" fiintei iubite!

Ce ai face daca ai putea indeplini gandurile oricui?

primo - Mi-as epila mustata... si as pune mustar pe mustata celui care mi-a pus crema!

secundo - probabil le-as indeplini numai unele, fara sa stie, ca sa poata evolua singuri. Asta imi aduce aminte de o poveste unde o zana prea tanara, a indeplinit niste dorinte fara sa se gandeasca la consecinte. A fost pedepsita sa traiasca o vreme ca simplu muritor pe pamant.

Ce-ai face daca ai primi cadou un castel?
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
dolion

dolion

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 8 EmptyMier 29 Dec 2010, 13:25

Sunt mai mult ca sigur ca m-as retrage acolo impreuna cu cei dragi mie, familie si prieteni(voi in primul rand!)

Ce ai face cu un milion de euro?

Cristina

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 8 EmptyMier 29 Dec 2010, 17:17

dolion a scris:
Sunt mai mult ca sigur ca m-as retrage acolo impreuna cu cei dragi mie, familie si prieteni(voi in primul rand!)
Ce ai face cu un milion de euro?
Bucurii Very Happy .

Ce-ai face cu un milion de ... lei (vechi Laughing ) ?

ps:
zaraza26 a scris:
A fost pedepsita sa traiasca o vreme ca simplu muritor pe pamant.
daca e fata desteapta, n-ar lua-o ca pe-o pedeapsa si si-ar trai viata din plin dance Very Happy !

Sus In jos
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 8 EmptyMier 29 Dec 2010, 19:44

Cristina a scris:
Ce-ai face cu un milion de ... lei (vechi ) ?

I-aş pune în colecţia de bani vechi

Ce ai face dacă ai fi obligat/ă să trăieşti doar între vechituri?

Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 8 EmptyMier 29 Dec 2010, 22:01

Le-as accesoriza si le-as face sa para noi Very Happy

Ce faci atunci cand astepti ceva care intarzie foarte mult? Rolling Eyes
Sus In jos
Karima
MODERATOR
Karima

Numarul mesajelor : 1735
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 8 EmptyMier 29 Dec 2010, 22:07

Plec.....

ce-ai face daca ti-ai rupe cheia de la yala in yala?

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 8 EmptyMier 29 Dec 2010, 22:34

Karima a scris:

ce-ai face daca ti-ai rupe cheia de la yala in yala?
as da ..un sut in usa Evil or Very Mad
si apoi as..da telefon la lacatus ..caruia i-as trage, iar un sut pentru pretul piperat pentru munca de 3 minute...dar in loc de asta, ii zimbesc dragalas, ca sigur o sa mai am nevoie de el.. Embarassed

ce-ai face daca ti s-ar implini toate dorintele?
Sus In jos
dolion

dolion

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 8 EmptyJoi 30 Dec 2010, 07:26

Mi-as dori sa mor!

Ce ai face daca ai putea vindeca orice boala?

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 8 Empty

Sus In jos

Un joc. Ce-ai face dacă....?
Sus 
Pagina 8 din 18Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 18  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: DIVERTISMENT :: ACTIUNEA "DIVERSE"-
Mergi direct la: