LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 9 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 9 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 9 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 9 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 9 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 9 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 9 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 9 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 9 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 9 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 9 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 9 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
internet problema taieri nicuvar 1 reclame humanitas Popasul 23 Limba sibiu brasov Fantasy efremovivanantonovici curiozitati muzica_traditionala politica padure comment-143 1918 istorie mediu drumetie romana google CPSF
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 9 I_vote_lcapUn joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 9 I_voting_barUn joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 9 I_vote_rcap 
Emil Condor
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 9 I_vote_lcapUn joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 9 I_voting_barUn joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 9 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Un joc. Ce-ai face dacă....?

In jos 
+15
VOTAN
Karima
CRUCIAT
delta
cactus
zuum
dolion
nicuvar
ostrovna
abbilbal
Anahoret
zaraza26
Cristina
Emil Condor
Blue
19 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18  Urmatorul
AutorMesaj
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 9 EmptyJoi 30 Dec 2010, 15:40

dolion a scris:
Mi-as dori sa mor!

Ce ai face daca ai putea vindeca orice boala?

Le-as vindeca.

Ce-ai face daca ai fi cainele vecinului?
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
CRUCIAT

CRUCIAT

Numarul mesajelor : 1568
Data de inscriere : 28/10/2010

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 9 EmptyJoi 30 Dec 2010, 21:28

zaraza26 a scris:
dolion a scris:
Mi-as dori sa mor!

Ce ai face daca ai putea vindeca orice boala?

Le-as vindeca.

Ce-ai face daca ai fi cainele vecinului?

1. M-as vindeca pe mine insumi...de suferinte.

2. As latra pe oricine se apropie de ograda "mea".

Ce-ai face daca cineva care nu-ti place se tot baga in sufletul tau?

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 9 EmptyVin 31 Dec 2010, 01:38

Nu l-as lăsa să intre. smile

Ce-ai face dacă soarta natiunii ar depinde de sacrificarea vietii proprii?

dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 9 EmptyVin 31 Dec 2010, 07:30

Buna intrebare, te face sa minti! Daca vreau sa par in ochii vostri un om integru, sigur ca spun ca-mi dau viata pentru poporul meu!
Dar sunt numai un biet om, ale carui calitati nu-l fac un erou (pana la proba contrarie)!
Asa ca raspunsul meu e ambiguu: as cauta alta solutie! Cu toate ca enuntul e clar: alta solutie nu exista. Asta e, mi-ai dat de furca, Emile!

Si ca sa nu raman dator:

Ce-ai face daca viata mea ar depinde de sacrificarea vietii tale?

Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 9 EmptyVin 31 Dec 2010, 11:21

Daca ai fi copilul meu - mi-as sacrifica-o. Very Happy

Ce ai face daca ai fi un dvd?
Sus In jos
dolion

dolion

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 9 EmptyVin 31 Dec 2010, 12:50

Nu as da voie sa ma inscriptioneze toti prostii, cu toate prostiile!

Ce ai face daca noaptea de revelion nu s-ar mai termina?

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 9 EmptyDum 02 Ian 2011, 23:26

[quote="dolion"]Nu as da voie sa ma inscriptioneze toti prostii, cu toate prostiile!

Ce ai face daca noaptea de revelion nu s-ar mai termina?[/quote]

nu cred ca as mai rezista...
Ce-ai face daca ai sti, ca mine, ca miine trebuie sa te duci pe "tarla" si iar va fi iadul pe strazi, ca fac greve cei de la mijloacele de transport in comun///

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 9 EmptyMar 04 Ian 2011, 00:14

E si cazul meu: la fel ca tine merg si eu la „prăsit” începând cu 03 Ianuarie.
Deci, ce pot să fac decât să merg la prasilă si să gândesc la drumul tău printre grevistii de acolo.

Ce ai face dacă n-ar mai fi o tarla (serviciu) unde să mergi?

CRUCIAT

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 9 EmptyMar 04 Ian 2011, 00:18

Abia astept sa ies la pensie, chiar si redusa, dar sa pot "ara" in voie si alte tarlale, pe care oricum le ar si acum, dar cu sufletul la gura, nu cu delectare!
Ce te-ai face daca ai avea norocul sa-ti placa mai multe lucruri dintre cele pe care le faci?

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 9 EmptyMar 04 Ian 2011, 01:00

Este chiar cazul meu: găsesc plăcere în tot ce fac, dar din păcate nu am timp pentru tot ce-mi place - deci mi-as face mai mult timp.

Ce ai face dacă ai găsi răspuns la toate întrebările ce se pun aici dar nu ai avea să afisezi destule întrebări ce să te satisfacă?

CRUCIAT

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 9 EmptyMar 04 Ian 2011, 06:53

Emil Condor a scris:
E si cazul meu: la fel ca tine merg si eu la „prăsit” începând cu 03 Ianuarie.
Deci, ce pot să fac decât să merg la prasilă si să gândesc la drumul tău printre grevistii de acolo.

Ce ai face dacă n-ar mai fi o tarla (serviciu) unde să mergi?

ieri eram somnoros si bunatate de...perla mi-o fo' scapat:
pe tarlaua ta se ...tine de "prasila" sau...se praseste??? oh da!

Ce-ai face daca, in plina iarna, ar veni un strop de primavara?( ca eu, gata, m-am saturat de iarna!)

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 9 EmptyMar 04 Ian 2011, 06:58

Emil Condor a scris:
Este chiar cazul meu: găsesc plăcere în tot ce fac, dar din păcate nu am timp pentru tot ce-mi place - deci mi-as face mai mult timp.

Ce ai face dacă ai găsi răspuns la toate întrebările ce se pun aici dar nu ai avea să afisezi destule întrebări ce să te satisfacă?

Inca sint in cautare de raspunsuri...daca le-as gasi pe toate, n-ar mai avea rost sa traiesc. Iar de afisat intrebari noi aici...astaE problema mea acu'. Very Happy
Ce-ati face daca , in drumurile voastre, chiar si virtuale, la un moment dat ati da peste o persoana complet irationala? (intrebare reala..nu se refera la acest forum insa)

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 9 EmptyMier 05 Ian 2011, 10:20

CRUCIAT a scris:

Ce-ai face daca, in plina iarna, ar veni un strop de primavara?( ca eu, gata, m-am saturat de iarna!)
L-as imparti cu voi, toti smile ...
CRUCIAT a scris:

Ce-ati face daca , in drumurile voastre, chiar si virtuale, la un moment dat ati da peste o persoana complet irationala? (intrebare reala..nu se refera la acest forum insa)
M-as amuza copios Very Happy .

Ce-ati face daca de miine s-ar anunta ca nu mai exista internet, in lume?

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 9 EmptyMier 05 Ian 2011, 21:29

Cristina a scris:
CRUCIAT a scris:

L-as imparti cu voi, toti smile ...
CRUCIAT a scris:

M-as amuza copios Very Happy .

Daca as sti dinainte, as cauta sa obtin adrese si numere de telefon de la prietenii din departare. Daca nu, m-as apuca de citit, de vizionat filme, mi-as gasi ocupatii si prieteni in apropiere. musai.

Ce-ai face daca ai fi o ceasca de ceai fierbinte?
Sus In jos
CRUCIAT

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 9 EmptyMier 05 Ian 2011, 21:57

zaraza26 a scris:

Daca as sti dinainte, as cauta sa obtin adrese si numere de telefon de la prietenii din departare. Daca nu, m-as apuca de citit, de vizionat filme, mi-as gasi ocupatii si prieteni in apropiere. musai.

Ce-ai face daca ai fi o ceasca de ceai fierbinte?[/quote]
1. Fara internet, daca stiu din timp, imi salvez o parte din lucrari...dar per total, as fi..kaput! pentru ca ma ajuta mult la lucru. ar trebui sa "bat campii"..iar, ca in tinerete..Ups! Asta ar putea fi pozitiv pentru scapat de kintalele supraponderale oh da! Fire nelinistita, mi-ar parea rau ca nu as mai putea face prietenii virtuale, care, de multe ori se transforma in prietenii reale.
2 Buuuuna intrebare, la casa sufletului:" Zaraza,...m-as lasa bauta..pina la ultima picatura!!!" (imi place ceaiul, am si cesti chinezesti speciale, stiu si modul de servire, elegant, " chinezesc", a ceaiului...)

Ce-ai face sa poti scapa de kilele in plus, de care se pare ca nu te mai scapa nici o dieta?..

zaraza26

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 9 EmptyMier 05 Ian 2011, 22:07

CRUCIAT a scris:
zaraza26 a scris:

Ce-ai face daca ai fi o ceasca de ceai fierbinte?
1. Fara internet, daca stiu din timp, imi salvez o parte din lucrari...dar per total, as fi..kaput! pentru ca ma ajuta mult la lucru. ar trebui sa "bat campii"..iar, ca in tinerete..Ups! Asta ar putea fi pozitiv pentru scapat de kintalele supraponderale oh da! Fire nelinistita, mi-ar parea rau ca nu as mai putea face prietenii virtuale, care, de multe ori se transforma in prietenii reale.
2 Buuuuna intrebare, la casa sufletului:" Zaraza,...m-as lasa bauta..pina la ultima picatura!!!" (imi place ceaiul, am si cesti chinezesti speciale, stiu si modul de servire, elegant, " chinezesc", a ceaiului...)

Ce-ai face sa poti scapa de kilele in plus, de care se pare ca nu te mai scapa nici o dieta?..

[/quote]

M-as preface ca nu mai este internet. Laughing

Ce-ai face daca ai fi o inghetata iarna?
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 9 EmptyMier 05 Ian 2011, 23:21

zaraza26 a scris:
M-as topi de dorul vostru... si al primăverii. smile

Ce ai face dacă ti s-ar ivi ocazia emigrării peste ocean?

CRUCIAT

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 9 EmptyJoi 06 Ian 2011, 00:09

Emil Condor a scris:
zaraza26 a scris:

Am avut-o si am dat cu piciorul, credeam ca imi va fi mai usor sa ma adaptez la ...Balcani. Acum? nu as mai fi atit de absolut sigur de ceea ce imi doresc... smile

Intorc intrebarea: ce-ai face, daca ai putea sa te intorci peste girla???

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 9 EmptyJoi 06 Ian 2011, 00:36

As putea dar nu mai vreau...
Am dorit acest lucru foarte mult. Asta până acum trei sau patru ani, de atunci nu o mai doresc deloc. Accept doar vizitele.

Ce ai face dacă în casa ta te-ai trezi cu un hot (spărgător, tâlhar...)?

CRUCIAT

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 9 EmptyJoi 06 Ian 2011, 00:44

Emil Condor a scris:
As putea dar nu mai vreau...
Am dorit acest lucru foarte mult. Asta până acum trei sau patru ani, de atunci nu o mai doresc deloc. Accept doar vizitele.

Ce ai face dacă în casa ta te-ai trezi cu un hot (spărgător, tâlhar...)?

am ciine de paza, care a si intervenit intr-o noapte....la un vizitator.
Buzunarele mi-au fost insa vizitate de citeva ori...cel putin o data chiar de connationali.
Iar bunacredinta mea... a fost violentata de nenumarate ori, mai ales de cei de acelasi neam cu noi...

PS am de trecut girla un pachet. cum facem? Very Happy

zaraza26

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 9 EmptyVin 07 Ian 2011, 19:18

Emil Condor a scris:
zaraza26 a scris:

Super raspuns!! mwah!

E cam tarziu pentru asta. As pleca numai daca as lua cu mine familia si cativa prieteni.

Ce-ai face daca ai fi invitat la Casa Alba?
Sus In jos
dolion

dolion

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 9 EmptyVin 07 Ian 2011, 21:09

Am pregatite cateva vorbe pentru seful de acolo!

Ce-ai face daca n-am mai scapa de iarna niciodata?

zaraza26

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 9 EmptyVin 07 Ian 2011, 22:01

dolion a scris:
Am pregatite cateva vorbe pentru seful de acolo!

Ce-ai face daca n-am mai scapa de iarna niciodata?

M-as face morsa.

Ce-ai face daca am scapa de criza?
Sus In jos
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 9 EmptySam 08 Ian 2011, 08:44

Ce-am facut si cit a fost/este criza Very Happy .

Ce-ai face daca n-ar mai exista apa?

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 9 EmptySam 08 Ian 2011, 20:26

M-as muta la Polul Nord - gheată cât cuprinzi acolo! smile

Ce-ai face dacă ai fi pe vremea si în locul lui Adam sau Eva?

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 9 Empty

Sus In jos

Un joc. Ce-ai face dacă....?
Sus 
Pagina 9 din 18Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: DIVERTISMENT :: ACTIUNEA "DIVERSE"-
Mergi direct la: