| Un joc. Ce-ai face dacă....? | |
|
+15VOTAN Karima CRUCIAT delta cactus zuum dolion nicuvar ostrovna abbilbal Anahoret zaraza26 Cristina Emil Condor Blue 19 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Joi 30 Dec 2010, 15:40 | |
| - dolion a scris:
- Mi-as dori sa mor!
Ce ai face daca ai putea vindeca orice boala? Le-as vindeca. Ce-ai face daca ai fi cainele vecinului? | |
|
| |
CRUCIAT
Numarul mesajelor : 1568 Data de inscriere : 28/10/2010
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Joi 30 Dec 2010, 21:28 | |
| - zaraza26 a scris:
- dolion a scris:
- Mi-as dori sa mor!
Ce ai face daca ai putea vindeca orice boala? Le-as vindeca.
Ce-ai face daca ai fi cainele vecinului? 1. M-as vindeca pe mine insumi...de suferinte. 2. As latra pe oricine se apropie de ograda "mea". Ce-ai face daca cineva care nu-ti place se tot baga in sufletul tau? | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Vin 31 Dec 2010, 01:38 | |
| Nu l-as lăsa să intre. Ce-ai face dacă soarta natiunii ar depinde de sacrificarea vietii proprii? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Vin 31 Dec 2010, 07:30 | |
| Buna intrebare, te face sa minti! Daca vreau sa par in ochii vostri un om integru, sigur ca spun ca-mi dau viata pentru poporul meu! Dar sunt numai un biet om, ale carui calitati nu-l fac un erou (pana la proba contrarie)! Asa ca raspunsul meu e ambiguu: as cauta alta solutie! Cu toate ca enuntul e clar: alta solutie nu exista. Asta e, mi-ai dat de furca, Emile!
Si ca sa nu raman dator:
Ce-ai face daca viata mea ar depinde de sacrificarea vietii tale?
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Vin 31 Dec 2010, 11:21 | |
| Daca ai fi copilul meu - mi-as sacrifica-o. Ce ai face daca ai fi un dvd? |
|
| |
dolion
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Vin 31 Dec 2010, 12:50 | |
| Nu as da voie sa ma inscriptioneze toti prostii, cu toate prostiile!
Ce ai face daca noaptea de revelion nu s-ar mai termina? _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Dum 02 Ian 2011, 23:26 | |
| [quote="dolion"]Nu as da voie sa ma inscriptioneze toti prostii, cu toate prostiile!
Ce ai face daca noaptea de revelion nu s-ar mai termina?[/quote]
nu cred ca as mai rezista... Ce-ai face daca ai sti, ca mine, ca miine trebuie sa te duci pe "tarla" si iar va fi iadul pe strazi, ca fac greve cei de la mijloacele de transport in comun/// _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mar 04 Ian 2011, 00:14 | |
| E si cazul meu: la fel ca tine merg si eu la „prăsit” începând cu 03 Ianuarie. Deci, ce pot să fac decât să merg la prasilă si să gândesc la drumul tău printre grevistii de acolo.
Ce ai face dacă n-ar mai fi o tarla (serviciu) unde să mergi? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mar 04 Ian 2011, 00:18 | |
| Abia astept sa ies la pensie, chiar si redusa, dar sa pot "ara" in voie si alte tarlale, pe care oricum le ar si acum, dar cu sufletul la gura, nu cu delectare! Ce te-ai face daca ai avea norocul sa-ti placa mai multe lucruri dintre cele pe care le faci? _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mar 04 Ian 2011, 01:00 | |
| Este chiar cazul meu: găsesc plăcere în tot ce fac, dar din păcate nu am timp pentru tot ce-mi place - deci mi-as face mai mult timp.
Ce ai face dacă ai găsi răspuns la toate întrebările ce se pun aici dar nu ai avea să afisezi destule întrebări ce să te satisfacă? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mar 04 Ian 2011, 06:53 | |
| - Emil Condor a scris:
- E si cazul meu: la fel ca tine merg si eu la „prăsit” începând cu 03 Ianuarie.
Deci, ce pot să fac decât să merg la prasilă si să gândesc la drumul tău printre grevistii de acolo.
Ce ai face dacă n-ar mai fi o tarla (serviciu) unde să mergi? ieri eram somnoros si bunatate de...perla mi-o fo' scapat: pe tarlaua ta se ...tine de "prasila" sau...se praseste??? Ce-ai face daca, in plina iarna, ar veni un strop de primavara?( ca eu, gata, m-am saturat de iarna!) _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mar 04 Ian 2011, 06:58 | |
| - Emil Condor a scris:
- Este chiar cazul meu: găsesc plăcere în tot ce fac, dar din păcate nu am timp pentru tot ce-mi place - deci mi-as face mai mult timp.
Ce ai face dacă ai găsi răspuns la toate întrebările ce se pun aici dar nu ai avea să afisezi destule întrebări ce să te satisfacă? Inca sint in cautare de raspunsuri...daca le-as gasi pe toate, n-ar mai avea rost sa traiesc. Iar de afisat intrebari noi aici...astaE problema mea acu'. Ce-ati face daca , in drumurile voastre, chiar si virtuale, la un moment dat ati da peste o persoana complet irationala? (intrebare reala..nu se refera la acest forum insa) _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mier 05 Ian 2011, 10:20 | |
| - CRUCIAT a scris:
Ce-ai face daca, in plina iarna, ar veni un strop de primavara?( ca eu, gata, m-am saturat de iarna!) L-as imparti cu voi, toti ... - CRUCIAT a scris:
Ce-ati face daca , in drumurile voastre, chiar si virtuale, la un moment dat ati da peste o persoana complet irationala? (intrebare reala..nu se refera la acest forum insa) M-as amuza copios . Ce-ati face daca de miine s-ar anunta ca nu mai exista internet, in lume? _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mier 05 Ian 2011, 21:29 | |
| - Cristina a scris:
- CRUCIAT a scris:
Ce-ai face daca, in plina iarna, ar veni un strop de primavara?( ca eu, gata, m-am saturat de iarna!) L-as imparti cu voi, toti ...
- CRUCIAT a scris:
Ce-ati face daca , in drumurile voastre, chiar si virtuale, la un moment dat ati da peste o persoana complet irationala? (intrebare reala..nu se refera la acest forum insa) M-as amuza copios .
Ce-ati face daca de miine s-ar anunta ca nu mai exista internet, in lume?
Daca as sti dinainte, as cauta sa obtin adrese si numere de telefon de la prietenii din departare. Daca nu, m-as apuca de citit, de vizionat filme, mi-as gasi ocupatii si prieteni in apropiere. musai. Ce-ai face daca ai fi o ceasca de ceai fierbinte? | |
|
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mier 05 Ian 2011, 21:57 | |
| - zaraza26 a scris:
- Ce-ati face daca de miine s-ar anunta ca nu mai exista internet, in lume?
Daca as sti dinainte, as cauta sa obtin adrese si numere de telefon de la prietenii din departare. Daca nu, m-as apuca de citit, de vizionat filme, mi-as gasi ocupatii si prieteni in apropiere. musai. Ce-ai face daca ai fi o ceasca de ceai fierbinte?[/quote] 1. Fara internet, daca stiu din timp, imi salvez o parte din lucrari...dar per total, as fi..kaput! pentru ca ma ajuta mult la lucru. ar trebui sa "bat campii"..iar, ca in tinerete..Ups! Asta ar putea fi pozitiv pentru scapat de kintalele supraponderale Fire nelinistita, mi-ar parea rau ca nu as mai putea face prietenii virtuale, care, de multe ori se transforma in prietenii reale. 2 Buuuuna intrebare, la casa sufletului:" Zaraza,...m-as lasa bauta..pina la ultima picatura!!!" (imi place ceaiul, am si cesti chinezesti speciale, stiu si modul de servire, elegant, " chinezesc", a ceaiului...) Ce-ai face sa poti scapa de kilele in plus, de care se pare ca nu te mai scapa nici o dieta?.. _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mier 05 Ian 2011, 22:07 | |
| - CRUCIAT a scris:
- zaraza26 a scris:
- Ce-ati face daca de miine s-ar anunta ca nu mai exista internet, in lume?
Daca as sti dinainte, as cauta sa obtin adrese si numere de telefon de la prietenii din departare. Daca nu, m-as apuca de citit, de vizionat filme, mi-as gasi ocupatii si prieteni in apropiere. musai.
Ce-ai face daca ai fi o ceasca de ceai fierbinte? 1. Fara internet, daca stiu din timp, imi salvez o parte din lucrari...dar per total, as fi..kaput! pentru ca ma ajuta mult la lucru. ar trebui sa "bat campii"..iar, ca in tinerete..Ups! Asta ar putea fi pozitiv pentru scapat de kintalele supraponderale Fire nelinistita, mi-ar parea rau ca nu as mai putea face prietenii virtuale, care, de multe ori se transforma in prietenii reale. 2 Buuuuna intrebare, la casa sufletului:" Zaraza,...m-as lasa bauta..pina la ultima picatura!!!" (imi place ceaiul, am si cesti chinezesti speciale, stiu si modul de servire, elegant, " chinezesc", a ceaiului...) Ce-ai face sa poti scapa de kilele in plus, de care se pare ca nu te mai scapa nici o dieta?.. [/quote] M-as preface ca nu mai este internet. Ce-ai face daca ai fi o inghetata iarna? | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mier 05 Ian 2011, 23:21 | |
| - zaraza26 a scris:
- Ce-ai face daca ai fi o inghetata iarna?
M-as topi de dorul vostru... si al primăverii. Ce ai face dacă ti s-ar ivi ocazia emigrării peste ocean? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Joi 06 Ian 2011, 00:09 | |
| - Emil Condor a scris:
- zaraza26 a scris:
M-as topi de dorul vostru... si al primăverii.
Ce ai face dacă ti s-ar ivi ocazia emigrării peste ocean? Am avut-o si am dat cu piciorul, credeam ca imi va fi mai usor sa ma adaptez la ...Balcani. Acum? nu as mai fi atit de absolut sigur de ceea ce imi doresc... Intorc intrebarea: ce-ai face, daca ai putea sa te intorci peste girla??? _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Joi 06 Ian 2011, 00:36 | |
| As putea dar nu mai vreau... Am dorit acest lucru foarte mult. Asta până acum trei sau patru ani, de atunci nu o mai doresc deloc. Accept doar vizitele.
Ce ai face dacă în casa ta te-ai trezi cu un hot (spărgător, tâlhar...)?
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Joi 06 Ian 2011, 00:44 | |
| - Emil Condor a scris:
- As putea dar nu mai vreau...
Am dorit acest lucru foarte mult. Asta până acum trei sau patru ani, de atunci nu o mai doresc deloc. Accept doar vizitele.
Ce ai face dacă în casa ta te-ai trezi cu un hot (spărgător, tâlhar...)?
am ciine de paza, care a si intervenit intr-o noapte....la un vizitator. Buzunarele mi-au fost insa vizitate de citeva ori...cel putin o data chiar de connationali. Iar bunacredinta mea... a fost violentata de nenumarate ori, mai ales de cei de acelasi neam cu noi... PS am de trecut girla un pachet. cum facem? _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Vin 07 Ian 2011, 19:18 | |
| - Emil Condor a scris:
- zaraza26 a scris:
M-as topi de dorul vostru... si al primăverii.
Ce ai face dacă ti s-ar ivi ocazia emigrării peste ocean? Super raspuns!! E cam tarziu pentru asta. As pleca numai daca as lua cu mine familia si cativa prieteni. Ce-ai face daca ai fi invitat la Casa Alba? | |
|
| |
dolion
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Vin 07 Ian 2011, 21:09 | |
| Am pregatite cateva vorbe pentru seful de acolo!
Ce-ai face daca n-am mai scapa de iarna niciodata? _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Vin 07 Ian 2011, 22:01 | |
| - dolion a scris:
- Am pregatite cateva vorbe pentru seful de acolo!
Ce-ai face daca n-am mai scapa de iarna niciodata? M-as face morsa. Ce-ai face daca am scapa de criza? | |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Sam 08 Ian 2011, 08:44 | |
| Ce-am facut si cit a fost/este criza . Ce-ai face daca n-ar mai exista apa? _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Sam 08 Ian 2011, 20:26 | |
| M-as muta la Polul Nord - gheată cât cuprinzi acolo! Ce-ai face dacă ai fi pe vremea si în locul lui Adam sau Eva? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? | |
| |
|
| |
| Un joc. Ce-ai face dacă....? | |
|