| Un joc. Ce-ai face dacă....? | |
|
+15VOTAN Karima CRUCIAT delta cactus zuum dolion nicuvar ostrovna abbilbal Anahoret zaraza26 Cristina Emil Condor Blue 19 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Lun 17 Ian 2011, 21:29 | |
| | |
|
| |
CRUCIAT
Numarul mesajelor : 1568 Data de inscriere : 28/10/2010
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Lun 17 Ian 2011, 21:47 | |
| - ostrovna a scris:
Ce-ai face daca te crezi cea mai frumoasa din tara? pentru mine frumusetea exterioara nu a avut niciodata importanta. Adevarata frumusete vine dinnauntru...iar ridurile si parul alb...sint pretul si dovada ca am trait din plin viata ce mi-a fost data!! Ce-ai face daca, ai putea, chiar pentru putin timp, sa mai schimbi ceva din greselile facute? _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
CRUCIAT
Numarul mesajelor : 1568 Data de inscriere : 28/10/2010
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Lun 17 Ian 2011, 21:51 | |
| - dolion a scris:
- Daca m-as crede cea mai frumoasa din tara, cred ca ai mei m-ar interna la "glumeti"!
Si ca sa fiu in ton:
Ce-ai face daca te-ai crede cel mai viril din lume? eu am reusit insa sa ma "dau"... si drept sa spun, muuult m-am bucurat ca "te-am dus" macar pe tine.. Ce solutie ai(ce-ai face, daca), atunci cind un om care la tinerete a fost ultranonconformist, la...trecerea anilor, devine ..ultraconservator?? (va previn, nu e cazul meu ) _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mar 18 Ian 2011, 11:35 | |
| - CRUCIAT a scris:
- ostrovna a scris:
Ce-ai face daca te crezi cea mai frumoasa din tara? pentru mine frumusetea exterioara nu a avut niciodata importanta. Adevarata frumusete vine dinnauntru...iar ridurile si parul alb...sint pretul si dovada ca am trait din plin viata ce mi-a fost data!!
Ce-ai face daca, ai putea, chiar pentru putin timp, sa mai schimbi ceva din greselile facute? Ridurile si parul alb le apreciez daca in ochii persoanei citesc bunatate. Altfel, respect a priori orice persoana. Nu sunt in masura sa judec pe altii. Daca as putea schimba greselile? Nu, din greseli am invatat. Nu e logic sa ma intorc sa le corectez. Si pe de alta parte, eu mi-am impus sa nu am regrete. Cum? Simplu. Atunci cand nu sunt multumita de ce am facut, stiu ca hotararea a fost luata in functie de ce stiam la momentul respectiv. | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mar 18 Ian 2011, 11:43 | |
| - CRUCIAT a scris:
- dolion a scris:
- Daca m-as crede cea mai frumoasa din tara, cred ca ai mei m-ar interna la "glumeti"!
Si ca sa fiu in ton:
Ce-ai face daca te-ai crede cel mai viril din lume? eu am reusit insa sa ma "dau"... si drept sa spun, muuult m-am bucurat ca "te-am dus" macar pe tine..
Ce solutie ai(ce-ai face, daca), atunci cind un om care la tinerete a fost ultranonconformist, la...trecerea anilor, devine ..ultraconservator?? (va previn, nu e cazul meu ) Si pe mine m-ai dus bine! Eram bucuroasa ca avem un barbat pe forum mai sensibil ca altii (cand zic altii, ma refer la unii dinafara forumului care n-au trecut pe aici! ). Cand colo, era femeie! O femeie inteligenta si originala, jos palaria! | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mar 18 Ian 2011, 11:55 | |
| - CRUCIAT a scris:
- Ce solutie ai(ce-ai face, daca), atunci cind un om care la tinerete a fost ultranonconformist, la...trecerea anilor, devine ..ultraconservator?? (va previn, nu e cazul meu )
L-as lasa in banii lui. Socrul meu a fost directorul unei ferme de crestere a oilor, pe vremea lui Ceausescu. Acuma ma sperii cand vad cum judeca... Problema nu e ca e de vina varsta, ci ca tot asa rigid in gandire a fost tot timpul. E genul ala care are o singura interpretare a evenimentelor si niciodata nu-si pune problema ca adevarul poate fi altul. Si ma mai gandesc la fostii rockeri, unii din ei, care cand sunt tineri sunt nonconformisti, apoi la maturitate mai sa nu-i recunosti. Cravata, costum... Dar aici mi-aduc aminte ca atunci cand am citit despre ei, am gasit explicatii, ca e bine ca erau putin recalcitranti in tinerete, ca la maturitate au o viziune mai deschisa, sunt mai putin rigizi in gandire. | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mar 18 Ian 2011, 12:03 | |
| - zaraza26 a scris:
- Socrul meu ...E genul ala care are o singura interpretare a evenimentelor...
Cinste lui. A fost şi a rămas ferm pe poziţia de luptă. Are adversari pe măsură? Dacă da, atunci e bine. Dacă nu, atunci nu mai e bineeee. Adversarii să-şi facă tele de acasă. | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mar 18 Ian 2011, 12:16 | |
| - abbilbal a scris:
- zaraza26 a scris:
- Socrul meu ...E genul ala care are o singura interpretare a evenimentelor...
Cinste lui. A fost şi a rămas ferm pe poziţia de luptă. Are adversari pe măsură? Dacă da, atunci e bine. Dacă nu, atunci nu mai e bineeee. Adversarii să-şi facă tele de acasă. Adversar is io! Cat ii el de sef si acum, trebuie sa lase si pe altii sa traiasca. Dar nu e vorba de "lasat", ca el n-are notiunea asta. Cine vrea sa traiasca pe langa el, trebuie sa-si faca loc. Am uitat de intrebare. Ce-ai face daca ti-ar creste frunze? | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mar 18 Ian 2011, 12:34 | |
| Mi-aş acoperi chelia să am umbră.
Dar ce ai face dacă frunzele sunt de urzici ? Că doar de scăroinat merge cât merge, dar vine şi vremea când...gata. | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mar 18 Ian 2011, 13:41 | |
| - abbilbal a scris:
- Mi-aş acoperi chelia să am umbră.
Dar ce ai face dacă frunzele sunt de urzici ? Că doar de scăroinat merge cât merge, dar vine şi vremea când...gata. Le-as da gratis. As avea tot anul frunze proaspete de urzica! Nu stiu cine s-ar apropia de mine... dar probabil ca m-as marita cu un ceainic. Puf, si gata, frunzele-s oparite! Ce-ai face daca ceainicul ar vorbi? | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mar 18 Ian 2011, 13:49 | |
| Aş avea cu cine vorbi când nu sunt pe forum sau blog.
Dar, ce ai face dacă ceainicul te-ar înjura tot la două vorbe? | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mar 18 Ian 2011, 13:52 | |
| - abbilbal a scris:
- Aş avea cu cine vorbi când nu sunt pe forum sau blog.
Dar, ce ai face dacă ceainicul te-ar înjura tot la două vorbe? L-as umple cu acid sulfuric, sa afle ce inseamna sa te arda! Ce-ai face daca ai avea la dispozitie un laborator? Cu ce vrei tu sa fie acolo! | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mar 18 Ian 2011, 13:57 | |
|
Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Mar 18 Ian 2011, 14:01, editata de 1 ori | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mar 18 Ian 2011, 13:58 | |
| | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mar 18 Ian 2011, 14:02 | |
| Priveşte mai sus cu o treaptă. | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mar 18 Ian 2011, 14:09 | |
| | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mar 18 Ian 2011, 14:57 | |
| Din curiozitate m-aş uita la faţa lor.
Ce ai face dacă o fantomă ştirbă s-ar culca lângă tine în pat şi ar începe să te mângâie? | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mar 18 Ian 2011, 14:59 | |
| - abbilbal a scris:
- Din curiozitate m-aş uita la faţa lor.
Ce ai face dacă o fantomă ştirbă s-ar culca lângă tine în pat şi ar începe să te mângâie? Sa ma mangaie cu dintele lipsa? Brrr, ce sperietura as trage! As albi de spaima. Ce-ai face daca ti-ar creste colti de vampir? | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mar 18 Ian 2011, 20:03 | |
| Aş începe să muşc "porci".
Ce ai face dacă te-ar ataca un porc turbat? | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mier 19 Ian 2011, 19:42 | |
| - abbilbal a scris:
- Aş începe să muşc "porci".
Ce ai face dacă te-ar ataca un porc turbat? As sari gardul sa scap, iar daca n-am scapat, m-as vaccina impotriva turbarii. Ce-ai face daca ai avea dintr-odata doua ore la dispozitie, dar nimic altceva in jur si n-ai putea pleca nicaieri? | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Joi 20 Ian 2011, 01:07 | |
| M-aş aşeza cu faţa la soare să fac plajă şi după vreo patru ceasuri mi-aş vedea de drum. (poate nu-mi era adresată mie întrebarea) Ce-ai face dacă ai fi legat/ legată cu faţa la soare timp de 4 ore şi nu te-ai putea mişca? | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Joi 20 Ian 2011, 01:23 | |
| Nimic! As scăpa usor cu patru ore. Ce-ai face dacă nu ar exista muzică? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zaraza26
| |
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Joi 20 Ian 2011, 08:29 | |
| - Emil Condor a scris:
- Nimic! As scăpa usor cu patru ore.
Ce-ai face dacă nu ar exista muzică? As inventa-o. As inventa ceva in locul ei. Nu stiu ce-ar iesi, avand in vedere ca nu am voce. Cu urechea nu se stie. Inca se cerceteaza. Ce-ai face daca nu ai mai putea auzi muzica? Daca pur si simplu dai drumul la radio si cand sa fie un cantec... pauza. Si asa cu tot ceea ce emana muzica. | |
|
| |
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Joi 20 Ian 2011, 19:13 | |
| Drept sa spun, la cata muzica ascult acum, cred ca n-ar fi o pierdere catastrofala!
Ce-ai face daca la cinci vorbe, ai scapa din gura si o prostie, involuntar? _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? | |
| |
|
| |
| Un joc. Ce-ai face dacă....? | |
|