LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 12 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 12 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 12 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 12 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 12 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 12 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 12 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 12 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 12 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 12 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 12 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 12 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 12 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 12 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 12 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 12 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 12 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 12 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 12 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
Fantasy Popasul curiozitati efremovivanantonovici drumetie sibiu Limba humanitas 1 reclame comment-143 romana google muzica_traditionala taieri mediu 1918 CPSF politica istorie internet nicuvar problema 23 padure brasov
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 12 I_vote_lcapUn joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 12 I_voting_barUn joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 12 I_vote_rcap 
Emil Condor
Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 12 I_vote_lcapUn joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 12 I_voting_barUn joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 12 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Un joc. Ce-ai face dacă....?

In jos 
+15
VOTAN
Karima
CRUCIAT
delta
cactus
zuum
dolion
nicuvar
ostrovna
abbilbal
Anahoret
zaraza26
Cristina
Emil Condor
Blue
19 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18  Urmatorul
AutorMesaj
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 12 Empty
MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 12 EmptyVin 14 Ian 2011, 19:02

Ce fac şi acum. Mă uit la apă cum curge.

Ce te-ai face dacă omul pe care nu-l suporţi sub nicio formă vine să-ţi vorbească.

dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 12 EmptyVin 14 Ian 2011, 19:50

Vine sa-mi vorbeasca ca prieten? Il voi primi, dar voi fi in expectativa. Vine ca jigodie, va fi tratat ca o potaie!

Ce-ai face daca te-ar alege lumea presedinte?

CRUCIAT

Numarul mesajelor : 1568
Data de inscriere : 28/10/2010

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 12 EmptyVin 14 Ian 2011, 20:21

[quote="cactus"]
am spus lokanta NU discoteca.... hug2

Sa traiti!( nu e discoteca..e mult de explicat, o lasam, de aproape, la pahar de vorba aromata si muzicala)

https://www.youtube.com/watch?v=nsCcFV-A324&feature=related
ochii tai lucesc
precum florile ...
https://www.youtube.com/watch?v=r0Zv8c3PY-o&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=BY0j0RBx90E
totul e o minciuna..
https://www.youtube.com/watch?v=08XfYzJVFrQ&feature=related
nu am facut calatorii lungi...
https://www.youtube.com/watch?v=BGXjLX2D1QU
am o durere in inimioara
https://www.youtube.com/watch?v=nReWAQZ6MQo
asta seara o sa beau luna...

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 12 EmptyVin 14 Ian 2011, 20:48

dolion a scris:
Vine sa-mi vorbeasca ca prieten? Il voi primi, dar voi fi in expectativa. Vine ca jigodie, va fi tratat ca o potaie!

Daca as fi ca basescu as demisiona cu siguranta, adica bunul meu simt si educatia asta mi-ar dicta,daca ar trai tata stiu sigur ca ar plinge si s-ar gindi ce prosti am fost in 89 cind am sperat la o viata normala ,bine ca nu vede nebunia cu militarii,saracul de el,il vedeam de doua ori pe an in rest Cincu,Midia,inundatii,cutremure,Vietnam,Cehoslovacia,Ungaria,etc:(((( Sad

Ce ai face daca lupul isi scimba parul si naravul il imbraca in oaie? so funny! so funny! so funny!
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 12 EmptySam 15 Ian 2011, 10:54

ostrovna a scris:
dolion a scris:

Daca as fi ca basescu as demisiona cu siguranta, adica bunul meu simt si educatia asta mi-ar dicta,daca ar trai tata stiu sigur ca ar plinge si s-ar gindi ce prosti am fost in 89 cind am sperat la o viata normala ,bine ca nu vede nebunia cu militarii,saracul de el,il vedeam de doua ori pe an in rest Cincu,Midia,inundatii,cutremure,Vietnam,Cehoslovacia,Ungaria,etc:(((( Sad

Ce ai face daca lupul isi scimba parul si naravul il imbraca in oaie? so funny! so funny! so funny!

Mi-as face casa de moda.

Ce-ai face daca ai ramane fara prieteni?
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 12 EmptySam 15 Ian 2011, 12:22

ostrovna a scris:
...

Daca as fi ca basescu as demisiona cu siguranta, ...

Dacă ai fi ca Băsescu nu ai demisiona, ci ai face exact ce face băsescu. Că doar de-aia ai fi ca el.

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 12 EmptySam 15 Ian 2011, 12:25

zaraza26 a scris:

M-aş strădui să-mi fac dintre cei care sunt în jurul meu.

Ce ai face dacă în jurul tău ar fi o haită de hiene, iar tu nu ai avea decât hainele de pe tine?

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 12 EmptySam 15 Ian 2011, 12:43

abbilbal a scris:
ostrovna a scris:
...

Dacă ai fi ca Băsescu nu ai demisiona, ci ai face exact ce face băsescu. Că doar de-aia ai fi ca el.

so funny! so funny! so funny! Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 12 876722

Da de unde ,io n-as putea sa fac ce face el fii convins smile
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 12 EmptySam 15 Ian 2011, 18:52

abbilbal a scris:
Ce ai face dacă în jurul tău ar fi o haită de hiene, iar tu nu ai avea decât hainele de pe tine?
Le-as da hainele să mă lase în pace. Laughing

Ce ai face dacă ai fi înconjurat doar de oameni stăpâniti de ură?

dolion

dolion

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 12 EmptySam 15 Ian 2011, 20:56

Incerc sa trezesc sentimente mai bune in ei si poate vom convietui pasnic!

Ce-ai face daca te-ai transforma intr-un caine lup?

abbilbal

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 12 EmptySam 15 Ian 2011, 21:28

ostrovna a scris:
abbilbal a scris:
ostrovna a scris:
...

so funny! so funny! so funny! Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 12 876722

Da de unde ,io n-as putea sa fac ce face el fii convins smile

Înseamnă că n-ai fi Băsescu ci altul cocoţat acolo sus.

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 12 EmptySam 15 Ian 2011, 21:30

dolion a scris:
Incerc sa trezesc sentimente mai bune in ei si poate vom convietui pasnic!

Ce-ai face daca te-ai transforma intr-un caine lup?

Aş mânca oi, capre şi ce-o mai fi.

Ce te-ai fce dacă?

dolion

dolion

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 12 EmptyDum 16 Ian 2011, 06:55

Daca si cu parca, se plimbau-ntr-o barca; daca nu era, parca se-neca!

Ce-ai face, daca nu ai mai avea casa?

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 12 EmptyDum 16 Ian 2011, 07:24

dolion a scris:
Daca si cu parca, se plimbau-ntr-o barca; daca nu era, parca se-neca!

Ce-ai face, daca nu ai mai avea casa?
m-as duce la hotel..ca intr-o permanenta calatorie. ( serios, crunta intrebare, nici nu vreau sa ma gindesc, la mine casa e sinonim cu camin, familie, ocrotire)

Ce-ai face daca te-ai trezi cu noi toti acolo la tine??

dolion

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 12 EmptyDum 16 Ian 2011, 13:24

Ar fi cea mai mare bucurie, traita vreodata-n viata mea! Ca nu m-as descurca financiar, nu-i bai, ne-am hrani cu povestirile fiecaruia! Iar cu dormitul iar nu-i bai, cine ar avea timp de dormit?

Ce-ai face daca ai intelege graiul animalelor?

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 12 EmptyDum 16 Ian 2011, 14:38

dolion a scris:
Ar fi cea mai mare bucurie, traita vreodata-n viata mea! Ca nu m-as descurca financiar, nu-i bai, ne-am hrani cu povestirile fiecaruia! Iar cu dormitul iar nu-i bai, cine ar avea timp de dormit?

1 asteapta, numai... Cool

2Vai, dar esti gresit complet!!
Eu stiu si limba catelului meu ( sa vezi cum inteleg cind imi arata din ochi si bot locul unde-si are bomboanele si biscuitii...) si a florilor mele ( pe care le laud sau le cert, dupa rod-de se uita lumea la mine ca la o...dusa. oh da! ).

Ce-ai face daca...ai pleca de acasa cu soare si temperatura de 20 de grade si...si dupa 4 ore te imtorci ...pe lavita si ninsoare??/ Surprised

zaraza26

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 12 EmptyLun 17 Ian 2011, 11:59

abbilbal a scris:
zaraza26 a scris:

M-aş strădui să-mi fac dintre cei care sunt în jurul meu.

bravo , Abbilbal! Exact asta e raspunsul la care ma gandeam, inspirat din situatia socrului meu care se plange ca n-are cu cine merge intr-o croaziera pe Dunare (viseaza el... ), dar cand e sunat de sarbatori, se stramba de parca il cauta fiscul. oh da!
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 12 EmptyLun 17 Ian 2011, 12:03

CRUCIAT a scris:
dolion a scris:

1 asteapta, numai... Cool

2Vai, dar esti gresit complet!!
Eu stiu si limba catelului meu ( sa vezi cum inteleg cind imi arata din ochi si bot locul unde-si are bomboanele si biscuitii...) si a florilor mele ( pe care le laud sau le cert, dupa rod-de se uita lumea la mine ca la o...dusa. oh da! ).

Ce-ai face daca...ai pleca de acasa cu soare si temperatura de 20 de grade si...si dupa 4 ore te imtorci ...pe lavita si ninsoare??/ Surprised

M-as grabi spre casa, unde as bea ceva cu alcool - tincturi, tuica, vin de calitate, orice ca sa pun sangele in miscare! Si as lua o aspirina.

Ce-ai face daca ai fi Superman pentru o zi?
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 12 EmptyLun 17 Ian 2011, 12:10

dolion a scris:

Daca m-as trezi cu voi toti acasa, ne-am descurca firesc, ca intre prieteni! hug

Daca as intelege graiul animalelor, as sta mult timp pe afara, ascultandu-le! Si apoi as scrie o carte de "povesti". smile
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 12 EmptyLun 17 Ian 2011, 20:44

zaraza26 a scris:
dolion a scris:

Daca m-as trezi cu voi toti acasa, ne-am descurca firesc, ca intre prieteni! hug

Daca as intelege graiul animalelor, as sta mult timp pe afara, ascultandu-le! Si apoi as scrie o carte de "povesti". smile

Zaraza intrebare pls:))))))))))))))))
Sus In jos
yzzy

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Varsta : 60
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 12 EmptyLun 17 Ian 2011, 20:47

ostrovna a scris:

Zaraza intrebare pls:))))))))))))))))
Cu o postare mai sus. Wink

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 12 EmptyLun 17 Ian 2011, 20:53

Ce-ai face daca ai fi Superman pentru o zi?

M-as urca pe Cotroceni si as cinta ca si cucuveaua smile)))))

Ce-ai face daca te crezi cea mai frumoasa din tara?
Sus In jos
dolion

dolion

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 12 EmptyLun 17 Ian 2011, 21:01

Daca m-as crede cea mai frumoasa din tara, cred ca ai mei m-ar interna la "glumeti"!

Si ca sa fiu in ton:

Ce-ai face daca te-ai crede cel mai viril din lume?

ostrovna

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 12 EmptyLun 17 Ian 2011, 21:08

dolion a scris:
Daca m-as crede cea mai frumoasa din tara, cred ca ai mei m-ar interna la "glumeti"!

Si ca sa fiu in ton:

Ce-ai face daca te-ai crede cel mai viril din lume?

Presedinte so funny! so funny! so funny! so funny! so funny!

Ce ai face daca vezi cuibul gol?
Sus In jos
dolion

dolion

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 12 EmptyLun 17 Ian 2011, 21:11

Nu trebuie sa fii un presedinte viril ca sa-i f--i pe toti! Trebuie tupeu si aroganta.

MesajSubiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....?   Un joc. Ce-ai face dacă....? - Pagina 12 Empty

Sus In jos

Un joc. Ce-ai face dacă....?
Sus 
Pagina 12 din 18Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: DIVERTISMENT :: ACTIUNEA "DIVERSE"-
Mergi direct la: