| Un joc. Ce-ai face dacă....? | |
|
+15VOTAN Karima CRUCIAT delta cactus zuum dolion nicuvar ostrovna abbilbal Anahoret zaraza26 Cristina Emil Condor Blue 19 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
CRUCIAT
Numarul mesajelor : 1568 Data de inscriere : 28/10/2010
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mier 12 Ian 2011, 15:59 | |
| - VOTAN a scris:
- Tocmai de aceea suntem datori sa pastram pe cat putem vie amintirea acelor vremuri si fapte...sa le transformam in povesti pe care sa le spunem celor care vin! Uneori ma privesc ai mei ca pe un picat din luna cand le povestesc cum traiam si ce faceam in vacante la bunici "la tara"
si de ce nu-i "obligi" TU sa faca ceea ce faceai tu atunci??? copii care au toate jucariile posibile si imposibile din lume, sa vezi ce minunati au fost cind le-am facut scara pisicii...si apoi nu mai scapam de ei...Sau: copil declarat de parinti ca "nu-i place cititul"! a stat la noi 2 zile, inzapezit! in timpul asta i-am facut lecturi din carti de Mark Twain, cu intonatie, cu participare....cind era mai frumos, intrerupeam sa mergem la zapada, sa ne jucam... in doua zile a prins drag de citit si a invatat sa patineze! acum termina facultatea( cind au trecut anii???) si de sarbatori a venit sa ne spuna sorcova... _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
VOTAN
Numarul mesajelor : 630 Localizare : brasov Data de inscriere : 25/11/2010
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mier 12 Ian 2011, 16:38 | |
| pai copiii mei au si ei copii...astept sa-mi prind nepotii la cotitura de-oi mai apuca! Dar cum bine spui fiecare in parte poate face ceva! _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mier 12 Ian 2011, 16:42 | |
| - CRUCIAT a scris:
- in doua zile a prins drag de citit si a invatat sa patineze
Ce frumos ! Asta da exemplu de ajutor, dat cuiva . Ce-ati face daca ati avea -in sfirsit- dovada ca Mos Craciun exista ? _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
VOTAN
Numarul mesajelor : 630 Localizare : brasov Data de inscriere : 25/11/2010
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Joi 13 Ian 2011, 11:43 | |
| L-as intreba unde a fost in anii cand l-am asteptat degeaba!!!! _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Joi 13 Ian 2011, 13:06 | |
| Si intrebarea ta? _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Joi 13 Ian 2011, 19:37 | |
| [quote="Cristina Ce-ati face daca ati avea -in sfirsit- dovada ca Mos Craciun exista ?[/quote] Pai, domnita Cristina, el exista!!! in sufletele nevinovate de copii si in sufletele copiilor mai mari care vor sa faca o bucurie copiilor mai mici! Ce-ati face daca....sti sves de predst lucrsre si...nu aveti chef? _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Joi 13 Ian 2011, 19:55 | |
| as minca, poate vine chefu' .... mincind Ce-ati face daca ati putea calatori in timp? _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Joi 13 Ian 2011, 20:50 | |
| - CRUCIAT a scris:
- [quote="Cristina
Ce-ati face daca ati avea -in sfirsit- dovada ca Mos Craciun exista ? Pai, domnita Cristina, el exista!!! in sufletele nevinovate de copii si in sufletele copiilor mai mari care vor sa faca o bucurie copiilor mai mici! Ce-ati face daca....sti sves de predst lucrsre si...nu aveti chef? [/quote] ce-mi plaace! am mincat litere si am si postat..telefoanele touch is de vina! voiam sa spun-daca ati avea de predat o lucrare si nu ati avea timp!!! _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Joi 13 Ian 2011, 20:53 | |
| - Cristina a scris:
-
as minca, poate vine chefu' .... mincind
Ce-ati face daca ati putea calatori in timp? 1 nu vorbi de funie-mincat- in casa spinzuratului! 2 as merge sa vad cum era pe timpul cruciatilor de adevaratelea...sau in viitor, sa ma bucur de noutatile de atunci! Ce ati face daca ..ati avea de ales intre mare si munte??? _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Joi 13 Ian 2011, 20:59 | |
| | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Joi 13 Ian 2011, 21:46 | |
| Păi, le-aşi schimba locul să aibă peştii codă de prune şi prunele solzi de peşte.
Lume, lume, ce a-i face daca-i fi în lume ? | |
|
| |
dolion
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Joi 13 Ian 2011, 22:37 | |
| Nu m-as mai intoarce, pana nu m-as satura de lume!
Ce-ai face daca n-ai mai sti limba romana si n-ai putea s-o mai inveti vreodata? _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Joi 13 Ian 2011, 23:40 | |
| - dolion a scris:
- Nu m-as mai intoarce, pana nu m-as satura de lume!
Ce-ai face daca n-ai mai sti limba romana si n-ai putea s-o mai inveti vreodata? As fi bucuros... Ce-ai face daca te-as invita in Uruguay ? _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Joi 13 Ian 2011, 23:53 | |
| - cactus a scris:
- dolion a scris:
- Nu m-as mai intoarce, pana nu m-as satura de lume!
Ce-ai face daca n-ai mai sti limba romana si n-ai putea s-o mai inveti vreodata? As fi bucuros...
Ce-ai face daca te-as invita in Uruguay ? 1 tu inviti pe Dolion, dar..hop si eu!!! mintenas! 2 ce-ai face daca....azi ar fi simbata, nu vineri? _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Vin 14 Ian 2011, 00:07 | |
| m-as duce la Limbrik sa "citesc presa"
da´ tu ce-ai face daca ai fi pe terasa unei lokante din Rodos ? _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Vin 14 Ian 2011, 00:13 | |
| _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Vin 14 Ian 2011, 01:15 | |
| _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Vin 14 Ian 2011, 01:22 | |
| Lume, lume ! Am smintit şi m-am întors la sâmbătă !
M-aş pregăti pentru duminică, o zi care, pentru mine moş pensionar, va fi la fel ca celelalte zile din săptămână, lună, an, ani.
Ce te-ai face daă nu ar mai fi ani, ci doar an? | |
|
| |
Cristina
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Vin 14 Ian 2011, 07:39 | |
| L-as trai ca si cind ar fi ... o clipa . Ce-ati face daca ar trebui sa alegeti intre tinerete fara batrinete si viata fara de moarte? _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
dolion
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Vin 14 Ian 2011, 07:50 | |
| E tentant sa alegi tinerete fara batranete, chestie de orgoliu! Aleg totusi viata mea; fara moarte cred ca m-as plictisi "de moarte".
Ce-ai face daca ti s-ar schimba sexul (ca al Angelei)? _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Vin 14 Ian 2011, 09:14 | |
| S-avem pardon. Angela nu şi-a schimbat sexul.
Dacă prin absurd aş deveni aşa, peste noapte, alt om, aş trăi mai departe aşa cum îmi va fi dat. Nu de alta, dar viaţa merge înainte.
Ce te-ai face dacă mergând înainte în viaţă constaţi că de fapt de întorci înapoi spre pruncie? | |
|
| |
dolion
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Vin 14 Ian 2011, 09:40 | |
| Abby, e o intrebare trista. Mi-as pierde toti prietenii de-o viata, iar cei ce m-ar ajunge din urma, nu-mi spun nimic, fiindca nu ne potrivim in conceptii. Normal ca voi incerca sa ma adaptez, dar va fi foarte greu!
Ce-ai face cu 1.000.000 de euro? _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
Cristina
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Vin 14 Ian 2011, 10:00 | |
| Mi-as schimba sexul, din Dolion in Cristina ... Ce-ai face dac-ar trebui sa alegi intre tineretea fizica a corpului si batrinetea inteleapta a spiritului? _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
dolion
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Vin 14 Ian 2011, 10:42 | |
| Intre a ma admira lumea si a ma asculta, aleg ultima!
Ce-ai face daca nu ti-ai mai recunoaste sotul (sotia), ar fi pur si simplu un strain (straina) pentru tine? _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Vin 14 Ian 2011, 13:10 | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? | |
| |