| Un joc. Ce-ai face dacă....? | |
|
+15VOTAN Karima CRUCIAT delta cactus zuum dolion nicuvar ostrovna abbilbal Anahoret zaraza26 Cristina Emil Condor Blue 19 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
CRUCIAT
Numarul mesajelor : 1568 Data de inscriere : 28/10/2010
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Sam 08 Ian 2011, 20:32 | |
| - Emil Condor a scris:
- M-as muta la Polul Nord - gheată cât cuprinzi acolo!
Ce-ai face dacă ai fi pe vremea si în locul lui Adam sau Eva? as bate-o pe Eva...pe spate, pin' ce ar scuipa inghititura de mar... [b]Ce-ai face daca ai avea o livada de meri? _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Sam 08 Ian 2011, 20:35 | |
| As aduce toate Evele să locuiască cu mine - au de-ale gurii, nu-i asa?
Ce-ai face dacă umorul nu ar fi cunoscut pe planetă? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Sam 08 Ian 2011, 20:42 | |
| m-as duce urgent pe alta...
ce-ai face daca nu ti-ar veni urgent o intrebare "tare"?-eu zic pas.. _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Sam 08 Ian 2011, 20:56 | |
| - CRUCIAT a scris:
- m-as duce urgent pe alta...
ce-ai face daca nu ti-ar veni urgent o intrebare "tare"?-eu zic pas.. Despre umor: eu l-as inventa aici pe planeta noastră. M-as oftica! De regulă când am un răspuns „trăsnet” la întrebarea ce o puneti aici, nu găsesc să pun o întrebare pe măsură... si renunt. Ce ai face dacă numele meu (sau al tău) ar fi IUBIRE UNIVERSALĂ? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Sam 08 Ian 2011, 21:07 | |
| pot sa-mi schimb avatarul? ( ca tot mi-ati tot dat voi altele..) _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Sam 08 Ian 2011, 21:10 | |
| Credeam că pseudonimul opus (în aparentă) iubirii universale. Cineva să răspundă la întrebarea de mai sus, si de acolo continuăm, nu-i asa? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
VOTAN
Numarul mesajelor : 630 Localizare : brasov Data de inscriere : 25/11/2010
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Sam 08 Ian 2011, 21:52 | |
| daca numele meu ar fi Iubire universala,as cauta sa las o faramita de iubire la fiecare poarta!!
Acu sa intreb si eu ceva: Ce ati face daca pe pamant ar fi doar noapte?? _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Sam 08 Ian 2011, 22:28 | |
| Nu m-ar deranja, iar oamenii se vor adapta cu timpul la vederea de noapte!
Ce-ai face daca nu ai mai putea vedea? _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Sam 08 Ian 2011, 22:33 | |
| As prefera să mor dar... totusi m-as folosi mai mult de auz si pipăit pentru a mă bucura de ce a mai rămas în viata mea.
Ce ai face dacă cei apropiati te-ar uita cu desăvârsire, nu te-ar mai cunoaste? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
dolion
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Sam 08 Ian 2011, 22:46 | |
| Sa stii ca am avut in copilarie tendinta de a folosi mana stanga, sa ma descurc cu ochii inchisi, etc., gandindu-ma la un eventual accident! (M-a ferit Dumnezeu!).
Si acum sa raspund: cam nasoala situatia, dar tinand cont ca exista niste documente, care atesta ca sunt cine sunt, situatia ar reveni la normal, cred!
Ce-ai face daca te-ai trezi in secolul I, in trupul altui personaj? _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Dum 09 Ian 2011, 07:51 | |
| - dolion a scris:
Ce-ai face daca te-ai trezi in secolul I, in trupul altui personaj? Pai...tot ce-am invatat pin-acum ... Ce-ati face daca v-ati duce-n vizita la Tzeposu' (in-afara de dormit, mincat, beut, fumat)? _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
VOTAN
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Dum 09 Ian 2011, 13:17 | |
| Cred ca as sta mult,mult de tot la taclale! Intrebare: ce ati face daca v-ati trezi dimineata pe Marte?_____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Dum 09 Ian 2011, 17:27 | |
| M-as culca la loc pentru a mă trezi... în altă parte. Ce ai face dacă ziua ar avea 48 de ore? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Lun 10 Ian 2011, 13:58 | |
| - Emil Condor a scris:
- CRUCIAT a scris:
- m-as duce urgent pe alta...
ce-ai face daca nu ti-ar veni urgent o intrebare "tare"?-eu zic pas.. Despre umor: eu l-as inventa aici pe planeta noastră.
M-as oftica! De regulă când am un răspuns „trăsnet” la întrebarea ce o puneti aici, nu găsesc să pun o întrebare pe măsură... si renunt.
Ce ai face dacă numele meu (sau al tău) ar fi IUBIRE UNIVERSALĂ? - Emil Condor a scris:
- M-as culca la loc pentru a mă trezi... în altă parte.
Ce ai face dacă ziua ar avea 48 de ore? Cand ai un raspuns trasnet, spune-l si apoi zici Pas, ca ne descurcam noi... Daca ziua ar avea 48 de ore, as fi mai prezenta pe forum si pe internet, m-as uita la filme... cate n-as face!! Ce-ai face daca ai fi mar la drum si toti copiii te-ar "vizita"? | |
|
| |
dolion
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Lun 10 Ian 2011, 16:48 | |
| As inmarmuri!
Ce-ai face daca ai incepe sa intineresti vazand cu ochii? _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Lun 10 Ian 2011, 23:44 | |
| - Citat :
- Ce-ai face daca ai incepe sa intineresti vazand cu ochii?
Mi-ar fi teamă să nu ajung la... origine! Ce ai face dacă Popasul ar dispărea? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
dolion
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mar 11 Ian 2011, 06:24 | |
| Fiind dependent de acest forum, va trebui sa ma internez intr-o clinica de "dezintoxicare"!!!
Ce-ai face daca ai avea dovada ca suntem o "pepiniera" a unei supercivilizatii? _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mar 11 Ian 2011, 08:36 | |
| - zaraza26 a scris:
- [Ce-ai face daca ai fi mar la drum si toti copiii te-ar "vizita"?
as face rodul meu de doua ori mai mare, sa ajunga la toti...(mi-a placut mult intrebarea) [b]ce-ai face daca...pas! _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mar 11 Ian 2011, 11:47 | |
| - dolion a scris:
- Fiind dependent de acest forum, va trebui sa ma internez intr-o clinica de "dezintoxicare"!!!
Ce-ai face daca ai avea dovada ca suntem o "pepiniera" a unei supercivilizatii? As fi nerabdatoare sa o cunosc. Ce-ai face daca te-ai intalni cu un extraterestru, langa o farfurie zburatoare, si omuletul ar fi linistit si te-ar privi insistent? | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mar 11 Ian 2011, 11:53 | |
| | |
|
| |
zaraza26
| |
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mar 11 Ian 2011, 12:41 | |
| - zaraza26 a scris:
- CRUCIAT a scris:
- zaraza26 a scris:
- [Ce-ai face daca ai fi mar la drum si toti copiii te-ar "vizita"?
as face rodul meu de doua ori mai mare, sa ajunga la toti...(mi-a placut mult intrebarea)
[b]ce-ai face daca...pas! O floare de la mine!
Tu ai fi copacul fermecat, de toti cautat. Cand un copil nu mai are loc in copac, pe loc o creanga ar creste in copac, incarcata de fructe! Copacul asta ar cuprinde toata lumea, tot crescand asa. Toata lumea ar manca mere, la umbra unui singur copac imens, darnicia intruchipata! Si intrebarea si raspunsul tau plin de poezie mi-au adus aminte de imaginea pomilor fructiferi, mai ales meri, plantati pe marginea drumurilor publice din Bucovina. Muuulti si frumosi si plini de rod, ori de cite ori am trecut pe acolo in drumetiile mele. De mult am ajuns la concluzia ca ei (pomii) sint ca oamenii locurilor: primitori, veseli, buni, hrana pentru sufletele calatoare. Nu a fost data, chiar daca nu mai eram copil, sa nu ma opresc, sa adast la umbra unui mar si sa iau, cu placere nemasurata, un mar sa maninc. Nu de lacomie si fara sentimentul ca fur; era acolo si pentru mine, din prinosul de dragosteal unui OM. Daca amintesc si fintinile cu acoperis, bancuta, cu galeata si canita rosie de metal ( de unde , fara explicatie logica, am baut intotdeauna fara emotii medicale)...mirosul de busuioc din aproape toate curtile de gospodari...Si uite asa am spus, in doi, Zaraza, o poveste adevarat! _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mar 11 Ian 2011, 15:51 | |
| - CRUCIAT a scris:
- Si intrebarea si raspunsul tau plin de poezie mi-au adus aminte de imaginea pomilor fructiferi, mai ales meri, plantati pe marginea drumurilor publice din Bucovina. Muuulti si frumosi si plini de rod, ori de cite ori am trecut pe acolo in drumetiile mele. De mult am ajuns la concluzia ca ei (pomii) sint ca oamenii locurilor: primitori, veseli, buni, hrana pentru sufletele calatoare. Nu a fost data, chiar daca nu mai eram copil, sa nu ma opresc, sa adast la umbra unui mar si sa iau, cu placere nemasurata, un mar sa maninc. Nu de lacomie si fara sentimentul ca fur; era acolo si pentru mine, din prinosul de dragosteal unui OM. Daca amintesc si fintinile cu acoperis, bancuta, cu galeata si canita rosie de metal ( de unde , fara explicatie logica, am baut intotdeauna fara emotii medicale)...mirosul de busuioc din aproape toate curtile de gospodari...Si uite asa am spus, in doi, Zaraza, o poveste adevarat!
Era o vreme cand eram sanatosi sau asa ni se parea si nu ne era frica de tot felul de boli. Daca lumea ar avea incredere in ceilalti, am fi mai sanatosi! N-am avut acasa la parintii mei, busuioc. Dar avea bunica. Tata nici nu era de acord cu biserica. Era ateu. Aici mi-am pus busuioc in gradina. Uite-asa, fara sa-mi fi fost dor in mod deosebit de bunica. Dar, undeva, intr-un colt nestiut al inimii, se gasea o imagine idilica unde era bunica, busuiocul ei din gradina si multe altele. | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mar 11 Ian 2011, 16:28 | |
| - Citat :
- Era o vreme cand eram sanatosi sau asa ni se parea si nu ne era frica de tot felul de boli.
Din păcate acea vreme s-a dus demult şi nu se va mai întoarce. Nu pentru că oamenii nu mai au încredere unuii în alţii, ci pentru că aşa sunt vremurile de azi. În vremea când nu ştiam frică de nimic nu ştiam de E-uri în pâine şi salam, mâncam cu plăcere salamul ce conţinea carne de cal pentru că era foarte bun şi nu conţinea soia, când luam un măr de jos nu ne gândeam că trebuie spălat înainte de a-l mânca, când duceam la gură oala cu lapte proaspăt muls nu ştiam că trebuie fiert înainte pentru că poate conţine microb TBC, covăsâtul (iaurtul) era făcut de buna fără fermenţi artificiali şi multe altele. Atunci nu trăiam în UE pentru a ne obliga să adormim porcul înainte de a fi tăiat şi nici nu eram obligaţi să-l împuşcăm. Acum sunt ocrotite animalele şi câinii vagabonzi, care atunci erau luaţi de hingher, iar acum OMUL este lăsat să moară în şanţ, ca un câine atunci. | |
|
| |
VOTAN
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Mier 12 Ian 2011, 12:37 | |
| Tocmai de aceea suntem datori sa pastram pe cat putem vie amintirea acelor vremuri si fapte...sa le transformam in povesti pe care sa le spunem celor care vin! Uneori ma privesc ai mei ca pe un picat din luna cand le povestesc cum traiam si ce faceam in vacante la bunici "la tara" _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? | |
| |
|
| |
| Un joc. Ce-ai face dacă....? | |
|