__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Guvernul Bidinel | |
|
+15TRISTAN dolion j0oke zuum delta Emil Condor cactus Cristina Blue zaraza26 abbilbal yzzy ostrovna Anahoret aurora 19 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Sam 22 Mai 2010, 20:59 | |
| - abbilbal a scris:
- Aurora, ar fi cazul să nu sari peste cal. Nu te obligă nimeni să citeşti ce scrie Cristina şi dacă nu ai altă modalitate de a te exprima mai bine taci. E mai bine.
La fel şi tu Cristina. Ar fi cazul să încetezi cu aprecierile gen "milogi". Poate nu ... | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Sam 22 Mai 2010, 21:03 | |
| - delta a scris:
- aurora a scris:
- Cred ca avertizmentul trebuia sa i-l dai numai Cristinei, daca ea dovedea decenta in limbaj, nu am fi ajuns la acest dialog!
Activiştii de partid nu se simt jigniţi chiar aşa de uşor... Trebuie să treacă decenii până să priceapă că oamenii vor să trăiască măcar decent, nu să asculte discursuri despre maginifice programe (inexistente), hăhăieli piperate cu referiri la păsărici sau ţigănci împuţite şi urări de genul "Să trăiţi bine!" oricum neonorate... Da' ofticosi, pardon, opăriţi mai sunteti ... ps: sper sa dormiti fara grija mea la noapte !
Ultima editare efectuata de catre Cristina in Sam 22 Mai 2010, 21:04, editata de 1 ori | |
| | | delta
Numarul mesajelor : 1385 Data de inscriere : 23/03/2010
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Sam 22 Mai 2010, 21:04 | |
| - Cristina a scris:
- abbilbal a scris:
- Aurora, ar fi cazul să nu sari peste cal. Nu te obligă nimeni să citeşti ce scrie Cristina şi dacă nu ai altă modalitate de a te exprima mai bine taci. E mai bine.
La fel şi tu Cristina. Ar fi cazul să încetezi cu aprecierile gen "milogi". Poate nu ... ... ce? Să nu sară peste cal? Să citească totuşi ceea ce scrii? (deşi tu mai mult citezi ceva text intermindabil luat de pe un site pe cât posibil cu nume sofisticat din domeniul financiar şi... atât ... deci practic aurora citeşte în mesajele tale ceea ce au scris alţii... ) Să nu tacă? Să nu încetezi să-i numeşti "milogi" pe pensionari? Că din este greu de ghicit la care dintre variante te referi... | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Sam 22 Mai 2010, 21:05 | |
| La aia cu ics ... _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | delta
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Sam 22 Mai 2010, 21:05 | |
| | |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Lun 24 Mai 2010, 17:13 | |
| Ungaria va ieşi din criză... ce măsuri a luat? În din 2009 - a îngheţat salariile şi a redus numărul angajaţilor bugetari - a scăzut impozitul la 17% pe venit - a redus contribuţiile sociale ale formwlor particulare, pentru a evita creşterea şomajului În 2010 - a crescut TVA de la 20% la 24% - a eliminat a 13-a pensie (în RO n-a existat niciodată aşa ceva!) - a pus impozit mărit pe marile averi. Au avut un program.
Ce măsuri a luat guvernul basescuboc? în 2009 - cheltuieli mărite cu personalul bugetar - programul "prima casă"... un eşec - programul "primul siloz"... un eşec în 2010 - scade pensiile cu 15% - scade salariile cu 25% - scăderea programelor cu fonduri europene _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | delta
| | | | Cristina
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Lun 24 Mai 2010, 17:30 | |
| - aurora a scris:
- Ungaria va ieşi din criză...
Si Romania va iesi din criza . | |
| | | Cristina
| | | | delta
| | | | delta
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Lun 24 Mai 2010, 17:39 | |
| | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Lun 24 Mai 2010, 18:14 | |
| - delta a scris:
-
- Cristina a scris:
- aurora a scris:
- Ungaria va ieşi din criză...
Si Romania va iesi din criza . Care criză? Pardon, recesiune, ca inca nu e criza. [Cind ai dreptate, ai! ] - delta a scris:
- Aia inexistentă dar folosită ca paravan de Băsescu pentru a fura şi mai mult din bugetul de stat
Ce spuneai despre ... dovezi ? | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Lun 24 Mai 2010, 18:16 | |
| | |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Lun 24 Mai 2010, 19:20 | |
| GUVERNUL ROMÂNIEI hotărăşte: Art.1 Începînd cu data de 01.06.2010, pensionării pot traversa pe culoarea roşie a semaforului. Art.2 Dacă în maximun 30 zile nu se vor obţine rezultate mulţumitoare, începînd cu data de 01.07.2010 traversarea pensionarilor pe culoarea roşie a semaforului devine OBLIGATORIE. Art.3 Începînd cu data de 01.06.2010 Guvernul României oferă slujbe gratuite tuturor şomerilor. Slujbele vor fi oficiate de preoţi, episcopi, arhiepiscopi şi patriarhul României. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | delta
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Lun 24 Mai 2010, 20:26 | |
| | |
| | | delta
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Lun 24 Mai 2010, 20:27 | |
| | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Mar 25 Mai 2010, 10:48 | |
| Secretarul executiv al Partidului Democrat Liberal, ministrul Turismului Elena Udrea, a anunţat, luni, că va solicita desfiinţarea Companiei Naţionale de Investiţii (CNI) şi că va solicita şi BPN al PDL să adopte o hotărâre prin care să ceară membrilor de partid cu funcţii să opteze între poziţia publică şi afaceri, transmite Mediafax. "Având în vedere că PDL trebuie să dea dovadă de solidaritate maximă cu cei cărora le cerem sacrificii în această perioadă. Am decis ca astăzi (marţi - n.r.), în BPN, să solicit Biroului să ia o hotărâre prin care să ceară tuturor membrilor de partid care ocupă funcţii publice să opteze între afaceri şli funcţiile publice pe care le ocupă", a spus Udrea.
Ea a adăugat că, din aceleaşi considerente, a decis să ceară Guvernului desfiinţarea Companiei Naţionale de Investiţii (CNI). "De asemenea, din aceleaşi considerente, la MDRT, pe care îl conduc, am decis să solicit în Guvern desfiinţarea CNI, din nevoia de a elimina orice suspiciune legată de cheltuirea banului public şi am decis să cer acelor politicieni care ocupă funcţii publice să renunţe la contractele cu CNI, în caz contrar le voi desfiinţa personal, asumându-mi orice risc", a spus Udrea. http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/udrea-vrea-sa-desfiinteze-compania-nationala-de-investitii-187546.htmlIata ca Udrea, asa hulita cum e ea, face un prim pas ... Sa vedem ce mai urmeaza ... _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Mar 25 Mai 2010, 10:52 | |
| Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) va fi reorganizat şi din 893 de angajaţi vor rămâne 735, a declarat marţi ministrul de resort Elena Udrea, care a adăugat totodată că MDRT îşi reduce cheltuielile cu bunuri şi servicii cu 37%. "În acest moment se desfăşoară concursuri la MDRT, marţi şi miercuri. Toate posturile vor fi ocupate prin concurs. (Vor fi scoase la concurs câteva funcţii pentru un număr mai mare de angajaţi, n.r.)", a precizat Elena Udrea, citată de NewsIn. De asemenea, Udrea a precizat că ministerul şi-a redus cheltuielile cu maşinile, cu parcul auto, carburanţi, telefoane, cu peste 50%, iar cheltuielile cu bunuri şi servicii au fost reduse cu totul cu 37%.
"Suma economisită va fi distribuită către programele de reabilitare a drumurilor judeţene", a menţionat ministrul Elena Udrea. Altfe, ministrul spunea recent că anul acesta se va renunţa la construcţia de bazine de înot, patinoare artificiale şi cămine culturale (lucrări efectuate de Compania Naţională de Investiţii, aflată în subordinea MDRT, n.r.), pentru că aceste investiţii "nu făceau decât să satisfacă o dorinţă de a aduce ceva comunităţii" şi "nu foloseau nimănui". "E puţin probabil că un bazin de înot într-o comună să fie atât de necesar încât să trebuiască să îl construim în 2010", a afirmat Udrea recent.http://www.romanialibera.ro/bani-afaceri/piata-muncii/udrea-da-afara-158-angajati-pentru-reducerea-cheltuielilor-cu-37-187552.html _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | delta
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Mar 25 Mai 2010, 11:32 | |
| - Cristina a scris:
- Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) va fi reorganizat şi din 893 de angajaţi vor rămâne 735, a declarat marţi ministrul de resort Elena Udrea, care a adăugat totodată că MDRT îşi reduce cheltuielile cu bunuri şi servicii cu 37%.
Nu strica să-l desființeze de tot. Aia ar fi fost întradevăr o măsură de economisire a banului public! | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Mar 25 Mai 2010, 13:19 | |
| Nu cred: de dezvoltare regionala avem nevoie, musai. _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | delta
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Mar 25 Mai 2010, 13:50 | |
| - Cristina a scris:
- Nu cred: de dezvoltare regionala avem nevoie, musai.
De dezvoltare regională, da. De minister, nu! | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Mar 25 Mai 2010, 14:14 | |
| Pai nici de companii de stat nu avem nevoie ... _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | delta
| | | | Cristina
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Mar 25 Mai 2010, 18:08 | |
| Ohooo, ce de economii s-ar face la buget fara sugatorii din companiile de stat ... _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | delta
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Mar 25 Mai 2010, 18:17 | |
| - Cristina a scris:
- Ohooo, ce de economii s-ar face la buget fara sugatorii din companiile de stat ...
Păi, dacă-s contracte încheiate cu terțe părți, nu vine nici un RON de la bugetul de stat, ci din contră, se virează la bugetul de stat TVA-ul și celelalte dări. Așa că, dacă desființează companiile de stat care-s pe autofinanțare, nu doar că nu vor face nici 1 RON economie, ci scad și sumele provenite din taxele și impozitele pe care acestea le plăteau. Deci: le desființează = nu scad cheltuielile de la buget, în schimb scad veniturile bugetului de stat. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel | |
| |
| | | | Guvernul Bidinel | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |