__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Guvernul Bidinel | |
|
+15TRISTAN dolion j0oke zuum delta Emil Condor cactus Cristina Blue zaraza26 abbilbal yzzy ostrovna Anahoret aurora 19 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Joi 20 Mai 2010, 13:42 | |
| - delta a scris:
- aurora a scris:
- Ce fac guvernantii pentru noi?
Scad pensiile... Blestemaţi să fie! Şi vor fi! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | delta
Numarul mesajelor : 1385 Data de inscriere : 23/03/2010
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Joi 20 Mai 2010, 14:29 | |
| - aurora a scris:
- delta a scris:
- aurora a scris:
- Ce fac guvernantii pentru noi?
Scad pensiile... Blestemaţi să fie! Şi vor fi! N-are efect asupra lor. Băsescu vâră centuristele poulitice în diferițe posturi publice de vârf în funcție de mărimea (mai bine zis... de micimea ) chiloților lor, și tu vrei să bage în seamă că țipă niște pensionari? | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Vin 21 Mai 2010, 18:47 | |
| | |
| | | delta
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Vin 21 Mai 2010, 19:27 | |
| - Cristina a scris:
- Finantarea acordata microintreprinderilor va fi de 100%. A fost eliminata contributia solicitantului!
Înseamnă că au bani. Atunci nu este clar de ce vor să-i omoare pe pensionari? | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Vin 21 Mai 2010, 19:46 | |
| - delta a scris:
- Cristina a scris:
- Finantarea acordata microintreprinderilor va fi de 100%. A fost eliminata contributia solicitantului!
Înseamnă că au bani. Atunci nu este clar de ce vor să-i omoare pe pensionari? Mai citeste o data: este vorba despre fonduri structurale (=europene). Adica pentru proiecte de investitii, nu pentru salarii si pensii. Este o masura de relansare economica, NU de protectie sociala. Iar pe pensionari nu-i omoara cei de azi, ei au fost "omoriti" timp de 20 de ani, incet, dar sigur ! | |
| | | delta
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Vin 21 Mai 2010, 20:04 | |
| - Cristina a scris:
- Mai citeste o data: este vorba despre fonduri structurale (=europene). Adica pentru proiecte de investitii
Păi, UE oricum nu dă toți banii, ci statul contribuie cu o anumită cotă de cofinanțare. Adică este vorba de bani de la bugetul de stat. Deci bani ar fi la o adică, așa că asta cu belirea pensionarilor o fi o răzbunare a matolului din cauză că ăia mai în vârstă votează cu comuniștii declarați, nu cu ăia sub acoperire care aparent condamnă comunismul, inclusiv prin cuvântări în Parlament... | |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Sam 22 Mai 2010, 12:10 | |
| Taie salarii, taie pensii, taie alocaţii pentru bolnavi, pentru copii, taie burse la studenţi, taie... taie... taie... DAR ... doamnei udrea nu i se poate refuza nimic în românia, şi ştim de ce... şi blaga, şi videanu, şi... şi... ăştia o duc foarte bine, pe banii statului, nu au probleme cu "criza" Aruncă guvernanţii cu banii statului, aruncă 75 de milioane de euro pe o noua campanie de promovare a Romaniei - Citat :
- Ministrul Turismului va cheltui 75 de milioane de euro pe o alta campanie de promovare a Romaniei,
care are ca scop atragerea de mai multi turisti in tara, prin crearea unui brand turistic romanesc timp de trei ani.
Si anul trecut, Elena Udrea a incercat sa promoveze turismul romanesc, cheltuind un milion si jumatate de euro... Rezultatele? Jumatate dintre romani nici macar nu au auzit de campanie.
Ministrul Turismului a creat si un clip care a costat nici mai mult nici mai putin de 10.000 de euro. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | delta
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Sam 22 Mai 2010, 12:16 | |
| - aurora a scris:
- Taie salarii, taie pensii, taie alocaţii pentru bolnavi, pentru copii, taie burse la studenţi,
taie... taie... taie...
DAR ... doamnei udrea nu i se poate refuza nimic în românia, şi ştim de ce... Chiar ăsta-i motivul pentru care mă distrez constatând că diferite menopauziste se ofuscă din cauza opiniei că ţara asta pare condusă de unul care are un râs ca din vagin... | |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Sam 22 Mai 2010, 12:51 | |
| - delta a scris:
- aurora a scris:
- Taie salarii, taie pensii, taie alocaţii pentru bolnavi, pentru copii, taie burse la studenţi,
taie... taie... taie...
DAR ... doamnei udrea nu i se poate refuza nimic în românia, şi ştim de ce... Chiar ăsta-i motivul pentru care mă distrez constatând că diferite menopauziste se ofuscă din cauza opiniei că ţara asta pare condusă de unul care are un râs ca din vagin... ioi ,esti cam vulgar dar na daca n-are candida c-am asa are hahaitul:( din pacate vai de noi:( | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Sam 22 Mai 2010, 12:52 | |
| Iar eu ma distrez cind vad cum se oftica milogii din companiile de stat, cind le taie din salarii ... _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | delta
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Sam 22 Mai 2010, 13:11 | |
| | |
| | | aurora
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Sam 22 Mai 2010, 13:26 | |
| - Cristina a scris:
- Iar eu ma distrez cind vad cum se oftica milogii din companiile de stat, cind le taie din salarii ...
N-ai pic de ruşine... cum poţi numi "milog" un om care munceşte pe un salar de nimica? Poţi să simpatizezi cu băsescu, cu boc, cu toată şleahta lor de nemernici, dar nu ai nici un drept să te referi în aceşti termeni mizerabili la oameni care muncesc cinstit, şi care contribuie şi ei, prin taxe şi impozite, la bunăstarea ta, care munceşti în privat. Încearcă şi păstrează-te în limitele decenţei. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Sam 22 Mai 2010, 13:41 | |
| - aurora a scris:
-
- Cristina a scris:
- Iar eu ma distrez cind vad cum se oftica milogii din companiile de stat, cind le taie din salarii ...
N-ai pic de ruşine... cum poţi numi "milog" un om care munceşte pe un salar de nimica? Eu tot ma distrez cind vad milogii de la stat cum stau pe strada la cersit mariri de salarii nejustificate . Si ma distreaza si mai tare sustinatorii lor ofticosi ! - aurora a scris:
-
dar nu ai nici un drept să te referi în aceşti termeni mizerabili la oameni care muncesc cinstit, nici nu m-am referit la cei ce muncesc cinstit, ci doar la milogi ... si la sustinatorii lor ... - aurora a scris:
- şi care contribuie şi ei, prin taxe şi impozite, la bunăstarea ta, care munceşti în privat.
"contribuie la bunastarea mea" - aurora a scris:
- Încearcă şi păstrează-te în limitele decenţei.
Faci confuzii, dar la tine nu ma mai mira nimic, de mult ... | |
| | | delta
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Sam 22 Mai 2010, 13:42 | |
| - aurora a scris:
- Cristina a scris:
N-ai pic de ruşine... cum poţi numi "milog" un om care munceşte pe un salar de nimica? Poţi să simpatizezi cu băsescu, cu boc, cu toată şleahta lor de nemernici, dar nu ai nici un drept să te referi în aceşti termeni mizerabili la oameni care muncesc cinstit, şi care contribuie şi ei, prin taxe şi impozite, la bunăstarea ta, care munceşti în privat. Încearcă şi păstrează-te în limitele decenţei. Eh, nu strică să ai ceva mai multă toleranţă faţă de pupinbăsistele care susţin necondiţionat politica guvernului de a decima pensionarii. Doar ideea este să economisească cât mai mulţi bani pentru a finanţa 100% firmele lor. Dacă ar plăti salariile şi pensiile, păi de unde draq să mai rămână pentru genţi de 5000 euro, telefoane placate cu diamante, prezenţă constantă prin cluburi cu fiţe unde se poate servi cafea făcută din c ăcat de pisici tailandeze? Scuze, am uitat cum draq se numeşte cafeaua aia, dar este de genul Hopi Luwak... sau aşa ceva... chiar recent a fost vorba despre ea într-un film difuzat recent, cu Jack Nickolson şi Morgan Freeman. | |
| | | delta
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Sam 22 Mai 2010, 13:50 | |
| - Cristina a scris:
- aurora a scris:
-
- Cristina a scris:
N-ai pic de ruşine... cum poţi numi "milog" un om care munceşte pe un salar de nimica? Eu tot ma distrez cind vad milogii de la stat cum stau pe strada la cersit mariri de salarii nejustificate . Si ma distreaza si mai tare sustinatorii lor ofticosi ! Mda, adevărul este că ar cam trebui să le ceară socoteală dacă întradevăr cheltuiala justifică munca pe care o prestează. Deoarece nu este normal să "pompezi" continuu bani de la buget şi să scadă nivelul învăţământului, să scadă nivelul serviciilor medicale, să fie blocaje la asigurarea medicamentelor, să nu găseşti poliţist pe stradă atunci când ai nevoie etc. Dacă ar avea servicii prestate pe banii atraşi de ei, atunci ar fi OK, deoarece ar fi treaba lor şi nu ar atinge bugetul de stat. Dar dacă funcţionărimea şi alţi bugetari trag de timp pe banii din impozitul meu... păi aia nu prea este OK... | |
| | | aurora
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Sam 22 Mai 2010, 14:30 | |
| - Cristina a scris:
- aurora a scris:
-
- Cristina a scris:
N-ai pic de ruşine... cum poţi numi "milog" un om care munceşte pe un salar de nimica? Eu tot ma distrez cind vad milogii de la stat cum stau pe strada la cersit mariri de salarii nejustificate . Si ma distreaza si mai tare sustinatorii lor ofticosi !
- aurora a scris:
-
dar nu ai nici un drept să te referi în aceşti termeni mizerabili la oameni care muncesc cinstit, nici nu m-am referit la cei ce muncesc cinstit, ci doar la milogi ... si la sustinatorii lor ... - aurora a scris:
- şi care contribuie şi ei, prin taxe şi impozite, la bunăstarea ta, care munceşti în privat.
"contribuie la bunastarea mea"
- aurora a scris:
- Încearcă şi păstrează-te în limitele decenţei.
Faci confuzii, dar la tine nu ma mai mira nimic, de mult ... Lasă oamenii simpli, oamenii normali în pace... nu-i bălăcări cu nesimţire. Nimeni nu te-a făcut pe tine nici miloagă, nici ofticoasă. Iar oamenii care îşi cer nişte drepturi în stradă, nu sunt nici milogi, nici ofticoşi, sunt oameni care ajung în pragul sărăciei, oameni care nu mai pot supravieţui, oameni care din munca lor nu mai pot duce o viaţă decentă. Oamenii au dreptul să trăiască decent în România, să nu trebuiască să plece din ţara asta să munceasca aiurea. Să-şi abandoneze copiii ca să plece la muncă în alte ţări. Chiar dacă tu o duci bine, trebuie să ai un pic de respect, de milă, de consideratie, pentru cel care nu are sau o duce greu. Cum crezi că se simt cei care citesc pe forum, cum tu îi faci "milogi" sau "ofticoşi"? _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Sam 22 Mai 2010, 14:45 | |
| Aurora, ar fi cazul să nu sari peste cal. Nu te obligă nimeni să citeşti ce scrie Cristina şi dacă nu ai altă modalitate de a te exprima mai bine taci. E mai bine.
La fel şi tu Cristina. Ar fi cazul să încetezi cu aprecierile gen "milogi". | |
| | | aurora
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Sam 22 Mai 2010, 15:02 | |
| Cred ca avertizmentul trebuia sa i-l dai numai Cristinei, daca ea dovedea decenta in limbaj, nu am fi ajuns la acest dialog! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | delta
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Sam 22 Mai 2010, 15:03 | |
| - aurora a scris:
- Cum crezi că se simt cei care citesc pe forum, cum tu îi faci "milogi" sau "ofticoşi"?
pupinbăseşti în nici-un caz! | |
| | | delta
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Sam 22 Mai 2010, 15:04 | |
| - aurora a scris:
- Cred ca avertizmentul trebuia sa i-l dai numai Cristinei
Yo am primit trei dintr-o singură tranşă (deci mai ceva ca alea de la FMI)... dintre care două nu ştiu când? | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Sam 22 Mai 2010, 15:09 | |
| - delta a scris:
- aurora a scris:
- Cred ca avertizmentul trebuia sa i-l dai numai Cristinei
Yo am primit trei dintr-o singură tranşă (deci mai ceva ca alea de la FMI)... dintre care două nu ştiu când? Luni, când vine Emil, întreabă şi vei primi răspuns. | |
| | | yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Sam 22 Mai 2010, 15:20 | |
| - aurora a scris:
- Cred ca avertizmentul trebuia sa i-l dai numai Cristinei,
daca ea dovedea decenta in limbaj, nu am fi ajuns la acest dialog! Cristna s-a referit la cei care nu muncesc şi doar aşteaptă măriri de salarii, sporuri , la fel cum spunea şi Delta, pe când tu ai jignit-o direct pe ea. _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
| | | delta
| | | | aurora
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Sam 22 Mai 2010, 16:03 | |
| - yzzy a scris:
- aurora a scris:
- Cred ca avertizmentul trebuia sa i-l dai numai Cristinei,
daca ea dovedea decenta in limbaj, nu am fi ajuns la acest dialog! Cristna s-a referit la cei care nu muncesc şi doar aşteaptă măriri de salarii, sporuri , la fel cum spunea şi Delta, pe când tu ai jignit-o direct pe ea. Cristina s-a referit la "milogii" care îşi cer drepturile în stradă, nu la cei care câştigă sute de milioane prin ministere şi alte clădiri guvernamentale! Când spui "milogii de bugetari" te referi la TOŢI bugetarii! Ai văzut vreo diferenţiere? Asta este ca exprimarea aia "persoanele de faţă se exclud" după ce dai cu bâtă în baltă şi îi împroşti pe toţi cu noroi! Poate o întrebi pe Cristina şi cine sunt "ofticoşii" la care s-a referit! Pentru mine, "ofticos" înseamnă în primul rând "tuberculos", şi îmi este un cuvânt profund dezagreabil. Poate se gândeşte Cristina că printre acei "milogi" cărora li se va tăia din salariile şi aşa de mizerie, sunt şi medicii, şi asistentele medicale, majoritatea cu înaltă calificare profesională, care vor prefera să plece în străinătate, aşa cum deja mulţi au făcut-o şi continuă să o facă. Şi cine ne va mai îngriji? Chiar şi pe ea... sau va avea banii să plece la Viena să se trateze? Marea majoritate nu au această posibilitate. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | delta
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Sam 22 Mai 2010, 16:14 | |
| - yzzy a scris:
- aurora a scris:
- Cred ca avertizmentul trebuia sa i-l dai numai Cristinei, daca ea dovedea decenta in limbaj, nu am fi ajuns la acest dialog!
Cristna s-a referit la cei care nu muncesc şi doar aşteaptă măriri de salarii, sporuri , la fel cum spunea şi Delta, pe când tu ai jignit-o direct pe ea. Activiştii de partid nu se simt jigniţi chiar aşa de uşor... Trebuie să treacă decenii până să priceapă că oamenii vor să trăiască măcar decent, nu să asculte discursuri despre maginifice programe (inexistente), hăhăieli piperate cu referiri la păsărici sau ţigănci împuţite şi urări de genul " Să trăiţi bine!" oricum neonorate... | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel | |
| |
| | | | Guvernul Bidinel | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |