__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Guvernul Bidinel | |
|
+15TRISTAN dolion j0oke zuum delta Emil Condor cactus Cristina Blue zaraza26 abbilbal yzzy ostrovna Anahoret aurora 19 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Sam 08 Mai 2010, 17:45 | |
| „Sfintii” se fabrică prin alte părti (Roma, Constantinopol...), la Washington, încă nu! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Sam 08 Mai 2010, 18:01 | |
| - abbilbal a scris:
-
- Cristina a scris:
- Cit ai fost secretar PCR ce ai cistigat ?
Picioare în fund ca să nu spun ca şi Alexandru Graur. Sa nu-mi spui ca te asteptai la aplauze si vesnica recunostinta ... - Cristina a scris:
- dovada ca se pling si injura zilnic,
- abbilbal a scris:
- De înjurat înjură, că au dreptul, dar de plâns cui se plâng? Cine-i bagă în seamă?
Avem libertatea de a injura, dreptul de a injura nu il au decit cei care se duc la vot. - Cristina a scris:
- nu se duc la vot -chipurile, sunt "apolitici
- abbilbal a scris:
- Nu se duc la vot din comoditate sau dezinteres, nu pentru că sunt apolitici. Apoliticii se duc la vot şi votează cu ce-i pe care-i consideră oameni, dar din păcate se înşeală şi apoi intră în cercul vicios fără să-i mai bage nimeni în seamă.
Poate ca se mai si inseala, dar nici sa se stea cu miinile-n sin nu e o solutie. Pina la urma, fiecare vot conteaza si politicienii stiu asta. - Cristina a scris:
- cei ca mine si ca tine o fac deschis,
- abbilbal a scris:
- Nu cred. Şi voi votaţi la secret
De votat votam secret, de vorbit vorbim deschis . | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| | | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Sam 08 Mai 2010, 23:22 | |
| - Cristina a scris:
- aurora a scris:
- mda... acuma unde e Cristina?
Imi duci doru'? Sau... grija? Da, eram curioasa daca mai suferi de "basescianita", dar se pare ca inca nu te-ai vindecat! - Cristina a scris:
- aurora a scris:
- de data asta, cu totii vom fi afectati...
Cum este si corect, de altfel. Doar nu era sa fie afectat doar sectorul privat, in plina criza ! Desi stiu ca -voua, bugetarilor- v-ar fi convenit sa fiti "mai egali" ca altii ... Vom suferi cu totii, cu totii toti oamenii, locuitorii acestei tari, cu venituri normale, nu de milionari, indiferent ca sunt bugetari sau din mediul privat, salariati sau pensionari. OAMENII! Si spre stiinta ta, nu am fost, nu sunt, "bugetara". Suntem in aceeasi oala, cu totii... afectati de masurile idioate ale idiotilor care ne conduc. - Cristina a scris:
- aurora a scris:
- sa mai spuneti ca nu va intereseaza politica!
Pe toata lumea intereseaza politica, Aurora, dovada ca se comenteaza din plin pe forumuri si la coltul strazii, dovada ca daca au o problema se duc la primarie sa se plinga, dovada ca se pling si injura zilnic, dovada ca nu se duc la vot -chipurile, sunt "apolitici", desi ii lasa pe altii sa decida in locul lor . Diferenta este ca cei ca mine si ca tine o fac deschis, o recunosc onest si o considera ca fiind un act normal intr-o democratie si societate responsabila. Restu' dau vina pe altii...inclusiv pe noi ... Aici ai dreptate. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | j0oke
Numarul mesajelor : 105 Data de inscriere : 07/05/2010
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Dum 09 Mai 2010, 00:58 | |
| | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Dum 09 Mai 2010, 08:55 | |
| Conteaza fiecare om bun pe lumea asta, iar eu ii consider -pe cei mentionati de mine - ca fiind de buna-credinta . Pina la proba contrarie, evident . Cit despre rationamentul tau punctat de ceea ce a declarat un consilier ametit -si care a si fost demis!- al lui Seitan, scuza-ma, dar nu este relevant pentru mine . | |
| | | j0oke
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Dum 09 Mai 2010, 11:41 | |
| - Cristina a scris:
- Conteaza fiecare om bun pe lumea asta, iar eu ii consider -pe cei mentionati de mine - ca fiind de buna-credinta . Pina la proba contrarie, evident .
Cit despre rationamentul tau punctat de ceea ce a declarat un consilier ametit -si care a si fost demis!- al lui Seitan, scuza-ma, dar nu este relevant pentru mine . De buna credinta i-as considera si eu, cel putin asa apar la tv, ideea era alta. Dar daca nu e relevant rationamentul pentru tine, e ok. Uite cum e, eu nu ma manifest actual nici contra nici pentru .. Basescu. Insa mi se pare periculos faptul ca un singur om ajunge sa le hotarasca si sa dirijeze in toate. Teoretic putem avea norocul sa fie bine intentionat, sau nu. Insa ideea in sine, ma sperie. Ca pana le-om sti noi pe toate cate se petrec in culisele lor .. da ne implicam, pentru ca inteleg, ii mai interesant daca esti parte activa din vreo tabara. Ma crezi, eu l-am votat pe Becali. Crezi ca nu mai poot dupa el? Da a fost singura mea modalitate in care sa pot da un stuchi celorlalti pacalici. Da, niste pacalici ii consider si asa-i peste tot pe glob aproape, votul si democratia, dreptul la opinie si optiunile politice is doar o jucarie ce ne-o livreaza constant si in galagie mare, sa avem noi la ce ne concentra si sa plutim in senzatia ca detinem vreun control si am conta cumva in planurile lor. Daca vrei, putem discuta pe tema asta. | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Dum 09 Mai 2010, 14:36 | |
| - abbilbal a scris:
-
- Cristina a scris:
- Cit ai fost secretar PCR ce ai cistigat ?
Picioare în fund ca să nu spun ca şi Alexandru Graur. - Cristina a scris:
- Sa nu-mi spui ca te asteptai la aplauze si vesnica recunostinta ...
Păi, la drept vorbind...., n-aveau cum să mă aplaude când şi la calea ferată era cum era şi nu reuşeam să facem faţă solicitării unităţilor economice din Bălgrad cu vagoane pentru a-şi transporta marfa. Ori acum, în gara Alba Iulia, în afară de buruieni nu mai găseşti nimic, iar unităţile economice sunt la capătul tunelului în spatele celebrei luminiţe. Noroc că mai putem strânge brăcinarul care încă nu s-a rupt, că doar înţeleptul matroz a ajuns la concluzia că o pensie de 800 lei este prea mare şi mai trebuie tăiat din ea 120 lei, iar salarul lui nesimţit este prea mic şi mai poate creşte cu 1000 euro. | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Dum 09 Mai 2010, 14:47 | |
| - Cristina a scris:
- Cum este si corect, de altfel. Doar nu era sa fie afectat doar sectorul privat,....
Da, de sectorul privat nu trebuie să se atingă nimeni şi să i se dea libertatea de a umfla preţurile la bunurile de larg consum pentru a ţine pasul cu scăderea veniturilor populaţiei de la baza piramideoi. | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Dum 09 Mai 2010, 14:50 | |
| - Cristina a scris:
- abbilbal a scris:
- Cine mă bagă pe mine în seamă ca să fac politică?
Pentru inceput, tu insuti te bagi in seama ... Apoi, cel care ti-a cersit votul, care te reprezinta local si cel care te reprezinta in Parlament. Si care poate fi sanctionat, tot prin votul tau, prin reclamatii scrise la biroul sau electoral etc. Da, m-am băgat în seamă pentru că am satisfacţia că în buletinul pe care l-am schimbat în urmă cu două luni nu mai era loc pentru aplicarea ştampilelor la secţia de votare şi în această "democraţie originală" am reuşit să votez tot pe lângă încât nu pot fi trirmis să pup chelia cuiva. | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Dum 09 Mai 2010, 17:04 | |
| - abbilbal a scris:
- iar salarul lui nesimţit este prea mic şi mai poate creşte cu 1000 euro.
Asta de unde-ai mai scos-o?! | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Dum 09 Mai 2010, 17:08 | |
| - abbilbal a scris:
- Cristina a scris:
- Cum este si corect, de altfel. Doar nu era sa fie afectat doar sectorul privat,....
Da, de sectorul privat nu trebuie să se atingă nimeni şi să i se dea libertatea de a umfla preţurile la bunurile de larg consum pentru a ţine pasul cu scăderea veniturilor populaţiei de la baza piramideoi. Da, sectorul privat cinstit, cel care-si plateste darile cinstit si la timp, cel care nu aduleaza baietii destepti care dau tunuri pe bani publici si fug din tara, cel care munceste in loc sa cerseasca si care nu face "afaceri" cu statul, trebuie sustinut, ca altfel ciu-ciu bani publici pentru pensioara ta, stimabile ! | |
| | | Cristina
| | | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Dum 09 Mai 2010, 17:20 | |
| La comentariile de la link-ul propus de j0oke, casandra scria:
Nu va mai vaitati degeaba, e prea tarziu. Societatea romaneasca isi sacrifica piramidal membrii incepand cu cei mai slabi(pensionarii) si cu cei mai expusi(bugetarii). Cine se bucura ca a scapat acum, e cazut in cap, vor urma si altii, mutarea urmatoare va fi sigur cresterea TVA si a impozitului pe profit, dupa care fabrica de bani va face praf ce a mai ramas prin inflatie. Se economisesc acum niste bani care vor fi absorbiti instantaneu de datoriile existente deja...de crestere economica nici nu poate fi vorba. Intrebarea cea mare este : ce se va intampla cand vom turba de foame toti? Capitanul Ahab are steaua lui pe care o urmeaza, pe noi nici nu ne baga in seama. _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Dum 09 Mai 2010, 17:40 | |
| - dolion a scris:
- La comentariile de la link-ul propus de j0oke, casandra scria:
Nu va mai vaitati degeaba, e prea tarziu. Daca vorbim despre ce s-a risipit/furat in 20 de ani, da , este prea tirziu. Daca vorbim despre falimentul national, nu este prea tirziu (inca) - vezi Grecia, care dadea la bugetari (concret, la padurari) sporuri pentru stat in aer liber . - dolion a scris:
- Societatea romaneasca isi sacrifica piramidal membrii incepand cu cei mai slabi(pensionarii) si
Eu nu as plinge de mila pensionarilor care -de bine, de rau- au apucat sa-si faca o casa, o gospodarie, au un venit asigurat si au timp berechet (inclusiv pentru munca part-time, inclusiv pentru stat la cozi pe scaunele). Eu consider ca tinerii sunt cei mai fragili, in acest moment. - dolion a scris:
- cu cei mai expusi(bugetarii).
Expusi la ce? La spagi si trafic de influenta? La obraznicii cu publicul si cersit mariri de sporuri pe zimbet, in fata guvernului? La un job sigur si caldutz la stat? La incompetenta si ineficienta perpetua, chiar daca leafa merge? - dolion a scris:
- Cine se bucura ca a scapat acum, e cazut in cap, vor urma si altii,
Eu nu cred ca se bucura cineva, iar aici nu se pune problema "care pe care". Asta este nu numai prostie, ci si invrajbire inconstienta. A spune lucrurilor pe nume nu inseamna ca are cineva boala pe bugetari, aiurea. - dolion a scris:
- mutarea urmatoare va fi sigur cresterea TVA si a impozitului pe profit, dupa care fabrica de bani va face praf ce a mai ramas prin inflatie. Se economisesc acum niste bani care vor fi absorbiti instantaneu de datoriile existente deja...de crestere economica nici nu poate fi vorba.
Este corect si realist spus, iar daca economia reala (=mediul privat) nu-si va reveni, va fi si mai rau! - dolion a scris:
- Intrebarea cea mare este : ce se va intampla cand vom turba de foame toti?
Raspunsul este "mic": haos. Insa nu orice intrebare mare este esentiala . - dolion a scris:
- Capitanul Ahab are steaua lui pe care o urmeaza, pe noi nici nu ne baga in seama.
Asta o va judeca doar istoria. La fel cum ii va judeca -la rece- inclusiv pe Iliescu si pe Constantinescu . | |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Dum 09 Mai 2010, 17:53 | |
| - Citat :
- Eu nu as plinge de mila pensionarilor care -de bine, de rau- au apucat sa-si faca o casa, o gospodarie, au un venit asigurat si au timp berechet (inclusiv pentru munca part-time, inclusiv pentru stat la cozi pe scaunele).
Hai sa-i adunam mai bine pe pensionari in parcuri si sa le dam foc... sau cu cianura... Cum Doamne poti scrie asa mizerii morale? Emil Condor: Rog să nu se mai folosească niciun fel de caracterizări asupra persoanelor de la Popas. Propozitia la care mă refer a fost eliminată. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Dum 09 Mai 2010, 18:20 | |
| - aurora a scris:
-
- Citat :
- Eu nu as plinge de mila pensionarilor care -de bine, de rau- au apucat sa-si faca o casa, o gospodarie, au un venit asigurat si au timp berechet (inclusiv pentru munca part-time, inclusiv pentru stat la cozi pe scaunele).
Hai sa-i adunam mai bine pe pensionari in parcuri si sa le dam foc... sau cu cianura...
Cum Doamne poti scrie asa mizerii morale? Daca-mi explici cum poate fi o mizerie morala , poate-ti explic si eu cum pot scrie adevaruri care supara rău di tăt . | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Dum 09 Mai 2010, 18:39 | |
| - j0oke a scris:
- Insa mi se pare periculos faptul ca un singur om ajunge sa le hotarasca si sa dirijeze in toate.
De unde ai tras o asemenea concluzie? Concret, cu exemple, te rog . - j0oke a scris:
- Ma crezi, eu l-am votat pe Becali. Crezi ca nu mai poot dupa el? Da a fost singura mea modalitate in care sa pot da un stuchi celorlalti pacalici.
Imi pare rau ca trebuie sa-ti spun ca motivatia ta este cel putin ciudata. Daca nici tu nu crezi in "valoarea" unui specimen precum Becali, cum poti vota pentru a-l pune presedinte, cum poti face asta poporului tau? De ce nu ti-ai anulat votul, pur si simplu, daca sustii ca nu aveai pe cine vota? Nu crezi ca era mai corect asa? - j0oke a scris:
- Da, niste pacalici ii consider si asa-i peste tot pe glob aproape, votul si democratia, dreptul la opinie si optiunile politice is doar o jucarie ce ne-o livreaza constant si in galagie mare, sa avem noi la ce ne concentra si sa plutim in senzatia ca detinem vreun control si am conta cumva in planurile lor. Daca vrei, putem discuta pe tema asta.
Ei bine, aici chiar ne despartim in opinii: pina una-alta, democratia si votul liber exprimat sunt singurele garantii ca popoarele decid pentru ele, de bine de rau. Democratiile dezvoltate (nu ma refer la cele "originale" de tip iliescian) sunt singurele sisteme viabile pina azi. Daca miine imi dovedeste cineva ca exista un altul, sunt gata sa ascult . | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Dum 09 Mai 2010, 19:15 | |
| - j0oke a scris:
[...] Da, niste pacalici ii consider si asa-i peste tot pe glob aproape, votul si democratia, dreptul la opinie si optiunile politice is doar o jucarie ce ne-o livreaza constant si in galagie mare, sa avem noi la ce ne concentra si sa plutim in senzatia ca detinem vreun control si am conta cumva in planurile lor. Daca vrei, putem discuta pe tema asta. Fiecaruia i se intampla dupa cum crede. Fiecare are realitatea in care crede. Daca te simti un pion in lumea asta, adu-ti aminte ca pentru Dumnezeu esti rege si Binele invinge. Celelalte sunt trecatoare. | |
| | | j0oke
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Dum 09 Mai 2010, 20:22 | |
| Cristina, gandim diferit, da nu-i nici o problema Ce decid popoarele pentru ele ca urmare a asa zisei democratii? Stii vreunul care a decis pentru el criza asta? Si-a asumat-o benevol prin vot? Si toate porcariile care se intampla pe glob si care mereu se initiaza in cerc privat, intelegeri in defavoarea popoarelor .. ei, pentru mine cel putin, nu-s o garantie. N-are cum sa-ti dovedeasca cineva ca exista un altul dar daca tot umblam in bezna, o mai facem si legati la ochi? | |
| | | j0oke
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Dum 09 Mai 2010, 20:27 | |
| - zaraza26 a scris:
- j0oke a scris:
[...] Da, niste pacalici ii consider si asa-i peste tot pe glob aproape, votul si democratia, dreptul la opinie si optiunile politice is doar o jucarie ce ne-o livreaza constant si in galagie mare, sa avem noi la ce ne concentra si sa plutim in senzatia ca detinem vreun control si am conta cumva in planurile lor. Daca vrei, putem discuta pe tema asta. Fiecaruia i se intampla dupa cum crede. Fiecare are realitatea in care crede. Daca te simti un pion in lumea asta, adu-ti aminte ca pentru Dumnezeu esti rege si Binele invinge. Celelalte sunt trecatoare. Nu ma simt nici un pion pentru ca cel putin nimic din alea care le-am pomenit nu se intampla cu voia mea. Realitatea mea e departe de promisiunile acestei lumi Zaraza. | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Dum 09 Mai 2010, 21:08 | |
| - j0oke a scris:
- Cristina, gandim diferit, da nu-i nici o problema
- j0oke a scris:
- Ce decid popoarele pentru ele ca urmare a asa zisei democratii?
De exemplu decid pe cine vor sa le reprezinte, in tara si in afara ei. Pur si simplu, precum suna ! - j0oke a scris:
- Stii vreunul care a decis pentru el criza asta?
Votul inseamna responsabilitate. Daca ai votat pe unul ca Becali, de exemplu, inseamna ca iti asumi si responsabilitatea pentru faptele sale. Ca atare, toate popoarele care au trecut prin criza isi au partea lor de responsabilitate, incepind cu proprii lor reprezentanti, continuind cu sistemele lor financiar-fiscale deficitare si economice pe baza exclusiva de consum nesanatos si terminind cu lucratorul de la salubritate care isi ia leafa, indiferent daca munceste sau nu. - j0oke a scris:
- Si-a asumat-o benevol prin vot?
Indirect, da, pentru ca a votat pe unii care au risipit/furat/abuzat/gestionat prost economia care "duduia". - j0oke a scris:
- Si toate porcariile care se intampla pe glob si care mereu se initiaza in cerc privat, intelegeri in defavoarea popoarelor .. ei, pentru mine cel putin, nu-s o garantie.
Ok, nici eu nu cred in coincidente, insa popoarele au partea lor de vina. Cercurile alea private nu pot exista fara a fi tolerate de catre politicienii lumii, alesi de catre propriile lor popoare. - j0oke a scris:
- N-are cum sa-ti dovedeasca cineva ca exista un altul dar daca tot umblam in bezna, o mai facem si legati la ochi?
Pai daca tot e bezna, macar sa ne protejam ochii, in caz ca ne impiedicam mai tare. Astfel, cind re-apare lumina, vom putea vedea (mai) bine . | |
| | | j0oke
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Dum 09 Mai 2010, 21:27 | |
| - Cristina a scris:
- j0oke a scris:
- Cristina, gandim diferit, da nu-i nici o problema
- j0oke a scris:
- Ce decid popoarele pentru ele ca urmare a asa zisei democratii?
De exemplu decid pe cine vor sa le reprezinte, in tara si in afara ei. Pur si simplu, precum suna !
- j0oke a scris:
- Stii vreunul care a decis pentru el criza asta?
Votul inseamna responsabilitate. Daca ai votat pe unul ca Becali, de exemplu, inseamna ca iti asumi si responsabilitatea pentru faptele sale. Ca atare, toate popoarele care au trecut prin criza isi au partea lor de responsabilitate, incepind cu proprii lor reprezentanti, continuind cu sistemele lor financiar-fiscale deficitare si economice pe baza exclusiva de consum nesanatos si terminind cu lucratorul de la salubritate care isi ia leafa, indiferent daca munceste sau nu.
- j0oke a scris:
Indirect, da, pentru ca a votat pe unii care au risipit/furat/abuzat/gestionat prost economia care "duduia".
- j0oke a scris:
- Si toate porcariile care se intampla pe glob si care mereu se initiaza in cerc privat, intelegeri in defavoarea popoarelor .. ei, pentru mine cel putin, nu-s o garantie.
Ok, nici eu nu cred in coincidente, insa popoarele au partea lor de vina. Cercurile alea private nu pot exista fara a fi tolerate de catre politicienii lumii, alesi de catre propriile lor popoare.
- j0oke a scris:
- N-are cum sa-ti dovedeasca cineva ca exista un altul dar daca tot umblam in bezna, o mai facem si legati la ochi?
Pai daca tot e bezna, macar sa ne protejam ochii, in caz ca ne impiedicam mai tare. Astfel, cind re-apare lumina, vom putea vedea (mai) bine . Cristina, intr-unul dintre raspunsurile de mai sus chiar ai argumentat foarte inteligent ceea ce sustineam eu Sarumana. | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Dum 09 Mai 2010, 22:00 | |
| - Cristina a scris:
- abbilbal a scris:
- iar salarul lui nesimţit este prea mic şi mai poate creşte cu 1000 euro.
Asta de unde-ai mai scos-o?! Aaaaaa... da, da, da! Ai dreptate. Filantropu' îşi donase salariul bine simţit în scopuri "umanitare" de solidaritate (cu cine?). Se mulţumeşte doar cu profitul de la firme. Da ! Merge ! Merge să dau şi eu 120 lei din pensie şi să trăiesc bine, că doar pita, laptele şi alte alimente se ieftinesc de zor în zbor spre stele.
Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Lun 10 Mai 2010, 00:04, editata de 1 ori | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel Dum 09 Mai 2010, 22:05 | |
| - Cristina a scris:
- j0oke a scris:
Indirect, da, pentru ca a votat pe unii care au risipit/furat/abuzat/gestionat prost economia care "duduia". Când? Poate în comunism duduia economia. - Citat :
- Votul inseamna responsabilitate. Daca ai votat pe unul ca Becali, de exemplu, inseamna ca iti asumi si responsabilitatea pentru faptele sale.
Păi din moment ce Becali a fost băgat în listele electorale înseamnă că a fosat verificat şi aprobat de BAS-BOC. Că doar ei au regizat ultimele alegeri. Doar deaia a ajuns pe acolo, pe la "iuroparmentari". Vezi. Acum mi-am amintit. Ştampila aia n-o aveam pe buletinul vechi. Aşa că mă "autodeservesc" cu un autocritic.
Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Lun 10 Mai 2010, 00:06, editata de 1 ori | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Guvernul Bidinel | |
| |
| | | | Guvernul Bidinel | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |