LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Casuta din padure (II) - Pagina 9 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Casuta din padure (II) - Pagina 9 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Casuta din padure (II) - Pagina 9 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Casuta din padure (II) - Pagina 9 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Casuta din padure (II) - Pagina 9 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Casuta din padure (II) - Pagina 9 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Casuta din padure (II) - Pagina 9 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Casuta din padure (II) - Pagina 9 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Casuta din padure (II) - Pagina 9 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Casuta din padure (II) - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Casuta din padure (II) - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Casuta din padure (II) - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Casuta din padure (II) - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Casuta din padure (II) - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Casuta din padure (II) - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Casuta din padure (II) - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Casuta din padure (II) - Pagina 9 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Casuta din padure (II) - Pagina 9 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Casuta din padure (II) - Pagina 9 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
reclame 23 muzica_traditionala humanitas sibiu CPSF comment-143 politica 1 Limba istorie brasov 1918 taieri Popasul drumetie mediu efremovivanantonovici curiozitati padure google problema nicuvar Fantasy internet romana
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Casuta din padure (II) - Pagina 9 I_vote_lcapCasuta din padure (II) - Pagina 9 I_voting_barCasuta din padure (II) - Pagina 9 I_vote_rcap 
Emil Condor
Casuta din padure (II) - Pagina 9 I_vote_lcapCasuta din padure (II) - Pagina 9 I_voting_barCasuta din padure (II) - Pagina 9 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Casuta din padure (II)

In jos 
+17
delta
nicuvar
Ion
Haifa
Cristina
silverstar
yzzy
aurora
rolia
zuum
ostrovna
Anahoret
dolion
abbilbal
cactus
Emil Condor
zaraza26
21 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

Casuta din padure (II) - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 9 EmptyDum 13 Dec 2009, 21:22

Emil Condor a scris:
Probabil m-au îmbătat aburii din tuica aceea... Laughing

La Căsuta din pădure ai vecini? Nu-i văd. Să fie tot din cauza aburilor?! smile

Cred ca si voi aveti reclame cu aroma de cafea care aduce si Mosul, si fata inchisa in camera si multe alte surprize... Cu tine merge cu tuica fiarta!! thumb_yello mwah!
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 9 EmptyDum 13 Dec 2009, 21:25

Adevărul este că, în ciuda faptului că ne le am cu alcoolul,
tuica fiartă chiar îmi face plăcere iarna.

Da, stiu reclama. Very Happy

Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 9 EmptyDum 13 Dec 2009, 23:10

Până şi la mine-n camera de whisky miroase-a ţuică fiartă! Laughing
Zaraza, mai ai o ceşcuţă şi pentru mine? rugă

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 9 EmptyDum 13 Dec 2009, 23:45

Ia de aici. Nu te uita ce scrie pe etichetă că n-am avut alte păhară.

Casuta din padure (II) - Pagina 9 Vodka3

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 9 EmptyLun 14 Dec 2009, 18:54

Anahoret a scris:
Până şi la mine-n camera de whisky miroase-a ţuică fiartă! Laughing
Zaraza, mai ai o ceşcuţă şi pentru mine? rugă

Desigur, aici fiecare gaseste ce isi doreste! hug
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 9 EmptyLun 14 Dec 2009, 18:55

Azi dimineata a nins... ninsoare cu parfum de artar. Asa e, Emil? Wink

Casuta din padure (II) - Pagina 9 Dscn0468crop
Sus In jos
rolia

rolia

Numarul mesajelor : 535
Varsta : 62
Localizare : Baia Mare
Data de inscriere : 12/03/2009

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 9 EmptyLun 14 Dec 2009, 21:01

zaraza26 a scris:

Casuta din padure (II) - Pagina 9 Dscn0468crop

zaraza,
superba poza.
Si la noi a nins, dimineata era un strat subtire de zapada, peste zi in schimb a fost cer senin, in ciuda soarelui gerul musca nemilos.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 9 EmptyLun 14 Dec 2009, 23:51

zaraza26 a scris:
Ai văzut ce repede am trimis-o la tine? Very Happy
Dar ai mai lăsat ceva să meargă si spre Karima? smile

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 9 EmptyMar 15 Dec 2009, 10:59

Emil Condor a scris:
zaraza26 a scris:
Ai văzut ce repede am trimis-o la tine? Very Happy
Dar ai mai lăsat ceva să meargă si spre Karima? smile

Nu stiu cat am lasat, eu am oprit doar de un strat subtire, ca ce-i prea mult strica si o data depusa zapada, cine o mai ia? Laughing Dar la noi s-au anuntat de maine ninsori abundente. Tare mi-e teama ca s-au speriat concetatenii Karimei si au trimis-o inapoi... Vorba aia, gestul conteaza!! mwah!
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 9 EmptyMar 15 Dec 2009, 11:51

La noi s-a pus zăpada de 10 cm... şi s-a blocat circulaţia. Casuta din padure (II) - Pagina 9 154fs232528
De dimineaţă n-am avut pe unde să merg cu viteza a III-a; numai viteza I şi a II-a. Îmi închipuiesc ce e în Bucureşti, dacă la mine-i zarva asta. Bine că-s în concediu!

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 9 EmptyMar 15 Dec 2009, 12:52

Anahoret a scris:
La noi s-a pus zăpada de 10 cm... şi s-a blocat circulaţia. Casuta din padure (II) - Pagina 9 154fs232528
De dimineaţă n-am avut pe unde să merg cu viteza a III-a; numai viteza I şi a II-a. Îmi închipuiesc ce e în Bucureşti, dacă la mine-i zarva asta. Bine că-s în concediu!

Fratele meu, de la serviciu, din Bucuresti, zicea ca ninge ca in povesti. N-o fi chiar asa rau... sau e o fire mai optimista? Laughing
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 9 EmptyMier 16 Dec 2009, 08:25

Trebuie sa va spun ca la noi nu au venit ninsorile. Ieri a inceput sa bata vantul, dupa-masa si seara a batut foarte-foarte tare. Dupa 23.30 a inceput sa ninga, dar mai mult fulguia. Dimineata era un strat foarte fin de zapada. Razz
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 9 EmptyDum 20 Dec 2009, 19:18

Mi-am sters ochelarii de citit si când privesc la forum, totul e luminos, clar...
Apoi realizez că nu erau ochelarii mei, Zaraza intrase în Popas si lumina venea din sufletul ei! Very Happy hug

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 9 EmptyDum 20 Dec 2009, 19:21

Emil Condor a scris:
Mi-am sters ochelarii de citit si când privesc la forum, totul e luminos, clar...
Apoi realizez că nu erau ochelarii mei, Zaraza intrase în Popas si lumina venea din sufletul ei! Very Happy hug

Embarassed
Imi pare rau ca n-am timp sa scriu mai mult si sa pun niscaiva poze... Sper ca maine voi reusi, desi luni si marti am doua zile libere, fara plata. Maine voi fi cateva ore la serviciu, trebuie semnat un contract. Miercuri voi fi precis mai activa! hug
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 9 EmptyDum 20 Dec 2009, 19:24

Nu-ti fă probleme, Zaraza dragă, este perioada anului când sunt multe de făcut si acasă.
Să ai spor în toate îti doresc!

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 9 EmptyDum 20 Dec 2009, 19:28

Imagini cu parfum din alte vremuri. Asa faceam in Iasi, cand stateam la bloc, in timpul scolii. Uscam coji de portocala pe calorifer. De anul trecut avem si aici calorifere, dar anul trecut nu m-am gandit la asta. Wink

Casuta din padure (II) - Pagina 9 Dscn0545
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 9 EmptyDum 20 Dec 2009, 19:39

Unul din ceaiurile pe care le consumam foarte mult în trecut era făcut din coji de portocale uscate precum cele din poza ta, amestecat cu măcese uscate si flori de tei, îndulcit cu miere de albine si adăugat ceva lămâie. Foarte mult îmi plăcea...

ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 9 EmptyDum 20 Dec 2009, 20:20

zaraza26 a scris:
Imagini cu parfum din alte vremuri. Asa faceam in Iasi, cand stateam la bloc, in timpul scolii. Uscam coji de portocala pe calorifer. De anul trecut avem si aici calorifere, dar anul trecut nu m-am gandit la asta. Wink

Casuta din padure (II) - Pagina 9 Dscn0545

Da si eu am obiceiul acesta e suuuper mirosul:)
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 9 EmptyDum 20 Dec 2009, 21:07

Mi-ai dat o idee! La mine în birou este un miros ciudat, vine de la baiţul mobilierului. Am să pun pe calorifer crenguţe de brad şi coji de portocală. Poate o să meargă!

Mulţumesc pentru idee Zaraza! hug

ostrovna

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 9 EmptyDum 20 Dec 2009, 21:11

Anahoret a scris:
Mi-ai dat o idee! La mine în birou este un miros ciudat, vine de la baiţul mobilierului. Am să pun pe calorifer crenguţe de brad şi coji de portocală. Poate o să meargă!

Daca ai si menta uscata e suuuuper:)
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 9 EmptyDum 20 Dec 2009, 21:13

ostrovna a scris:
Daca ai si menta uscata e suuuuper smile
Mentă uscată... poate doar dacă o să cumpăr un pachet de ceai.
Dar am în curte brazi şi pot să iau crenguţe proaspete iar fetele de la noi mănâncă aproape zilnic portocale şi am să le rog să-mi dea mie cojile, să nu le mai arunce.

ostrovna

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 9 EmptyDum 20 Dec 2009, 21:16

Anahoret a scris:
Mentă uscată... poate doar dacă o să cumpăr un pachet de ceai.
Dar am în curte brazi şi pot să iau crenguţe proaspete iar fetele de la noi mănâncă zilnic portocale şi am să le rog să-mi dea mie cojile, să nu le mai arunce.

Da musai sa fie frunze deci nu pliculete si il pui intr-un vas cu apa pe calorifer:) mwah!
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 9 EmptyDum 20 Dec 2009, 21:18

Aha, m-am pris: uleiul aromat din frunze trece în apă şi se evaporă odată cu ea! thumb_yello
Mulţumesc pentru sfat! hug

ostrovna

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 9 EmptyDum 20 Dec 2009, 21:23

Anahoret a scris:
Aha, m-am pris: uleiul aromat din frunze trece în apă şi se evaporă odată cu ea! thumb_yello
Mulţumesc pentru sfat! hug

hug hug hug hug mwah!
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 9 EmptyLun 21 Dec 2009, 10:43

Anahoret a scris:

Sincer, la mine nu este niciun miros de portocala. In ultima vreme am facut un pas inainte cu mirosul din camera. Nu ca mirosea cum nu trebuie, dar se pare ca amandoi preferam oarece parfum. Am luat trei sticlute de esente pentru inceput si un pulverizator. Si o carte... Facem solutia si stropim pe perdea, pe pat, pe unde avem chef. Very Happy Levantica/lavanda e foarte buna si se gaseste. Are efect relaxant. Am gasit mosc si iasomie. In viitor vreau sa iau esenta de trandafir si sa combin lavanda/trandafir si inca una. Sa mai schimb. smile
In ce priveste crengutele de brad, dupa cateva ore de stat pe calorifer, o sa trebuiasca sa strangi de pe jos acele. Si nici macar nu le atrage magnetul. Laughing
Poti folosi vase care folosesc caldura candelei si deasupra faci o solutie de apa si ulei volatil. Noi avem esenta de cedru si ne place.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (II)   Casuta din padure (II) - Pagina 9 Empty

Sus In jos

Casuta din padure (II)
Sus 
Pagina 9 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Casuta din padure (I)
» STIRI SOCIALE

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: ZARAZA-
Mergi direct la: