LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul? - Pagina 2 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul? - Pagina 2 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul? - Pagina 2 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul? - Pagina 2 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul? - Pagina 2 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul? - Pagina 2 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul? - Pagina 2 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul? - Pagina 2 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul? - Pagina 2 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul? - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul? - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul? - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul? - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul? - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul? - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul? - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul? - Pagina 2 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul? - Pagina 2 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul? - Pagina 2 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
23 efremovivanantonovici politica humanitas brasov comment-143 nicuvar problema drumetie google CPSF mediu sibiu muzica_traditionala padure 1 curiozitati Popasul 1918 istorie Limba romana Fantasy internet taieri reclame
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul? - Pagina 2 I_vote_lcapSufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul? - Pagina 2 I_voting_barSufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul? - Pagina 2 I_vote_rcap 
Emil Condor
Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul? - Pagina 2 I_vote_lcapSufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul? - Pagina 2 I_voting_barSufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul? - Pagina 2 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul?

In jos 
+9
abbilbal
cactus
MIRCEA
sam22
tomi
zuum
Emil Condor
aurora
Restauratorul
13 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
tomi

Numarul mesajelor : 117
Data de inscriere : 15/09/2008

Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul? - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul?   Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul? - Pagina 2 EmptyJoi 20 Noi 2008, 10:30

zuum a scris:
Emil Condor a scris:
Nu Zuum! Nu muri!
Mai ai multe de făcut - nu le lăsa baltă. smile

Nu vezi ca de ras !

Ia numa auzi : A lăsa promovate asemenea învăţături este o crimă la adresa umanităţii. Parca vorbeste impuscatu si alta nu ! aplauze aplauze aplauze

Deasemene, a impune oamenilor ce sa faca sau ce sa nu faca nu este crestinesc deloc!
Totusi exprimarea lui Mircea poate ca a fost putin mai nefericita.
Sus In jos
MIRCEA

Numarul mesajelor : 245
Data de inscriere : 09/10/2008

MesajSubiect: Re: Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul?   Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul? - Pagina 2 EmptySam 22 Noi 2008, 11:16

Zuumule, dac-ai să mori de rîs, să nu ai impresia că vei mai şi învia pentru a fi în continuare la fel de batjocoritor.

Tomi, mai bine te-ai abţine ca să nu fii în aceeaş barcă cu Zuum.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul?   Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul? - Pagina 2 EmptySam 22 Noi 2008, 21:56

MIRCEA a scris:
Tomi, mai bine te-ai abţine...
Nu. Nu sunt de acord cu afirmatia asta.
Sus In jos
zuum

zuum

Numarul mesajelor : 3492
Varsta : 60
Data de inscriere : 29/09/2008

MesajSubiect: Re: Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul?   Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul? - Pagina 2 EmptyDum 23 Noi 2008, 05:28

Emil Condor a scris:
MIRCEA a scris:
Tomi, mai bine te-ai abţine...
Nu. Nu sunt de acord cu afirmatia asta.

La Mircea astea nu sunt niste 'afirmatii' , este o manie ...obsesiva!
Sus In jos
MIRCEA

MesajSubiect: Re: Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul?   Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul? - Pagina 2 EmptyDum 23 Noi 2008, 13:33

Da, n-am specificat de la ce să se abţină Tomi.
Eu cred că el o înţeles de la ce.
De la a mai susţine un batjocoritor pe care Biblia oricum îl adoarme.
Zuum (topicul FACEREA-INTÎIA CARTE A LUI MOISE) a scris:

Biblia mă adoarme
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul?   Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul? - Pagina 2 EmptyDum 23 Noi 2008, 16:28

Stiam la ce te-ai referit, Mircea, stiam exact dar am postat gândind la un mod general de întelegere: doresc ca nimeni să nu se abtină în a posta pe forumul nostru. Eu am luat-o pe latura asta... Tomi este un user fain de tot, un om cu multe calităti deosebite si nu as vrea să-l pierdem dintre noi. Si la Zuum tin foarte mult - la el problema este, asa cum afirmă personal: are doar o viată virtuală pe forum si îi place să nască mai multă vorbă decât unii, dar si aceea este bine pentru un forum de discutii. Eu asa cred. Gresesc?

Mie îmi sunt dragi toti userii ce-i avem în prezent:
suntem 50 dar valorăm cât 5.000 din alte părti! bravo
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul?   Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul? - Pagina 2 EmptyDum 23 Noi 2008, 16:51

50 ...excelent Emile, felicitari inca o data !

Unde putem vedea la ce subiecte este participarea mai activa, cand...ceva statistici ma intelegi!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul?   Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul? - Pagina 2 EmptyDum 23 Noi 2008, 16:53

Hai că pun statisticile pentru toti. Vor fi afisate jos, în partea de jos a forumului.
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul?   Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul? - Pagina 2 EmptyDum 23 Noi 2008, 16:56

MIRCEA a scris:
Da, n-am specificat de la ce să se abţină Tomi.
Eu cred că el o înţeles de la ce.
De la a mai susţine un batjocoritor pe care Biblia oricum îl adoarme.

Mircea tu sustii sus si tare ca esti crestin din ala adevarat, de la Isus direct, fara cei 2000 de ani de stramosi intre care se numeau ortodocsi, in care caz de ce nu apreciezi adevarul cand cineva il spune.
Un crestin adevarat...nu "musca" cum musti tu pe cine nu te aproba , nu numai dar il urmaresti cu insistenta si critici pe ori si unde.
Eu am spus adevarul , Biblia ma adoarme mai ales cand citesc seara la culcare. Este un adevar. N-am criticat sau batjocorit continutul ei, asta se intampla! Dumnezeu care le vede pe toate stie. De ce sa ma prefac?
Sus In jos
MIRCEA

MesajSubiect: Re: Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul?   Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul? - Pagina 2 EmptyDum 23 Noi 2008, 22:30

Sinceritatea ta, dac-ar fi inofensivă, te-aş aprecia; dar nu-i.
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul?   Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul? - Pagina 2 EmptyLun 24 Noi 2008, 06:55

MIRCEA a scris:
Sinceritatea ta, dac-ar fi inofensivă, te-aş aprecia; dar nu-i.

Deci am o .....sinceritate ofensiva ! Rolling Eyes Te rog explica-mi ce e aia?
Sus In jos
MIRCEA

MesajSubiect: Re: Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul?   Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul? - Pagina 2 EmptyLun 24 Noi 2008, 15:08

Înseamnă că nu ştii nici ce-nseamnă a fi vinovat din culpă.
Adică fără să-ţi dai seama faci nişte greşeli care sînt încriminate de codul penal ca şi infracţiuni pasibile de sancţiuni/pedepse pentru corectare/reparare.
Unii oameni devin infractori din neştiinţă, prezentînd chiar pericol public.

Ceva în genul acesta eşti şi tu. Pentru că nu cunoşti suficient de bine Cuvîntul Domnului, dai cu presupusul, şi spui din auzite numai ce-ţi convine, nicidecum ce-i corect.
De aceea îţi spuneam să tragi semnalul de alarmă. Este spre binele tău.
Cercetează mai amănunţit Cuvîntul Domnului, şi întreabă dacă este corect ce vrei să postezi, înainte de a citi părerea ta şi altcineva care astfel ar fi indus în eroare.
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul?   Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul? - Pagina 2 EmptyLun 24 Noi 2008, 15:54

Citat :
[quote="MIRCEA"]Înseamnă că nu ştii nici ce-nseamnă a fi vinovat din culpă.
Adică fără să-ţi dai seama faci nişte greşeli care sînt încriminate de codul penal ca şi infracţiuni pasibile de sancţiuni/pedepse pentru corectare/reparare.Unii oameni devin infractori din neştiinţă, prezentînd chiar pericol public.

Asta inseamna ca a mea va fi Imparatia Cerurilor...!

Citat :
Ceva în genul acesta eşti şi tu. Pentru că nu cunoşti suficient de bine Cuvîntul Domnului, dai cu presupusul, şi spui din auzite numai ce-ţi convine, nicidecum ce-i corect.De aceea îţi spuneam să tragi semnalul de alarmă. Este spre binele tău.
Cercetează mai amănunţit Cuvîntul Domnului, şi întreabă dacă este corect ce vrei să postezi, înainte de a citi părerea ta şi altcineva care astfel ar fi indus în eroare.

Eu sunt un om cinstit si ma bazez pe ce spune Biblia. Ti-am servit citate din Biblie si se vede treaba ca ori citeste din 5 in 5 ori citesti vreo revista cu cancanuri altfel n-ai fi asa departe de Cuvantul biblic.
Sus In jos
MIRCEA

MesajSubiect: Re: Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul?   Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul? - Pagina 2 EmptyMar 25 Noi 2008, 00:08

Să vedem dcă ai curajul să spui asta la bara de judecată.
Împărăţia Cerurilor este a celor pe care i-a ales Domnul încă inainte de întemeierea lumii.
Aşa că degeaba te-nghesuieşti. Vei fi întors de la uşă, din cauză că n-ai haine de nuntă.
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul?   Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul? - Pagina 2 EmptyMar 25 Noi 2008, 04:02

MIRCEA a scris:
Să vedem dcă ai curajul să spui asta la bara de judecată.
Împărăţia Cerurilor este a celor pe care i-a ales Domnul încă inainte de întemeierea lumii.
Aşa că degeaba te-nghesuieşti. Vei fi întors de la uşă, din cauză că n-ai haine de nuntă.

Mircea astea sunt parerile si dorintele tale personale. Pe Dumnezeu nu-l cheama Mircea! Oricum tu nu vei fi de fata , sper sa fi in alte focuri!
Sus In jos
MIRCEA

MesajSubiect: Re: Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul?   Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul? - Pagina 2 EmptyMar 25 Noi 2008, 19:30

Zuum a scris:
Asta inseamna ca a mea va fi Imparatia Cerurilor...!
Oricum tu nu vei fi de fata , sper sa fi in alte focuri!

Neştiinţa nu te scuteşte de pedeapsă. Nu te exonerează de răspundere penală.
Speranţa ta este deşartă. Eu cred că voi fi în completul de judecată; poate chiar procurorul care te acuză. Tot ce este scris aici pe Forum, te va întîmpina la bara de judecată. Tot ce-ai postat tu, îţi va sta împotrivă, dacă nu te corectezi. De fapt trebuie să vezi că-ţi sapi groapa singur, ca să ţi-o pregăteşti după măsura ta. Şi nu-i de glumă.
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul?   Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul? - Pagina 2 EmptyMier 26 Noi 2008, 07:20

MIRCEA a scris:
Neştiinţa nu te scuteşte de pedeapsă. Nu te exonerează de răspundere penală.
Speranţa ta este deşartă. Eu cred că voi fi în completul de judecată; poate chiar procurorul care te acuză.

Curios! Isus a oferit pacatosilor un model de dragoste, toleranta si iertare. Ceva ce nu se vede la tine. Insa e de inteles sa ai asemenea manifestari de cruzime si vanitate fiindca , dupa cum ai afirmat, tu servesti unui altfel de Dumnezeu .
Scrii cumva dintr-o institutie cu profil ????

Citat :
Tot ce este scris aici pe Forum, te va întîmpina la bara de judecată. Tot ce-ai postat tu, îţi va sta împotrivă, dacă nu te corectezi. De fapt trebuie să vezi că-ţi sapi groapa singur, ca să ţi-o pregăteşti după măsura ta. Şi nu-i de glumă.

Nu pot sa o iau decat ca gluma, daca vorbesti serios inseamna ca esti deranjat rau la mansarda si n-am nici o satisfactie sa-mi pierd timpul cu un gagautz!
Sus In jos
MIRCEA

MesajSubiect: Re: Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul?   Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul? - Pagina 2 EmptyMier 26 Noi 2008, 23:51

Adică cu alte cuvinte m-ai făcut şi nebul. Nu mă supăr, că doar şi Pavel a fost făcut nebun. De ce n-ar avea pereche?
Crezi că ai scăpat de mine dacă ai folosit epitetul de ,,găgăuţă"?
Nu scapi tu chiar aşa de uşor.
Cum ai greşit, cum te taxez.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul?   Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul? - Pagina 2 EmptyJoi 27 Noi 2008, 00:18

scratch ...Exclamation Question... scratch
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul?   Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul? - Pagina 2 EmptyJoi 27 Noi 2008, 05:38

MIRCEA a scris:
Adică cu alte cuvinte m-ai făcut şi nebul. Nu mă supăr, că doar şi Pavel a fost făcut nebun. De ce n-ar avea pereche?Crezi că ai scăpat de mine dacă ai folosit epitetul de ,,găgăuţă"?Nu scapi tu chiar aşa de uşor.Cum ai greşit, cum te taxez.

Pai ce mai astepti, da-i drumul nu mai tine in tine ideile alea geniale, le asteptam cu nerabdare. Pana acum ioc argumente doar obisnuita balaceala in noroiul amorului propriu....deja...io..... 😴
Sus In jos
MIRCEA

MesajSubiect: Re: Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul?   Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul? - Pagina 2 EmptyJoi 27 Noi 2008, 11:25

Doar atîta poţi să vezi cînd eşti treaz, dar dacă tot ai adormit, vise plăcute.
Sus In jos
cactus
Trecut în nefiintă :(
cactus

Numarul mesajelor : 3260
Localizare : Paradis
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul?   Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul? - Pagina 2 EmptyJoi 27 Noi 2008, 11:27

Emil Condor a scris:
scratch ...Exclamation Question... scratch

Asa ziceam si io...

Dacă cineva ţi-a făcut un
rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi
vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul?   Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul? - Pagina 2 EmptyMar 09 Dec 2008, 20:37

MIRCEA a scris:
Tomi, care-i problema ta? Ai vre-un rol în toată povestea asta?
Aici este o discuţie care n-are nevoie de arbitru/intermediar/avocat.
Dacă ţi se pare interesant citeşte şi meditează.

Pedagogia diferă de la un practicant la altul.
Nu-i obligatoriu să placă oricui, felul cum o aplic eu.
Dar Zuum trebuie neapărat scos din greşeală.
Dacă au încercat şi alţii să-l scoată, şi n-au reuşit, iată că eu insist spre binele lui.

Citeşte din urmă postările lui la toate topicurile!
Este strigător la cer cîte învăţături false poate să izvorască din el.
A lăsa promovate asemenea învăţături este o crimă la adresa umanităţii.

Şi problema ta care a fost aici Mircea, de l-ai oprit pe Tomi să vorbească ? Poate ăsta-i motivul pentru care nu ami activează. Consideri că aşa trebuie să procedeze un creştin?

Karima
MODERATOR
Karima

Numarul mesajelor : 1735
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul?   Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul? - Pagina 2 EmptyMar 09 Dec 2008, 22:16

Exact cum zice Abbilbal nu trebuie sa oprim pe nimeni sa-si spuna parerea pentru ca de aceea exista un forum sa discutam.
Desigur ca nu toti impartasim aceleasi idei sau aceleasi convingeri.
Daca toti am fi pe aceeasi lungime de unda ai citi la postari numai:,,da,, ,,da ai dreptate,, ,,da asa este,, Desigur banal.Cert este ca fiecare sustinem ca detinem adevarul dar numai bunul Dumnezeu stie

Numarul mesajelor : 97
Data de inscriere : 13/12/2008

MesajSubiect: Re: Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul?   Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul? - Pagina 2 EmptySam 13 Dec 2008, 23:15

Restauratorul a scris:
1-Ce este Sufletul unui om?Cum arata si ce culoare are are Sufletul unui om?Animalele au suflete?Plantele au suflete?Atomii au suflete?
2-Ce este trupul unui om?De ce exista rase umane diferite pe pamant?
3-Pot exista si alte tipuri de fiinte rationale in Univers?Cum ar putea arata Sufletele lor?Cum ar putea arata trupurile lor?

Eu gasesc intrebarea asta un semn de mare inteligenta. Mie nu mi-a venit niciodata in gand intrebarea asta inainte de a afla ce este sufletul.
Intrebarea asta ca si raspunsurile voastre pune in evidenta atat lipsa de stiinta despre ceva esential care este pomenit zilnic de fiecare din noi cat si surprinderea multora fata de intrebarea in sine !

Nota 10 plus cu laude pt. o astfel de intrebare !

Eu stiu raspunsul foarte foarte exact la intrebarea asta dar probabil, asa cum se intampla intiotdeauna cu lucrurile auzite pt. prima data de la un necunscut, ca nu ma va crede nimeni asa ca mai bine tac. Apreciez insa f. mult intrebarea Restauratorului si voi citi raspunsurile voastre pt. a ma distra un pic :-)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul?   Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul? - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Sufletul si trupul. - Ce este sufletul? - Ce este trupul?
Sus 
Pagina 2 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Ce este si cum functioneaza intuitia ?
» Cine este Satana?
» Cine este Maria
» Este un păcat să investeşti bani?
» Pentru ce este bună Legea?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: RELIGII si CULTE :: CRESTINISM (teme generale)-
Mergi direct la: