LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
efremovivanantonovici 1 padure Fantasy mediu nicuvar reclame politica internet problema comment-143 drumetie 23 curiozitati muzica_traditionala Popasul humanitas istorie Limba brasov sibiu romana taieri CPSF google 1918
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 I_vote_lcapTOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 I_voting_barTOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 I_vote_rcap 
Emil Condor
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 I_vote_lcapTOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 I_voting_barTOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!

In jos 
+15
Iisus
zaraza26
delta
abbilbal
Ion
Franz Schneider
yzzy
dolion
Emil Condor
ostrovna
nicuvar
Cristina
Anahoret
cactus
aurora
19 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 33 ... 42  Urmatorul
AutorMesaj
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 Empty
MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 EmptyMier 15 Dec 2010, 06:49

nicuvar a scris:
Crezi ca nu sunt capabil sa gandesc cu capul meu, Madam?

Exact, stimabile, in numele meu nu esti capabil sa faci presupuneri corecte sau sa gindesti corect, dovada ceea ce postezi mwah! .

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 EmptyMier 15 Dec 2010, 06:56

Mihaela a scris:
Cristina a scris:

Ei, probabil ca la cit te duce capul ala manivelat de antena securista, poti presupune in numele meu, orice stupizenie oh da!
Asta e un "limbaj isterico-manelist" ...!
Pai daca nu vorbesc pe limba lor, cum sa inteleaga bietii oameni despre ce-i vorba-n propozitie ?! so funny!
ps: avantaj eu, ca -iata- am profesori buni care ma invata limbi straine (de mine Wink ), inclusiv limba lor Laughing ...

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 EmptyMier 15 Dec 2010, 07:04

Andrei Plesu despre Wikileaks in Balcani, Traian Basescu, Victor Ponta, Crin Antonescu si dictatura. bravo

Vad emisiuni in care e clar, in care moderatorul are el un program politic sau o idee sau o optiune si invita si vreo cinci insi cu conditia sa-l confirme. Daca nu-l confirma, o incaseaza. oh da!

Despre Traian Basescu: Mi se pare ca bilantul pe care-l are, dupa un mandat si jumatate, nu este la nivelul promisiunii initiale. A avut si ghinion, a picat pe o perioada de criza.

Tipul asta de a vorbi a lui Victor Ponta este de un nivel care nu poate fi clasat. Daca reactia la Traian Basescu se pune in termenii astia (n.r. Dracu), n-ai cum sa nu treci de partea lui Traian Basescu. Parerea mea este ca el a castigat al doilea mandat cu ajutorul gazetarilor si posturilor de televiziune care l-au bombanit atat de arbitrar, atat de isteric, atat de disciplinat, incat automat au creat un fel de simpatie pentru cel care aparea mereu in postura de rau absolut. Basescu a castigat alegerile la al doilea mandat cu sprijinul oponentilor lui. Ar mai castiga si un al treilea mandat, daca domnul Ponta se joaca de-a basmul romanesc in termenii astia.

Despre Opozitie si liderii ei. Este un fel bezmetic de a focaliza intreaga problematica a tarii pe un singur om. Politicienii nostri la ora asta nu cauta solutii functionale. Cauta solutii electorale. Este principala fisura a vietii noastre politice. Ai senzatia ca nimeni nu se gandeste la criza, si ca toti se gandesc cum s-o utilizeze ca sa-si realizeze programul politic. Si programul politic al multora pare sa fie strict debarcarea lui Traian Basescu, cu vesnica teorie a dictaturii, care e comica. Very Happy

Pai domnul Antonescu ba se pupa cu Geoana, ba nu se mai pupa. Ba se imprieteneste cu Ponta, ba se dezprieteneste. Eu nu stiu cine este domnul Antonescu Laughing . E un baiat flexibil, maleabil. Laughing

Mi-as dori ca un om ca Baconschi sa ajunga in prim-plan. O schimbare de melodie, de stilistica, de prestigiu intelectual nu poate decat sa fie benefica. Am insa dubii ca electoratul roman este copt pentru a asuma acest tip uman. secret

http://www.hotnews.ro/stiri-8125352-special-andrei-plesu-despre-wikileaks-traian-basescu-victor-ponta-crin-antonescu-dictatura-intra-text-asculta-integral-interviul-vezi-video.htm?cfnl=

Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 EmptyMier 15 Dec 2010, 08:43

Cristina a scris:
Mihaela a scris:
Cristina a scris:

Ei, probabil ca la cit te duce capul ala manivelat de antena securista, poti presupune in numele meu, orice stupizenie oh da!
Asta e un "limbaj isterico-manelist" ...!
Pai daca nu vorbesc pe limba lor, cum sa inteleaga bietii oameni despre ce-i vorba-n propozitie ?! so funny!
ps: avantaj eu, ca -iata- am profesori buni care ma invata limbi straine (de mine Wink ), inclusiv limba lor Laughing ...
Cristina, fara nicio intentie de a te supara sau cu vreo urma de enervare, pot sa-ti spun ca de foarte multe ori esti mai putin coerenta. Adica te contrazici de la o postare la alta sau chiar in cadrul aceleiasi postari. Adopti o atitudine dupa ce in prealabil o critici.
Un exemplu ar fi asta cu limbajul, alt exemplu ar fi sa spui ca neamul romanesc este unul de betivani, dupa care sa spui ca tu ai mare incredere si speranta in neamul romanesc. Si as putea sa dau multe exemple...

Tu esti singura de pe forum care jigneste, folosind cuvinte vulgare si insulte grosolane. Ceilalti doar iti dau replici subtile. Adica la folosirea unui stilet tu vii cu toporul intotdeauna. Very Happy Si nu e prea elegant sa vezi o doamna cum manuieste o asemenea unealta. mwah!

Dupa cum observi eu nu te jignesc, nu te atac, ci doar te atentionez putin pentru ca Nicu chiar este un om bun si eu cred ca nu merita sa fie jignit asa. Sper sa nu mi-o iei in nume de rau, ... iar Very Happy mwah!

Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 EmptyMier 15 Dec 2010, 09:15

Mihaela, daca deranjeaza stilul meu direct (din "topor") si fara jigniri "subtile" numite de tine "stilet", de ce le folositi impotriva mea, cu consecventa, inclusiv cind incerc sa va ignor? Faptul ca voi folositi siretlicul atacului indirect si "subtil" pentru a va da apoi -tot voi!- victime, este fumat demult, draga mea Very Happy . Au fost momente cind inclusiv tie ti-am ignorat "stiletele", si totusi ai continuat sa ma fugaresti -cu ele- pe forum.

Si daca nu-i convine cuiva franchetea mea, este liber sa ma ignore, daca nu poate sa ma ignore atunci sa-si asume provocarile "subtile", daca nu si le asuma atunci sa ma reclame, doar-doar sa ramineti doar voi pe-acest forum Laughing ... Am mai spus-o si o repet: nu e o problema pentru mine smile . Daca cei care administreaza acest forum considera ca trebuie sa plec, mi-o vor spune si fara sa-i impingeti, tu sau Nicu, "subtil", de la spate Wink .

Spui ca nu ai nici-o intentie de a ma supara, si asta in timp ce afirmi ca as fi "singura care jigneste", ca si cind tu ai fi fecioara neprihanita, care niciodata nu provoaca pe nimeni, care nu initiaza atacuri si nici nu se da victima propriilor subterfugii mwah! .

Consider ca nu-mi poate ingradi nimeni dreptul la replica, mai ales atunci cind sunt tentative de injunghiere "subtila" pe la spate, cu "stiletul" oh da! .

ps: cit despre "eleganta unei doamne", draga mea, te rog, nu te obosi sa-mi dai tu mie lectii Wink .

Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 EmptyMier 15 Dec 2010, 09:44

Cristina, nu intentionez sa-ti dau eu tie lectii, nu-mi permit sa fac asta cu nimeni.
Doar ca nu-mi plac jignirile directe la care esti obligat sa raspunzi la fel. Daca e sa avem discutii interesante in care ne mai si intepam cate un pic face ca totul sa fie mai ne-plictisitor.

Cat despre ignorare - eu ignor si folosesc functia "marcheaza subiectele ca fiind citite" in cazul persoanelor pe care le consider complet acaparate de ura si rautate, si se stie cine este asa pe forumul asta.
In rest, cred ca ar trebui sa intram pe forum ca sa ne simtim bine si sa ne relaxam si nu sa demonstram ca suntem tari in clantza, si asta cu orice pret.
Iar eu chiar indragesc lumea de pe forumul asta, caci altfel n-as intra. mwah! mwah!
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 EmptyMier 15 Dec 2010, 10:27

Mihaela a scris:

In rest, cred ca ar trebui sa intram pe forum ca sa ne simtim bine si sa ne relaxam
De acord cu tine.
Mihaela a scris:
si nu sa demonstram ca suntem tari in clantza, si asta cu orice pret.
Acest "stilet" subtil am sa-l ignor...de-aceasta data Wink .

Sus In jos
VOTAN

VOTAN

Numarul mesajelor : 630
Localizare : brasov
Data de inscriere : 25/11/2010

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 EmptyMier 15 Dec 2010, 11:39

Fetelor,fetelor....

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 EmptyMier 15 Dec 2010, 14:10

Hei .Cristina Mihaela relax,n-are sens sa ne enervam si pentru ce:)))))))))))))
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 EmptyMier 15 Dec 2010, 14:55

Cine s-a enervat???? Tz tz tz, nu se poate TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 876722
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 EmptyMier 15 Dec 2010, 16:27

Mihaela a scris:
Cine s-a enervat???? Tz tz tz, nu se poate TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 876722

mwah! mwah! mwah! mwah! flower flower flower flower flower
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 EmptyJoi 16 Dec 2010, 01:07

VOTAN a scris:
Fetelor,fetelor....
ostrovna a scris:
Hei .Cristina Mihaela relax,n-are sens sa ne enervam si pentru ce:)))))))))))))
Mihaela a scris:
Ei, si tu măi Geta dragă!
Nu stii că Mihaela nu se enervează, nu atacă, nu ironizează, nu urăste?

Iar tu VOTAN nu ai învătat răspunsul, încă?
Mihaela a scris:
Ti se pare, Votan! Very Happy

Ce plăcut e să fii între cei ce iubesc pacea si linistea! smile

Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 EmptyJoi 16 Dec 2010, 07:59

Emil Condor a scris:

Ei, si tu măi Geta dragă!
Nu stii că Mihaela nu se enervează, nu atacă, nu ironizează, nu urăste?
Pai normal ca nu!!! Crezi ca alta treaba n-am? Am spus ce am avut de spus. Si doar idei.
Emil Condor a scris:

Iar tu VOTAN nu ai învătat răspunsul, încă?Ti se pare, Votan! Very Happy
Pai sa-l invete daca nu l-a invatat inca.
Sus In jos
VOTAN

VOTAN

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 EmptyJoi 16 Dec 2010, 14:35

Ma faceti sa cred ca doamna Mihaela e oaia neagra a forumului???

nicuvar

Numarul mesajelor : 2464
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 16/10/2008

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 EmptyJoi 16 Dec 2010, 14:40

VOTAN (Joi Dec 16, 2010 2:35 pm) a scris:

Iar eu sunt berbecul negru al forumului. TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 154834

VOTAN

VOTAN

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 EmptyJoi 16 Dec 2010, 14:49

Asta-i buna sau e culmea. aplauze

Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 EmptyJoi 16 Dec 2010, 17:27

VOTAN (Joi Dec 16, 2010 2:35 pm) a scris:
Stimabile basist: doar nu-ti imaginezi ca o sa-mi pun mintea cu tine! Hai fa pasi, du-te si discuta cu cine vrei, nu-mi plac barbatii - muieri! E ok, e pis (adica peace sa nu crezi cumva ca e pish)
Sus In jos
VOTAN

VOTAN

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 EmptyJoi 16 Dec 2010, 18:57

Ce sa-ti spun!In ce pasi sa plec?Steep sau passo-doble?Imi e teama ca tropai si va jenez gingasele urechiuse!!!....Si de unde sti tu ca-s barbat?

Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 EmptyJoi 16 Dec 2010, 19:04

Pai stiu ca iti e teama, asta se vede de la mare distanta!! Very Happy Insa te pitzigai pe aici, ba te bagi in discutiile mele cu altii, ba ma faci in toate felurile, ba te doare in trei litere daca sunt cumva frumoasa TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 154834, etc. Habar n-am ce esti, poti sa fii si homosexual, in mod cert insa te comporti ca o tzatza! Deci bishti, go for it! Arrow albino
Sus In jos
VOTAN

VOTAN

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 EmptyJoi 16 Dec 2010, 19:11

Vai.chiar imi e teama,ai mirosit? Si de cand sunt discutiile tale?Esti pe un forum public!Si cum sa fac basti,ca doar nu-s iepure,si ce sa fac eu fara intepaturile tale?As trai prea linistit si m-as plictisi!!!!!Tzatza,daca vrei tu sunt si tzatza!!!!Sunt tot ce vrei tu doamna Mihaela!!!!!Uite ca nu mi-ai turtit fesul.

Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 EmptyJoi 16 Dec 2010, 19:13

Acuma serios, sa stii ca eu chiar consider ca ai putea fi femeie. Si stii de ce? Pentru ca ma urasti. Ha ha ha iar pe mine ma urasc de obicei gospodinele cu batic pe cap. Dar de moarte, nu asa.. dance TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 154834 ulala so funny! TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 876722
Sus In jos
VOTAN

VOTAN

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 EmptyJoi 16 Dec 2010, 19:30

ei uite ca nu-s femeie...Si oare ce au femeile cu batic pe cap? Nu pot toate sa poarte palarie si sa fie snoabe....Bunica ta ce purta????A mea lua palarie doar vara pe camp.Si care e problema???Si de ce sa te urasc???Habar nu am cine esti dar stiu ca ai probleme serioase de atitudine,te victimizezi singura,chiar crezi ca toti au ceva cu tine?Fiti serioasa doamna,nu-mi irosesc in vant sentimentul de ura,caci se spune ca de la ura la iubire e doar un pas....si ce m-as face???Cum sa ma indragostesc de o femeie-viespe?

Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 EmptyJoi 16 Dec 2010, 20:13

VOTAN a scris:
...Cum sa ma indragostesc de o femeie-viespe?
N-ai cum votanash, n-ai cum. TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 154834 TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 154834

Ultima editare efectuata de catre Mihaela in Joi 16 Dec 2010, 20:20, editata de 1 ori
Sus In jos
VOTAN

VOTAN

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 EmptyJoi 16 Dec 2010, 20:15

Asta asa e!De acord macar o data. Sad

Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 EmptyJoi 16 Dec 2010, 20:59

VOTAN a scris:
Asta asa e!De acord macar o data. Sad
Da.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 24 Empty

Sus In jos

TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!
Sus 
Pagina 24 din 42Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 33 ... 42  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Va mai exista Romania ?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: POLITIC :: INTERN-
Mergi direct la: