Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: CERERE - rugaminte cu R mare Vin 21 Aug 2009, 21:09
o prietena a mea zice:
" in urma cu multi ani se canta in Romania un cantec italian care imi placea teribil. Spre regretul meu mi-a ramas in amintire doar primul vers si o frantura de melodie.
Quatro chitarre e un cuore romantico....
Il canta si un cantaret roman, in traducere . Lapsusul meu e aproape total. Ai vreo ideie? "
Ma puteti ajuta?
Subiect: Re: CERERE - rugaminte cu R mare Vin 21 Aug 2009, 21:27
Am găsit multe grupuri cu patru chitare pierdute. Nu ştiu pe care-l cauţi. Scrie şi tu în şcătuia aia mică, dreptunghiulară, "quatro chitarre" şi vezi ce găseşti. Dacă nu le găseşti aşa, încearcă la "cuore romantico" şi poate ai noroc.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: CERERE - rugaminte cu R mare Sam 22 Aug 2009, 15:20
aurora a scris:
o prietena a mea zice:
" in urma cu multi ani se canta in Romania un cantec italian care imi placea teribil. Spre regretul meu mi-a ramas in amintire doar primul vers si o frantura de melodie.
Quatro chitarre e un cuore romantico....
Il canta si un cantaret roman, in traducere . Lapsusul meu e aproape total. Ai vreo ideie? "
Ma puteti ajuta?
Versurile m-au dus cu gandul la Gigliola Cinquetti, la cuvintele "un amore romantico" Daca nu e asta, imi pare rau...
Aurora, am vrut să-ţi răspund şi luat cu alte treburi am uitat. Cântecul ăsta era un şlagăr prin 1960-1962. Io că-s mai tânăr ca voi mi-l amintesc, că doar şi io îl mârâiam
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL