Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Mar 23 Feb 2010, 20:18
Nu-i mai bine de mine că nu-mi mai vine rândul la TV ?
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Mar 23 Feb 2010, 21:52
Atunci când am citit esteul pentru prima dată (în 1983) toate cele aflate mi se păreau fără sens. Acum, recitindu-l, am avut senzaţia de déjà vu. Toată televiziunea noastră funcţionează după reţetele inventate de americani cu trei-patru decenii în urmă.
M-ar fi interesat foarte mult o dezbatere pe marginea subiectului dar, din păcate, eseul este prea lung pentru un forum. Este greu de citit pe ecran. Dacă ar fi apărut într-un cotidian, ar fi avut parte de ceva comentarii...
_____________________ Free your mind!
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Mar 23 Feb 2010, 22:54
Nu-i de mirare când bine ştim că românii iau ca actualitate tot ce au aruncat americanii de decenii.
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Mar 23 Feb 2010, 22:58
Mai degrabă a fost o schimbare de macaz. Am trecut de la televiziunea pe un canal şi două ore de emisie, la televiziunea comercială. Practic urmăm aceiaşi paşi, numai că mergem pe o potecă făcută de alţii.
Adu-ţi aminte cum erau posturile TELE 7 ABC şi PRO TV înainte de 1995 şi cum au evoluat după preluarea de către trusturile occidentale. Partea proastă este că nu le-au adaptat specificului publicului nostru. Aşa ne-am "americanizat". Divertisment de slabă calitate.
Exemplu: Mr. Bean vs. Jean Constantin A se vedea calitatea umorului.
_____________________ Free your mind!
abbilbal
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Mar 23 Feb 2010, 23:05
Nu ştiu cum este că n-am văzut niciun episod Mr.Jean.
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Mar 23 Feb 2010, 23:32
mie nu-mi plaec nici mr.beam nici mr.j.constamtin. din ce este umor acum nu mai imi palce nimic-nimic. si divertisul s-a dus ... chiar nu mai exista nici o emisiune umoristica inafara de stiri si comentariile politice, si astea le vad, adica aud, cand sunt la bucatarie, sau calc, sau sunt la calculator, si filme... chiar nu mai stiu ce e de vazut
dar nici cum era TEle 7 sau ProTv, acum nu le-as mai agrea. erau primele seriale, nu mai vazuse pana atunci... era "Dinastia", era cum fusese "Dallas-ul" mi-aduc aminte cu cata curiozitate ne itam la emisiunile alea idioate cu fetiscane de pe RAI UNO
zICEM DE Ttv-uri... acum ne mananca timpul calculatorul
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Mier 24 Feb 2010, 11:08
Anahoret a scris:
Atunci când am citit esteul pentru prima dată (în 1983) toate cele aflate mi se păreau fără sens. Acum, recitindu-l, am avut senzaţia de déjà vu. Toată televiziunea noastră funcţionează după reţetele inventate de americani cu trei-patru decenii în urmă.
M-ar fi interesat foarte mult o dezbatere pe marginea subiectului dar, din păcate, eseul este prea lung pentru un forum. Este greu de citit pe ecran. Dacă ar fi apărut într-un cotidian, ar fi avut parte de ceva comentarii...
N-as avea ce sa comentez. Comentarii la comentarii... la comentarii... la comentarii... samd. Ar trebui cineva sa miste ceva sa se mai imbunatateasca emisiunile la noi. Restul e tacere. Parca ai spus ca situatia se referea la o situatie trecuta din America. Acum cum e?