Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Vin 26 Iun 2009, 05:06
Atât de multe mesaje am???? Doamne, ce palavragiu sunt!
_____________________ Free your mind!
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Vin 26 Iun 2009, 05:14
Mă bucur că sunt unul din cei ce au avut ocazia să se delecteze cu... "palavrele" tale.
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Vin 26 Iun 2009, 05:31
Haide, că aici n-ai cum să te plictiseşti! Pe orice topic te-ai duce găseşti discuţii interesante. Ştiai că a murit Michael Jackson? Vezi că am pus ştirea la preferinţe muzicale. Cam asta se întâmplă când te pui contra naturii.
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Vin 26 Iun 2009, 05:47
Nu, nu stiam... Păi, Michael era de mult doar... un cadavru miscător!
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Vin 26 Iun 2009, 13:30
Emil Condor a scris:
Se pare ca nu... anunţase un turneu de întoarcere pe scena pe care o părăsise de câţiva ani, turneu ce trebuia să înceapă luna viitoare, la Londra, urmând să continue până în martie 2010. În ultimele două luni, cântăreţul a făcut repetiţii în zona Los Angeles, pregătindu-se pentru seria de concerte... cica lucra cate 6 ore pe zi.
Biletele pentru cele 50 de concerte programate la Londra, puse în vânzare în martie, s-au epuizat în câteva minute.
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Vin 26 Iun 2009, 14:58
Dumnezeu sa-i ierte pacatele si sa-l odihneasca in pace:(
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Sam 27 Iun 2009, 01:09
Hai să trăieşti călugăre. Mai dă un ghinars şi treci la palavre.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
Emil Condor
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Sam 27 Iun 2009, 01:45
aurora a scris:
Emil Condor a scris:
Se pare ca nu...
Eu mă refer la injectările făcute de el cu tot felul de chimicale, pentru a schimba culoarea pielii: a ajuns propriul cobai! MJ a devenit un cadavru miscător din vremea când era încă tânăr.
Anahoret
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Sam 27 Iun 2009, 07:11
Într-un fel au avut dreptate cei care l-au comparat cu Elvis Presley. Amândoi au fost victimele maşinii de făcut bani din spectacole. Este greu să ştii să faci faţă unor astfel de presiuni. Madonna, de exemplu, este o femeie deşteaptă. Paul McCartney este, de asemenea, un bărbat deştept.
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Sam 27 Iun 2009, 09:54
Anahoret a scris:
Într-un fel au avut dreptate cei care l-au comparat cu Elvis Presley. Amândoi au fost victimele maşinii de făcut bani din spectacole. Este greu să ştii să faci faţă unor astfel de presiuni. Madonna, de exemplu, este o femeie deşteaptă. Paul McCartney este, de asemenea, un bărbat deştept.
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Sam 27 Iun 2009, 11:14
Da, Zaraza... au ştiut să calce apa şi să nu se ducă la fund. Ca să nu mai zic că au strâns şi o avere frumuşică. Şi sunt printre puţinii care au reuşit să nu arunce în vânt banii câştigaţi.
Emil Condor
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Sam 27 Iun 2009, 15:11
Anahoret a scris:
Paul si Madona au stiut să fie cumpătati, au stiut să se bucure de viată mai mult decât ceilalti doi. Elvis si Machael chiar dacă au avut talent "cu carul", poate au fost chiar si destepti (eu mă îndoiesc de asta), nu au avut întelepciune absolut deloc si au murit ca niste câini. Ce dacă au făcut averi? Au luat ceva cu ei? Viata lor a fost cu adevărat cum spune Eclesiastul: desertăciune a desertăciunilor si goană după vânt. Eu si familia mea, cu bani mai putini decât Elvis sau MJ, stim să ne bucurăm de viată mai mult. Viata noastră este mai frumoasă, mai plină de satisfactii. pentru aceea nu trebuie să fii "putred" de bogat!!!
Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Sam 27 Iun 2009, 15:14, editata de 1 ori
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Sam 27 Iun 2009, 15:13
Emil Condor a scris:
Anahoret a scris:
Paul si Madona au stiut să fie cumpătati, au stiut să se bucure de viată mai mult decât ceilalti doi. Elvis si Machael chiar dacă au avut talent "cu carul", poate au fost chiar si destepti (eu mă îndoiesc de asta), nu au avut întelepciune absolut deloc si au murit ca niste câini. Ce dacă au făcut averi? Au luat ceva cu ei? Viata lor a fost cu adevărat cum spune Eclesiastul: desertăciune a desertăciunilor si goană după vânt.
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Sam 27 Iun 2009, 15:48
Americanii sunt mai lenesi, să-i lăsăm să doarmă până la prânz, căci asa le place.
zaraza26
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Sam 27 Iun 2009, 15:59
Emil Condor a scris:
Americanii sunt mai lenesi, să-i lăsăm să doarmă până la prânz, căci asa le place.
Cu mici exceptii. Cunosc o romanca stabilita acolo si de la ea m-am obisnuit ca dimineata la serviciu o prindeam pe messenger daca se culca tarziu, iar pana la 16 la serviciu, iar o prindeam, daca era matinala.
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Sam 27 Iun 2009, 16:08
Ehhh! Vorbesti de români ce poate nu vor deveni "americani veritabili" niciodată! Stiu că eu nu voi fi altceva în următorul milion de ani, decât român. Oricât să îmi placă tara asta, Canada, rămân român.
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Sam 27 Iun 2009, 23:51
Multi dintre cei pe care i-am auzit zilele astea vorbind despre Michael, l-au descris ca fiind foarte rezervat, timid, naiv, foarte preocupat de creatia lui, perfectionist, copilaros. Multi am auzit spunand ca nu cred ceea ce presa a spus ca ar fi facut Michael. A fost plin de complexe? Viata lui a fost o creatie mediatica? Poate nici nu a trait o viata, asa cum o traim noi, oamenii simpli. Cum o dorim noi.
cert este ca muncea enorm... cum altfel ar fi putut crea ceea ce a ramas in urma lui? cele mai elaborate videoclipuri, cel mai complet si complex artist mie mi-a palcut foarte mult... si acum , reascultand, revazand, videoclipurile lui, imi place la fel de mult
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Dum 28 Iun 2009, 00:05
aurora a scris:
Multi dintre cei pe care i-am auzit zilele astea vorbind despre Michael, l-au descris ca fiind foarte rezervat, timid, naiv, foarte preocupat de creatia lui, perfectionist, copilaros. Multi am auzit spunand ca nu cred ceea ce presa a spus ca ar fi facut Michael. A fost plin de complexe? Viata lui a fost o creatie mediatica? Poate nici nu a trait o viata, asa cum o traim noi, oamenii simpli. Cum o dorim noi.
cert este ca muncea enorm... cum altfel ar fi putut crea ceea ce a ramas in urma lui? cele mai elaborate videoclipuri, cel mai complet si complex artist mie mi-a palcut foarte mult... si acum , reascultand, revazand, videoclipurile lui, imi place la fel de mult
Aurora am mai spus pina la el nu s-a folosit cuvintul megastar,pacat. Aveam acasa in camera lui Diana postere si papusi cu el si mie mi-a placut. Cerul sa-l aiba in paza:(
aurora
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Dum 28 Iun 2009, 01:51
O fetita in varsta de noua ani din Marea Britanie, Aiyana-Lee Anderson, a carei mama este de origine romana, este ruda indepartata cu Michael Jackson.
Se pare ca familia tatalui fetitei este inrudita cu familia megastarului.
"Suntem inruditi cu mai multe familii celebre, printre care familia lui Michael Jackson. Chiar aveam invitatie la concertul din iulie de la Londra. Speram sa pot sa vorbesc cu el si sa-l intalnesc, dar mai ales fetita mea sa il poata vedea", a declarat pentru Realitatea Tv, Nicole Formescu, compozitoarea de origine romana stabilita in Marea Britanie.
Tatal lui Aiyana-Lee este producatorul muzical american Jimmie Ray Ruffin. El este fiul lui Jimmie Ruffin si nepotul lui David Ruffin, doua legende ale muzicii soul, care au cantat in cea mai cunoscuta trupa a casei de productie Motown, The Temptations. Familia lui Ray se inrudeste pe undeva cu cea a lui Michael Jackson.
Desi nu l-a cunoscut, Aiyana-Lee i-a dedicat regelui muzicii pop o melodie, prin care superba sa voce se face auzita in intreaga lume.
Micuta este o noua speranta muzicala, pana la varsta de trei ani ea castigand trei concursuri si inregistrand primul ei album, intitulat "Who I Am", care s-a vandut in aproape 1 milion de exemplare in Europa.
La 4 ani, Aiyana-Lee a scris melodia si versurile pentru piesa "Stars", cu care s-a clasat pe primul loc in concursul international "Nurnberg" de la categoria de Creatie.
Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart )
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Dum 28 Iun 2009, 08:28
Da, a fost bun Michael Jackson. Dar hai să recunoaştem că Doina Badea parcă avea calităţi vocale mai bune ca el. Apoi acea "faţă de porţelan" din copilării şi timiditate şi-a făcut-o ? Dar, să nu-l mai vorbim de rău. Dumnezeu îi va reda chipul natural şi îl va ocroti. Doamne, iartă-l !
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
Anahoret
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Dum 28 Iun 2009, 09:05
Ieri, pe MTV, a fost zi MJ. Mă uitam la clipurile sale din tinereţe: Billie Jean şi Thriller. Era frumuşel, prăpăditul. Ce i-o fi trebuit să-şi facă atâtea tâmpenii?! Glumeam amar cu fi-miu şi ziceam că, dacă-l îngroapă, la cât plastic are în el s-ar putea să nu putrezească nici peste 30 de ani.
Păcat de el, a fost un mare talent. Dacă n-a ştiut să se ţină la suprafaţă...