LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Din lumea celor care nu cuvântă EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Din lumea celor care nu cuvântă EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Din lumea celor care nu cuvântă EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Din lumea celor care nu cuvântă EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Din lumea celor care nu cuvântă EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Din lumea celor care nu cuvântă EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Din lumea celor care nu cuvântă EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Din lumea celor care nu cuvântă EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Din lumea celor care nu cuvântă EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Din lumea celor care nu cuvântă EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Din lumea celor care nu cuvântă EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Din lumea celor care nu cuvântă EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Din lumea celor care nu cuvântă EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Din lumea celor care nu cuvântă EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Din lumea celor care nu cuvântă EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Din lumea celor care nu cuvântă EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Din lumea celor care nu cuvântă EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Din lumea celor care nu cuvântă EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Din lumea celor care nu cuvântă EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
politica mediu Popasul CPSF sibiu google brasov efremovivanantonovici Fantasy padure 1918 reclame internet drumetie 1 comment-143 istorie 23 humanitas curiozitati problema taieri romana Limba muzica_traditionala nicuvar
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Din lumea celor care nu cuvântă I_vote_lcapDin lumea celor care nu cuvântă I_voting_barDin lumea celor care nu cuvântă I_vote_rcap 
Emil Condor
Din lumea celor care nu cuvântă I_vote_lcapDin lumea celor care nu cuvântă I_voting_barDin lumea celor care nu cuvântă I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Din lumea celor care nu cuvântă

In jos 
+5
apocalyptica
Diaporevomenos
dolion
ostrovna
aurora
9 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

Din lumea celor care nu cuvântă Empty
MesajSubiect: Din lumea celor care nu cuvântă   Din lumea celor care nu cuvântă EmptyMier 03 Iun 2009, 14:21

ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: Din lumea celor care nu cuvântă   Din lumea celor care nu cuvântă EmptyMier 03 Iun 2009, 21:46

Sus In jos
Diaporevomenos

Numarul mesajelor : 1815
Varsta : 77
Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul
Data de inscriere : 05/10/2008

MesajSubiect: Re: Din lumea celor care nu cuvântă   Din lumea celor care nu cuvântă EmptyMar 16 Oct 2012, 18:34

Tot din lumea celor care nu cavanta:

Din lumea celor care nu cuvântă Underwater-mystery-circle-10

Si :

Din lumea celor care nu cuvântă Underwater-mystery-circle-11

http://www.spoon-tamago.com/2012/09/18/deep-sea-mystery-circle-love-story/

Vazand aceste imagini mi-am adus aminte de un cantec vechi, care spunea printre altele:
Sub balcon eu ti-am cantat o serenada... si mi-am zis: Uite ca nu numai oamenii, fac lucruri frumoase cand sunt indragostiti, dar si pesti.

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Din lumea celor care nu cuvântă   Din lumea celor care nu cuvântă EmptyDum 18 Noi 2012, 17:49

Din lumea celor care nu cuvântă Masaj
Sus In jos
apocalyptica

apocalyptica

Numarul mesajelor : 696
Data de inscriere : 17/11/2012

MesajSubiect: Re: Din lumea celor care nu cuvântă   Din lumea celor care nu cuvântă EmptyDum 18 Noi 2012, 17:53

ostrovna a scris:
Din lumea celor care nu cuvântă Masaj
să nu ți-l mute transoceanicul pe la secțiunea în care căzutul în cap procedează la fel cu matolul... Laughing
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Din lumea celor care nu cuvântă   Din lumea celor care nu cuvântă EmptyDum 18 Noi 2012, 17:57

Din lumea celor care nu cuvântă 70
Sus In jos
apocalyptica

apocalyptica

Numarul mesajelor : 696
Data de inscriere : 17/11/2012

MesajSubiect: Re: Din lumea celor care nu cuvântă   Din lumea celor care nu cuvântă EmptyDum 18 Noi 2012, 18:02

ostrovna a scris:
Din lumea celor care nu cuvântă 70
asta-i o aluzie la conflictul dintre curva tânără (cică secretară sau așa ceva) promovată de dragnea și namila de blaga în calitate de curvă bătrână ? Laughing
Sus In jos
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Din lumea celor care nu cuvântă   Din lumea celor care nu cuvântă EmptyJoi 17 Ian 2013, 08:37

Eurodeputatul Corneliu Vadim Tudor a vorbit in PE despre masacrul de la Balc. Presedintele PRM a spus ca si oamenii si animalele ar fi mai fericite daca omul de afaceri Ion Tiriac si prietenii lui "s-ar impusca intre ei".

"In decurs de doua zile, au fost impuscati 240 de porci mistreti, cu cele mai sofisticate si mai performante arme. Glanda paranoica a miliardarului in chiloti Ion Tiriac e satisfacuta si de participarea unor macelari, cu pretentii de oameni de afaceri, din Germania, Franta, Elvetia, Italia, Austria, Spania – oameni fara Dumnezeu, care vin si fac in Romania ceea ce nu li se permite in tarile lor. Prin astfel de asasini, Romania a devenit, din pacate, frontiera salbatica a Europei. Eu cred ca noi toti – de la oameni la animale – am fi cu mult mai fericiti daca acesti indivizi insetati de sange s-ar impusca intre ei", a spus Corneliu Vadim Tudor.

Sursa: Evenimentul Zilei

dolion

MesajSubiect: Re: Din lumea celor care nu cuvântă   Din lumea celor care nu cuvântă EmptyVin 25 Ian 2013, 08:18

10 specii bizare de animale

Pare greu de imaginat in unele cazuri, insa toate animalele din fotografiile de mai jos sunt reale. In afara de cainii inclusi in topul realizat de oddee.com, in imagini putem vedea si cateva specii extraordinare.

1. Iepure de Angora

http://assets.sport.ro/assets/protv/2013/01/14/image_galleries/30106/iti-vine-sa-crezi-ca-e-un-iepure-real-10-specii-bizare-care-exista-cu-adevarat-foto_1.jpg

2. Axolotl, salamandra mexicana

http://assets.sport.ro/assets/protv/2013/01/14/image_galleries/30106/iti-vine-sa-crezi-ca-e-un-iepure-real-10-specii-bizare-care-exista-cu-adevarat-foto_5.jpg

3. Testoasa alba din China

http://assets.sport.ro/assets/protv/2013/01/14/image_galleries/30106/iti-vine-sa-crezi-ca-e-un-iepure-real-10-specii-bizare-care-exista-cu-adevarat-foto_6.jpg

4. Cel mai inalt caine din lume, Great Dane

http://assets.sport.ro/assets/protv/2013/01/14/image_galleries/30106/iti-vine-sa-crezi-ca-e-un-iepure-real-10-specii-bizare-care-exista-cu-adevarat-foto_7.jpg

5. Moda canina in LA

http://assets.sport.ro/assets/protv/2013/01/14/image_galleries/30106/iti-vine-sa-crezi-ca-e-un-iepure-real-10-specii-bizare-care-exista-cu-adevarat-foto_8.jpg

6. Capre de munte, din America de Nord

http://assets.sport.ro/assets/protv/2013/01/14/image_galleries/30106/iti-vine-sa-crezi-ca-e-un-iepure-real-10-specii-bizare-care-exista-cu-adevarat-foto_9.jpg

7. Fotografie macro, de Shikhei Goh, Indonezia

http://assets.sport.ro/assets/protv/2013/01/14/image_galleries/30106/iti-vine-sa-crezi-ca-e-un-iepure-real-10-specii-bizare-care-exista-cu-adevarat-foto_10.jpg

8. Paianjenul-paun, din Australia

http://assets.sport.ro/assets/protv/2013/01/14/image_galleries/30106/iti-vine-sa-crezi-ca-e-un-iepure-real-10-specii-bizare-care-exista-cu-adevarat-foto_2.jpg

9. Tardigrade sau urs de apa

http://assets.sport.ro/assets/protv/2013/01/14/image_galleries/30106/iti-vine-sa-crezi-ca-e-un-iepure-real-10-specii-bizare-care-exista-cu-adevarat-foto_3.jpg

10. Ankole-Watusi, o specie de vite din Africa

http://assets.sport.ro/assets/protv/2013/01/14/image_galleries/30106/iti-vine-sa-crezi-ca-e-un-iepure-real-10-specii-bizare-care-exista-cu-adevarat-foto_4.jpg

dolion

MesajSubiect: Re: Din lumea celor care nu cuvântă   Din lumea celor care nu cuvântă EmptyMar 29 Ian 2013, 08:38

Dacă vedeţi pe cineva care stă la geam şi se uită cum se împerechează maidanezii, nu vă grăbiţi să-l etichetaţi drept pervers. E posibil să fie doar un abonat RDS rămas fără Animal Planet.

dolion

MesajSubiect: Re: Din lumea celor care nu cuvântă   Din lumea celor care nu cuvântă EmptyMar 29 Ian 2013, 08:40

Trei ciobani se zgîiau la o oaie care-şi prinsese capul în gard.
Ce gîndea fiecare:
Gheorghe:"-De-ar fi fost Mărie..."
Ion:"-De-ar fi fost Leana..."
Vasile:"-De-ar fi fost întuneric..."

fulga

Numarul mesajelor : 266
Varsta : 65
Localizare : Rm.Valcea
Data de inscriere : 28/03/2012

MesajSubiect: Re: Din lumea celor care nu cuvântă   Din lumea celor care nu cuvântă EmptyMar 19 Feb 2013, 15:41

Din lumea celor care nu cuvântă Caine-10

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: Din lumea celor care nu cuvântă   Din lumea celor care nu cuvântă EmptyMar 10 Sept 2013, 23:16

Din lumea celor care nu cuvântă 1hx1Câini fără stăpân
O temă de actualitate. Câinii maidanezi. Ei trăiesc pe străzile burgurilor și ulițele satelor, se plimbă printre oamenii mai mult sau mai puțin pașnici. Câinii maidanezi, animale părăsite de stăpânii lor sau născuți prin boscheții parcurilor, unii dintre ei fiind chiar de rasă. Cîinii maidanezi mereu  flămânzi, devin agresivi de cele mai multe ori. Din această cauză câinii maidanezi sunt foarte periculoși pentru om, ei atacând bătrâni, copii și chiar oameni cu depline puteri de apărare.

Câinii maidanezi au agresivitatea în instinct. Ei au devenit din animale domestice, animale sălbatice. S-au reîntors la origini. Doar aspectul exterior îi deosebește de șacali și odată sălbăticindu-se, nu mai pot fi domesticiți. Fiind învățați cu strada, cu vagabondajul, vor evada în permanență spre libertatea oferită de aceasta.

IO nu am avut treabă cu midanezii de nici-un fel și sper să nu fiu atacat de ei nici eu și nici nepoțeii mei. Asta poate pentru că nu mă sperii și îmi continui liniștit drumul. În mod diferit acționez când întâlnesc în drumurile mele câini ciobănești ce însoțesc turma pentru că aceștia știu că trebuie să apere oile și atunci se înterpun între mine și ele. În acest caz mă opresc și las turma să treacă pentru că și câinii vor pleca după ce trece respectiva trrmă.

De ce avem atâția maidanezi pe străzi?  Păi pentu că nu mai are cine să-i adune. În timpul copilăriei mele nu erau câini maidanezi, în schimb erau hingheri care adunau câinii fără stăpân sau care umblau neînsoțiți pe drumuri. Și atunci erau “iubitori de animale “ care se certau cu hingherii, dar hingherii își vedeau de treaba lor. Câinii nu aveau ce căuta pe stradă fără însoțitor.

În schimb astăzi sunt mulți care pretind că iubesc animalele și le lasă câinii să hoinărească pe străzi. Sunt mulți care îi aruncă la containăr pe cățeii proaspot fătați ca să scape de ei. Sunt mulți care aruncă un os câinilor ți pisicilor de pe stradă spunând că hrănesc animalele și prin aceasta îi fac agresivi.
Acum e greu să scăpăm de câinii maidanezi. Au fost date legi care să-i apere. Apărăm câinii și lăsăm de izbeliște omul care a ajuns să fie la cheremul câinilor. Acum e greu și să-i hrănim. Întreținerea câinilor maidanezi costă mult. De aceea trebuie să se acționeze pentru stârpirea lor și când se acționează împotriva haitelor nu avem de unde ști care câini sunt bolnavi. Dacă sunt oameni care vor să-i protejeze să-i ia la casa lor și să aibă grijă de ei, să le asigure adăpost și hrană pentru că de asta au nevoie câinii maidanezi.

Să iubim animalele, dar să le iubim rațional și cu simț de răspundere.

PS. Milu nost, ai grijă de cățelușul tău ce se joacă liniștit cu mingea să nu ajungă în gura dulăilor !

Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Din lumea celor care nu cuvântă   Din lumea celor care nu cuvântă EmptyMier 11 Sept 2013, 04:25

abbilbal a scris:
Câini fără stăpân
Într-o tară fără stăpân!

Citat :
Milu nost, ai grijă de cățelușul tău ce se joacă liniștit cu mingea să nu ajungă în gura dulăilor !
Se pare că asa s-a întâmplat cu acei „cătei” din Nationala României:
se jucau linistiti cu mingea si au ajuns în gura dulăilor turcesti... :thumbs down:

dolion

dolion

MesajSubiect: Re: Din lumea celor care nu cuvântă   Din lumea celor care nu cuvântă EmptyLun 20 Ian 2014, 09:05

Din lumea celor care nu cuvântă Ixan

Sarut mâna, sefu'!

dolion

MesajSubiect: Re: Din lumea celor care nu cuvântă   Din lumea celor care nu cuvântă EmptyDum 16 Feb 2014, 12:06

“Hope For Paws” a primit un apel de urgentă cu privire la un câine bolnav care trăieşte într-o grămadă de gunoi. Miley a supravieţuit cu lunile, în acest morman de gunoi, dar din fericire pentru el, există organizaţii, cum ar fi aceasta, care salvează aceste biete animale.
Miley era atât de lipsită de viaţă că “nici măcar nu avea energia de a fugi de oameni atunci când aceştia au încercat să se apropie. A acceptat uşor o mână întinsă care cu blândeţe i-a dat de mâncare şi a permis celor de la asociaţie să pună o lesă în jurul gâtului ei. A trebuit să mai treacă ceva timp până a fi gata să-i însoţească la clinică. Când a ajuns la clinică veterinară, Miley s-a dovedit că suferea de malnutriţie, râie, paraziţi şi infecţii bacteriene

Sursa: DailyMail

dolion

MesajSubiect: Re: Din lumea celor care nu cuvântă   Din lumea celor care nu cuvântă EmptyDum 16 Feb 2014, 16:03

Ce s-ar întâmpla dacă animalele sălbatice ar fi obeze...

MesajSubiect: Re: Din lumea celor care nu cuvântă   Din lumea celor care nu cuvântă Empty

Sus In jos

Din lumea celor care nu cuvântă
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» LUMEA IN CARE TRAITI
» TUTUROR celor interesati
» Din lumea handbalului !
» LUMEA E ATIT DE MARE, CIT II DAM NOI VOIE SA FIE!
» CINEMA

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: DIVERTISMENT :: ACTIUNEA "DIVERSE"-
Mergi direct la: