| Hai sa votam Primavara 2009 | |
|
+12zaraza26 cactus Franz Schneider nicuvar Karima Emil Condor rolia abbilbal aurora Anahoret yzzy zuum 16 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| |
| |
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Mier 03 Iun 2009, 03:09 | |
| Dupa cum am promis ma voi deplasa la domiciliu cu premiul! Felicitari Doina ! | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Mier 03 Iun 2009, 03:20 | |
| Autorii pozelor prezente în Concurs si Punctajul Final3. Biz, biz ... Asta-i a mea! _________ Doina ____58 5. Arlechini ______________________ Doina____38 10.Mirosul Primăverii _______________Aurora ___54 8. Culorile primăverii ______________ Aurora____27 7. Muguri ________________________Zaraza____50 4. Verde Crud ___________________ Zaraza ____29 6. Sălbăticia primăverii ____________ Franz _____48 2. Flori de primăvară ______________ Franz ____ 39 18.Maci __________________________ Anahoret_ 42 17.Primăvara _____________________ Anahoret_ 35 11.Sunt pregatit, sa vina albinele! ____ Nicu _____ 41 1. Spectacol de culoare în grădină ____ Nicu _____ 40 12.E Primăvară! ___________________Abby_____28 9. Parfum Divin ___________________ Abby_____26 15. Lanuri ________________________Ioana ___ 28 13.Dulce sălbăticie _________________Ioana ___ 26 16.Sărutul Florilor __________________Retras ___58 14. Renastere _____________________Retras ___41 _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Mier 03 Iun 2009, 03:28 | |
| Felicitări Doinei, dar felicitări şi lui Zuum pentru iniţiativa avută de a organiza concursul. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Mier 03 Iun 2009, 03:33 | |
| Ai dreptate, Abby: cel mai important lucru am uitat a specifica si pentru asta cer scuze lui Zuum. Doar initiind acest Concurs, am putut să ne bucurăm de toate celelalte. Felicitări Zuum! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Mier 03 Iun 2009, 05:50 | |
| Frumos, mi-a plăcut mult! Poate mai încercăm şi cu altceva! Felicitări Doina pentru "Bâz-bâz"! Era bună de vedere! La fel şi "Mirosul primăverii" al Aurorei! Nu înţeleg de ce s-a retras autorul "Sărutului florilor"; în opinia mea era cea mai reuşită! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Mier 03 Iun 2009, 06:02 | |
| Parca mai conteaza acum ! Oricum, pe viitor, daca se mai organizeaza asemenea concursuri trebuie neaparat un Regulament clar, concis.
Felicitarile mele Doinei pentru fotografia castigatoare si un sincer regret pentru retragerea din concurs a fotografiei 16. Propun sa nu se mai admita retrageri din concurs pe viitor. | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Mier 03 Iun 2009, 06:44 | |
| La urma urmei ia spune-ti-mi, de ce sa nu fie amandoua cu premiul I ???? | |
|
| |
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Mier 03 Iun 2009, 07:18 | |
| chiar asa - de ce sa nu fie ? _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Mier 03 Iun 2009, 07:20 | |
| Nu se poate amândoi pentru că Autorul Pozei #16 s-a retras. Zuum, dacă voia, #16, avea victoria usor obtinută la diferentă de puncte - votul propriu elimina egalitatea, dar nu a vrut. Mi-a spus si cine este autorul Pozei #3, sub forma " unul dintre Nicu sau Doina", înainte de încheierea Concursului si a vrut ca unul dintre cei doi să câstige Premiul. A discutat cu mine mai mult despre retragerea din Concurs si am înteles perfect situatia, chiar felicitând userul respectiv pentru pozitia sa. A arătat multă noblete. I love you, #16! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Mier 03 Iun 2009, 07:36 | |
| - Franz Schneider a scris:
- ...pe viitor trebuie neaparat un Regulament clar, concis.
De acord. Si vom lucra la unul cât de curând. Cine are idee cum să pună unul la punct, îl rugăm să o facă, să-l publice iar noi, ceilalti să venim cu eventuale retusări. Ce zici, Franz? - Citat :
- Propun sa nu se mai admita retrageri din concurs pe viitor.
În principiu sunt de acord si cu asta dar totusi se ivesc situatii si situatii - trebuie să fim flexibili în toate si să dăm întelegere cazurilor în care se impune aceea. Franz, retragerea Concurentului #16 poate fi chiar în folosul viitoarelor Concursuri. Dar repet: si eu sunt de părere ca retragerile din Concurs să fie acceptate doar în cazuri exceptionale. - Anahoret a scris:
- "Sărutul florilor", în opinia mea era cea mai reuşită!
A fost perfectă din toate punctele de vedere. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Mier 03 Iun 2009, 09:19 | |
| Emil, uite cum inteleg eu situatia : - daca tot te-ai inscris cu o poza in concurs atunci participi pana la final. - daca ai de gand sa te retragi atunci mai bine nu te mai inscrii in concurs. Dupa parerea mea, prin retragere nu se face altceva decat bulibasirea voturilor. Ati vazut voi vreun participant la Eurovision spre exemplu care odata ajuns acolo sa cante si apoi sa spuna ca se retrage ? Astea-s copilarii... iar noi ne pretindem oameni seriosi. Hai sa ne comportam ca atare. | |
|
| |
Franz Schneider
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Mier 03 Iun 2009, 09:23 | |
| Stau ca boul si ma intreb oare de ce am acordat eu 5 puncte fotografiei nr. 16 ? Ca sa se retraga din concurs ? Inseamna ca proprietarul acelei fotografii imi desconsidera aprecierea pentru fotografia sa si pe viitor nu va mai vedea consideratie din parte-mi. De ce ? Pentru ca si in viitor s-ar putea sa-si retraga foto din concurs si eu sa raman cu aprecierea data in van. Daca stiam ca se retrage dadeam cele 5 puncte altcuiva. Intelegeti ce vreau sa spun ? Pentru ca, de fapt, descopar ca foto 16 nici nu a participat la concurs. Atunci de ce am mai notat-o ? | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| |
| |
Franz Schneider
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Mier 03 Iun 2009, 09:36 | |
| Deci pot sta ca "boul" un an intreg atunci Zara ? Moamaaaaaaaa, greu e sa fii "bou". Da te obisnuiesti si-ti trece. Ai parte de un "bou" acasa si unul pe forum, ferice de tine !!! | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| |
| |
Franz Schneider
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Mier 03 Iun 2009, 09:43 | |
| Gata, m-ai facut sa-mi treaca supararea. Am devenit un "bou" gratulat de o "serpoaica" ! Pfoaaaaaaaaaai... nici nu ma gandeam ! | |
|
| |
zaraza26
| |
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Mier 03 Iun 2009, 10:51 | |
| Felicitari, Doinei! Dar si autorului necunoscut, chiar daca s-a retras! Va multumesc -tuturor concurentilor- pentru incintarea pe care mi-ati oferit-o ! | |
|
| |
Franz Schneider
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Mier 03 Iun 2009, 11:11 | |
| Autorul asta necunoscut e de fapt un user foarte cunoscut. Nu pot sa-l iert ca mi-a "furat" 5 puncte si mi-a inselat asteptarile prin retragerea din concurs. Asta-i viata ? Asta-i trai ? ...Sa traiasca 1 MAI !!! | |
|
| |
Doina
Numarul mesajelor : 380 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 29/04/2009
| |
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Mier 03 Iun 2009, 12:48 | |
| Pentru Doina, nu pot sa am decat cuvinte calde si o imbratisare fierbinte!
E cu atat mai mare bucuria, pentru ea cat si pentru noi, cu cat castigul asta eu il vad, il simt, si ca o confirmare pentru Doina ca o profesionista in ale artelor.
Felicitari Doina!
Ma bucur si ca in felul acesta va veti cunoaste personal cu zum si poate noi cu totii vom fi beneficiarii unor noi poze, cu voi toti. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Mier 03 Iun 2009, 12:56 | |
| - Franz Schneider a scris:
- Autorul asta necunoscut e de fapt un user foarte cunoscut. Nu pot sa-l iert ca mi-a "furat" 5 puncte si mi-a inselat asteptarile prin retragerea din concurs.
Asta-i viata ? Asta-i trai ? ...Sa traiasca 1 MAI !!! Cat priveste "Autorul asta necunoscut", cu mare tristete spun acum ca mi-a stricat ziua, acum cand am citit chestiile de mai sus Cu atat mai mult cu cat Franz spune ca "e de fapt un user foarte cunoscut" si ma doare sufletul sa spun ce spun, dar sunt furioasa, ma simt frustrata. Existau o mie una alte modalitati de reactie, dar nu asa retragerea cu autor necunoscut! Asta mi s-a parut o palma la adresa userilor de aici, care toti ne consideram ca unu, ca o familie, ne spunem aici toata viata, toate bune si rele ale noastre... si apoi vine unul si zice "pas, pana aici... eu va stiu pe voi, voi stati mai incolo, nu ajungeti pana la mine!" Sunt dezamagita! Mi-a luat bucuria! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Mier 03 Iun 2009, 16:46 | |
| Mai, de ce va complicati ? Viata e frumoasa daca e simpla!
Pe viitor
orice poza sau lucrare de arta care intra intr-un concurs TREBUIE sa fie anonima ! voturile trebuie sa fie deschise
lucrarea 1 atatea pucte ( intre 1 si 10 ) lucrarea 2 lucrarea 3
un autor chiar daca isi noteaza cu 10 lucrarea nu va putea castiga decat daca mai mult de jumatate din cei care participa nu vor acorda si ei maxim de puncte.
corect ?
Propun concursul de fotografii Un colt de Romanie pentru aceasta vara O fotografie care sa "vorbeasca" cel mai bine despre Romania Incepand din iulie pana la 15 august Votarea 1 saptamana
Ca premiu propun ca poza respectiva sa inlocuiasca fotografia "Popasul prisma condor" timp de 1 luna ....se poate face asta si cu Bizz...Bizzz ...? | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Mier 03 Iun 2009, 23:33 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 | |
| |
|
| |
| Hai sa votam Primavara 2009 | |
|