| Hai sa votam Primavara 2009 | |
|
+12zaraza26 cactus Franz Schneider nicuvar Karima Emil Condor rolia abbilbal aurora Anahoret yzzy zuum 16 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Mar 26 Mai 2009, 19:51 | |
| - Franz Schneider a scris:
- Am zis eu ceva de vreo conspiratie ? Vazand pozele aflate in concurs am si declarat la acel moment ca sunt poze cu mult mai bune decat cele alese de mine din propria colectie. Dar de aici pana la a ma acuza ca m-am punctat cu maxim de puncte e o cale lunga si nereala. Nu-ti fa probleme ca oricum nu m-am suparat pentru remarca asta a ta. Nu stiu de ce a trebuit sa intelegi ca as fi suparat. Am postat mesajul citat de tine mai sus doar din dorinta de a face lumina in acest caz si a-ti arata ca nu m-am autopropulsat cu cate 5 puncte / foto pentru a-mi asigura vreun avantaj. Astept cu deosebit interes concursurile urmatoare, al verii, al toamnei si al iernii in special. Am material cat incape, material cu care ma voi prezenta cu mai mult elan creator si reale sanse de accedere in primii 3 pe podium.
Later edit : culmea e ca, dupa ce am trimis cele 2 foto in concurs, am mai realizat niste foto de primavara care ar fi avut reala posibilitate sa se afle in frunte. Nu-i nimic, le tin pentru anul viitor. Poate ar fi fain sa avem un album SEPARAT unde sa ne postam doar fotografiile | |
|
| |
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Mar 26 Mai 2009, 20:48 | |
| Notele de la nicuvar:
1. Spectacol de culoare în grădină.........................3 2. Flori de primăvară...........................................3 3. Biz, biz ... Asta-i a mea!..................................5 4. Verde Crud....................................................2 5. Arlechini........................................................3 6. Sălbăticia primăverii.........................................2 7. Muguri...........................................................4 8. Culorile primăverii.............................................2 9. Parfum Divin...................................................1 10.Mirosul Primăverii.............................................5 11.Sunt pregatit, sa vina albinele!..........................4 12.E Primăvară!...................................................3 13.Dulce sălbăticie...............................................3 14. Renastere.....................................................4 15. Lanuri...........................................................2 16.Sărutul Florilor.................................................3 17.Primăvara.......................................................3 18.Maci..............................................................3 _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Mar 26 Mai 2009, 23:19 | |
| - zuum a scris:
- Pai cum vine asta Frantz, iti dai singur punctaj maxim ?
Franz a fost 100% corect, chiar exagerat de corect, dacă se poate spune asa ceva! - Citat :
- Cinstit ar fi sa nu punctezi propriile fotografii...la fel si ceilalti care si-au pus numele....pai nu?
Asa ar trebui să calculăm punctele, fără votul propriu. Ai dreptate Zuum. Mai e încă drum lung la votat... Văd două poze luptând de la egal la egal pentru locul 1. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Mar 26 Mai 2009, 23:35 | |
| - Emil Condor a scris:
- Asa ar trebui să calculăm punctele, fără votul propriu. Ai dreptate Zuum.
Pentru calculul final trebuie punctata fiecare fotografie ....in cazul nostru cu note de la 1 la 18. In acest fel se poate face o departajare cat mai corecta. Apoi, notele ar trebui trimise tot prin mail sau MP la cel care a postat foto pe forum, care la randul lui, dupa ce toata lumea a dat notele, sa le afiseze pe forum alaturi de clasamentul final. Procedand la nepunctarea la vedere ale foto proprii nu facem altceva decat sa ne desconspiram asupra propriilor poze. Ce ziceti ?
Ultima editare efectuata de catre Franz Schneider in Mar 26 Mai 2009, 23:39, editata de 2 ori | |
|
| |
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Mar 26 Mai 2009, 23:37 | |
| - Emil Condor a scris:
- Văd două poze luptând de la egal la egal pentru locul 1.
Dupa cum se vede am notat cu note maxime exact pozele la care faci tu referire. Sa zica cineva ca nu am fost obiectiv. | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Mar 26 Mai 2009, 23:44 | |
| Franz, Nu spuneam de nepunctarea la poza proprie, ziceam de neluarea în calcul a punctajului dat la poza ta. Deci punctarea să se facă liber, normal, la toate pozele iar eu elimin punctajele proprii când fac Clasamentul final. Ce ai spus tu de votarea prin Email, este calea de votare cea mai bună. Niciun moment de îndoială în privinta corectitudinii lui Franz. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Mier 27 Mai 2009, 00:58 | |
| Eu nu sunt de acord cu votare prin email !!! Mi se pare ca este taman deandoaselea, afisarea trebuie sa fie anonima iar votarea publica ca sa vada fiecare ce crede celalat de exponatul x sau y .
Daca la sfarsit ies doua sau trei poze cu acelasi punctaj ( chestie care se poate constata de fiecare daca vrea sa adune punctele) se mai face o votare , e ca la " got talent" semi-finale | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Mier 27 Mai 2009, 01:27 | |
| Zuum, de aici, din pozitia celui ce cunoaste autorii tuturor fotografiilor, văd la perfectiune orice calcul personal la votare, orice "misculatie" în gândirea fiecărui participant si rămân la părerea fermă că varianta lui Franz, prin Email este cea mai bună, totodată, votul la poza proprie trebuie eliminat asa cum ai spus tu.
Am să postez un mesaj la Propuneri (ADMINISTRATIE) în care voi cere în mod special neparticipantilor la Concurs să voteze. Sunt cele mai curate voturi. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Mier 27 Mai 2009, 02:12 | |
| - Emil Condor a scris:
- [ rămân la părerea fermă că varianta lui Franz, prin Email este cea mai bună .
Ok, ok dar de ce ? Care e ratiunea votului secret? De unde stiu eu ca Frantz ( sau altul) nu ti-a dat o Dacie ca sa "ajustezi" numaratoarea? | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Mier 27 Mai 2009, 02:20 | |
| Fiecare stie ce-mi trimite prin Email si poate verifica la sfârsitul Concursului când fac public absolut toate datele. Si acum am totul pe invizibil, datele când au fost postate iar în final doar transfer acel topic invizibil, aici la Concursuri, în asa fel ca toti să stie exact, toate lucrurile. Franz, auzi ce-ti face Zuum! O biată Dacie!!! Ratiunea votului secret o voi arăta după terminarea acestui Concurs - nu vreau să influentez cu nimic votarea ce are loc în continuare. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Mier 27 Mai 2009, 04:11 | |
| Zuum e şmecher. Voia să spună o Da_CIA. Te consideră şi pe tine american. | |
|
| |
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Mier 27 Mai 2009, 05:48 | |
| Spectacol de culoare în grădină = 2 Flori de primăvară = 3 Biz, biz ... Asta-i a mea! = 4 Verde Crud = 2 Arlechini = 2 Sălbăticia primăverii = 4 Muguri = 3 Culorile primăverii = 1 Parfum Divin = 2 Mirosul Primăverii = 3 Sunt pregatit, sa vina albinele! = 2 E Primăvară! = 1 Dulce sălbăticie = 2 Renastere = 3 Lanuri = 2 Sărutul Florilor = 5 Primăvara = 3 Maci = 4 _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Mier 27 Mai 2009, 06:05 | |
| Multe multumiri, Cactus, pentru vizita făcută aici si participarea la vot! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zuum
| |
| |
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Mier 27 Mai 2009, 16:04 | |
| - zuum a scris:
- Emil Condor a scris:
- Multe multumiri, Cactus, pentru vizita făcută aici si participarea la vot!
Nu mai inteleg nimic! Care vot e secret? Vot secret ? Pai , daca-i vot secret io nu votez; Nu-i vina mea daca ceea ce cred io ca merita puncte coincide cu ce cred altzii: Daca vretzi sa nu fie ashea,nul problemo - io le votez pe toate ca fiind pe locul unu - fiindca, daca stam sa despicam firul in patru, toate merita se fie pe locul unu. Serbus - hai ca am treaba- _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Mier 27 Mai 2009, 18:57 | |
| Păi de unde să ştie Cactus, io sau tu a cui sunt chipurile ? Singurul care le ştie este Emil. Şi atunci, fiecare dă notele cum crede. Nu ăsta-i secretul oricărui concurs? | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Mier 27 Mai 2009, 23:20 | |
| - zuum a scris:
- Emil Condor a scris:
- Multe multumiri, Cactus, pentru vizita făcută aici si participarea la vot!
Nu mai inteleg nimic! Care vot e secret? Dar ce vrei să întelegi? Acesta nu e secret. Concursul acesta continuă cum a început - propunerea pentru vot secret era pentru următoarele concursuri. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Vin 29 Mai 2009, 10:55 | |
| 1. Spectacol de culoare în grădină.........................4 2. Flori de primăvară...........................................5 3. Biz, biz ... Asta-i a mea!...................................5 4. Verde Crud.....................................................3 5. Arlechini.........................................................4 6. Sălbăticia primăverii........................................5 7. Muguri............................................................3 8. Culorile primăverii...........................................4 9. Parfum Divin...................................................4 10.Mirosul Primăverii...........................................5 11.Sunt pregatit, sa vina albinele!.........................4 12.E Primăvară!..................................................4 13.Dulce sălbăticie...............................................4 14. Renastere......................................................4 15. Lanuri...........................................................5 16.Sărutul Florilor................................................5 17.Primăvara......................................................4 18.Maci...............................................................4 | |
|
| |
Doina
Numarul mesajelor : 380 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 29/04/2009
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Vin 29 Mai 2009, 20:28 | |
| 1. Spectacol de culoare în grădină.........................4 2. Flori de primăvară...........................................3 3. Biz, biz ... Asta-i a mea!...................................5 4. Verde Crud.....................................................2 5. Arlechini.........................................................4 6. Sălbăticia primăverii........................................4 7. Muguri............................................................3 8. Culorile primăverii...........................................2 9. Parfum Divin...................................................2 10.Mirosul Primăverii...........................................5 11.Sunt pregatit, sa vina albinele!.........................5 12.E Primăvară!..................................................3 13.Dulce sălbăticie...............................................1 14. Renastere......................................................4 15. Lanuri...........................................................1 16.Sărutul Florilor................................................3 17.Primăvara......................................................3 18.Maci...............................................................4 | |
|
| |
Franz Schneider
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Vin 29 Mai 2009, 21:53 | |
| Doinita ! Scuzele mele. Sigur n-ai trisat ? Vedem noi la finalul concursului, avand in vedere ca stii care sunt pozele lui Nicu. | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Vin 29 Mai 2009, 23:17 | |
- Doinita !
Scuzele mele. Sigur n-ai trisat ? Vedem noi la finalul concursului, avand in vedere ca stii care sunt pozele lui Nicu. Asta nu-i trişat! Este dovadă de iubire... se trece cu vederea! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Sam 30 Mai 2009, 00:30 | |
- Doinita !
Sigur n-ai trisat ? Doina, indiferent cum ar vota, " trisează"! Dacă votează cu inima, trisează pe toti participantii la Concurs iar dacă votează cu mintea, trisează sotul. Cel putin, există sansa aceea. Doinaaaaa! Orice cale alegi, "plutonul de executie" asteaptă... No, serios acum: poate la acest prim Concurs vom sesiza anumite neajunsuri (e normal, zic eu) dar începând cu următoarele Concursuri, vom stabili un Regulament precis care să elimine problemele ce le vom remarca în finalul acestuia. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Franz Schneider
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Sam 30 Mai 2009, 06:38 | |
| - Anahoret a scris:
- Franz Schneider a scris:
- Doinita !
Scuzele mele. Sigur n-ai trisat ? Vedem noi la finalul concursului, avand in vedere ca stii care sunt pozele lui Nicu. Asta nu-i trişat! Este dovadă de iubire... se trece cu vederea! O dovada de iubire nu poate fi trecuta niciodata cu vederea. E mult prea important sentimentul ca sa-l treci cu vederea. | |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Sam 30 Mai 2009, 08:07 | |
| Sunt frumoase toate fotografiile, dar cel mai mult mi-a placut Sarutul florilor (16) . Felicitari tuturor concurentilor ! | |
|
| |
Franz Schneider
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 | |
| |
|
| |
| Hai sa votam Primavara 2009 | |
|