| Hai sa votam Primavara 2009 | |
|
+12zaraza26 cactus Franz Schneider nicuvar Karima Emil Condor rolia abbilbal aurora Anahoret yzzy zuum 16 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Hai sa votam Primavara 2009 Mar 19 Mai 2009, 16:02 | |
| Punctaj ZUUM 1. Spectacol de culoare în grădină.........................4 2. Flori de primăvară...........................................3 3. Biz, biz ... Asta-i a mea!...................................5 4. Verde Crud.....................................................3 5. Arlechini.........................................................3 6. Sălbăticia primăverii........................................2 7. Muguri............................................................4 8. Culorile primăverii...........................................2 9. Parfum Divin...................................................1 10.Mirosul Primăverii...........................................3 11.Sunt pregatit, sa vina albinele!.........................1 12.E Primăvară!..................................................1 13.Dulce sălbăticie...............................................1 14. Renastere......................................................1 15. Lanuri...........................................................1 16.Sărutul Florilor................................................5 17.Primăvara......................................................2 18.Maci...............................................................4 Eu zic sa dam puncte fiecarei fotografii de la 1 la 5 si la sfarsitul lunii adunam punctajul sa vedem care e locul 1,2,si 3. Emilacheeeee....multam fain pentru ajutor! | |
|
| |
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Mar 19 Mai 2009, 21:26 | |
| 1. Spectacol de culoare în grădină........................3 2. Flori de primăvară...........................................3 3. Biz, biz ... Asta-i a mea!...................................5 4. Verde Crud.....................................................1 5. Arlechini.........................................................4 6. Sălbăticia primăverii........................................2 7. Muguri............................................................5 8. Culorile primăverii...........................................2 9. Parfum Divin...................................................2 10.Mirosul Primăverii...........................................5 11.Sunt pregatit, sa vina albinele!.........................4 12.E Primăvară!..................................................1 13.Dulce sălbăticie...............................................1 14. Renastere.....................................................2 15. Lanuri...........................................................1 16.Sărutul Florilor................................................5 17.Primăvara......................................................2 18.Maci..............................................................3 Cam ăsta e punctajul meu! _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Mier 20 Mai 2009, 06:02 | |
| Spectacol de culoare în grădină 3 Flori de primăvară 4 Biz, biz ... Asta-i a mea! 4 Verde Crud 2 Arlechini 3 Sălbăticia primăverii 5 Muguri 5 Culorile primăverii 2 Parfum Divin 2 Mirosul Primăverii 5 Sunt pregatit, sa vina albinele! 3 E Primăvară! 2 Dulce sălbăticie 2 Renastere 4 Lanuri 2 Sărutul Florilor 5 Primăvara 1 Maci 2 _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Mier 20 Mai 2009, 14:52 | |
| 1. Spectacol de culoare în grădină....................... 3 2. Flori de primăvară.......................................... 3 3. Biz, biz ......................................................... 4 4. Verde Crud.................................................... 2 5. Arlechini........................................................ 4 6. Sălbăticia primăverii....................................... 5 7. Muguri........................................................... 5 8. Culorile primăverii.......................................... 2 9. Parfum Divin.................................................. 1 10.Mirosul Primăverii.......................................... 5 11.Sunt pregatit, sa vina albinele!........................ 1 12.E Primăvară!................................................. 2 13.Dulce sălbăticie.............................................. 1 14. Renastere.................................................... 2 15. Lanuri.......................................................... 1 16.Sărutul Florilor............................................... 5 17.Primăvara..................................................... 4 18.Maci............................................................. 3 A fost foarte grea punctarea, ca as fi pus 4-5 la fiecare poza. Nu stiu cum ati "rezolvat" voi cu punctarea propriilor poze, eu am avut mari probleme si cu asta! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Mier 20 Mai 2009, 15:41 | |
| Eu m-am uitat dupa ceva inedit | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Mier 20 Mai 2009, 16:08 | |
| - zuum a scris:
- Eu m-am uitat dupa ceva inedit
pana cand dureaza votarea?poate ar fi util ca Emil sau Abbi sa contacteze prin mail pe userii activi, care poate nu stiu de aceasta votare? eu zic sa facem comentariile numai dupa ce se incheie votarea, sa nu influentam. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Mier 20 Mai 2009, 16:09 | |
| VoTAREA SĂ SE ÎNCHEIE LA 31 MAI, PENTRU CA ŞI FRANZ SĂ AIBĂ TIMP DE STUDIU ŞI SĂ VOTEZE. Mulţam pentru înţelegere.
Punctajul meu este:
Foto 1 = 5 puncte
Foto 2 = 3 puncte
Foto 3 = 5 puncte
Foto 4 = 4 puncte
Foto 5 = 4 puncte
Foto 6 = 5 puncte Foto 7 = 3 puncte
Foto 8 = 3 puncte
Foto 9 = 3 puncte
Foto 10 = 4 puncte
Foto 11 = 3 puncte
Foto 12 = 3 puncte
Foto 13 = 5 puncte
Foto 14 = 3 puncte
Foto 15 = 5 puncte
Foto 16 = 5 puncte
Foto 17 = 4 puncte
Foto 18 = 4 puncte | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Mier 20 Mai 2009, 18:54 | |
| - aurora a scris:
- zuum a scris:
pana cand dureaza votarea?
poate ar fi util ca Emil sau Abbi sa contacteze prin mail pe userii activi, care poate nu stiu de aceasta votare?
eu zic sa facem comentariile numai dupa ce se incheie votarea, sa nu influentam. Pana la 31 mai ??? | |
|
| |
rolia
Numarul mesajelor : 535 Varsta : 62 Localizare : Baia Mare Data de inscriere : 12/03/2009
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Joi 21 Mai 2009, 21:44 | |
| Spectacol de culoare în grădină = 2 Flori de primăvară = 3 Biz, biz ... Asta-i a mea! = 4 Verde Crud = 2 Arlechini = 2 Sălbăticia primăverii = 4 Muguri = 3 Culorile primăverii = 1 Parfum Divin = 2 Mirosul Primăverii = 3 Sunt pregatit, sa vina albinele! = 2 E Primăvară! = 1 Dulce sălbăticie = 2 Renastere = 3 Lanuri = 2 Sărutul Florilor = 5 Primăvara = 3 Maci = 4 | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Joi 21 Mai 2009, 21:53 | |
| - zuum a scris:
- aurora a scris:
- zuum a scris:
pana cand dureaza votarea?
poate ar fi util ca Emil sau Abbi sa contacteze prin mail pe userii activi, care poate nu stiu de aceasta votare?
eu zic sa facem comentariile numai dupa ce se incheie votarea, sa nu influentam. Pana la 31 mai ??? Normal aşa ar fi, ca să vină toţi de pe unde sunt plecaţi. | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Vin 22 Mai 2009, 05:58 | |
| Alibabaule pot sa te rog eu frumos , frumos pe tine sa faci o grila si sa asezi punctele , acolo la tine acasa pe o hartie ca sa le numeri mai bine? | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Vin 22 Mai 2009, 06:19 | |
| - zuum a scris:
- Alibabaule pot sa te rog eu frumos , frumos pe tine sa faci o grila si sa asezi punctele , acolo la tine acasa pe o hartie ca sa le numeri mai bine?
Le am deja făcute aici, pe invizibil, alături de numele reale ale concurentilor. Dar este bine să le facă si Abby sau oricare altcineva pentru a ne asigura că nu am gresit cu nimic. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Karima MODERATOR
Numarul mesajelor : 1735 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Vin 22 Mai 2009, 09:56 | |
| Eu nu stiu ce sa votez,adica unde sunt pozele astea _____________________ | |
|
| |
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Vin 22 Mai 2009, 10:53 | |
| _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
Karima MODERATOR
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Vin 22 Mai 2009, 12:04 | |
| Multumesc Nicu,eu votez poza:,,Sunt pregatit,sa vina albinele,, _____________________ | |
|
| |
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Vin 22 Mai 2009, 12:35 | |
| - Karima a scris:
- Multumesc Nicu,eu votez poza:,,Sunt pregatit,sa vina albinele,,
Sa dai note de la 1 la 5 la toate, functie de preferinte, . _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
Karima MODERATOR
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Vin 22 Mai 2009, 12:42 | |
| Aha,ok le iau din nou la rand,am inteles acum.Multumesc din nou _____________________ | |
|
| |
Karima MODERATOR
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Vin 22 Mai 2009, 12:48 | |
| 1. Spectacol de culoare în grădină.........................3 2. Flori de primăvară...........................................3 3. Biz, biz ... Asta-i a mea!...................................4 4. Verde Crud.....................................................2 5. Arlechini.........................................................1 6. Sălbăticia primăverii........................................4 7. Muguri............................................................3 8. Culorile primăverii...........................................2 9. Parfum Divin...................................................1 10.Mirosul Primăverii...........................................3 11.Sunt pregatit, sa vina albinele!.........................5 12.E Primăvară!..................................................3 13.Dulce sălbăticie...............................................2 14. Renastere......................................................5 15. Lanuri...........................................................3 16.Sărutul Florilor................................................4 17.Primăvara......................................................1 18.Maci...............................................................1 _____________________ | |
|
| |
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Sam 23 Mai 2009, 23:22 | |
| Acum ca am revenit, fiind tarzior, iar eu obosit de drum, voi acorda notele maine dimineata. | |
|
| |
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Mar 26 Mai 2009, 15:37 | |
| Iata si notele lui moa :
1. Spectacol de culoare în grădină..................................2 2. Flori de primăvară.........................................1 3. Biz, biz ... Asta-i a mea!...........................................................................5 4. Verde Crud...............................................................2 5. Arlechini...................................................................2 6. Sălbăticia primăverii......................................1 7. Muguri............................................................................................4 8. Culorile primăverii.....................................................2 9. Parfum Divin.................................................1 10.Mirosul Primăverii...........................................................................4 11.Sunt pregatit, sa vina albinele!....................... ......................3 12.E Primăvară!.......................................................................3 13.Dulce sălbăticie.............................................1 14. Renastere.....................................................................................4 15. Lanuri....................................................................2 16.Sărutul Florilor.......................................................................................5 17.Primăvara...............................................................2 18.Maci..................................................................................3 | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Mar 26 Mai 2009, 16:13 | |
| Pai cum vine asta Frantz, iti dai singur punctaj maxim ?
Cinstit ar fi sa nu-ti punctezi propriile fotografii...la fel si ceilalti care si-au pus numele....pai nu? | |
|
| |
Franz Schneider
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Mar 26 Mai 2009, 16:33 | |
| - zuum a scris:
- Pai cum vine asta Frantz, iti dai singur punctaj maxim ?
Cinstit ar fi sa nu-ti punctezi propriile fotografii...la fel si ceilalti care si-au pus numele....pai nu? Cu regret ( pentru tine ) trebuie sa te informez ca pozele mele au fost notate cu 1 punct si fac parte din cele 4 notate cu cel mai mic punctaj. Daca nu acordam niciun punct pozelor mele era usor de ghicit care sunt acelea. 5 puncte am acordat celor mai complexe fotografii din concurs in acceptiunea mea. Ceilalti pot confirma ca nu m-am punctat la superlativ. Nu pot fi atat de marsav. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Mar 26 Mai 2009, 16:52 | |
| Zuum, acest concurs de fotografie este un început. Eu sunt unul dintre cei care pot confirma că Franz nu s-a autopunctat. Emil să se abţină pentru că el este singurul care ştie cine sunt autorii fotografiilor. La viitoarele concursuri, care propun să fie axate pe anotimpuri, vom şti mai bine ce avem de făcut. | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Mar 26 Mai 2009, 18:25 | |
| - Franz Schneider a scris:
- zuum a scris:
- Pai cum vine asta Frantz, iti dai singur punctaj maxim ?
Cinstit ar fi sa nu-ti punctezi propriile fotografii...la fel si ceilalti care si-au pus numele....pai nu? Cu regret ( pentru tine ) trebuie sa te informez ca pozele mele au fost notate cu 1 punct si fac parte din cele 4 notate cu cel mai mic punctaj. Daca nu acordam niciun punct pozelor mele era usor de ghicit care sunt acelea. 5 puncte am acordat celor mai complexe fotografii din concurs in acceptiunea mea. Ceilalti pot confirma ca nu m-am punctat la superlativ. Nu pot fi atat de marsav. Frantz, iti spun foarte, foarte sincer ca am acordat punctajul fara sa stiu ale cui sunt pozele. Tii minte cand am afirmat ca este bine ca pozele sa fie afisate anonim iar tu ai fost contra ? Acum crezi ca e o conspiratie? Hai mai Frantz..be a good sport ! | |
|
| |
Franz Schneider
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 Mar 26 Mai 2009, 18:34 | |
| Am zis eu ceva de vreo conspiratie ? Vazand pozele aflate in concurs am si declarat la acel moment ca sunt poze cu mult mai bune decat cele alese de mine din propria colectie. Dar de aici pana la a ma acuza ca m-am punctat cu maxim de puncte e o cale lunga si nereala. Nu-ti fa probleme ca oricum nu m-am suparat pentru remarca asta a ta. Nu stiu de ce a trebuit sa intelegi ca as fi suparat. Am postat mesajul citat de tine mai sus doar din dorinta de a face lumina in acest caz si a-ti arata ca nu m-am autopropulsat cu cate 5 puncte / foto pentru a-mi asigura vreun avantaj. Astept cu deosebit interes concursurile urmatoare, al verii, al toamnei si al iernii in special. Am material cat incape, material cu care ma voi prezenta cu mai mult elan creator si reale sanse de accedere in primii 3 pe podium. Later edit : culmea e ca, dupa ce am trimis cele 2 foto in concurs, am mai realizat niste foto de primavara care ar fi avut reala posibilitate sa se afle in frunte. Nu-i nimic, le tin pentru anul viitor. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Hai sa votam Primavara 2009 | |
| |
|
| |
| Hai sa votam Primavara 2009 | |
|