| Primavara | |
|
+7yzzy Anahoret abbilbal ostrovna aurora zaraza26 zuum 11 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Primavara Sam 09 Mai 2009, 18:10 | |
| - aurora a scris:
- Nu poti sa scoti de la "deşteptu" tau betesugu' asta cu data si ora?
Hai ca ma dau peste cap sa pun si io data si ora, daca numa' asa poti concura si tu
io cred ca nimeni nu se va uita la data si ora cand va da nota (PuiuMic insa sigur va atrage atentia oricui)
io as vrea tare tare mult sa concurezi si tu (as fi vrut si Emil) O idee pentru Abbilbal sa scoata data de la poze. Oricare program de prelucrare minima pentru poze poate taia din imagine. Asa poti taia partea cu data, mai ales daca prinzi in cadru putin mai mult in partea respectiva. Te poate ajuta si Emil, daca stie el mai bine cum, mai ales ca vei trimite lui pozele... | |
|
| |
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Primavara Sam 09 Mai 2009, 18:18 | |
| - zaraza26 a scris:
- O idee pentru Abbilbal sa scoata data de la poze. Oricare program de prelucrare minima pentru poze poate taia din imagine. Asa poti taia partea cu data...
La asta m-am gandit si eu dar am uitat sa propun pe forum. Bine ca ai avut inspiratia de a propune asta. | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Primavara Sam 09 Mai 2009, 18:19 | |
| Deja aveam de gând, când primeam pozele lui, să tai partea cu data. Right on, Zaraza! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Primavara Sam 09 Mai 2009, 19:19 | |
| Emile, baga pozele ala-ndala. Nu e neaparat nevoie ca pozele aceluiasi fotograf sa fie postate una dupa alta. | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Primavara Sam 09 Mai 2009, 19:39 | |
| Ha,ha,ha! Păi de ce crezi că astept să se adune mai multe?! Ha,ha,ha! Ai intuit care este intentia mea si ai scris mesajul referitor la ce aveam de gând... Mare figură esti! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Primavara Sam 09 Mai 2009, 19:44 | |
| _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Primavara Sam 09 Mai 2009, 19:46 | |
| Si mai am la care lucrez acum. Toate sunt frumoase! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Franz Schneider
| Subiect: Re: Primavara Sam 09 Mai 2009, 19:59 | |
| Apreciez efortul autorilor si recunosc faptul ca sunt fotografii cu mult mai frumoase decat ale mele. Felicitari creatorilor de imagini prin care au reusit sa surprinda reinvierea naturii. | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Primavara Dum 10 Mai 2009, 00:59 | |
| - Franz Schneider a scris:
- Apreciez efortul autorilor si recunosc faptul ca sunt fotografii cu mult mai frumoase decat ale mele. .
ia nu te mai alinta tu, care faci super super fotografii!!! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: Primavara Dum 10 Mai 2009, 07:04 | |
| Emile imi cer scuze ca nu m-am putut ocupa asa cum as fi vrut de acest concurs. Uite azi nu m-am atins de computer pana acum , si e ora 12 noaptea. De 2 saptamani il avem si pe Cyrus aproape in fiecare seara si are niste teme lungi...am fost si foarte racit , cred ca am avut boala aia porceasca...fiecare rand pe rand, io cel mai rau! Ideile aurorei si ale lui frantz sunt foarte bune | |
|
| |
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Primavara Dum 10 Mai 2009, 09:24 | |
| Ce fotografii frumoase. Superbe! _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
|
| |
Franz Schneider
| Subiect: Re: Primavara Dum 10 Mai 2009, 09:28 | |
| - yzzy a scris:
- Ce fotografii frumoase. Superbe!
Nu te bagi Yzzy ? | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Primavara Lun 11 Mai 2009, 09:16 | |
| Intr-adevar, superbe fotografiile!! E o incantare sa te uiti pe topic! Esenta primaverii in imagini! A iesit ceva foarte frumos! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Primavara Mar 12 Mai 2009, 03:53 | |
| - zaraza26 a scris:
- yzzy a scris:
- Ce fotografii frumoase. Superbe!
Intr-adevar, superbe fotografiile! Toate merită locul 1... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Primavara Mar 12 Mai 2009, 12:06 | |
| Din asa multi useri cati suntem, numai 6 s-au bagat la concurs?
Mai sunt 4 zile pana la inchiderea trimiterii pozelor! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Primavara Joi 14 Mai 2009, 15:32 | |
| Dar unde sunt pozele ? E OK si 6 useri, putini si buni! | |
|
| |
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Primavara Joi 14 Mai 2009, 19:23 | |
| _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Primavara Joi 14 Mai 2009, 23:19 | |
| - aurora a scris:
- Din asa multi useri cati suntem, numai 6 s-au bagat la concurs?
Avem (în Email-ul meu) pe cel de-al saptelea iar numărul opt e pe drum. | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Primavara Vin 15 Mai 2009, 16:07 | |
| La mine e ora 9 dimineata deci a 15 mai pana la miezul noptii! | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Primavara Vin 15 Mai 2009, 16:30 | |
| dar Emil a inchis subiectul... inseamna ca s-a terminat postarea tuturor pozelor?
Acum sa ne spuneti unde si cum se face votarea
e foarte greu sa pot nota, sunt atata de frumoase toate pozele _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Primavara Vin 15 Mai 2009, 16:49 | |
| Subiectele la concurs au fost permanent închise pentru că acolo postează numai Emil. Deci, până azi la ora 24,00 în România şi mâine ora 7,00 tot în România, dar pentru canadieni, se mai pot trimite fotografii la Emil pentru a fi expuse la concurs. În mod normal, fotografiile ce vor fi trimise azi vor fi publicate mâine, 16 mai, după cum are Emil timp.
Votarea se va face mai târziu, după o perioadă de studiu a fotografiilor.
Franz a solicitat ca votarea să se facă în sau după 26 mai deoarece el este plecat.
Eu sunt de acord cu solicitarea lui Franz | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Primavara Vin 15 Mai 2009, 17:01 | |
| - abbilbal a scris:
- Subiectele la concurs au fost permanent închise pentru că acolo postează numai Emil. Deci, până azi la ora 24,00 în România şi mâine ora 7,00 tot în România, dar pentru canadieni, se mai pot trimite fotografii la Emil pentru a fi expuse la concurs. În mod normal, fotografiile ce vor fi trimise azi vor fi publicate mâine, 16 mai, după cum are Emil timp.
Franz a solicitat ca votarea să se facă în sau după 26 mai deoarece el este plecat.
Eu sunt de acord cu solicitarea lui Franz Eu voi fi plecata in perioada 24 mai - 1 iunie. Eu zic sa fie perioada de votare mai indelungata, sa poata vota toti. Sau fiecare sa anunte atunci cand a terminat de votat. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Primavara Vin 15 Mai 2009, 17:06 | |
| - aurora a scris:
- abbilbal a scris:
- Subiectele la concurs au fost permanent închise pentru că acolo postează numai Emil. Deci, până azi la ora 24,00 în România şi mâine ora 7,00 tot în România, dar pentru canadieni, se mai pot trimite fotografii la Emil pentru a fi expuse la concurs. În mod normal, fotografiile ce vor fi trimise azi vor fi publicate mâine, 16 mai, după cum are Emil timp.
Eu sunt de acord cu solicitarea lui Franz
Eu voi fi plecata in perioada 24 mai - 1 iunie.
Eu zic sa fie perioada de votare mai indelungata, sa poata vota toti. Sau fiecare sa anunte atunci cand a terminat de votat. Nu-i nicio problemă să se voteze după 1 iunie. Aşteptăm şi alte propuneri, apoi se va stbili data exactă pentru votare, dar votarea să se facă într-o singură zi. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Primavara Vin 15 Mai 2009, 23:19 | |
| - aurora a scris:
- dar Emil a inchis subiectul... inseamna ca s-a terminat postarea tuturor pozelor?
Nu. Subiectul a fost închis de la deschiderea făcută de Franz pentru a ne asigura că vor fi postate doar pozele, fără comentarii. Topicul acesta este pentru discutii. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Primavara Sam 16 Mai 2009, 08:53 | |
| Sunt acolo vreo patru poze care m-au lăsat fără grai şi m-au umplut de invidie! Nu le numesc acum, dar am să le dau punctaj maxim la vot! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Primavara | |
| |
|
| |
| Primavara | |
|