__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Primavara | |
|
+7yzzy Anahoret abbilbal ostrovna aurora zaraza26 zuum 11 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Primavara Joi 07 Mai 2009, 16:39 | |
| - abbilbal a scris:
- Fotografia nr.3 pentru concurs
Tot de la mine o astepti ? Fii mai explicit ca nu pricepe lumea ce vrei sa spui prin textul afisat mai sus. | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Primavara Joi 07 Mai 2009, 16:51 | |
| - Franz Schneider a scris:
- abbilbal a scris:
- Fotografia nr.3 pentru concurs
Tot de la mine o astepti ? Fii mai explicit ca nu pricepe lumea ce vrei sa spui prin textul afisat mai sus. De la tine nu aştept nimic. Mulţam pentru ofertă. | |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Primavara Joi 07 Mai 2009, 17:25 | |
| Abbi, e ce nu pui direct pe forum pozele? Dar sa fie asa mai mari, 640x480
Asa e mai dificil de vazut, se si deschig uneori greu sau de durata.
Eu cred ca se pot afisa direct pe forum si sa fie numerotate doar. Nu e suficienta confidentialitate? _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | murfatlar
Numarul mesajelor : 188 Varsta : 71 Localizare : pe val de mare si-un strop de soare! Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Primavara Joi 07 Mai 2009, 17:57 | |
| sunt nascuta-n timp de vara ,tocmai la Sin'Petru dar cind vine primavara imi deschid aripile sa zbor ;peste cimpuri,peste pomi,peste flori......sa ma joc cu mieluseii,iedutii preferatii mei ,sa mingii puful cald si moale al puisorilor,sa pup pisicii si catelusii in botic. am niste trairi pe care nu vi le pot descrie in cuvinte;aaaaa! si mai am ceva !
in fiecare clipa de meditatie cu ochii inchisi vad un pui de caprioara cu boticul umed ,moale care ma pupa,ma linge,ma priveste si ma invita la joaca topaind pe linga mine;ce-o fi oare? | |
| | | Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Primavara Joi 07 Mai 2009, 18:20 | |
| - murfatlar a scris:
- sunt nascuta-n timp de vara ,tocmai la Sin'Petru dar cind vine primavara imi deschid aripile sa zbor ;peste cimpuri,peste pomi,peste flori......sa ma joc cu mieluseii,iedutii preferatii mei ,sa mingii puful cald si moale al puisorilor,sa pup pisicii si catelusii in botic.
am niste trairi pe care nu vi le pot descrie in cuvinte;aaaaa! si mai am ceva !
in fiecare clipa de meditatie cu ochii inchisi vad un pui de caprioara cu boticul umed ,moale care ma pupa,ma linge,ma priveste si ma invita la joaca topaind pe linga mine;ce-o fi oare? Nimic mai adevarat decat ca a venit in sfarsit ....PRIMAVARAAAAAAAAAAAAAA !!! | |
| | | zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: Primavara Joi 07 Mai 2009, 19:18 | |
| Pai da abi de ce nu le pui direct la vedere...asa ca sa ne ia ochii.
Mai aveti pana pe 15 !
Cate ai abi ?
Nicule tu ai pus? | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Primavara Joi 07 Mai 2009, 22:26 | |
| - aurora a scris:
- Abbi, e ce nu pui direct pe forum pozele?
Dar sa fie asa mai mari, 640x480
Eu cred ca se pot afisa direct pe forum si sa fie numerotate doar. Nu e suficienta confidentialitate? Nu le pot copia decât cu 4shared Până în prezent la mine este doar una. Poate este mai bine să fie postate direct de concurenţi şi la urmă fiecare concurent să dea o notă (dar o singură dată) de la 1 la 10 pentru fiecare poză şi fără să fie notate propriile-i poze. (sistemul eurovizion) Poza care va întruni cele mai multe puncte va fi câştigătoare. | |
| | | zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: Primavara Joi 07 Mai 2009, 22:39 | |
| - abbilbal a scris:
- aurora a scris:
Dar sa fie asa mai mari, 640x480
Eu cred ca se pot afisa direct pe forum si sa fie numerotate doar. Nu e suficienta confidentialitate? Nu le pot copia decât cu 4shared
Până în prezent la mine este doar una. Poate este mai bine să fie postate direct de concurenţi şi la urmă fiecare concurent să dea o notă (dar o singură dată) de la 1 la 10 pentru fiecare poză şi fără să fie notate propriile-i poze. (sistemul eurovizion) Poza care va întruni cele mai multe puncte va fi câştigătoare. Si asa e bine facem dezbatere | |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Primavara Vin 08 Mai 2009, 00:05 | |
| am zis si dincolo... nu puteti sa creati un user/nick fictiv, cu parola, cu care sa se logheze toti userii pentru a isi posta pozele cu TITLU?
abbi, nu pricep cum nu poti copia pozele pe care le primesti doar sunt poze in Attach, le salvezi in calculatorul tau si le postezi cu Imageshake _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Primavara Vin 08 Mai 2009, 00:11 | |
| - abbilbal a scris:
- aurora a scris:
Nu le pot copia decât cu 4shared Cum asa?! Păi trebuia să zici! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | aurora
| Subiect: Re: Primavara Vin 08 Mai 2009, 00:21 | |
| - Emil Condor a scris:
- abbilbal a scris:
- aurora a scris:
Nu le pot copia decât cu 4shared Cum asa?! Păi trebuia să zici! io nu pricep ce zici... ce nu poti face? cum sa le copiezi cu 4shared? _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Primavara Vin 08 Mai 2009, 00:26 | |
| Si mie mi se pare tare straniu, să nu poti salva o poză pe care apoi să o postezi?!
Abby, ce are calculatorul tău? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Primavara Vin 08 Mai 2009, 12:16 | |
| - zuum a scris:
Nicule tu ai pus? Inca nu, dar am ales deja 2. Acum nu mai stiu ce sa fac. Mai astept pana ne decidem cum procedam. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Primavara Vin 08 Mai 2009, 13:39 | |
| I-am trimis lui Emil 4 poze. Am ales cu greu. Zilnic face Doina "cateva poze". Cand sa le descarc sunt cateva sute. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | aurora
| Subiect: Re: Primavara Vin 08 Mai 2009, 16:32 | |
| - nicuvar a scris:
- I-am trimis lui Emil 4 poze. Am ales cu greu. Zilnic face Doina "cateva poze". Cand sa le descarc sunt cateva sute.
Sper ca ai pus 2 poze ALE TALE si 2 poze ALE DOINEI !!!!!!!! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | aurora
| Subiect: Re: Primavara Vin 08 Mai 2009, 16:45 | |
| Si eu am ales doua poze... astept verdictul unde sa le trimit / postez.
Abbi, Emil... n-ati zis nimic de ideea mea de a crea un nick fictiv [poze] cu o parola [concurs], pe care sa ne logam toti ca sa postam pozele cu TITLU ? _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Primavara Vin 08 Mai 2009, 17:04 | |
| - Emil Condor a scris:
- Si mie mi se pare tare straniu, să nu poti salva o poză pe care apoi să o postezi?!
Abby, ce are calculatorul tău? Calculatorul meu nu are nimic. Nu ştiu eu să copiez pozele de pe email. | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Primavara Vin 08 Mai 2009, 17:07 | |
| - aurora a scris:
- Si eu am ales doua poze... astept verdictul unde sa le trimit / postez.
Abbi, Emil... n-ati zis nimic de ideea mea de a crea un nick fictiv [poze] cu o parola [concurs], pe care sa ne logam toti ca sa postam pozele cu TITLU ? Nu este cazul să fie postate nikuri fictive. Ideea lui Franz este foarte bună să posteze fiecare pozele lui, apoi toţi concurenţii să dea note în ordine descrescătoare începând de la nota echivalentă cu numărul maxim de poze în concurs, câte o notă pentru fiecare poză din concurs, fără să dea note pentru propriile-i fotografii. Poza cu cele mai multe puncte va fi câştigătoare. | |
| | | aurora
| Subiect: Re: Primavara Vin 08 Mai 2009, 17:17 | |
| - abbilbal a scris:
- aurora a scris:
- Si eu am ales doua poze... astept verdictul unde sa le trimit / postez.
Abbi, Emil... n-ati zis nimic de ideea mea de a crea un nick fictiv [poze] cu o parola [concurs], pe care sa ne logam toti ca sa postam pozele cu TITLU ? Nu este cazul să fie postate nikuri fictive. Ideea lui Franz este foarte bună să posteze fiecare pozele lui, apoi toţi concurenţii să dea note în ordine descrescătoare începând de la nota echivalentă cu numărul maxim de poze în concurs, câte o notă pentru fiecare poză din concurs, fără să dea note pentru propriile-i fotografii. Poza cu cele mai multe puncte va fi câştigătoare. Nu este corect asa! Orice concurs se face pe baza de confidentialitate a concurentilor! Ca de-aia este concurs, si nu expozitie. Secretul concurentilor este farmecul concursului Nu mai are nici un farmec daca se pun pozele pe fata. Daca e asa, doar sa facem o expozitie, si apoi sa se dea un premiu de popularitate, cum vreti, dar nu mai este concurs. Asa poze am tot postat fiecare si vom mai posta, dar asta nu inseamna concurs. Trimite-mi si mie daca vrei un mail cu o poza, sa vad ce nu stii cum sa faci. Sau spune-mi ce nu stii, poate stiu eu, poate te pot ajuta. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Primavara Vin 08 Mai 2009, 17:24 | |
| Eu nu am fotografii care să nu fi fost date pe forum şi în aproape toate apare Puiu Mic, aşa că fac şi eu ca Franz. Dau pozele în direct. 1. "La preumblare cu primăvara în ghiozdănel" 2. "Tumbe de primăvară"
Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Vin 08 Mai 2009, 17:33, editata de 2 ori | |
| | | Franz Schneider
| Subiect: Re: Primavara Vin 08 Mai 2009, 17:25 | |
| Nici ideea Aurorei nu e rea. Ar fi bine de bagat in seama. Eu unul o aprob. | |
| | | Franz Schneider
| Subiect: Re: Primavara Vin 08 Mai 2009, 17:26 | |
| - abbilbal a scris:
- Eu nu am fotografii care să nu fi fost date pe forum şi în aproape toate apare Puiu Mic, aşa că fac şi eu ca Franz. Dau pozele în direct.
Hotzule. Tu vrei sa rupi inima targului cu Puiu Mic pe care stii ca o apreciaza toata lumea !!! | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Primavara Vin 08 Mai 2009, 17:36 | |
| - Franz Schneider a scris:
- abbilbal a scris:
- Eu nu am fotografii care să nu fi fost date pe forum şi în aproape toate apare Puiu Mic, aşa că fac şi eu ca Franz. Dau pozele în direct.
Hotzule. Tu vrei sa rupi inima targului cu Puiu Mic pe care stii ca o apreciaza toata lumea !!! Franz, hai să-ţi mărturisesc una, aşa în particular. Zuum o poate confirma. Pentru că toate pozele ce le am sunt cu Puiu Mic, deci cu autor cunoscut, eu sunt în afară de concurs. | |
| | | Franz Schneider
| Subiect: Re: Primavara Vin 08 Mai 2009, 17:57 | |
| Si esti singurul cu pozele datate. | |
| | | aurora
| Subiect: Re: Primavara Vin 08 Mai 2009, 18:22 | |
| io nu stiu sa datez pozele! dar nici nu vreau asa concurs la vedere! eu vreau concurs secret! daca abbi e inafara de concurs, sunt sigura ca franz va gasi cu usurinta alte poze sa le dea "in secret" si cred ca si abbi poate face poze de primavara fara PuiuMic, astfel incat sa intre in concurs Deci... Emil si Abbi... - faceti nick-ul [poza] cu parola [concurs] - ne logam pe el, punem pozele intr-o subforum numai cu pozele, - apoi faceti sa votam, - si un alt subforum pentru comentarii Sa fie concurs, cine-l castiga sa merite premiul lui zumulache, mai ales ca se preconizeaza sa-l inmaneze personal! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Primavara | |
| |
| | | | Primavara | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |