| Cafeneaua spirituala ! | |
|
+4zuum aurora abba Franz Schneider 8 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Cafeneaua spirituala ! Sam 10 Ian 2009, 19:27 | |
| - Emil Condor a scris:
- Karima a scris:
- Am inteles surioara
No, acum asteptăm încuscrirea: Abba are băieti, Karima are o fată... Brasovene ! Ai priceput acum cum vine cu spiritul din cafea ? Nu ma lasa cu ochii-n soare. Ca la inima stiu ca nu ma mai ai, dar nu asta conteaza. | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Cafeneaua spirituala ! Sam 10 Ian 2009, 19:29 | |
| "Spiritul" cafelei, ok! Dar cafea spiritualăăă... Oricum, poetic, orice e posibil. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| |
| |
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: Cafeneaua spirituala ! Sam 10 Ian 2009, 19:36 | |
| _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: Cafeneaua spirituala ! Sam 10 Ian 2009, 20:02 | |
| Nu sunt bolnavior, insa ma feresc de otravuri! Le-am gustat destul, mai ia omul si pauza! _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
|
| |
Franz Schneider
| Subiect: Re: Cafeneaua spirituala ! Sam 10 Ian 2009, 20:10 | |
| - abba a scris:
- Nu sunt bolnavior, insa ma feresc de otravuri! Le-am gustat destul, mai ia omul si pauza!
Astazi ai scos din "taste" numai cuvinte care au exprimat realitati elocvente. Cum reusesti ? | |
|
| |
abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: Cafeneaua spirituala ! Sam 10 Ian 2009, 20:30 | |
| - Franz Schneider a scris:
- abba a scris:
- Nu sunt bolnavior, insa ma feresc de otravuri! Le-am gustat destul, mai ia omul si pauza!
Astazi ai scos din "taste" numai cuvinte care au exprimat realitati elocvente. Cum reusesti ? O fi conjunctura astrelor favorabila! | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Cafeneaua spirituala ! Sam 10 Ian 2009, 22:46 | |
| - abba a scris:
- Franz Schneider a scris:
- abba a scris:
Astazi ai scos din "taste" numai cuvinte care au exprimat realitati elocvente. Cum reusesti ? O fi conjunctura astrelor favorabila! La noapte e luna plina! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Franz Schneider
| Subiect: Re: Cafeneaua spirituala ! Sam 10 Ian 2009, 22:47 | |
| - aurora a scris:
- abba a scris:
- abba a scris:
Astazi ai scos din "taste" numai cuvinte care au exprimat realitati elocvente. Cum reusesti ? O fi conjunctura astrelor favorabila! La noapte e luna plina! Da, dar nu se vede de nori. | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Cafeneaua spirituala ! Sam 10 Ian 2009, 23:55 | |
- aurora a scris:
- abba a scris:
- abba a scris:
Astazi ai scos din "taste" numai cuvinte care au exprimat realitati elocvente. Cum reusesti ? O fi conjunctura astrelor favorabila! La noapte e luna plina! Da, dar nu se vede de nori. La noi e perfect senin! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abba
| Subiect: Re: Cafeneaua spirituala ! Sam 10 Ian 2009, 23:57 | |
| Important e sa nu-ti bata lumina lunii direct in fereasta! _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Cafeneaua spirituala ! Dum 11 Ian 2009, 00:07 | |
| - abba a scris:
- Important e sa nu-ti bata lumina lunii direct in fereasta!
am jaluzele trase la fereastra, inchid perfect...altfel nu pot dormi! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Franz Schneider
| Subiect: Re: Cafeneaua spirituala ! Dum 11 Ian 2009, 00:11 | |
| Nu se aud inca "lupii" urland Aurora ? | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Cafeneaua spirituala ! Dum 11 Ian 2009, 00:21 | |
- Nu se aud inca "lupii" urland Aurora ?
Nu-i geru' destul de mare! mai, am niste vecini deasupra, fac chef si pun muzica tare...si al mine se aud numa' basii... bumbumbumbum... in stomac imi bumbuie!!! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Franz Schneider
| Subiect: Re: Cafeneaua spirituala ! Dum 11 Ian 2009, 00:28 | |
| - aurora a scris:
- Nu se aud inca "lupii" urland Aurora ?
Nu-i geru' destul de mare!
mai, am niste vecini deasupra, fac chef si pun muzica tare...si al mine se aud numa' basii... bumbumbumbum... in stomac imi bumbuie!!! Bine ca nu se aude din Carciumioara Ardeleana. Ca numai de reclamatii nu aveam nevoie acum, cand tot sunt "persona non grata" pe forum. | |
|
| |
Franz Schneider
| Subiect: Re: Cafeneaua spirituala ! Dum 11 Ian 2009, 17:14 | |
| O cafea tuturor la mesajul propriu cu numarul 1000 !!! Adica acest mesaj !!! | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Cafeneaua spirituala ! Dum 11 Ian 2009, 17:31 | |
| Felicitări Franz! Felicitări pentru mesajul numărul 1000! Multe înainte prietene! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Karima MODERATOR
Numarul mesajelor : 1735 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Cafeneaua spirituala ! Dum 11 Ian 2009, 17:44 | |
| Franz,felicitari,daca te straduiesti un pic il ajungi pe Abby,eu nu am reusit inca _____________________ | |
|
| |
Franz Schneider
| Subiect: Re: Cafeneaua spirituala ! Dum 11 Ian 2009, 18:00 | |
| - Karima a scris:
- Franz,felicitari,daca te straduiesti un pic il ajungi pe Abby,eu nu am reusit inca
Nu asta e scopul meu Karima. Urmaresc postarea de mesaje de calitate si nu doar de cantitate, mult ...prost sa fie la numar. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Cafeneaua spirituala ! Dum 11 Ian 2009, 18:05 | |
- Urmaresc postarea de mesaje de calitate
Asa să te ajute Cerul! Cum poti calitate în mină, tot asa si aici... Sunt alături de tine. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Cafeneaua spirituala ! Mar 13 Ian 2009, 07:21 | |
| Ai făcut ochi, Franz? Unde-i cafeluta mea? Si mai ziceai că-mi esti prieten... Ok! Văd niste aburi spirituali acolo. Esti iertat! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Franz Schneider
| Subiect: Re: Cafeneaua spirituala ! Mar 13 Ian 2009, 07:44 | |
| 'neatza ! Si-o cafea ? Pun de un ibricel Emil ? Amara ? Cu laptic ? Am facut ochi de la ora 04.00 azi. Sunt la serviciu inca de la ora 04.30. Am o pauza de cafea si tigara acum, pana incep Rapoartele. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Cafeneaua spirituala ! Mar 13 Ian 2009, 07:50 | |
| Să mai zici că e grea viata de miner! Cine spunea aia?
În Europa beau numai neagră, aici cu un pic de lapte, dar foarte putin. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Franz Schneider
| Subiect: Re: Cafeneaua spirituala ! Mar 13 Ian 2009, 07:57 | |
| Emile ! Eu sunt miner, dar nu chiar miner miner. Miner cu studii, cu experienta, cu functie... in prag de pensie. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Cafeneaua spirituala ! Mar 13 Ian 2009, 07:59 | |
| Stiu minerule! Stiu de pe celelate Site-uri. Doar vorba vine... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cafeneaua spirituala ! | |
| |
|
| |
| Cafeneaua spirituala ! | |
|