Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
Subiect: Cafeneaua spirituala ! Joi 08 Ian 2009, 22:34
E dimineata ? Nu ai cu cine sa-ti bei cafeaua ? Esti binevenit aici. Asigur discutii decente on si off topic in orice domeniu, ca la o cafea. Ne exprimam parerile despre ce cafea ne place sa savuram, ce barfe am mai auzit in ultima vreme, asigur si concert-cafe. Sper sa va simtiti bine in cafeneaua mea. Poftiti va rog !
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
Subiect: Re: Cafeneaua spirituala ! Joi 08 Ian 2009, 22:40
Apreciez ! Stiam ca ma pot baza pe tine in domeniu. Si, mi-a soptit o pasarica faptul ca te stii cu cafeaua la ...nisip, tip turceasca de Ada-Kaleh !!!
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: Cafeneaua spirituala ! Joi 08 Ian 2009, 23:02
Franz Schneider a scris:
E dimineata ? Nu ai cu cine sa-ti bei cafeaua ? Esti binevenit aici. Asigur discutii decente on si off topic in orice domeniu, ca la o cafea. Ne exprimam parerile despre ce cafea ne place sa savuram, ce barfe am mai auzit in ultima vreme, asigur si concert-cafe. Sper sa va simtiti bine in cafeneaua mea. Poftiti va rog !
LE : Cum vi se pare ideea ?
Multumesc de invitatie... super ideea ta! am citit "cafeaua spirituale" si-am crezut ca s-o inventat o noua aroma de cafea! Dup-aia am citit corect, si mi-o placut!
peseu: ce inseamna " LE : " ? (AM VAZUT CA FOLOSESTI FRECVENT CHESTIA ASTA)
Subiect: Re: Cafeneaua spirituala ! Joi 08 Ian 2009, 23:03
LE = later edit, adica scris mai tarziu / ulterior sau, cu alte cuvinte, completare la mesajul initial.
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: Cafeneaua spirituala ! Joi 08 Ian 2009, 23:10
io am baut de craciun, pentru prima data in viata mea, CAFEA CU PIPER !!! m-a cadorisit Oana cu ea de Craciun, era boabe, am macinat-o eu. E foarte buna... iute, dar buna, aromata... chiar mi-a placut !!! Sotul meu s-a strambat ca e ... iute! l-a luat prin surprindere
Subiect: Re: Cafeneaua spirituala ! Joi 08 Ian 2009, 23:12
Si tot de Craciun am cumparat (tot cu Oana) o cafea noua, de care eu nu am mai baut pana acum... "Cafe Noir" ... foarte buna!
Subiect: Re: Cafeneaua spirituala ! Joi 08 Ian 2009, 23:12
Va doresc noapte buna. Cafeneaua ramane deschisa, la fel ca si Carciumioara mea, NON STOP. Va astept dimineata sa ne bem cafeaua impreuna.
Subiect: Re: Cafeneaua spirituala ! Joi 08 Ian 2009, 23:15
Franz Schneider a scris:
Va doresc noapte buna. .
sa dormi bineeeeeeeeeeeeeeeee!!!
Subiect: Re: Cafeneaua spirituala ! Joi 08 Ian 2009, 23:34
Am vorbit in seara asta de Maestrul Victor Rebengiuc
Subiect: Re: Cafeneaua spirituala ! Vin 09 Ian 2009, 07:48
"Neaţaaaaaaaa ! Şi-o ...cafea ! Cum am dormit ? Ce-am mai visat ? Ce temperatura avem afara ? La Petrosani sunt - 17 grade Cesius. Bârrrrrrrrrrr !!! Ce bună e cafeaua asta fierbinte !!!
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
Subiect: Re: Cafeneaua spirituala ! Vin 09 Ian 2009, 08:07
Franz Schneider a scris:
"Neaţaaaaaaaa ! Şi-o ...cafea ! Cum am dormit ? Ce-am mai visat ? Ce temperatura avem afara ? La Petrosani sunt - 17 grade Cesius. Bârrrrrrrrrrr !!! Ce bună e cafeaua asta fierbinte !!!
Neata Franz ! Eu ma duc la culcare. Am baut o cana de apa! Nu mi-e somn dar trebuie sa dorm Afara e frig, frig si gheata dar maine e vineri
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: Cafeneaua spirituala ! Vin 09 Ian 2009, 09:26
Franz Schneider a scris:
La Nasaud am avut noroc. S-a innorat si de la -10 la ora 23, a crescut la -8 azi dimineata! Pisica a petrecut prima noapte in bucatarie din iarna asta. I-am lasat niste ziare sa scarmene, dar a reusit sa deschida usa de la dulapior...probabil s-a izbit un pic de ea si...gata... Noroc ca nu a facut niciun rau. Din toamna s-a apucat de prostii, a spart un castronel pentru ca era pus pe o hartie la scurs...si ei ii plac hartiile. Apoi a rupt un sul de hartie igienica, altadata... Iar instalatia de lumini pusa la geamul de la bucatarie l-a descoperit abia a doua zi...asa ca a trebuit sa-l iau pana la urma... De furat mancare nu se ocupa, probabil e satula si nu e nici asa mancacioasa.
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
Subiect: Re: Cafeneaua spirituala ! Vin 09 Ian 2009, 09:57
Am vazut toate pozele tale , Zaraza! Foarte frumoase, felicitari! Acolo e o parte din lumea ta, se intregeste imaginea pe care ti-o creezi aici, pe forum, si ma faci sa te inteleg si sa te apropii ca om. Am observat ca si Horia s-a adaugat la lista ta de prieteni. Mi-ar placea sa fac si eu la fel, dar nu ma pricep deloc la smecherii calculatoristice.
_____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: Cafeneaua spirituala ! Vin 09 Ian 2009, 10:13
abba a scris:
Am vazut toate pozele tale , Zaraza! Foarte frumoase, felicitari! Acolo e o parte din lumea ta, se intregeste imaginea pe care ti-o creezi aici, pe forum, si ma faci sa te inteleg si sa te apropii ca om. Am observat ca si Horia s-a adaugat la lista ta de prieteni. Mi-ar placea sa fac si eu la fel, dar nu ma pricep deloc la smecherii calculatoristice.
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
Subiect: Re: Cafeneaua spirituala ! Vin 09 Ian 2009, 10:29
Mai putin. Ma descurc foarte bine cu franceza. Si Yahoo-ul il am in franceza...
_____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
zaraza26
Subiect: Re: Cafeneaua spirituala ! Vin 09 Ian 2009, 10:50
abba a scris:
Eu am invatat o bruma de engleza din mers...In scoala am invatat franceza si rusa. Pe www.astro.com folosesc franceza, deoarece sunt mai sigura pe gramatica franceza decat pe cea engleza. Dar cuvintele din vocabularul de azi mai degraba le stiu in engleza. Am inceput de doua ori la interval de cativa ani doua cursuri de invatat engleza fara profesor.
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
Subiect: Re: Cafeneaua spirituala ! Vin 09 Ian 2009, 15:59
Franz Schneider a scris:
Acum e cazul sa mai bem o cafelutza si alaturi de Zuum ! Buna dimineata America !!! Sau ...sunt cam matinal.....
Sunt la serviciu deja, e ora 9.....Am facut cafeaua (turceasca) la ibric si am baut-o cu Sadif ( bosniac) care desi bea acasa, nu rezista cand vede ibricul ! Acum...astept sa vina bosii , mai peste o ora, doua...
abba
Subiect: Re: Cafeneaua spirituala ! Vin 09 Ian 2009, 22:28
zaraza26 a scris:
abba a scris:
Eu am invatat o bruma de engleza din mers...In scoala am invatat franceza si rusa. Pe www.astro.com folosesc franceza, deoarece sunt mai sigura pe gramatica franceza decat pe cea engleza. Dar cuvintele din vocabularul de azi mai degraba le stiu in engleza. Am inceput de doua ori la interval de cativa ani doua cursuri de invatat engleza fara profesor.
Multumesc pentru link! Am intrat si eu, si prima data l-am dat in franceza! Acum ma simt ca acasa!
abba
Subiect: Re: Cafeneaua spirituala ! Vin 09 Ian 2009, 22:31
Hai sa va aduc si un trubadur in cafenea! Se asorteaza cu un whiskey, dar pana la urma merge si o bere!