LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Urari de sarbatori - Pagina 11 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Urari de sarbatori - Pagina 11 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Urari de sarbatori - Pagina 11 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Urari de sarbatori - Pagina 11 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Urari de sarbatori - Pagina 11 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Urari de sarbatori - Pagina 11 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Urari de sarbatori - Pagina 11 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Urari de sarbatori - Pagina 11 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Urari de sarbatori - Pagina 11 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Urari de sarbatori - Pagina 11 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Urari de sarbatori - Pagina 11 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Urari de sarbatori - Pagina 11 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Urari de sarbatori - Pagina 11 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Urari de sarbatori - Pagina 11 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Urari de sarbatori - Pagina 11 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Urari de sarbatori - Pagina 11 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Urari de sarbatori - Pagina 11 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Urari de sarbatori - Pagina 11 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Urari de sarbatori - Pagina 11 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
sibiu Limba drumetie padure istorie problema nicuvar humanitas 23 taieri comment-143 politica brasov 1 efremovivanantonovici internet 1918 Fantasy muzica_traditionala mediu google Popasul curiozitati romana reclame CPSF
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Urari de sarbatori - Pagina 11 I_vote_lcapUrari de sarbatori - Pagina 11 I_voting_barUrari de sarbatori - Pagina 11 I_vote_rcap 
Emil Condor
Urari de sarbatori - Pagina 11 I_vote_lcapUrari de sarbatori - Pagina 11 I_voting_barUrari de sarbatori - Pagina 11 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Urari de sarbatori

In jos 
+34
fulga
alex andrei
Doina
ANGELABAB
lutra vulgaris
CRUCIAT
Ciprian
Diaporevomenos
VOTAN
delta
yzzy
Ion
nynna_vizireanu
ostrovna
Cristina
dolion
bulache
bila
Roxy
gringo
Franz Schneider
Anahoret
nicuvar
Administrator
MIRCEA
ACCENT
cactus
Emil Condor
aurora
zaraza26
Karima
abba
abbilbal
zuum
38 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 22 ... 34  Urmatorul
AutorMesaj
CRUCIAT

CRUCIAT

Numarul mesajelor : 1568
Data de inscriere : 28/10/2010

Urari de sarbatori - Pagina 11 Empty
MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori - Pagina 11 EmptyDum 02 Ian 2011, 22:32

Sa-ti traiasca, sa fii fericit de fericirea ei! sa infloresti la bucuriile ei! Sa fii partas la realizarile ei!
Bun Curvoisier-ul, multumim!! Mi-am pus si eu unul mic..
PS Eu, nu uit, un Metaxas de 11 ani! Cu prima ocazie.

lutra vulgaris

Numarul mesajelor : 1164
Varsta : 47
Localizare : Bucuresti - Romania
Data de inscriere : 18/05/2010

MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori - Pagina 11 EmptyDum 02 Ian 2011, 23:02

asa virtual servesc si eu in cinstea si pt. norocul si fericirea si sanatatea fiicei tale. noroc!

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori - Pagina 11 EmptyDum 02 Ian 2011, 23:08

lutra vulgaris a scris:
asa virtual servesc si eu in cinstea si pt. norocul si fericirea si sanatatea fiicei tale. noroc!

eu, recunosc, nu am facut-o numai virtual! Embarassed
(aveam cica so funny! sa imi inec ceva amaruri de aiurea.. :în gardă: )

lutra vulgaris

MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori - Pagina 11 EmptyLun 03 Ian 2011, 00:27

eu daca aflu vreodata ca maine crap am cateva chestii pe care as vrea sa le fac. ultima ar fi sa vaz si eu cum e sa ma imbat, sa cad sub masa. Laughing daca tot as crapa macar sa nu mor si proasta si nebeuta. Very Happy

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori - Pagina 11 EmptyLun 03 Ian 2011, 18:36

S-ar putea sa ajungem la vorba lui Creanga: "bogat pana la patruzeci nu m-am facut. Dar si sarac ca anul acesta, ca în anul trecut si ca de cînd sunt, niciodata n-am fost".

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori - Pagina 11 EmptyMar 04 Ian 2011, 01:34

CRUCIAT a scris:
Sa-ti traiasca, sa fii fericit de fericirea ei! sa infloresti la bucuriile ei! Sa fii partas la realizarile ei!
Multumesc pentru gândurile tale frumoase!
Citat :
Eu, nu uit, un Metaxas de 11 ani!
Nici eu... Laughing

lutra vulgaris a scris:
Sărut mâna! noroc!

zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori - Pagina 11 EmptyMier 05 Ian 2011, 21:24

Emil Condor a scris:
Azi, fiica mea celebrează Ziua ei de nastere,
si când ne-a oferit licoarea ce o vedeti în poză,
m-am gândit si la voi:
La Multi Ani!

Sa fie fericita, iubita, sa aiba parte de ce e mai frumos, o viata lunga cu sanatate si impliniri! hug floare
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori - Pagina 11 EmptyMier 05 Ian 2011, 23:25

Multumesc mult, dulce Zaraza! hug
Să fii binecuvântată în mijlocul celor dragi tie! sunny

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori - Pagina 11 EmptyJoi 03 Feb 2011, 00:40

03 Februarie este prima zi a Noului An chinezesc... Nu-i asa, Confucius?

新年好歌曲- Happy New Year - Nou An Fericit!

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori - Pagina 11 EmptyMar 15 Feb 2011, 18:22

Emil Condor a scris:
03 Februarie este prima zi a Noului An chinezesc... Nu-i asa, Confucius?

新年好歌曲- Happy New Year - Nou An Fericit!

Sa zicem ca sunt Confucius...
Da, ai dreptate. Si a inceput anul iepurelui, an linistit.
Sus In jos
dolion

dolion

MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori - Pagina 11 EmptyDum 06 Mar 2011, 07:42

Primavara... anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum, de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete si caldura sufleteasca!
Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile, sa va insoteasca pe voi, Abba, Aurora, Christina, Cristina, CRUCIAT, Dana2000x, Doina, Escondida, Femei musulmane, Gabrielle, Irina, Iulia, Karima, Layla, little light, Live, Luisa, Maha, Mara, Marga, Maria, Mihaela, mikydutza, Murfatlar, Naomi, Nynna, Ostrovna, Rolia, Roxy, Sanja-Adriana, Silva, Silverstar, Yzzy, Zaraza, zouzounik si toate vizitatoarele noastre, pretutindeni...si fie ca primavara iubirii sa va inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale!
Va doresc un 8 Martie cat mai frumos !

dolion

MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori - Pagina 11 EmptyDum 06 Mar 2011, 07:45

Si, special, pentru toate mamele din lume:

Mama - cel dintai cuvant, cel mai dulce zambet, cel mai sincer suflet, cel din urma vis. Cea mai dulce voce, cea mai grea durere, cea mai mandra floare, cea mai scumpa carte.
Mama - lacrima tarzie, vesnica icoana, inger de-naltare, candela aprinsa! Candela a vietii, care nu se stinge, care lumineaza si pe veci vegheaza!
Sa va dea Dumnezeu sanatate!

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori - Pagina 11 EmptyDum 06 Mar 2011, 08:27

Multumim frumos, Dolion. hug

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
yzzy

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Varsta : 60
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori - Pagina 11 EmptyDum 06 Mar 2011, 08:29

dolion a scris:
Primavara... anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum, de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete si caldura sufleteasca!
Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile, sa va insoteasca pe voi, Abba, Aurora, Christina, Cristina, CRUCIAT, Dana2000x, Doina, Escondida, Femei musulmane, Gabrielle, Irina, Iulia, Karima, Layla, little light, Live, Luisa, Maha, Mara, Marga, Maria, Mihaela, mikydutza, Murfatlar, Naomi, Nynna, Ostrovna, Rolia, Roxy, Sanja-Adriana, Silva, Silverstar, Yzzy, Zaraza, zouzounik si toate vizitatoarele noastre, pretutindeni...si fie ca primavara iubirii sa va inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale!
Mulţămim frumos Dolion. hug2 Să ai şi tu, împreună cu femeile din viaţa ta, de o primăvară frumoasă plină de bucurii!. flower

Sus In jos
CRUCIAT

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori - Pagina 11 EmptyDum 06 Mar 2011, 08:51

Multumesc mult, din inima. Fericire tie si celor dragi tie.

Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori - Pagina 11 EmptyDum 06 Mar 2011, 10:12

Multumim de urari, foarte frumos din partea ta, Dolion. Un domn dragut pe care noi toate fetele de aici il iubim. mwah! hug
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori - Pagina 11 EmptyDum 06 Mar 2011, 11:01

dolion a scris:

Un adevarat cavaler! Ma inclin!... imagineaza-ti ca am o crinolina! mwah!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori - Pagina 11 EmptyDum 06 Mar 2011, 20:04

Chiar si înainte de nastere, femeia a fost cea care m-a încălzit, m-a hrănit si mi-a transmis dragostea ei de-a lungul celor 9 luni. După nastere acelasi lucru: femeia a fost acolo si m-a crescut indiferent de greutătile întâmpinate în viata ei - eu nu am simtit lipsurile ei, pentru că am avut tot ce mi-a trebuit si asta fără să am un merit special decât că eram fiul ei. Orele pe care le-a petrecut la căpătăiul meu când eram bolnav, anii ce i-a consumat pentru a avea tot ce mi-a trebuit la scoală si în afara ei, nu se pot trece cu vederea: datorez tot ce am si ce sunt, femeii.
Si când am plecat de-acasă, de sub aripa ocrotitoare a mamei, dragostea ei m-a urmat oriunde am fost.
De la sânul mamei am trecut la cel al sotiei: fiecare cu dulceata lui specifică...

Ce să tot o lungesc atâta? Dacă as lua din viata mea perioadele când bunul mers al ei a depins de o femeie, as rămâne nu cu mai mult de 10 ani (probabil nici atât), ceea ce înseamnă că peste 80% din ce am si ce sunt îmi apartin doar pentru că mi-au fost date: mereu, mereu de acea minunată creatie a lui Dumnezeu, femeia.

Multumim că existati, doar asa existăm si noi...

La Multi Ani tuturor femeilor!
La Multi Ani domnitelor de la Popas!
La Multi Ani! flower mwah! hug

CRUCIAT

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori - Pagina 11 EmptyDum 06 Mar 2011, 21:56

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori - Pagina 11 EmptyDum 06 Mar 2011, 22:22

CRUCIAT a scris:
Multumim, Emil!

http://www.tvr.ro/articol.php?id=98621&c=99
Cu mult drag si plăcere!

Citez:
Cea mai frumoasă imagine a iubirii este cea în care doi oameni bătrâni coboară din autobuz şi merg încet-încet, ca două jucării stricate, ţinându-se de mână.”

Da, îmi amintesc de părintii mei, trei ani înainte de a pleca dintre noi au fost în Canada si la vârsta lor de 70 de ani, oriunde mergeau, se tineau de mână. sunny

lutra vulgaris

lutra vulgaris

MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori - Pagina 11 EmptyDum 06 Mar 2011, 23:13

Emil Condor a scris:
oriunde mergeau, se tineau de mână. sunny
cand eram mai tinerica, imi placea sa observ cum tinerii de peste 60 de ani se tineau de mana prin parcuri pe la Iasi. Si imi propusesem ca la varsta respectiva sa merg la fel prin parc. Inca nu e timpul pierdut. oh da!

Numarul mesajelor : 1815
Varsta : 77
Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul
Data de inscriere : 05/10/2008

MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori - Pagina 11 EmptyLun 07 Mar 2011, 12:13

lutra vulgaris a scris:
Emil Condor a scris:
cand eram mai tinerica, imi placea sa observ cum tinerii de peste 60 de ani se tineau de mana prin parcuri pe la Iasi. Si imi propusesem ca la varsta respectiva sa merg la fel prin parc. Inca nu e timpul pierdut. oh da!

Si pe mine ma tine nevasta-mea de brat, ca sa-mi dea ghionturi.
La Multi Ani, nevasta!
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori - Pagina 11 EmptyLun 07 Mar 2011, 12:53

lutra vulgaris a scris:
Emil Condor a scris:

Eu am ramas in minte cu o imagine vazuta demult intr-un almanah Femeia. La capitolul despre tricotaje, era o poza cu doua persoane in varsta, el si ea, pe bicicleta, imbracati desigur, cu doua pulovere tricotate. Asa imi doresc si eu, sa fiu prezentabila si activa! thumb_yello Imi place sa ma uit la biserica sa vad cum arata mai bine doamnele in varsta, cu ce imbracaminte. Sau de exemplu nu faci impresie buna cu o fusta scurta, oricat de faine ti-ar fi picioarele, daca ai trecut de varsta la care se potriveste asta...
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori - Pagina 11 EmptyLun 07 Mar 2011, 17:37

lutra vulgaris a scris:
Emil Condor a scris:

thumb_yello hug bravo

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori - Pagina 11 EmptyLun 07 Mar 2011, 17:40

Diaporevomenos a scris:
lutra vulgaris a scris:
Emil Condor a scris:

Si pe mine ma tine nevasta-mea de brat, ca sa-mi dea ghionturi.
La Multi Ani, nevasta!

E si ea aici, pe forum affraid ? Si ce spune cind iti citeste o asemenea ... urare? Urari de sarbatori - Pagina 11 154834

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori - Pagina 11 Empty

Sus In jos

Urari de sarbatori
Sus 
Pagina 11 din 34Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 22 ... 34  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: DIVERTISMENT :: SĂRBĂTORI-
Mergi direct la: