__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Urari de sarbatori | |
|
+34fulga alex andrei Doina ANGELABAB lutra vulgaris CRUCIAT Ciprian Diaporevomenos VOTAN delta yzzy Ion nynna_vizireanu ostrovna Cristina dolion bulache bila Roxy gringo Franz Schneider Anahoret nicuvar Administrator MIRCEA ACCENT cactus Emil Condor aurora zaraza26 Karima abba abbilbal zuum 38 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
CRUCIAT
Numarul mesajelor : 1568 Data de inscriere : 28/10/2010
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Dum 02 Ian 2011, 22:32 | |
| Sa-ti traiasca, sa fii fericit de fericirea ei! sa infloresti la bucuriile ei! Sa fii partas la realizarile ei! Bun Curvoisier-ul, multumim!! Mi-am pus si eu unul mic.. PS Eu, nu uit, un Metaxas de 11 ani! Cu prima ocazie. _____________________ Doctor Cross
| |
| | | lutra vulgaris
Numarul mesajelor : 1164 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti - Romania Data de inscriere : 18/05/2010
| | | | CRUCIAT
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Dum 02 Ian 2011, 23:08 | |
| - lutra vulgaris a scris:
- asa virtual servesc si eu in cinstea si pt. norocul si fericirea si sanatatea fiicei tale.
eu, recunosc, nu am facut-o numai virtual! (aveam cica sa imi inec ceva amaruri de aiurea.. ) _____________________ Doctor Cross
| |
| | | lutra vulgaris
Numarul mesajelor : 1164 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti - Romania Data de inscriere : 18/05/2010
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Lun 03 Ian 2011, 00:27 | |
| eu daca aflu vreodata ca maine crap am cateva chestii pe care as vrea sa le fac. ultima ar fi sa vaz si eu cum e sa ma imbat, sa cad sub masa. daca tot as crapa macar sa nu mor si proasta si nebeuta. _____________________ | |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Lun 03 Ian 2011, 18:36 | |
| S-ar putea sa ajungem la vorba lui Creanga: "bogat pana la patruzeci nu m-am facut. Dar si sarac ca anul acesta, ca în anul trecut si ca de cînd sunt, niciodata n-am fost". _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Mar 04 Ian 2011, 01:34 | |
| - CRUCIAT a scris:
- Sa-ti traiasca, sa fii fericit de fericirea ei! sa infloresti la bucuriile ei! Sa fii partas la realizarile ei!
Multumesc pentru gândurile tale frumoase! - Citat :
- Eu, nu uit, un Metaxas de 11 ani!
Nici eu... - lutra vulgaris a scris:
- asa virtual servesc si eu in cinstea si pt. norocul si fericirea si sanatatea fiicei tale.
Sărut mâna! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| | | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Mier 05 Ian 2011, 23:25 | |
| Multumesc mult, dulce Zaraza! Să fii binecuvântată în mijlocul celor dragi tie! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Joi 03 Feb 2011, 00:40 | |
| 03 Februarie este prima zi a Noului An chinezesc... Nu-i asa, Confucius?
新年好歌曲- Happy New Year - Nou An Fericit! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Mar 15 Feb 2011, 18:22 | |
| - Emil Condor a scris:
- 03 Februarie este prima zi a Noului An chinezesc... Nu-i asa, Confucius?
新年好歌曲- Happy New Year - Nou An Fericit! Sa zicem ca sunt Confucius... Da, ai dreptate. Si a inceput anul iepurelui, an linistit. | |
| | | dolion
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Dum 06 Mar 2011, 07:42 | |
| Primavara... anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum, de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete si caldura sufleteasca! Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile, sa va insoteasca pe voi, Abba, Aurora, Christina, Cristina, CRUCIAT, Dana2000x, Doina, Escondida, Femei musulmane, Gabrielle, Irina, Iulia, Karima, Layla, little light, Live, Luisa, Maha, Mara, Marga, Maria, Mihaela, mikydutza, Murfatlar, Naomi, Nynna, Ostrovna, Rolia, Roxy, Sanja-Adriana, Silva, Silverstar, Yzzy, Zaraza, zouzounik si toate vizitatoarele noastre, pretutindeni...si fie ca primavara iubirii sa va inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale! Va doresc un 8 Martie cat mai frumos !
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Dum 06 Mar 2011, 07:45 | |
| Si, special, pentru toate mamele din lume:
Mama - cel dintai cuvant, cel mai dulce zambet, cel mai sincer suflet, cel din urma vis. Cea mai dulce voce, cea mai grea durere, cea mai mandra floare, cea mai scumpa carte. Mama - lacrima tarzie, vesnica icoana, inger de-naltare, candela aprinsa! Candela a vietii, care nu se stinge, care lumineaza si pe veci vegheaza! Sa va dea Dumnezeu sanatate!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Dum 06 Mar 2011, 08:27 | |
| Multumim frumos, Dolion. _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Dum 06 Mar 2011, 08:29 | |
| - dolion a scris:
- Primavara... anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum, de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete si caldura sufleteasca!
Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile, sa va insoteasca pe voi, Abba, Aurora, Christina, Cristina, CRUCIAT, Dana2000x, Doina, Escondida, Femei musulmane, Gabrielle, Irina, Iulia, Karima, Layla, little light, Live, Luisa, Maha, Mara, Marga, Maria, Mihaela, mikydutza, Murfatlar, Naomi, Nynna, Ostrovna, Rolia, Roxy, Sanja-Adriana, Silva, Silverstar, Yzzy, Zaraza, zouzounik si toate vizitatoarele noastre, pretutindeni...si fie ca primavara iubirii sa va inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale! Va doresc un 8 Martie cat mai frumos !
Mulţămim frumos Dolion. Să ai şi tu, împreună cu femeile din viaţa ta, de o primăvară frumoasă plină de bucurii!. _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
| | | CRUCIAT
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Dum 06 Mar 2011, 08:51 | |
| Multumesc mult, din inima. Fericire tie si celor dragi tie. _____________________ Doctor Cross
| |
| | | Vizitator Vizitator
| | | | zaraza26
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Dum 06 Mar 2011, 11:01 | |
| - dolion a scris:
- Primavara... anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum, de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete si caldura sufleteasca!
Va doresc un 8 Martie cat mai frumos !
Un adevarat cavaler! Ma inclin!... imagineaza-ti ca am o crinolina! | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Dum 06 Mar 2011, 20:04 | |
| Chiar si înainte de nastere, femeia a fost cea care m-a încălzit, m-a hrănit si mi-a transmis dragostea ei de-a lungul celor 9 luni. După nastere acelasi lucru: femeia a fost acolo si m-a crescut indiferent de greutătile întâmpinate în viata ei - eu nu am simtit lipsurile ei, pentru că am avut tot ce mi-a trebuit si asta fără să am un merit special decât că eram fiul ei. Orele pe care le-a petrecut la căpătăiul meu când eram bolnav, anii ce i-a consumat pentru a avea tot ce mi-a trebuit la scoală si în afara ei, nu se pot trece cu vederea: datorez tot ce am si ce sunt, femeii. Si când am plecat de-acasă, de sub aripa ocrotitoare a mamei, dragostea ei m-a urmat oriunde am fost. De la sânul mamei am trecut la cel al sotiei: fiecare cu dulceata lui specifică... Ce să tot o lungesc atâta? Dacă as lua din viata mea perioadele când bunul mers al ei a depins de o femeie, as rămâne nu cu mai mult de 10 ani (probabil nici atât), ceea ce înseamnă că peste 80% din ce am si ce sunt îmi apartin doar pentru că mi-au fost date: mereu, mereu de acea minunată creatie a lui Dumnezeu, femeia. Multumim că existati, doar asa existăm si noi... La Multi Ani tuturor femeilor! La Multi Ani domnitelor de la Popas! La Multi Ani! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | CRUCIAT
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Dum 06 Mar 2011, 21:56 | |
| _____________________ Doctor Cross
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Dum 06 Mar 2011, 22:22 | |
| - CRUCIAT a scris:
- Multumim, Emil!
http://www.tvr.ro/articol.php?id=98621&c=99 Cu mult drag si plăcere! Citez: „ Cea mai frumoasă imagine a iubirii este cea în care doi oameni bătrâni coboară din autobuz şi merg încet-încet, ca două jucării stricate, ţinându-se de mână.”Da, îmi amintesc de părintii mei, trei ani înainte de a pleca dintre noi au fost în Canada si la vârsta lor de 70 de ani, oriunde mergeau, se tineau de mână. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | lutra vulgaris
| | | | Diaporevomenos
Numarul mesajelor : 1815 Varsta : 77 Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul Data de inscriere : 05/10/2008
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Lun 07 Mar 2011, 12:13 | |
- Emil Condor a scris:
- oriunde mergeau, se tineau de mână.
cand eram mai tinerica, imi placea sa observ cum tinerii de peste 60 de ani se tineau de mana prin parcuri pe la Iasi. Si imi propusesem ca la varsta respectiva sa merg la fel prin parc. Inca nu e timpul pierdut. Si pe mine ma tine nevasta-mea de brat, ca sa-mi dea ghionturi. La Multi Ani, nevasta! | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Lun 07 Mar 2011, 12:53 | |
- Emil Condor a scris:
- oriunde mergeau, se tineau de mână.
cand eram mai tinerica, imi placea sa observ cum tinerii de peste 60 de ani se tineau de mana prin parcuri pe la Iasi. Si imi propusesem ca la varsta respectiva sa merg la fel prin parc. Inca nu e timpul pierdut. Eu am ramas in minte cu o imagine vazuta demult intr-un almanah Femeia. La capitolul despre tricotaje, era o poza cu doua persoane in varsta, el si ea, pe bicicleta, imbracati desigur, cu doua pulovere tricotate. Asa imi doresc si eu, sa fiu prezentabila si activa! Imi place sa ma uit la biserica sa vad cum arata mai bine doamnele in varsta, cu ce imbracaminte. Sau de exemplu nu faci impresie buna cu o fusta scurta, oricat de faine ti-ar fi picioarele, daca ai trecut de varsta la care se potriveste asta... | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| | | | Cristina
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Lun 07 Mar 2011, 17:40 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Urari de sarbatori | |
| |
| | | | Urari de sarbatori | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |