| Urari de sarbatori | |
|
+34fulga alex andrei Doina ANGELABAB lutra vulgaris CRUCIAT Ciprian Diaporevomenos VOTAN delta yzzy Ion nynna_vizireanu ostrovna Cristina dolion bulache bila Roxy gringo Franz Schneider Anahoret nicuvar Administrator MIRCEA ACCENT cactus Emil Condor aurora zaraza26 Karima abba abbilbal zuum 38 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Joi 01 Ian 2009, 08:34 | |
| An nou fericit - prieteni de peste tot... _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Joi 01 Ian 2009, 08:35 | |
| Noa zua buna, oameni buni. Iata c-am ajuns si io aici, dupa ce am condus pe ultimul drum anul 2008. Bine v-am gasit in 2009. Sanatosi sunteti cu totii? Pe care va doare capul ? Care aveti probleme cu digestia ? Care sunteti suparati dupa pierderea lui 2008? | |
|
| |
abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Joi 01 Ian 2009, 08:39 | |
| - abbilbal a scris:
- Noa zua buna, oameni buni. Iata c-am ajuns si io aici, dupa ce am condus pe ultimul drum anul 2008.
Bine v-am gasit in 2009. Sanatosi sunteti cu totii? Pe care va doare capul ? Care aveti probleme cu digestia ? Care sunteti suparati dupa pierderea lui 2008? Slava Domnului, suntem bine, ca n-am facut excese! Iar dupa 2008 n-am de ce sa fiu suparata, ca a fost un an bun, macar de-ar fi si 2009 la fel! _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
|
| |
bulache Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 616 Data de inscriere : 18/10/2008
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Joi 01 Ian 2009, 11:50 | |
| La multi ani si fericire .Ganduri bune si prosperitate ,bucurie familiei. :Happy birthday | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Joi 01 Ian 2009, 16:59 | |
| M-am trezit şi eu! La mulţi ani, lume bună şi 2009 să fie aşa cum îl vreţi voi! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Vin 02 Ian 2009, 01:11 | |
| - abba a scris:
- Asa cum am promis: LA MULTI ANI, PRIETENI DIN FLORIDA!
Abba, ti-am dat eronat diferenta de fus orar între Bucuresti si Florida. Asa (eronat) am stiut până ginerele meu mi-a spus că Florida este pe aceeasi linie cu noi, cei din zona Toronto! Sorry! Deci si Florida este 7 ore în urma voastră... Multumiri tuturor celor ce au transmis urări românilor din afara granitelor tării mamă! Apreciem! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Joi 24 Dec 2009, 00:59 | |
| Cu ocazia Sărbătorilor de iarnă doresc tuturor utilizatorilor Popasului Prisma Condor, familiilor si celor dragi din viata lor, un Crăciun fericit, binecuvântat de Dumnezeu si La Multi Ani!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Joi 24 Dec 2009, 07:29 | |
| Pentru toti utilizatorii acestui forum si pentru cei dragi, am cele mai frumoase ganduri si va doresc tot binele din lume! Mi-ati facut viata mai frumoasa, va sunt recunoscator! Sa va dea Dumnezeu inapoi cu dobanda sanatate, fericire si succes! La multi ani dragii mei, sa aveti grija de voi! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Joi 24 Dec 2009, 07:49 | |
| Da, este potrivit să scriu urarea mea şi aici, pentru a fi citită de cât mai mulţi :
Tuturor forumiştilor şi vizitatorilor vă doresc să aveţi parte de un Crăciun liniştit pe care să-l petreceţi în tihnă şi pace alături de familiile voastre, de rude şi prieteni. Doamne ajută ! | |
|
| |
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Joi 24 Dec 2009, 13:57 | |
| Oricate felicitari de Craciun am trimite, nicio felicitare din lume nu va putea exprima iubirea si prietenia ce v-o purtam. Speram din tot sufletul sa aveti un Craciun minunat si plin de bucurii! Doina si Nicu _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Joi 24 Dec 2009, 15:42 | |
| Bucurati-va de fiecare clipa, viata e pretioasa si e tot ceea ce este! | |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Joi 24 Dec 2009, 17:24 | |
| Fie ca Sfintele Sarbatori de iarna sa-si reverse harul asupra voastra si a celor dragi, sa va aduca linistea inimii si a mintii, sa va sporeasca sanatatea si belsugul, sa va implineasca gandurile si sperantele cele mai dragi voua. | |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Joi 24 Dec 2009, 21:35 | |
| Craciun fericit tuturor,stralucirea vine din statornicie caldura sarbatorilor de iarna vine din inima noastra:) | |
|
| |
Karima MODERATOR
Numarul mesajelor : 1735 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Vin 25 Dec 2009, 02:17 | |
| | |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Vin 25 Dec 2009, 07:08 | |
| Multumim frumos, Karima . Asemenea, tie si familiei tale dragi ! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Vin 25 Dec 2009, 09:20 | |
| Sincere multumiri tuturor pentru urările frumoase!
| |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Vin 25 Dec 2009, 12:08 | |
| _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Vin 25 Dec 2009, 12:19 | |
| În prima zi a Crăciunului, Timotei Seviciu, Arhiepiscop al Aradului a ținut să împărtășească câteva gânduri de bine pentru întreaga suflare ortodoxă din oraș.
“Mulțumim Bunului Dumnezeu pentru toate cele împlinite în acest răstimp, rugându-L cu osârdie să ne facă părtaşi mereu darurilor Sale cereşti, iar atmosfera înmiresmată a Sfintelor Sărbători să se păstreze întocmai între noi, cei ce ne-am transmis şi urările tradiţionale şi mereu actuale. Anul ce încheie deceniul nostru, să aducă Bisericii, ţării şi lumii încununarea lucrării dorite prin mesajul ceresc şi tainic al Naşterii Domnului: „Slavă întru cei de sus lui Dumnezeu şi pe pământ pace, între oameni bunăvoire! Sărbători Fericite tuturor! Amin”, a transmis Timotei Seviciu. _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
nynna_vizireanu
Numarul mesajelor : 299 Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Craciun fericit! Vin 25 Dec 2009, 20:12 | |
| Să ningă-ncet deasupra ta cu picături de fericire ...... să fie visul tău un zbor de împlinire........ povara vieţii să-ţi fie car cu sănătate........ să-ţi fie sufletul scăldat în stropi de bunătate......... să ai oricând în drumul tău un soare zămbitor ........ să ai alături chipuri dragi şi-un înger păzitor........ SĂRBĂTORI PLINE DE MAGIA IUBIRII! Fie ca steaua care a insotit magii in cautarea pruncului sfant, sa fie pentru tine un far de lumina, care sa iti incalzeasca sufletul si sa-ti lumineze chipul, atat in aceste zile de sarbatoare cat si in cele care vor urma. Doresc de asemenea, ca divinitatea sa-ti aseze sub brad, daruri minunate, din care sa nu lipseasca iubirea fara limite, intelegerea a tot ceea ce exista, linistea sufleteasca, nelinistea cunoasterii, satisfactia reusitelor! CRACIUN FERICIT ! _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
Cristina
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Lun 28 Dec 2009, 06:46 | |
| Multumim frumos, draga noastra Nynna . S-auzim numai de bine ! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Lun 28 Dec 2009, 20:34 | |
| Nynna, ce urari frumoase si emotionante!! Mi-as dori sa ne 'atinga' magia urarilor tale |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Mar 29 Dec 2009, 00:47 | |
| Multumim Nynna! Multumim pentru frumoasele tale urări! Să fii iubită! Îti dorim un Nou An ferice! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Mier 30 Dec 2009, 01:04 | |
| ...........Pluguşor de criză
Criza financiară a schimbat versurile Pluguşorului. Urările de Anul Nou s-au adaptat vremurilor şi sunt pline de umor negru. Varianta de criză vorbeşte despre facturi, taxe, impozite şi descrie clasa politică a momentului. Elevii Şcolii Generale nr. 13 din Braşov ne-au prezentat România, în versuri, aşa cum este la final de 2009. Versurile au fost adaptate încă din 2006 de către o profesoară din Iaşi. De altfel, „Pluguşorul de criză” poate fi regăsit într-o culegere de cântece şi poezii publicate acum patru ani de Maria Dornescu.
Ahooo, aho, copii şi fraţi, Nu mai beţi, nu mai mâncaţi Şi cuvântul mi-ascultaţi Anul cel electoral, iar a trecut, e banal Căci avem politicieni ce se socotesc Pereni Dumnezeu le-a dat şi basta Interesul şi nevasta Însă luaţi cu treburi multe Nu mai au timp să ne asculte. Taxele s-au cam dublat Energia s-a triplat, Întreţinerea ne costă, Deci nu avem viaţă anostă. Şi nici o şansă reală Să murim de plictiseală Poate doar de frig, măi vere Dârdâi să fac putere.
Autor: Andrei CONSTANTIN Data: 29 dec 20o9, "Bună ziua Braşov" | |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Mier 30 Dec 2009, 01:10 | |
| Din vremuri pe care le credeam apuse:
Afară-i frig, în casă-i frig Deschid larg geamurile şi strig Muţumesc Partid iubit Că m-ai călit. _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Mier 30 Dec 2009, 01:16 | |
| Chiar asa rău e cu încălzirea în România? Oh, Doamne!
Care e cauza? Lipsa banilor sau altceva? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Urari de sarbatori | |
| |
|
| |
| Urari de sarbatori | |
|