Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
Subiect: Re: ACCENTE Mier 31 Dec 2008, 19:58
Roxy a scris:
zuum a scris:
Foc am venit să arunc pe pământ şi cât aş vrea să fie acum aprins!
Asta a spus Domnul Isus.
ps.: te rog frumos, hai sa nu facem un chat din topicul fratelui Accent, care se cheama in inteles duhovnicesc Iedidia (Iubitul Domnului).
Pai da-ti tie sfatul asta mai intai, tu ai bagat dedicatii tiganesti in intelesurile duhovnicesti si acum faci pe lupul moralist!
Roxy
Numarul mesajelor : 752 Localizare : cetăţenia în Ceruri Data de inscriere : 17/09/2008
Subiect: Re: ACCENTE Mier 31 Dec 2008, 21:42
zuum a scris:
Pai da-ti tie sfatul asta mai intai, tu ai bagat dedicatii tiganesti in intelesurile duhovnicesti si acum faci pe lupul moralist!
eu ti-am pus o melodie crestina sa asculti, daca nu apreciezi gestul, nu se va mai repeta. Nu stiu daca Puiu Chibici e tigan sau nu, si oricum, pentru Domnul nu are importanta, pentru ca toate neamurile si etniile sunt creatia Celui de Sus. Nici pentru mine nu are importanta, pentru ca nu sunt rasista, si pun semnul egal intre toate natiunile lumii, necontand culoarea pielii sau limba vorbita. Conteaza daca cineva este un copil al Domnului sau nu. Asta face diferenta.
zuum
Subiect: Re: ACCENTE Mier 31 Dec 2008, 21:52
Roxy a scris:
zuum a scris:
eu ti-am pus o melodie crestina sa asculti, daca nu apreciezi gestul, nu se va mai repeta. Nu stiu daca Puiu Chibici e tigan sau nu, si oricum, pentru Domnul nu are importanta, pentru ca toate neamurile si etniile sunt creatia Celui de Sus. Nici pentru mine nu are importanta, pentru ca nu sunt rasista, si pun semnul egal intre toate natiunile lumii, necontand culoarea pielii sau limba vorbita. Conteaza daca cineva este un copil al Domnului sau nu. Asta face diferenta.
Eu nu am spus decat "dedicatii tiganesti" ! Concluziile rasiste le-ai tras tu fiindca ...asa gandesti! In spatele aparentelor tale de "sfanta" se ascunde o vanitate fara margini .... dar zuum te citeste ca intr-o carte deschisa!
ACCENT
Numarul mesajelor : 785 Data de inscriere : 03/12/2008
Subiect: Re: ACCENTE Mier 31 Dec 2008, 22:01
Pentru bună dispoziţie, am pregătit ceva trandafiri şi clătite.
Roxy
Numarul mesajelor : 752 Localizare : cetăţenia în Ceruri Data de inscriere : 17/09/2008
Subiect: Re: ACCENTE Mier 31 Dec 2008, 22:04
zuum a scris:
Eu nu am spus decat "dedicatii tiganesti" ! Concluziile rasiste le-ai tras tu fiindca ...asa gandesti! In spatele aparentelor tale de "sfanta" se ascunde o vanitate fara margini .... dar zuum te citeste ca intr-o carte deschisa!
era evident apropo-ul pe care il bateai.
Mai bine mananca clatitele lui Accent si nu mai face comentarii nepotrivite.
ACCENT
Subiect: Re: ACCENTE Mier 31 Dec 2008, 23:34
L-am invitat şi pe Toto Cutugno ca să cînte o serenadă...
Toto Cutugno "Serenata" 1984
Administrator
Numarul mesajelor : 300 Data de inscriere : 18/08/2008
Subiect: Re: ACCENTE Mier 31 Dec 2008, 23:43
Toată dragostea lui Dumnezeu să fie cu tine si casa ta, ACCENT!
zuum
Subiect: Re: ACCENTE Joi 01 Ian 2009, 00:17
Roxy a scris:
era evident apropo-ul pe care il bateai. Mai bine mananca clatitele lui Accent si nu mai face comentarii nepotrivite.
La Multi Ani roxy ! Dumnezeu sa-ti dea minte! Nici usturoi n-ai mancat nici gura nu-ti pute!
Roxy
Subiect: Re: ACCENTE Joi 01 Ian 2009, 00:22
zuum a scris:
La Multi Ani roxy ! Dumnezeu sa-ti dea minte! Nici usturoi n-ai mancat nici gura nu-ti pute!
mersi.
zuum
Subiect: Re: ACCENTE Joi 01 Ian 2009, 00:23
Roxy a scris:
zuum a scris:
mersi.
Nici o problema! E grele, stiu! Cu placere , oricand!
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
Subiect: Re: ACCENTE Joi 01 Ian 2009, 00:26
zuum a scris:
Roxy a scris:
zuum a scris:
mersi.
Nici o problema! E grele, stiu! Cu placere , oricand!
Potoleste-te te rog ! Macar in noaptea asta ( noapte la noi ! ). Ca maine intru eu in priza la Popasul meu. Ii scot eu ifosele si talentele din freza.
Subiect: Re: ACCENTE Joi 01 Ian 2009, 01:12
Anahoret a scris:
Roxy şi ceilalţi:LA MULŢI ANI!
La mulţi ani, Anahoret ! Domnul să te binecuvânteze !
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: ACCENTE Joi 01 Ian 2009, 01:30
Roxy a scris:
La mulţi ani, Anahoret ! Domnul să te binecuvânteze !
La cum arăt şi la ce fac... cam greu! Dar mulţumesc pentru osteneală!
Să-ţi fie bine, Roxy!
_____________________ Free your mind!
TUDOR
Numarul mesajelor : 192 Data de inscriere : 17/09/2008
Subiect: Re: ACCENTE Joi 01 Ian 2009, 02:16
Mai întîi de toate, dacă tot am intrat în noul an, nu este meritul nici unuia din noi. Mulţumiri fie aduse lui Dumnezeu că ne ţine în stare de funcţionare, şi fie ca EL să ne adune în Împărăţia Sa, acolo unde EL a pregătit un loc, ca unde este EL să fim şi noi (Ioan 14:3). Tare-aş vrea să ne găsim cu toţii acolo împreună, şi poate găsim şi forumul ăsta pe acolo.
Dar să vă arăt ce-am reţinut eu din episodul 5 al Coşmarului lui Accent (pagina 20).
ACCENT a scris:
Dormeam, dar parcă eram şi treaz în acelaş timp. Şi nu visam. Ştiam ce fac toţi ceilalţi, măcar că nu-mi puteam deschide ochii. Şi parcă nici nu mai eram în pat, deşi eram. Parcă-i priveam de altundeva. Şi-i vedeam pe toţi. Auzeam tot ce vorbeau. Mă vedeam şi pe mine însumi cum dormeam. Eram singurul care nu mă sculasem din pat.
Dormeam în pat, dar ştiam şi vedeam tot ce se petrecea nu numai în camera unde eram.
Îmi aminteam că cele 6 maşini cu care plecaseră ceilalţi, nu aveau zăpadă pe ele. Motoarele erau încălzite şi cum au urcat au şi plecat. I-am întrebat pe băieţi cum de celelalte maşini ale lor nu aveau zăpadă pe ele. Întîi m-au privit miraţi, ştiind că eu nu eram treaz la ora cînd au plecat colegii lor.
zuum
Subiect: Re: ACCENTE Joi 01 Ian 2009, 04:57
Roxy a scris:
Franz si Zuum, sunteti doi cavaleri dar din pacate nu stiti sa va purtati cu o domnisoara...
roxy, la multi ani, eu nu cred ca esti domnisoara, adica fata mare ! Iar daca esti, pacat de tine! Hai sa traiesti si sa-ti vina mintea la cap in 2009! Io si cu Frantz suntem cei mai cavaleri cavaleri pe care i-ai intalnit tu vreodata in viata. Stii de ce? Daca intalneai pe cineva nu erai acum, de anul nou ,singura pe internet, tu si cu un ecran! Maaaaare pacat!
MIRCEA
Numarul mesajelor : 245 Data de inscriere : 09/10/2008
Subiect: Re: ACCENTE Joi 01 Ian 2009, 05:12
Contribui şi eu cu ceva ce-i place lui Accent.
Gheorghe Zamfir - Einsamer Hirte
Roxy
Subiect: Re: ACCENTE Joi 01 Ian 2009, 09:17
zuum a scris:
roxy, la multi ani, eu nu cred ca esti domnisoara, adica fata mare ! Iar daca esti, pacat de tine! Hai sa traiesti si sa-ti vina mintea la cap in 2009! Io si cu Frantz suntem cei mai cavaleri cavaleri pe care i-ai intalnit tu vreodata in viata. Stii de ce? Daca intalneai pe cineva nu erai acum, de anul nou ,singura pe internet, tu si cu un ecran! Maaaaare pacat!
nu sunt singura, Ingerul Domnului este langa mine. Sic !
ACCENT
Subiect: Re: ACCENTE Joi 01 Ian 2009, 13:20
Dacă tot am încăput cu toţii în anul 2009, şi nu ne simţim nici măcar înghesuiţi, prefer să vă delectez cu o imagine şi un cîntec, pînă mai scriu următorul episod din ,,Coşmarul".
Marta Sanchez & Andrea Bocelli
Să ştiţi că la cumpăna dintre ani, am rămas singur acasă cu Domnul. Dac-aţi şti ce minunat a fost... Şi nu ne-o trebuit mîncare, nici beutură, nici gălăgie, nici televizor, nici artificii. Dacă mi s-ar propune un schimb, eu n-aş da pentru nimic în lume revelionul petrecut cu Domnul, pe un alt revelion tradiţional.
zuum
Subiect: Re: ACCENTE Joi 01 Ian 2009, 20:09
Roxy a scris:
zuum a scris:
nu sunt singura, Ingerul Domnului este langa mine. Sic !
Iti spun sigur ca io nu sunt ingerul Domnului, sic !
zuum
Subiect: Re: ACCENTE Joi 01 Ian 2009, 20:12
Citat :
Să ştiţi că la cumpăna dintre ani, am rămas singur acasă cu Domnul. Dac-aţi şti ce minunat a fost... Şi nu ne-o trebuit mîncare, nici beutură, nici gălăgie, nici televizor, nici artificii.Dacă mi s-ar propune un schimb, eu n-aş da pentru nimic în lume revelionul petrecut cu Domnul, pe un alt revelion tradiţional.
Accent, Domnul a fost si cu altii in acelasi timp deci, singur n-ai fost ! Domnul e cu noi tot timpul si ar trebui sa ne fie bine tot timplu nu numai de revelion. De ce a fost asa de special acum ? Faci altfel in celelalte zile ale anului ?
Roxy
Subiect: Re: ACCENTE Joi 01 Ian 2009, 20:29
zuum a scris:
Accent, Domnul a fost si cu altii in acelasi timp deci, singur n-ai fost ! Domnul e cu noi tot timpul si ar trebui sa ne fie bine tot timplu nu numai de revelion. De ce a fost asa de special acum ? Faci altfel in celelalte zile ale anului ?
spui aceste lucruri profane, pentru ca nu ai ochii "unsi", ca sa poti vedea...