Numarul mesajelor : 785 Data de inscriere : 03/12/2008
Subiect: Re: ACCENTE Mar 30 Dec 2008, 17:22
Emil Condor a scris:
La fel ca tine, ACCENT, si eu am primit avalansă de lovituri în perioada de 10-11 ani de ateism. Coincidentă sau... asa trebuia să ne trezim? Tu ce zici?
Aşa este. Ai spus un adevăr de necontestat.
Pînă mai scriu următorul episod, vă las să vă mai delectaţi cu Chiquitita.
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
Subiect: Re: ACCENTE Mar 30 Dec 2008, 17:25
Marele Olar !
ACCENT
Subiect: Re: ACCENTE Mar 30 Dec 2008, 17:40
Am vrut să pun altfel. Rectific acuma.
ABBA - Chiquitita
Roxy
Numarul mesajelor : 752 Localizare : cetăţenia în Ceruri Data de inscriere : 17/09/2008
Subiect: Re: ACCENTE Mar 30 Dec 2008, 17:43
Emil, incepi sa intelegi, si ma bucur de asta, ca Domnul te cheama sa mergi langa fratele Accent, intr-o lucrare si la o slujba care ti se va da in Domnul, impreuna cu fratele Accent.
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: ACCENTE Mar 30 Dec 2008, 17:45
Accent, cu asta m-ai accentuat de nu se poate. Cântecul ăsta înseamnă mult pentru mine!
_____________________ Free your mind!
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
Subiect: Re: ACCENTE Mar 30 Dec 2008, 18:39
Roxy a scris:
Emil, incepi sa intelegi, si ma bucur de asta, ca Domnul te cheama sa mergi langa fratele Accent, intr-o lucrare si la o slujba care ti se va da in Domnul, impreuna cu fratele Accent.
Tare-s curios ce intelege Emil de fapt. Daca te "cheama" Domnul ...e de rau Emile ! Eu zic sa nu te duci. Si tata s-a "dus" la Domnul acum aproape 4 ani, in ziua de Intampinarea Domnului. Mult prea devreme daca e sa ma intrebi pe mine. Astfel incat ai grija la "lucrarile" Domnului, mai ales daca se lasa si cu "slujba" dupa aceea, si auzi, cica nu singur ci te insoteste si fratele Accent ! Pfoaaaaaaaaaiii, sper sa nu se adevereasca zisele Roxei ca e jale mare frate !
Subiect: Re: ACCENTE Mar 30 Dec 2008, 18:42
Franz Schneider a scris:
Roxy a scris:
Tare-s curios ce intelege Emil de fapt. Daca te "cheama" Domnul ...e de rau Emile ! Eu zic sa nu te duci. Si tata s-a "dus" la Domnul acum aproape 4 ani, in ziua de Intampinarea Domnului. Mult prea devreme daca e sa ma intrebi pe mine. Astfel incat ai grija la "lucrarile" Domnului, mai ales daca se lasa si cu "slujba" dupa aceea, si auzi, cica nu singur ci te insoteste si fratele Accent ! Pfoaaaaaaaaaiii, sper sa nu se adevereasca zisele Roxei ca e jale mare frate !
Doamne fereste sa te cheme Marele Olar adica...oale si ulcele?
Roxy
Numarul mesajelor : 752 Localizare : cetăţenia în Ceruri Data de inscriere : 17/09/2008
Subiect: Re: ACCENTE Mar 30 Dec 2008, 19:02
Franz Schneider a scris:
vei vedea cu ochii tai, Franz, si te vei minuna. Vei zambi la coltul gurii, atunci cand iti vei aduce aminte ce scriai pe acest forum, din necunostinta, in nestiinta. Timpul este aproape.
zuum
Subiect: Re: ACCENTE Mar 30 Dec 2008, 19:25
Roxy a scris:
..vei vedea cu ochii tai, Franz, si te vei minuna. Vei zambi la coltul gurii, atunci cand iti vei aduce aminte ce scriai pe acest forum, din necunostinta, in nestiinta. Timpul este aproape.
eventual Frantz, maninca si niste ciorba de fasole ca sa se minuneze toata lumea din jur
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
Subiect: Re: ACCENTE Mar 30 Dec 2008, 20:15
Roxy a scris:
Franz Schneider a scris:
vei vedea cu ochii tai, Franz, si te vei minuna. Vei zambi la coltul gurii, atunci cand iti vei aduce aminte ce scriai pe acest forum, din necunostinta, in nestiinta. Timpul este aproape.
Cum adica soro, voi vedea cu ochii mei ? Merg si eu cu ei ? Hopa ! Ce alte noutati mai ai ? Ca eu nu mi-am propus inca o "drumetie" in Spania.
Subiect: Re: ACCENTE Mar 30 Dec 2008, 20:36
Franz Schneider a scris:
Cum adica soro, voi vedea cu ochii mei ? Merg si eu cu ei ? Hopa ! Ce alte noutati mai ai ? Ca eu nu mi-am propus inca o "drumetie" in Spania.
tu nu vei merge niciunde, caci Domnul nu te trimite niciunde. Domnul nu te-a gasit vrednic sa te trimita in lucrare. Dar vei zice precum iudeii odinioara: Luca 5:26 Toţi au rămas uimiţi şi slăveau pe Dumnezeu; plini de frică, ziceau: „Azi am văzut lucruri nemaipomenite.”
zuum
Subiect: Re: ACCENTE Mar 30 Dec 2008, 20:41
Roxy a scris:
[ tu nu vei merge niciunde, caci Domnul nu te trimite niciunde. Domnul nu te-a gasit vrednic sa te trimita in lucrare. Dar vei zice precum iudeii odinioara: Luca 5:26 Toţi au rămas uimiţi şi slăveau pe Dumnezeu; plini de frică, ziceau: „Azi am văzut lucruri nemaipomenite.”
Asa grait-a preoteasa roxy!
Franz Schneider
Subiect: Re: ACCENTE Mar 30 Dec 2008, 20:52
Roxy a scris:
Franz Schneider a scris:
tu nu vei merge niciunde, caci Domnul nu te trimite niciunde. Domnul nu te-a gasit vrednic sa te trimita in lucrare. Dar vei zice precum iudeii odinioara: Luca 5:26 Toţi au rămas uimiţi şi slăveau pe Dumnezeu; plini de frică, ziceau: „Azi am văzut lucruri nemaipomenite.”
Ei bine Roxa, aici ai dat-o-n bara cu prezicerile. Am si "belete" de "avoion" cumparate. Nu-ti spun destinatia. Te las sa ghicesti / prezici. Sa vedem daca te stii ! Si, cred ca inaintea lui Emil voi face sejurul asta. Nici prin gand nu-ti trece unde. Sau stii ?
Subiect: Re: ACCENTE Mar 30 Dec 2008, 20:54
Iată că am devenit şi vedete/staruri, eu şi cu Emil, dar de fapt nu sîntem altceva decît doi oameni lăsaţi de Dumnezeu să trăiască pe pămînt.
aurora a scris:
Accente... scrie o carte si fa cumva s-o publici... si ce filme s-ar putea face dupa povestirile tale! Mi-e mi se face piele de gaina si paru' maciuca!
Te-nţeleg Aurora... Dar mai întîi trebuie să-ţi mulţumesc pentru... ştii tu ce. Chiar îmi prinde bine ajutorul tău. Sper să mă descurc şi cu pozele. Dar mai în colo, după ce termin de povestit Coşmarul din Polonia. Şi mai am multe de povestit. Eu scriu mult, dar nu mă pricep cum să editez o carte. Şi am material pentru mai multe cărţi.
Anahoret, ştiu ce simţi. Eram undeva unde se respectau ordinele militare cu stricteţe. Nu ieşisem din garnizoană timp de jumătate de an. Singura mîngîiere era Dalasul şi Eurovizion atunci cînd n-i se permitea să vedem şi după Telejurnal cîte ceva. Atunci am văzut şi auzit pentru prima dată cum era un spectacol extraordinar unde au cîntat pe lîngă Boney M, By Giz, Georghe Zamfir, şi formaţia ABBA cu al lor Chiquitita. De-atunci a rămas febleţea mea. Cred că era prin 79 sau 80. Tot în perioada aceea am fost şi la Drajna, pe malul Teleajenului.
Acum o să întreţin o atmosferă ce aş vrea să fie plăcută pentru toţi. Celine Dion [BSO Titanic] My Heart will go on
Roxy
Subiect: Re: ACCENTE Mar 30 Dec 2008, 20:57
Franz Schneider a scris:
Ei bine Roxa, aici ai dat-o-n bara cu prezicerile. Am si "belete" de "avoion" cumparate. Nu-ti spun destinatia. Te las sa ghicesti / prezici. Sa vedem daca te stii ! Si, cred ca inaintea lui Emil voi face sejurul asta. Nici prin gand nu-ti trece unde. Sau stii ?
omule, iti repet, poti sa mergi unde vrei tu, Domnul nu te-a chemat in Lucrarea Lui. Nici nu ma intereseaza unde vrei sa te duci tu, Domnul nu are de ce sa imi spuna, pentru ca tu nu esti lucratorul lui.
Franz Schneider
Subiect: Re: ACCENTE Mar 30 Dec 2008, 21:16
Roxy a scris:
Franz Schneider a scris:
omule, iti repet, poti sa mergi unde vrei tu, Domnul nu te-a chemat in Lucrarea Lui. Nici nu ma intereseaza unde vrei sa te duci tu, Domnul nu are de ce sa imi spuna, pentru ca tu nu esti lucratorul lui.
De data asta m-ai convins. Nu stii NIMIC, ABSOLUT NIMIC. Cumnatul meu, FRATE de CREDINTA de-al tau, este in Spania, in Talavera de la Reina si acolo ma duc. Asta NUMAI SI NUMAI cu VOINTA DOMNULUI DUMNEZEU in care CRED cu mult mai multa ardoare decat o faci tu. Nu te pune NICIODATA cu un CATOLIC. Vei pierde intotdeauna. Pentru ca eu sunt mult mai tare in credinta decat tine. Natura muncii mele de zi cu zi ma indreptateste sa spun asta. Fara credinta oarba in Dumnezeu nu rezistam sa lucrez 21 ani in subteran la extragerea carbunelui. Astfel incat Roxi, pentru mine nu esti altfel decat ii consider eu pe cei care nu fac altceva decat sa-si trambiteze credinta dar nu sunt in stare sa-si creada propriile crezuri. Cum poti sa spui ca eu nu sunt lucratorul Domnului ?
Subiect: Re: ACCENTE Mar 30 Dec 2008, 21:22
Franz Schneider a scris:
De data asta m-ai convins. Nu stii NIMIC, ABSOLUT NIMIC. Cumnatul meu, FRATE de CREDINTA de-al tau, este in Spania, in Talavera de la Reina si acolo ma duc. Asta NUMAI SI NUMAI cu VOINTA DOMNULUI DUMNEZEU in care CRED cu mult mai multa ardoare decat o faci tu. Nu te pune NICIODATA cu un CATOLIC. Vei pierde intotdeauna. Pentru ca eu sunt mult mai tare in credinta decat tine. Natura muncii mele de zi cu zi ma indreptateste sa spun asta. Fara credinta oarba in Dumnezeu nu rezistam sa lucrez 21 ani in subteran la extragerea carbunelui. Astfel incat Roxi, pentru mine nu esti altfel decat ii consider eu pe cei care nu fac altceva decat sa-si trambiteze credinta dar nu sunt in stare sa-si creada propriile crezuri. Cum poti sa spui ca eu nu sunt lucratorul Domnului ?
da, daca ma pun cu un catolic, voi pierde, pentru ca catolicii nu joaca cinstit
sunt destui mineri care lucreaza in conditii mult mai grele decat tine, si unde lucrezi tu, ca in Petrosani, minele s-or inchis demult. Alea din care se extragea carbunele din adancime s-or inchis primele. Unde lucrati voi acum este foarte usor.
Drum bun pana in Spania, dar iti spun, acolo te duci pentru ca vrei tu, in excursie, nicidecum ca sa faci lucrarea Domnului. Iti spun si iti repet, Emil va face lucrarea Domnului, pentru ca asta e chemarea lui.
zuum
Subiect: Re: ACCENTE Mar 30 Dec 2008, 21:32
Franz Schneider a scris:
Astfel incat Roxi, pentru mine nu esti altfel decat ii consider eu pe cei care nu fac altceva decat sa-si trambiteze credinta dar nu sunt in stare sa-si creada propriile crezuri. Cum poti sa spui ca eu nu sunt lucratorul Domnului ?
Franz, nu stii de gluma?
MIRCEA
Numarul mesajelor : 245 Data de inscriere : 09/10/2008
Subiect: Re: ACCENTE Mar 30 Dec 2008, 22:09
Măi Franz, te duci şi pe la Accent? Dacă tot mergi în Spania... Sau e secret.
ABBA 1976 FERNANDO ABBA
zuum
Subiect: Re: ACCENTE Mar 30 Dec 2008, 22:15
Mai , hai ca vin si io ! Simt asaaaa o chemare care ma furnica pe sira spinarii!
Roxy
Subiect: Re: ACCENTE Mar 30 Dec 2008, 22:38
MIRCEA a scris:
Măi Franz, te duci şi pe la Accent? Dacă tot mergi în Spania... Sau e secret.
n-are cum, Talavera de la Reina e langa Madrid, sute de km fata de Accent.
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: ACCENTE Mar 30 Dec 2008, 23:56
Roxy a scris:
Franz Schneider a scris:
Roxi, pentru binele tau, nu mai face astfel de afirmatii. Cantareste-ti de septe ori vorbele inainte de a-ti scie odata gandurile. E mult mai bine.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: ACCENTE Mier 31 Dec 2008, 00:00
zuum a scris:
Franz Schneider a scris:
Astfel incat Roxi, pentru mine nu esti altfel decat ii consider eu pe cei care nu fac altceva decat sa-si trambiteze credinta dar nu sunt in stare sa-si creada propriile crezuri. Cum poti sa spui ca eu nu sunt lucratorul Domnului ?
Franz, nu stii de gluma?
astea sunt glume? anunţaţi-mă şi pe mine când trebuie să râd!
Subiect: Re: ACCENTE Mier 31 Dec 2008, 01:24
zuum a scris:
Mai , hai ca vin si io ! Simt asaaaa o chemare care ma furnica pe sira spinarii!
Hai, plecăm cu vaporul? Sau deja ai zborul programat?!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
zuum
Subiect: Re: ACCENTE Mier 31 Dec 2008, 04:58
Emil Condor a scris:
zuum a scris:
Hai, plecăm cu vaporul? Sau deja ai zborul programat?!
Acum sunt ofertele cele mai bune la bilete de avion. In ultimii ...20 de ani n-am plecat nicaieri fara sa VREAU sa merg acolo si fara sa doresc si sa ma gandesc din timp. As dori sa merg in tara de Pasti, eventual la manastiri, este o dorinta mai veche. Vreau sa -i vad pe ultimii tarani romani veritabili in costumele lor populare cantand Hristos a Inviat ! Ultima data am trait momentul la Moldovita cu un grup de scolari care m-au uluit si au uluit-o si pe maicuta ghida. Au cantat vreo 10 cantece bisericesti de o frumusete rara....s-au rugat ...am plans cu ei si toata lumea care era de fata. A fost un moment...un moment...de revelatie!