| LA PRISACA LUI ZUUM | |
|
+18dolion Ciprian Karima Layla cactus ostrovna yzzy nicuvar bulache Mihai LEONTE Anahoret abba aurora Emil Condor zaraza26 Administrator zuum abbilbal 22 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Sam 19 Sept 2009, 15:54 | |
| Iar vii aici ("în coastele mele" )? Safe trip, Zuum! Te astept la pescuit de salmon. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Zuum s-a intors din vacanta si va vorbeste Joi 24 Sept 2009, 02:25 | |
| Va salut pe toti si ma bucur ca va gasesc aici. Regret din suflet ca n-am putut sa ma intalnesc cu nime din Romania , am fost ingrozitor de aglomerat. O sa vin aici cu anumite observatii si poze sau va trimit la prisaca | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Joi 24 Sept 2009, 06:07 | |
| Zuum s-a intors din vacanta si va vorbeste: Ana are mere... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Joi 24 Sept 2009, 06:11 | |
| cu urechile facute cat toartele cristelnitzei, io ascult sounds of silence... _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Joi 24 Sept 2009, 08:36 | |
| Te salut Zuum şi bine ai revenit acasă, pe pământ american. | |
|
| |
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Joi 24 Sept 2009, 12:51 | |
| Bine ai revenit, Zuum. Deschid si eu topicul cu premiul de la tine. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Vin 25 Sept 2009, 16:26 | |
| | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Sam 26 Sept 2009, 03:23 | |
| De fapt vreau sa va spun un mare secret...dar nu prea am curaj | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Sam 26 Sept 2009, 03:33 | |
| - zuum a scris:
- De fapt vreau sa va spun un mare secret...dar nu prea am curaj
Esti Zuuma, nu Zuum - ăsta e secretul? Din cauza asta nici nu ai vizitat pe nimeni în România... Sau din cauza câtorva Kg în plus? Eh! Mai glumim si noi că doar nu o să stăm încruntati mereu. Să continui? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Sam 26 Sept 2009, 04:10 | |
| | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Sam 26 Sept 2009, 04:13 | |
| Reusesc si în viata de toate zilele mai mult decât îti imaginezi. Mda! Ai zis că pot continua: esti de fapt mama lui Mokonje si Cyrrus, căsătorită cu un tip black si acum divortată. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Sam 26 Sept 2009, 09:42 | |
| Dacă aşa stă treaba şi ştii româneşte, ia-ţi alt nume şi hai cu noi la poveşti. Eu unul te aştept la taifas cu moşu. | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Sam 26 Sept 2009, 10:14 | |
| - zuum a scris:
1. Te-ai stabilit in Romania. 2. Ti-ai descoperit calitati de guru si vrei sa ne intalnim sa ne spui ce ai pe suflet. 3. Vei candida la presedintia Romaniei. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Sam 26 Sept 2009, 10:34 | |
| - zaraza26 a scris:
- zuum a scris:
1. Te-ai stabilit in Romania. 2. Ti-ai descoperit calitati de guru si vrei sa ne intalnim sa ne spui ce ai pe suflet. 3. Vei candida la presedintia Romaniei.
Zaraza, punctul unu se exclude. Zuum a declarat ferm şi tare că nu se mai restabileşte în România. Punctele doi şi trei se admit, dar la punctu trei un mic amendament. Dacă va câştiga alegerile de preşedinte al României, va conduce ţara din America, căci va fi un preşedinte în exil. | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Sam 26 Sept 2009, 13:47 | |
| - Emil Condor a scris:
- Reusesc si în viata de toate zilele mai mult decât îti imaginezi.
Cand e vorba de tine Milule simt ca imi seaca orice inspiratie, nu pot sa ma bazez decat pe fapte - Citat :
- Mda! Ai zis că pot continua: esti de fapt mama lui Mokonje si Cyrrus, căsătorită cu un tip black si acum divortată.
E doar forumul tau, poti sa spui orice! Gaselnitele tale sunt foarte amuzante, descopera insa ca ai ceve prejudecati bine voalate | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Sam 26 Sept 2009, 13:50 | |
| - zaraza26 a scris:
- zuum a scris:
1. Te-ai stabilit in Romania. 2. Ti-ai descoperit calitati de guru si vrei sa ne intalnim sa ne spui ce ai pe suflet. 3. Vei candida la presedintia Romaniei. Te apropii la punctul 2....hmmmm ai calitati 'oculte' ? Ofer un premiu-surpriza celui/celei ce ghiceste | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Sam 26 Sept 2009, 13:52 | |
| - abbilbal a scris:
- zaraza26 a scris:
- zuum a scris:
Punctele doi şi trei se admit, mai precis care abilule ? | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Sam 26 Sept 2009, 15:15 | |
| - zuum a scris:
- zaraza26 a scris:
- zuum a scris:
1. Te-ai stabilit in Romania. 2. Ti-ai descoperit calitati de guru si vrei sa ne intalnim sa ne spui ce ai pe suflet. 3. Vei candida la presedintia Romaniei. Te apropii la punctul 2....hmmmm ai calitati 'oculte' ?
Ofer un premiu-surpriza celui/celei ce ghiceste Mai degraba tu ai calitati oculte. Aflat in Romania, aproape de noi, ai avut viziuni cu fiecare dintre noi!... De fapt afirmatia 2) are doua parti. Prima parte - poate vrei sa ne inviti intr-o organizatie. A doua parte - deja ai spus ca ai de facut ceva destainuiri... ca de intalnit, asta a trecut... nu? | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Sam 26 Sept 2009, 16:40 | |
| - zuum a scris:
- zaraza26 a scris:
- zuum a scris:
1. Te-ai stabilit in Romania. 2. Ti-ai descoperit calitati de guru si vrei sa ne intalnim sa ne spui ce ai pe suflet. 3. Vei candida la presedintia Romaniei. Te apropii la punctul 2....hmmmm ai calitati 'oculte' ?
Ofer un premiu-surpriza celui/celei ce ghiceste Prestidigitator. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Sam 26 Sept 2009, 16:42 | |
| - zuum a scris:
- abbilbal a scris:
- zaraza26 a scris:
- zuum a scris:
Punctele doi şi trei se admit, mai precis care abilule ? Păi cele la care s-a referit Zaraza: 2. Ti-ai descoperit calitati de guru si vrei sa ne intalnim sa ne spui ce ai pe suflet. 3. Vei candida la presedintia Romaniei. Se admit în sensul că este posibil. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Sam 26 Sept 2009, 19:49 | |
| - zuum a scris:
- Cand e vorba de tine Milule simt ca imi seaca orice inspiratie
Relaxează-te omule! - Citat :
- E doar forumul tau, poti sa spui orice!
Gresit! Am aceleasi drepturi si obligatii ca toti ceilalti. - Citat :
- Gaselnitele tale sunt foarte amuzante, descopera insa ca ai ceve prejudecati bine voalate.
Multumesc că... te-au amuzat! În ce priveste "prejudecătile voalate", există doat în creierul tău. Am, prieteni si negri si asiatici care cu adevărat mă iubesc pentru felul meu de a fi - culoarea nu contează la mine, doar caracterul. Crezi că toti fac discriminare ca tine? Mă refer la cea religioasă... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Dum 27 Sept 2009, 06:20 | |
| - Emil Condor a scris:
- În ce priveste "prejudecătile voalate", există doat în creierul tău. Am, prieteni si negri si asiatici care cu adevărat mă iubesc pentru felul meu de a fi - culoarea nu contează la mine, doar caracterul. Crezi că toti fac discriminare ca tine? Mă refer la cea religioasă...
la tine prejudecata e doar de coloare sau de religie mai draga ? Gaselnita ta la 'secretul' meu e ca as fi o Zuuma , deci o femeie, si nu numai atat, una grasa ! Hi,hi,hi...vorba...cuiva.....ei si ? de ce sa fie asta un secret asa de socant ? Vezi unde te-ai prins singur cu deshtul in usa? Deci dupa capul tau ala luminat o femeie grasa ar trebui sa se ascunda in spatele unui nick fals ca sa nu ffaca impresie proasta anumitor forumisti. Hmmmmm, uite sunt sigur ca anahoret sau nicu sau doina nu ar fi gasit nimic de ras daca in loc de Zuum ar fi aparut in pragul lor o Zuuma grasa! | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Dum 27 Sept 2009, 06:23 | |
| - zaraza26 a scris:
- Prima parte - poate vrei sa ne inviti intr-o organizatie. A doua parte - deja ai spus ca ai de facut ceva destainuiri... ca de intalnit, asta a trecut... nu?
Zarazo ...ma sperii ! Imi citesti gandurile? Hai ca mai ai doar un pas | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Lun 28 Sept 2009, 14:23 | |
| - zuum a scris:
- zaraza26 a scris:
- Prima parte - poate vrei sa ne inviti intr-o organizatie. A doua parte - deja ai spus ca ai de facut ceva destainuiri... ca de intalnit, asta a trecut... nu?
Zarazo ...ma sperii ! Imi citesti gandurile? Hai ca mai ai doar un pas Ai un forum al tau... sau un blog. Nu citesc gandurile, poate aflu pe cai nestiute fapte. | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Dum 11 Oct 2009, 06:25 | |
| Azi m-am asezat in fata Casei Albe si...i-am facut cu mana lui Obama ! A facut un gest de lehamite si a disparut dupa perdele.....mediteaza la premiul ala buclucas...mare belea pe capul lui. Cu toate astea ..."oamenii de stiinta" au bombardat luna...nici mai mult nici mai putin! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM | |
| |
|
| |
| LA PRISACA LUI ZUUM | |
|