| Încearcă... poate îţi place! | |
|
+17delta dolion rolia ostrovna zuum nicuvar ACCENT yzzy Anahoret Domino cactus Emil Condor Karima zaraza26 abba abbilbal aurora 21 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Mier 12 Noi 2008, 13:12 | |
| asa de bine l-atzi inavtzat ca atunci cand se posteaza asa ceva io vad numai litere si cifre si tot felul de chestii cifrate... Adresa ca asta https://www.youtube.com/watch?v=VW7VqGn_Nhg stiu sa copiez si io... Io vreau sa stiu CUM pun mp3 si pps de pe calculatorul meu aici pe forum.... _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Mier 12 Noi 2008, 14:16 | |
| - cactus a scris:
- asa de bine l-atzi inavtzat ca atunci cand se posteaza asa ceva io vad numai litere si cifre si tot felul de chestii cifrate...
Adresa ca asta https://www.youtube.com/watch?v=VW7VqGn_Nhg stiu sa copiez si io...
Io vreau sa stiu CUM pun mp3 si pps de pe calculatorul meu aici pe forum.... pentru .mp3 si .pps, deschide o fereastra de internet, tasteaza la adresa de link http://www.4shared.com/?signout=1acolo iti faci tu un account, si faci pas cu pas ce iti scrie acolo sa faci... adica ai o fereastra cu Browse ---> aici alegi din calculatorul tau .mp3-ul sau .pps-ul de unde este el Load ---> daca dai click pe asta,incepe sa-ti incarce fisierul tau, acolo la el in 4shared (este asemanator cu "photobuque" cand s=-a terminat "Load"-ul, iti va furniza adresa de link pe care o iei cu copy si o pui pe forum _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Mier 12 Noi 2008, 14:40 | |
| acuma vad ca este "Upload" ( nu "load" cum scrisesem eu) _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Mier 12 Noi 2008, 15:34 | |
| M-ai luminat; stai ca mai citesc decateva ori sa nu ma zmintesc si dupa aia trec la exercitzii practice... Poate ajung mp3-urile mele la regele Arabiei saudite - se crestineaza ala cand le vede... sau la Obama - ala trece la mahomedani...O sa avem drapel nou "Crescents and Stripes" ca stelele s-au dus...
Bai dă Uei: rom/germ: semiluna = Halbmond (scrie in orice dictzionar) DECI: Halbmond = half moon Halbmonde (plural) = crescents - dictionar online ingliş-doici şi invers DAR ce mi-a atras atentia: pluralul la semiluna este "crescents" deci, prin extensie, semiluna = crescent = Crescent = Voiculescu... te ia cu fiori, zau ashea... _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Mier 12 Noi 2008, 23:04 | |
| - cactus a scris:
- M-ai luminat; stai ca mai citesc decateva ori sa nu ma zmintesc si dupa aia trec la exercitzii practice... Poate ajung mp3-urile mele la regele Arabiei saudite - se crestineaza ala cand le vede... sau la Obama - ala trece la mahomedani...O sa avem drapel nou "Crescents and Stripes" ca stelele s-au dus...
Bai dă Uei: rom/germ: semiluna = Halbmond (scrie in orice dictzionar) DECI: Halbmond = half moon Halbmonde (plural) = crescents - dictionar online ingliş-doici şi invers DAR ce mi-a atras atentia: pluralul la semiluna este "crescents" deci, prin extensie, semiluna = crescent = Crescent = Voiculescu... te ia cu fiori, zau ashea... trilulilu scrie pe tine :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Sam 15 Noi 2008, 00:13 | |
| _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Sam 15 Noi 2008, 00:20 | |
| _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Mar 18 Noi 2008, 01:12 | |
| | |
|
| |
abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Sam 22 Noi 2008, 08:03 | |
| Cand am descoperit vocea acestui tenor si, in special, aceasta melodie, parca s-a deschis o fereastra spre inauntrul sufletului meu si am vazut clar frumusetea destinului uman! Mario Frangoulis "Vinceró Perderó"https://www.youtube.com/watch?v=lV0i6Tpfxm0 _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Sam 22 Noi 2008, 08:10 | |
| Am încercat... si mi-a plăcut. Multumim Abba! | |
|
| |
abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Dum 23 Noi 2008, 08:51 | |
| Zachary Richard - Au bord du Lac Bijou https://www.youtube.com/watch?v=qpY-SKIjReIToti avem un loc la care ne place sa ne intoarcem , care ne cheama , oricat de departe ne-am afla...uneori , locul se afla doar in amintirea noastra si atunci il rememoram , mereu mai frumos, cu trecerea timpului. _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Dum 23 Noi 2008, 10:01 | |
| | |
|
| |
abba
| Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Dum 23 Noi 2008, 10:11 | |
| _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Dum 23 Noi 2008, 15:20 | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Lun 24 Noi 2008, 23:14 | |
|
| |
abba
| Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Mar 25 Noi 2008, 16:57 | |
| _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
|
| |
Domino
Numarul mesajelor : 61 Varsta : 32 Localizare : Bocsa Montana Data de inscriere : 09/11/2008
| Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Joi 04 Dec 2008, 17:13 | |
| Sau click AICIEste un AMV ( anime music video ) cu Naruto ( m-ati intrebat in alt topic ce e ala , puteti sa vedeti acuma , poate ca la 16 ani ai mei sunt mare de asa ceva dar imi plac foarte mult aceste anime sunt la episodu 265 din 400 si ceva ) .. | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Joi 04 Dec 2008, 21:39 | |
| | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Dum 07 Dec 2008, 19:51 | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Dum 07 Dec 2008, 20:11 | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Dum 07 Dec 2008, 20:13 | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Dum 07 Dec 2008, 20:20 | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Dum 07 Dec 2008, 20:22 | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Dum 07 Dec 2008, 20:58 | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Mier 10 Dec 2008, 13:16 | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! | |
| |
|
| |
| Încearcă... poate îţi place! | |
|