Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart )
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Mier 12 Noi 2008, 01:27
Multumesc! Mi-am deschis cont acolo - mai trebuie să si intru să văd ce sanse de lucru îmi dă.
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Mier 12 Noi 2008, 01:46
Emil Condor a scris:
Multumesc! Mi-am deschis cont acolo - mai trebuie să si intru să văd ce sanse de lucru îmi dă.
] ai acolo "browse":selectezi fisierul de incarcat, apoi dai "load" si cand termina de incarcat, iti da link-ul pe care=l pui pe forum..e simplu
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Mier 12 Noi 2008, 01:48
Da, mai trebuie să si intru acolo - uite că Abby nu mă lasă nici să respir cu bannerul ăla si acum chiar cu o schimbare mai drastică a forumului. Să văd cât timp îmi mai rămâne si pentru alea... Multumesc Aurora!
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Mier 12 Noi 2008, 01:52
pai da-i zor si cu baneru... sa avem casa noua de 1 dec... ai citit ca si nicu a zugravit... si la mine se vor face schimbari la bucatarie, imi schimba chiveta, modifica jumate de bucatarie, ca de ziua mea si de toate sarbatorile de iarna, primesc masina de spalat vase !!!!!!!!!!!!
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Mier 12 Noi 2008, 01:56
De la mine s-au mutat fetele si trebuie să vopsesc oficiul meu; astept nerăbdător să mă mut acolo. Deci toti ne-am dat pe zugrăveli...
Referitor la masina de spălat vase: chimicalele folosite la spălare constituie un drum sigur spre cancer. La masina aia, clătitul nu este suficient.
aurora
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Mier 12 Noi 2008, 02:01
Emil Condor a scris:
De la mine s-au mutat fetele si trebuie să vopsesc oficiul meu; astept nerăbdător să mă mut acolo. Deci toti ne-am dat pe zugrăveli...
Referitor la masina de spălat vase: chimicalele folosite la spălare constituie un drum sigur spre cancer. La masina aia, clătitul nu este suficient.
are clatire dubla si clatire suplimentara
nu ma mai speria si tu acuma... oricum chimicale sunt peste tot, in tot locu.
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Mier 12 Noi 2008, 11:16
Ca sa fiu in ton cu voi, si noi vom pune gresie si faianta in baie, vom schimba chiuveta, vom monta o cabina de dus, ca instalatia de apa calda si caldura sunt montate deja pe pereti. Acum in noiembrie-decembrie...Era cazul dupa 30 de ani...
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Mier 12 Noi 2008, 11:23
aurora a scris:
Emil Condor a scris:
] ai acolo "browse":selectezi fisierul de incarcat, apoi dai "load" si cand termina de incarcat, iti da link-ul pe care=l pui pe forum..e simplu
Vai ce interesant; mai trebuie numa sa devina simplu si pentru noi, or NU E SIMPLU !!!!!!!!!!
_____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
aurora
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Mier 12 Noi 2008, 11:56
Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart )
aurora
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Mier 12 Noi 2008, 12:05
cactus a scris:
aurora a scris:
Emil Condor a scris:
Vai ce interesant; mai trebuie numa sa devina simplu si pentru noi, or NU E SIMPLU !!!!!!!!!!
mai pretene, tu nu eşti numa' ţepos, da' eşti şi căpos... dacă-ţi zic io că e simplu, e simplu!
dacă chiar şi chiar nu te descurci (îţi dau una în freză, că tu ştii şi engleză, deci poţi citi cu uşurinţă ce îţi zice acolo să faci!), deci dacă nu şi nu nu te descurci, intră pe mess şi te ghidez eu pas cu pas.
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Mier 12 Noi 2008, 12:16
aurora a scris:
cactus a scris:
aurora a scris:
Emil Condor a scris:
mai pretene, tu nu eşti numa' ţepos, da' eşti şi căpos... dacă-ţi zic io că e simplu, e simplu!
dacă chiar şi chiar nu te descurci (îţi dau una în freză, că tu ştii şi engleză, deci poţi citi cu uşurinţă ce îţi zice acolo să faci!), deci dacă nu şi nu nu te descurci, intră pe mess şi te ghidez eu pas cu pas.
_____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Mier 12 Noi 2008, 12:26
Tot de pe mess l-am invatat si eu pe Abbilul sa posteze melodii pe forum. A fost o experienta foarte interesanta!
_____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
aurora
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Mier 12 Noi 2008, 12:31
abba a scris:
Tot de pe mess l-am invatat si eu pe Abbilul sa posteze melodii pe forum. A fost o experienta foarte interesanta!
hehe... daca ai deja experienta asta si tu ai si stil pedagogic, invata=-l si pe cactus
mie mi-i ca-i dau una in freza
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Mier 12 Noi 2008, 12:54
aurora a scris:
abba a scris:
hehe... daca ai deja experienta asta si tu ai si stil pedagogic, invata=-l si pe cactus
mie mi-i ca-i dau una in freza
Cu mare placere! Am o rabdare de fier forjat! ID-ul meu, pentru toata lumea de pe forum: angelikbadea
_____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Mier 12 Noi 2008, 12:55