LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Evenimente, tirguri si expozitii EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Evenimente, tirguri si expozitii EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Evenimente, tirguri si expozitii EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Evenimente, tirguri si expozitii EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Evenimente, tirguri si expozitii EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Evenimente, tirguri si expozitii EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Evenimente, tirguri si expozitii EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Evenimente, tirguri si expozitii EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Evenimente, tirguri si expozitii EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Evenimente, tirguri si expozitii EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Evenimente, tirguri si expozitii EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Evenimente, tirguri si expozitii EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Evenimente, tirguri si expozitii EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Evenimente, tirguri si expozitii EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Evenimente, tirguri si expozitii EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Evenimente, tirguri si expozitii EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Evenimente, tirguri si expozitii EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Evenimente, tirguri si expozitii EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Evenimente, tirguri si expozitii EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
drumetie istorie Popasul efremovivanantonovici humanitas Fantasy padure 1 google problema curiozitati Limba romana 23 mediu CPSF politica nicuvar taieri reclame comment-143 muzica_traditionala 1918 internet sibiu brasov
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Evenimente, tirguri si expozitii I_vote_lcapEvenimente, tirguri si expozitii I_voting_barEvenimente, tirguri si expozitii I_vote_rcap 
Emil Condor
Evenimente, tirguri si expozitii I_vote_lcapEvenimente, tirguri si expozitii I_voting_barEvenimente, tirguri si expozitii I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Evenimente, tirguri si expozitii

In jos 
+5
delta
Emil Condor
dolion
abbilbal
Cristina
9 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

Evenimente, tirguri si expozitii Empty
MesajSubiect: Evenimente, tirguri si expozitii   Evenimente, tirguri si expozitii EmptySam 22 Aug 2009, 08:59

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Evenimente, tirguri si expozitii   Evenimente, tirguri si expozitii EmptySam 22 Aug 2009, 09:02

Si tot azi:
Targ-usor
la Clubul Taranului Roman, pe str. Monetariei
Tema: Amintind un pic de 23 August…

Nu este, nici pe departe, un targ “nostalgic”, si nici macar un targ cu tematica stricta. Doar ca vom combina, in cadrul exponatelor, si cate ceva care sa ne aduca un pic in cotidian prin “parfumul” perioadei cuprinse intre 23 August 1944 si Decembrie 1989.

Va invitam sa va puneti Tricouri de la Colourshake, sau o Rochie Vintage de la Acaju Boutique, sa incaltati Pantofii unicat About_Vintage, sa purtati Flori realizate din plastic refolosit de la Dada, Caricaturi si Pungi personalizate de Eliza Crihana, sa va accesorizati cu Bijuterii marca Design.Ceramic si Handmadebijuterii sau cu Brose si Fundite cu tricolor de la Tricksbox, luati-va un Robotel din pachete de tigari sau un Afis Celebru de la A.K. si Sotroane de la Studio Pierrot, sa vizionati expozitia de Fotografie si sa serviti alaturi de noi ‘Mentosan’ si ‘Eugenia’ ... Cu siguranta ca nu vom reedita cozile la… “azi nu se da nimic!... poate maine…”
http://metropotam.ro/Evenimente/eve7164313113-Targ-usor/

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: Evenimente, tirguri si expozitii   Evenimente, tirguri si expozitii EmptySam 22 Aug 2009, 11:21

Cristina a scris:
azi:
Targ-usor...Va invitam sa va puneti Tricouri de la Colourshake

Îmi pare rău. Nu pot participa. Al meu este "Wrongler".

abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: Evenimente, tirguri si expozitii   Evenimente, tirguri si expozitii EmptySam 22 Aug 2009, 11:43

Din 22 August 2009 la 4pm spre 29 August 2009 la 4pm

La poalele muntelui Vlădeasa
Sat SĂCUIEU
Oraşul : HUEDIN, CLUJ

Tabără de creaţie literară şi artistică
Organizat de : Georgeta RESTEMAN

dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Evenimente, tirguri si expozitii   Evenimente, tirguri si expozitii EmptySam 22 Aug 2009, 18:40

Astra Film Fest 2009
Orasul: Sibiu, Judetul: Sibiu
Incepe: 26 Octombrie 2009 00:00, Se termina: 01 Noiembrie 2009 23:59,
Contact organizator: www.astrafilm.ro

FESTIVAL (editia a X-a)

Editia din 2009 (a zecea) a Astra Film Fest se va desfasura la Sibiu, intre 26 octombrie si 1 noiembrie, au anuntat organizatorii. Evenimentul este dedicate documentarelor cu teme ale societatii contemporane.

Festivalul va avea patru sectiuni: International, Europa, Romania si Debut. Premiile care se vor acorda sunt de 25.000 de euro.

dolion

MesajSubiect: Re: Evenimente, tirguri si expozitii   Evenimente, tirguri si expozitii EmptySam 22 Aug 2009, 18:57

La doar 3 ani, Mara Alina Anghel are prima ei expozitie de fotografie. Ca orice artist, ea a participat la vernisajul expozitiei sale, intitulata sugestiv „Lumea la trei ani", care a avut loc saptamana trecuta (01 iunie 2009), la Muzeul National al Unirii din Alba-Iulia.
Bunicul fetei, Gheorghe Anghel, ne-a dezvaluit ca Mara a pus prima data mana pe un aparat de fotografiat in urma cu aproximativ un an. „Tatal sau i-a dat aparatul si i-a aratat cum trebuie sa fixeze imaginea. E aparat din acela, usor", spune Gheoghe Anghel, fostul director al Muzeului National al Unirii din Alba-Iulia. „Tot faceam poze si era vizibil interesata. «Da si mie, da si mie», spunea. La un moment dat, fata tatii cea insistenta a primit ce a cerut", a confirmat Dan Anghel, tatal micutei.

dolion

MesajSubiect: Re: Evenimente, tirguri si expozitii   Evenimente, tirguri si expozitii EmptySam 22 Aug 2009, 18:58

Zeci de fotografii realizate in Alba Iulia in prima parte a secolului al XX-lea pot fi admirate, intre 29 noiembrie si 20 ianuarie, la Muzeul National al Unirii din Alba Iulia, in expozitia "Fotografii si aparate foto de epoca", transmite corespondentul ROMPRES.

Cea mai veche fotografie expusa dateaza din 1901, iar cele mai noi sunt din perioada interbelica. Pozele surprind imagini din Alba Iulia si imprejurimi si au fost realizate de Adalbert Cserni, intemeietorul muzeului din Alba Iulia, Samuila Marza, cunoscut mai ales ca fotograf al Marii Unirii, si Arthur Bach. Publicul va putea vedea si aproximativ 30 de aparate foto si accesorii, care apartin colectionarului brasovean Constantin Cojocaru.

Expozitia face parte din manifestarile cuprinse in "Serbarile Unirii" si este organizata de Consiliul Judetean Alba, Primaria Municipiului Alba Iulia, Directia Judeteana pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National Alba si Muzeul National al Unirii din Alba Iulia.

dolion

MesajSubiect: Re: Evenimente, tirguri si expozitii   Evenimente, tirguri si expozitii EmptySam 22 Aug 2009, 19:00

1.000 de ani de la înfiinţarea Episcopiei Romano-Catolice de Alba Iulia, 1009-2009

- 29 august, Miercurea Ciuc - Sfinţirea şi hramul Bisericii Sf. Augustin
- 1-29 septembrie, Alba Iulia - expoziţie foto itinerantă despre valorile artistice ale Catedralei Sf. Mihail din Alba Iulia
- 25-27 septembrie, Şumuleu Ciuc - conferinţă internaţională „Angajamentul social al Bisericii”, organizată de Caritas Alba Iulia
- 28 septembrie, Alba Iulia concert de evanghelizare, veghere în catedrală, procesiuni cu lumânări
- 29 septembrie, Alba Iulia - închiderea oficială a Anului Jubiliar în Catedrala Sf. Mihail din Alba Iulia cu participarea mai multor oficialităţi din România şi străinătate, program festiv

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Evenimente, tirguri si expozitii   Evenimente, tirguri si expozitii EmptySam 22 Aug 2009, 19:01

Este interesant de urmărit acest topic. bravo În mod special pentru cei din tară. thumb_yello
Multumim Cristina pentru deschiderea lui! hug

dolion

dolion

MesajSubiect: Re: Evenimente, tirguri si expozitii   Evenimente, tirguri si expozitii EmptySam 22 Aug 2009, 19:15

Salut Emil, draga, ce mai faci? Ce mai e prin Canada? La noi, toate sunt bune si nici una la locul ei! S-auzim numai de bine!

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Evenimente, tirguri si expozitii   Evenimente, tirguri si expozitii EmptySam 22 Aug 2009, 19:20

Să trăiesti prietene Dolion!
Vreme faină, tot poporul e plecat departe de casă asa că voi lua sotia si ne vom opri pe malul unui lac. Dacă vom prinde si un peste, îl acceptăm drept bonus. Dar mergem, în principal, să ne relaxăm în liniste si pace. Doar să termine sotia niste măruntisuri în bucătărie si plecăm. smile O zi faină să ai!

dolion

dolion

MesajSubiect: Re: Evenimente, tirguri si expozitii   Evenimente, tirguri si expozitii EmptySam 22 Aug 2009, 19:22

Eu am pestele deja in congelator, astept sa se hotarasca sotia sa-l prepare; mi-ai facut pofta, ma duc sa fac presiuni!

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Evenimente, tirguri si expozitii   Evenimente, tirguri si expozitii EmptySam 22 Aug 2009, 19:36

No, acum să mă astept la niste cuvinte "dulci" după presiunea ce o vei pune asupra sotiei tale (din cauza mea)? Laughing

dolion

dolion

MesajSubiect: Re: Evenimente, tirguri si expozitii   Evenimente, tirguri si expozitii EmptySam 22 Aug 2009, 19:46

Sunt doua posibilitati: sa mananc peste in seara asta sau nu! Daca ma gandesc bine, ar fi si a treia: sa fiu taiat de la portie! doh

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Evenimente, tirguri si expozitii   Evenimente, tirguri si expozitii EmptySam 22 Aug 2009, 19:48

Găsesti tu să spargi o ceapă! smile

dolion

dolion

MesajSubiect: Re: Evenimente, tirguri si expozitii   Evenimente, tirguri si expozitii EmptySam 22 Aug 2009, 20:27

Sa-mi iau brisca si-o slana!

Cristina

MesajSubiect: Re: Evenimente, tirguri si expozitii   Evenimente, tirguri si expozitii EmptyDum 23 Aug 2009, 08:41

“Art Boulevard“, cea mai noua si de amploare manifestare culturala, care vrea sa schimbe atmosfera centrului vechi al Bucurestiului.

Asociatia culturala “Art Music & Film” isi propune sa transforme pe durata evenimentului o parte a centrului istoric (str. Franceza, str . Selari si str. Sf. Dumitru) intr-un centru al vietii culturale bucurestene, unde artistii din toate domeniile vor avea ocazia sa se exprime liber, iar publicul va avea ocazia sa interactioneze cu cele mai variate forme de arta si cu creatorii ei.

Expozitii de pictura, fotografie, sculptura, street art, concerte, proiectii de film, publicitate si teatru de strada, jonglerii, concursuri, literatura, hand-made, arta neconventionala - in concordanta cu tema evenimentului de anul acesta “550 de ani de creativitate si vitalitate urbana bucuresteana”.

http://metropotam.ro/Evenimente/eve4765882731-Art-Boulevard/

Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Evenimente, tirguri si expozitii   Evenimente, tirguri si expozitii EmptyDum 23 Aug 2009, 08:43

Prima editie a Festivalului Ceaiului si Cafelei – Tea&Coffee Festival cuprinde o serie de manifestari stradale, spectacole in ceainarii si cafenele bucurestene precum si o expozitie de ceai, cafea si accesorii. Expozita se va desfasura, in penultima zi a Festivalului, vineri 28 august, la Palatul Sutu.
TEA&COFFEE Festival 2009 are drept scop promovarea consumului de ceai si cafea, aducerea in actualitate a traditiilor si ritualurilor servirii lor. Evenimentul va aduce in prim plan si noile tendinte practicate, in tarile cu traditie (Brazilia, Italia, Japonia, Rusia India, etc.) in ceea ce priveste prepararea si prezentarea unor băuturi din ceai si cafea.
Printre manifestarile care vor avea loc in cadrul Festivalului, intre 22 si 28 august, se numara: concerte de muzica traditionala ruseasca, italiana si sud-americana, dansuri indiene, dar si ceremonii de servire a ceaiului practicate în Anglia si Japonia.

Locaţiile acestor evenimente reunite sub numele Tea&Coffee Festival sunt cafenele si ceainariile: Lente&Cafea, Serendipity, Cafepedia si Carturesti (str. Arthur Verona nr. 13)
Pe 28 august, la Palatul Sutu se va desfasura si o expozitie cu diverse sortimente, produse si accesorii folosite la prepararea si servirea unor bauturi pe baza de ceai si cafea, ce se adreseaza atat amatorilor de ceai si cafea cat si profesionistilor care activeaza atat in domeniul de resort in calitate fie de producatori, fie de importatori cat si in industria HoReCa.
PROGRAM „Tea&Coffee Festival”, 22-29 august 2009
Duminica, 23 august – Lente&Cafea

Ceremonia Ceaiului in Japonia

http://metropotam.ro/Evenimente/eve4888614594-Tea-Coffee-Festival/

Sus In jos
dolion

dolion

MesajSubiect: Re: Evenimente, tirguri si expozitii   Evenimente, tirguri si expozitii EmptyMar 06 Apr 2010, 19:13

Actorul francez Gerard Depardieu si actorul american Harvey Keitel filmeaza, in august, in Romania, pentru pelicula "Ipu - So I Say", de Bogdan Dumitrescu Dreyer.
Gerard Depardieu joaca rolul principal in film. Actiunea se desfasoara spre sfarsitul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, intr-un mic sat din Transilvania. Trupele germane cer viata a zece localnici, in schimbul unui soldat german disparut. Cei din sat hotarasc sa il sacrifice pe prostul satului, pentru a salva viata celor zece, dar planul lor nu este atat de simplu precum pare.

Filmul este o ecranizare a nuvelei "Moartea lui Ipu", de Titus Popovici, care a mai fost transpusa in film de Sergiu Nicolaescu, in "Atunci i-am condamnat pe toti la moarte" (1972).

Filmarile se vor desfasura timp de sase saptamani, la Sighisoara. Din distributie mai fac parte, printre altii, actorii Dorel Visan, Mihai Constantin si copilul Bogdan Iancu. Filmul este o coproductie Romania/Germania/Franta si are cel mai mare buget alocat unui film de dupa 1989: 1,5 milioane de lei.
Sursa: Libertatea - (Redactia Libertatea)

Cristina

MesajSubiect: Re: Evenimente, tirguri si expozitii   Evenimente, tirguri si expozitii EmptyJoi 22 Apr 2010, 09:23

Vineri incepe prima editie a Targului de Turism / Targul Vacantelor, organizat la Mamaia

In perioada 23 – 25 aprilie va avea loc prima editie a Targului de Turism – ”Targul Vacantelor”, organizat de ANAT – Regiunea Sud Est, ce se va desfasura, pe o suprafata de 1000 mp, in cadrul PAVILIONULUI EXPOZItIONAL MAMAIA.

“Targul Vacantelor” va fi completat de un “Targ de Aventura”, dedicat pescuitului, vanatorii si sportului in general.

http://www.banisiafaceri.ro/targuri+si+expozitii/vineri+incepe++prima+editie+a+targului+de+turism+%96+targul+vacantelor%2C+organizat+la+mamaia
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Evenimente, tirguri si expozitii   Evenimente, tirguri si expozitii EmptyMar 11 Mai 2010, 19:33

Noaptea muzeelor in Capitala in acest weekend. bravo

Cea de-a sasea editie a evenimentului "Noaptea muzeelor" va avea loc in acest weekend, unde opt muzee pot fi vizitate gratuit, pe langa o serie de spectacole de teatru, muzica clasica si populara.

Vezi programul :

http://stiri.rol.ro/noaptea-muzeelor-in-capitala-in-acest-weekend-vezi-programul-617764.html

Sus In jos
delta

Numarul mesajelor : 1385
Data de inscriere : 23/03/2010

MesajSubiect: Re: Evenimente, tirguri si expozitii   Evenimente, tirguri si expozitii EmptyMar 11 Mai 2010, 21:33

Cristina a scris:
Noaptea muzeelor in Capitala in acest weekend. bravo

Cea de-a sasea editie a evenimentului "Noaptea muzeelor" va avea loc in acest weekend, unde opt muzee pot fi vizitate gratuit, pe langa o serie de spectacole de teatru, muzica clasica si populara.

Vezi programul :

http://stiri.rol.ro/noaptea-muzeelor-in-capitala-in-acest-weekend-vezi-programul-617764.html
Au făcut asta şi la Antipa, dar acum parcă este-n renovare...
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Evenimente, tirguri si expozitii   Evenimente, tirguri si expozitii EmptyMier 12 Mai 2010, 07:10

Si eu stiu la fel.

Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Evenimente, tirguri si expozitii   Evenimente, tirguri si expozitii EmptyJoi 10 Iun 2010, 09:05

Se împlinesc 20 de ani de la mineriada din iunie 1990. Luni, 14 iunie, ora 18.00, la Palatul Şuţu, Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc organizează dezbaterea pulbică „Mineriadele între violenţa stradală şi rezistenţa civică“.

La eveniment sunt invitaţi: Cătălin Avramescu, Andrei Cornea, Rodica Culcer, Andreea Pora, Ioan Stanomir, Dan Tapalagă, Vladimir Tismăneanu. Moderator: Robertu Turcescu.

Cu această ocazie, IICCMER va lansa oficial portalul electornic despre mineriade.

Intrarea este liberă (Muzeul Municipiului Bucureşti / Palatul Şuţu, Bd. I.C. Brătianu, nr. 2, Bucureşti).

http://www.revista22.ro/articol-8389.html

Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Evenimente, tirguri si expozitii   Evenimente, tirguri si expozitii EmptySam 19 Iun 2010, 06:37

PetExpo 2010 va avea loc pe 18, 19 si 20 Iunie 2010 la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Program: Vineri, 18 Iunie: 10-18 / Sambata, 19 Iunie: 10-20 / Duminica, 20 Iunie: 10-18

PetExpo este paradisul animalului de companie, fiind cea mai mare aglomerare de produse, servicii, dar si evenimente dedicate acestuia. Reuneste cele mai importante firme de pe piata bunurilor si a serviciilor dedicate animalelor de companie si iubitorilor de animale.

Astfel, sunt prezenti la targ producatori, importatori si distribuitori de hrana, produse de dresaj, imbracaminte, bijuterii, custi, lese, paturi, jucarii, produse de igiena, medicamente si altele. De asemenea, o importanta sectiune este dedicata companiilor care ofera servicii in domeniu: cabinete veterinare, scoli de dresaj, pensiuni pentru animalele de companie sau servicii funerare.

Acvariile sunt o categorie de mare interes la targ, pe langa crescatorii si importatorii de animale exotice, precum pasari, reptile sau paienjeni.

http://bucuresti.24fun.ro/evenimente/petexpo_2010_la_sala_polivalenta-14063.html

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Evenimente, tirguri si expozitii   Evenimente, tirguri si expozitii Empty

Sus In jos

Evenimente, tirguri si expozitii
Sus 
Pagina 1 din 3Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: ARTA SI CULTURA-
Mergi direct la: