_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Dum 27 Noi 2011, 23:56
Am incercat si imi place!
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Lun 28 Noi 2011, 00:17
E foarte relaxantă!
Azi am umblat pe internet numai după muzică interpretată la Harmonic - sunt piese faine si la acest instrument!
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Mar 29 Noi 2011, 19:04
Francesca - Purple Crew (Official music video) Music video by Francesca performing Purple Crew. (c) 2011 Artist: Francesca Lucarelli Composer: Eduard Carcota Directed by Bogdan Botofei Cinematography and Editing by Vlad Dobrescu
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Dum 04 Dec 2011, 18:36
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Dum 04 Dec 2011, 18:48
Foarte frumooss!!!
Emil Condor
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Dum 04 Dec 2011, 18:52
Sărut mâna! Cred că si tie îti place instrumentul ăsta care pentru mine e simplu, magic. Acordurile de vioară îmi pătrund în suflet si-mi dau liniste sau, adesea mă umple de energie pozitivă. Iubesc vioara.
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Dum 04 Dec 2011, 19:01
Emil Condor a scris:
Sărut mâna! Cred că si tie îti place instrumentul ăsta care pentru mine e simplu, magic. Acordurile de vioară îmi pătrund în suflet si-mi dau liniste sau, adesea mă umple de energie pozitivă. Iubesc vioara.
Da, imi place si mie vioara. Cred ca e un instrument adevarat. E greu, eu am incercat sa studiez cand eram mica. De fapt maica-mea a vrut mai mult Necesita talent neaparat. Uite contribui si eu cu ceva:
"Cu doar câteva zile în urmă, la Londra a avut un loc un concert de jazz clasic îmbinat cu folclor românesc, concert susținut de Nicolas Simion Group, cu sprijinul Institutului Cultural Român. Compoziții inedite, spectatori enuziasmați, atmosferă plăcută, reporter talentat: Dan Vasiliu." http://www.romania-actualitati.ro/care_mai_de_care_27_noiembrie_2010-22290
Pe site-ul radioului nu este inregistrata emisiunea, deoarece a fost o emisiune tip mozaic, nu unitara, dar am gasit pe youtube cate ceva. Si pe site-ul lui gasiti mostre din muzica interpretata.