_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Mier 08 Apr 2009, 17:54
JJ Cale band (Christine Lakeland, Bill Raffensperger, Rocky Frisco, Jim Karstein, Destiny Pivonka)
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Mier 08 Apr 2009, 17:56
abbilbal
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Sam 11 Apr 2009, 21:15
Anahoret corect,dar totusi putina ingrijire ma refer la par la cum era imbracata:)
Ma rog ...poate sunt eu exigenta cu felul cum arata femeile sau barbatii chiar daca nu sunt posibilitati materiale:(
Nu contest calitatile vocale.
abbilbal
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Dum 03 Mai 2009, 19:55
abbilbal
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Dum 03 Mai 2009, 19:57
abbilbal
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Dum 03 Mai 2009, 20:04
abbilbal
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Dum 03 Mai 2009, 20:15
abbilbal
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Dum 03 Mai 2009, 20:19
abbilbal
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Dum 03 Mai 2009, 20:35
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Dum 03 Mai 2009, 21:34
ostrovna a scris:
Anahoret corect,dar totusi putina ingrijire ma refer la par la cum era imbracata
Ma rog ...poate sunt eu exigenta cu felul cum arata femeile sau barbatii chiar daca nu sunt posibilitati materiale
Nu contest calitatile vocale.
Nu fii atât de aspră în aprecieri! Gândeşte-te că vine din Scolţia, de la ţară. N-am înţeles exact localitatea, dar când a fost întrebată dacă este un oraş, a spus că este "a collection of villages", deci o comună. Haide să analizăm puţin:
1. Scoţia este un ţinut pe care britanicii îl consideră "la ţară". Iar femeia este obişnuită să se comporte ca la ţară. Probabil că singura sa legătură cu civilizaţia urbană este televizorul, prin intermediul căruia a memorat cântecele acelea. Fă acum o paralelă cu femeile noastre din satele aflate în "zonele defavorizate" care apar în emisiunile de divertisment: ai să vezi că nu diferă cu nimic faţă de Susan Boyle. Bănuiesc că, în optica ei, Susan se considera în culmea eleganţei! În plus, a spus că are 47 de ani, dacă am înţeles bine. Vezi cum arată sătencele noastre care au aceeaşi vârstă... Cam la fel, pentru că munca la ţară şi modul specific de a trăi îşi pune aceeaşi amprentă, indiferent de naţie.
2. Era extrem de emoţionată. În primul rând fiindcă era într-un mediu care nu-i era câtuşi de puţin familiar, apoi pentru că ea făcea eforturi să vorbească englezeşte. Acasă ea vorbeşte curent în graiul scoţienilor. Ai văzut că atunci când i s-a cerut să spună dacă localitatea sa este un oraş, a avut un moment în care şi-a căutat cuvintele, apoi a răspuns ca şi mine, care abia ştiu engleza: "a collection of villages" – o colecţie (grup) de sate. Bănuiesc că şi în engleză există un echivalent pentru comună, dar ea ştia doar termenul în "scoţiană". S-a comportat exact ca o femeie de la noi de la ţară, care este obişnuită să vorbească în graiul ei şi, dintr-o dată, trebuie să dea piept cu limba "boierească", adică româna literară.
3. Mi-a plăcut mersul ei. Apăsat, sigur, cu ţinuta dreaptă, ca al unei muntence de la noi. Şi chiar o cochetărie aspră ca a aceloraşi muntence. Zău, mi-a fost tare simpatică!
4. Din punct de vedere vocal, o pot compara cu Pavarotti. Şi el cânta după ureche, nu ştia să citească notele. Dar cânta divin!
5. Mi-a plăcut ce ochi a căscat juriul când a început să cânte şi cum i-a ridicat pe toţi în picioare!
_____________________ Free your mind!
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Dum 03 Mai 2009, 22:38
Si cei din sala, care chicoteau si voiau sa-si bata joc de ea, au ramas cu gura cascata.
_____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
abbilbal
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Dum 03 Mai 2009, 22:40
Da, a cântat degajat, fără complexe şi fără nici cel mai mic efort. Să nu uităm că şi noi avem un Costel Busuioc şi o fată al cărui nume nu i-l mai ştiu, ce au ajuns pe marile scene ale lumii fără pregătire muzicală de specialitate.
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Dum 03 Mai 2009, 22:49
Anahoret a scris:
Ceva ce o să vă placă cu siguranţă! Asta înseamnă să treci peste aparenţe şi să poţi da coaja la o parte!
Tipa a fost magnifică! Mamă ce mi-a plăcut! Îmi aminteste de Paul Potts de acum câtiva ani în urmă si probabil Susan e pe urmele lui. Mi-a plăcut extraordinar de mult. Wow!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Dum 03 Mai 2009, 22:51
Mie mi-a plăcut de Amanda Holden. După ce a "descoperit-o" a început să ţină cu ea. Aţi văzut că, atunci când urma partea grea, unde Susan trebuia să ia partea aia înaltă şi susţinută, şi-a ţinut degetele cruciş, ca să-i poarte noroc?
_____________________ Free your mind!
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Dum 03 Mai 2009, 22:53
Păi, dacă vă amintiti, Amanda avea lacrimi când Paul Potts a debutat la Show-ul lor. E o tipă tare sufletistă.
Anahoret
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Dum 03 Mai 2009, 22:57
Emil Condor a scris:
Îmi aminteste de Paul Potts de acum câtiva ani în urmă...
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Dum 03 Mai 2009, 23:01
Se merită urmărit (Paul) si în cele două faze următoare până la câstigarea finalei. Un simplu vânzător de telefoane...
abbilbal
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Lun 04 Mai 2009, 17:03
De el aţi ştiut ceva până nu l-au "descoperit" spaniolii? Era un simplu holoangăr în construcţii şi lucra cântând... muzică de operă.
Cazul lui Costel Busuioc, un zidar care ajunge sa cante opera, nu e unul singular. Si despre Pavarotti s-a spus ca la inceput nu era in stare sa descifreze o partitura si canta dupa ureche, iar Nicolae Herlea a fost croitor, neavand studii muzicale.
Un caz asemenator este cel al tenorului Paul Potts, care s-a remarcat in intreaga lume dupa ce a castigat concursul "Britain’s Got Talent". Vanzator de telefoane mobile din Marea Britanie, Potts avut a sansa de a canta la Royal Variety Performance, o ocazie unica in viata, dupa cum declara.
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Lun 04 Mai 2009, 20:04
Tiesto!!!!!!!!!!!!!!!! PS. A se asculta cu sonorul la maxim!!!!!!!!!!!!!
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!